Gazete Vatan Logo
Magazin Aslı'yı öldürmek isteyen Seher mi? Veda Mektubu 15. bölümde neler oldu?

Aslı'yı öldürmek isteyen Seher mi? Veda Mektubu 15. bölümde neler oldu?

Kanal D'nin heyecanla beklenen dizisi Veda Mektubu'nun 15. bölümü 12 Haziran Pazartesi günü ekranlara geldi. Gerçek bir hayat hikayesinden uyarlanmış Veda Mektubu'nun başrollerinde Nurgül Yeşilçay, Selim Bayraktar, Bennu Yıldırımlar, Rabia Soytürk, Emre Kıvılcım gibi isimler yer alıyor. Veda Mektubu dizisinin 15. bölümünde Mehmet, Aslı'yı öldürmek isteyen kişiye yaklaşıyor.

Aslı'yı öldürmek isteyen Seher mi? Veda Mektubu 15. bölümde neler oldu?

Aslı ve Mehmet, azmettiricinin peşine düştü.

MEHMET DELİLİ ASLI'DAN SAKLIYOR

Posta'dan Büşra Eracun Akkaya'nın haberine göre; Aslı'yla birlikle eve gelen Mehmet, Ziya ve Seher'in keyifli anlarına şahit olduğunda hissettiği mutluluk kısa sürdü. Kapının çalmasıyla birlikte Aslı'yı öldürmek isteyen kişi hakkında çok önemli bir delil geldi. Hakan'ın bir kutuda yolladığı delilde Seher'in bilekliğiyle birlikte Aslı'ya çarpan arabada bulduğunu söylen not bıraktı.

Aslı, kutuda ne olduğunu sormasına rağmen Mehmet yalan söylemeyi tercih etti.

ASLI, MEHMET'TEN ŞÜPHELENİYOR

Mehmet'in bir şeyler sakladığını fark eden Aslı, adım adım Mehmet'i izlemeye başladı. Önce Hakan'ın evine giden Mehmet, Aslı'nın evi bilmemesinden dolayı yanlış anlaşılırken, ardından kuyumcuya girmesi Aslı'yı daha da kuşkulandırdı.

MEHMET VİCDAN YÜKÜNÜ ZİYA İLE PAYLAŞIYOR

Gelen delili daha fazla saklayamayan Mehmet, Ziya'nın yanına gidip derdini paylaşmazsa çıldıracağını söyledi. Ziya'ya olup biteni anlatan Mehmet bir nebze olsun rahatladı.

Haberin Devamı

Ziya ise Seher'in böyle bir şey yapabileceğine ihtimal vermediği gibi birisinin suçu Seher'e atmak istediğini düşündü.

Mehmet ve Ziya aynı fikirde olunca, bu işin arkasında kimin olduğunu bulmak için kolları sıvadı.

HATİCE, ASLI'NIN SAPIĞIYLA BİRLİKTE

Geçmişte Aslı'ya saplantılı bir sevgi yaşayan Barış, yine Aslı'nın hayatına girmek için planlar yaptı. Hatice'ye yakınlaşıp Aslı'yı hedef alan Barış, Hatice'nin sevgilisi olmakla da kalmayıp Karlı ailesinin evine güvenlik personeli olarak işe başladı.

Barış'ı karşısında gören Aslı, kimseye belli etmemek için elinden geleni yaptı.

ASLI GERÇEKLERİ ÖĞRENİYOR

Hatice ve babasının oynadığı oyun tepki görmeyince Hatice bir adım daha atıp Mehmet'in odasına girip bilekliği ve not aldı ve Aslı'nın görebileceği bir yere koydu. Aslı not görünce çılgına döndü.

Mehmet'e çıkışan Aslı, Seher'den daha da nefret etti. Mehmet ise annesinin böyle bir şey yapabileceğine ihtimal bile vermedi.

ALANUR, MAHMUT'U KÜÇÜMSÜYOR

Uzun süredir Beste'den hoşlanan Mahmut, daha fazla kendini tutamayıp Beste'nin boşandığı gün evlilik teklifi edip olumsuz cevap almıştı.

Haberin Devamı

Beste, Mahmut'u kırmayı daha fazla vicdanına yediremeyince bir adım atmaya karar verdi. Mahmut ise Beste'ye ailelerle birlikte örf adete uygun şekilde ilerlemek istediğini söyledi.

Akşam ablalarıyla birlikte Beste ve Alanur'un evine gelen Mahmut, Alanur'un küçümseyen tavırlarına maruz kaldı. Açık sözlü olan Alanur, Beste ve Mahmut'un birlikte olamayacağını söyleyip ailesini evden kibarca kovdu.

Beste ise yaşadığı kalp kırıklığını Alanur'un karşısına geçip anlattı.

HATİCE, ALANUR'U KIŞKIRITIYOR

Aslı ve Mehmet'in harekete geçmemesi Hatice'nin daha da sinirimi bozdu. Bir adım daha atması gereken Hatice, Hakan'ın ağzından yazıyor gibi Alanur'a mesaj attı.

Seher'in Aslı'yı öldürmeye çalıştığını düşünen Alanur, Karlı evine gelip herkesi tehdit etti ve sofrayı dağıtıp gitti.

 

ASLI'YI ÖLDÜRMEK İSTEYEN GERÇEKTEN SEHER Mİ?

Alanur'un her şeyi öğrenmesi, Mehmet ve Aslı'nın daha hızlı hareket etmesine neden oldu. Aslı'ya çarpan şoförün ailesinin önünde pusu kuran Aslı ve Mehmet, eve gelen kişinin kim olduğunu görürlerse azmettiriciyi de bulmuş olacaklardı.

Haberin Devamı

Evin önüne taksinin yanaşıp içinden Seher'in inmesi Aslı ve Mehmet'i şoka soktu.

VEDA MEKTUBU 15. BÖLÜM KANAL D İZLEMEK İÇİN TIKLAYIN.