Mehmet

Mehmet

Son dakika mehmet haberleri ile ilgili Gazete Vatan adresinde yer alan tüm haberlere bu sayfadan ulaşabilirsiniz. Geçmişte yaşanan mehmet ile ilgili gelişmeler, bugün yayınlanan güncel haberler ve çok daha fazlasını mehmet haber sayfamızda bulabilirsiniz.

Mehmet

haberleri sayfasında son dakika yaşanan mehmet gelişmeleri de dahil olmak üzere 79.133 mehmet haberi bulunmuştur. Tüm mehmet haberleri aşağıda listelenmiştir.
Tokat'ta 5.6 büyüklüğünde deprem!
Tokat'ta 5.6 büyüklüğünde deprem! Tokat'ın Sulusaray ilçesinde 5.6 büyüklüğünde bir deprem meydana geldi. Sarsıntı, çevre illerde de hissedildi. İçişleri Bakanı Yerlikaya, "Saha taraması ile ilgili bütün yerleşim yerleri taranıyor. Yapılan her ihbar ile ilgili yerlere ulaşılıyor. Şu an için bir can kaybı ve yaralanma yok. 2 katlı daha önce kullanılmadığı ifade edilen bir ev yıkıldı" ifadelerini kullandı.
18.04.2024 Gündem
Bakan Ersoy, turizmde hedefi açıkladı
Bakan Ersoy, turizmde hedefi açıkladı Kültür ve Turizm Bakanı Mehmet Nuri Ersoy, "Turist sayısı olarak 4'üncü sıraya yükseldik. Hedefimiz de dünyada ilk 3'e girmek. Çok hızlı bir şekilde regülasyonlar yapıyoruz. Ülkemizi 60 milyon- 100 milyon bandında turist alan ülkeler seviyesine getirmeyi hedefliyoruz" dedi.
18.04.2024 Gündem
Bakan Şimşek: Beyanname vermeyen 400 binden fazla mükellef tespit ettik
Bakan Şimşek: Beyanname vermeyen 400 binden fazla mükellef tespit ettik Hazine ve Maliye Bakanı Mehmet Şimşek "Şimdiye kadar gelir elde etmesine rağmen beyanname vermeyen 400 binden fazla mükellef tespit ettik" dedi.
18.04.2024 Ekonomi
Bakan Mehmet Şimşek ABD'de yatırımcılarla bir araya geldi
Bakan Mehmet Şimşek ABD'de yatırımcılarla bir araya geldi Hazine ve Maliye Bakanı Mehmet Şimşek bir dizi toplantıya katılmak için ABD'ye gitti. Bakan Şimşek, IMF-Dünya Bankası Bahar Toplantıları ile G20 Maliye Bakanları ve Merkez Bankası Başkanları Toplantısı'na katılıyor. Bakan Şimşek "Ekonomik program sonuç verdikçe, yatırımcıların inancı da artacaktır" dedi.
17.04.2024 Ekonomi
Ömer Çelik'ten İsrail açıklaması: Bölgesel savaş istiyorlar
Ömer Çelik'ten İsrail açıklaması: Bölgesel savaş istiyorlar AK Parti Genel Başkan Yardımcısı ve Parti Sözcüsü Ömer Çelik, AK Parti MKYK Toplantısına ilişkin açıklamalarda bulundu. İsrail ve İran arasındaki gerilime değinen Çelik, "Biz bu gelişmelerin Filistin'deki asıl meseleyi unutturmaması gerektiğini ifade ediyoruz. Acil olarak ateşkes sağlanmalı ve iki devletli çözüm uygulanmalıdır." ifadelerini kullandı. Ekonomi programı hakkında konuşan Çelik, "Cumhurbaşkanımızın ekonomi programına desteği tamdır" şeklinde konuştu.
17.04.2024 Gündem
Servet Yardımcı, TFF Başkanlığı'na aday olduğunu açıkladı!
Servet Yardımcı, TFF Başkanlığı'na aday olduğunu açıkladı! UEFA İcra Kurulu Üyesi Servet Yardımcı, Türkiye Futbol Federasyonu Başkanlığı'na aday olduğunu açıkladı.
17.04.2024 Süper Lig
Bakan Şimşek: Cari açıktaki düşüşün kademeli devamını bekliyoruz
Bakan Şimşek: Cari açıktaki düşüşün kademeli devamını bekliyoruz Hazine ve Maliye Bakanı Mehmet Şimşek, "Cari açıktaki düşüş Orta Vadeli Programımızın çalıştığını gösteriyor. Dezenflasyon için uyguladığımız politikaların etkisi ile bu düşüşün önümüzdeki aylarda kademeli olarak devam etmesini bekliyoruz" dedi.
17.04.2024 Ekonomi
Nisan’da portakal çiçeği kokan Çukurova, narenciye üretiminde Türkiye birincisi! Rakam verildi
Nisan’da portakal çiçeği kokan Çukurova, narenciye üretiminde Türkiye birincisi! Rakam verildi Yüreğir Ziraat Odası Başkanı Mehmet Akın Doğan, Çukurova’nın bereketli topraklarının, narenciye üretiminde Türkiye’de birinci sırada yer aldığını hatırlatarak, “2023 yılında bölgemizde 3 milyon 200 bin tonun üzerinde rekolte elde edildi” dedi.
17.04.2024 Adana
Bakan Şimşek açıkladı: KDV oranlarında artış yapmadık
Bakan Şimşek açıkladı: KDV oranlarında artış yapmadık Hazine ve Maliye Bakanı Mehmet Şimşek, sosyal medya hesabından yaptığı açıklamada, "KDV oranlarında artış yapmadık! Suistimalleri engellemeye yönelik tedbir alıyoruz." ifadelerini kullandı.
16.04.2024 Ekonomi
Dursun Özbek: Mehmet Büyükekşi'yi ikna etme çabasındayım
Dursun Özbek: Mehmet Büyükekşi'yi ikna etme çabasındayım Kulüpler Birliği Vakfı’nın toplantısı öncesi Galatasaray Başkanı Dursun Özbek açıklamalarda bulundu.
16.04.2024 Süper Lig
AFAD kira yardımı neden yatmadı? AFAD deprem kira yardımı ne zaman yatacak?
AFAD kira yardımı neden yatmadı? AFAD deprem kira yardımı ne zaman yatacak? AFAD deprem kira desteği ödemelerine yönelik araştırmalar arttı. Yardım alan vatandaşlar aylık olarak ödenen deprem kira desteği ödemelerinin yapılacağı tarihi sorguluyor. 6 Şubat depremleri ardından gündeme gelen AFAD depremzede kira yardımı uzatıldı mı, neden yatmadı?
16.04.2024 Ekonomi
Bakan Şimşek: Üretilen dedikodulara itibar etmeyiniz
Bakan Şimşek: Üretilen dedikodulara itibar etmeyiniz Hazine ve Maliye Bakanı Mehmet Şimşek, "Enflasyonu düşürmek, cari açığı azaltmak, bütçe disiplini tesis etmek ve yapısal sorunları çözmek konusunda kararlıyız. Cumhurbaşkanımızın başından beri tam destek verdiği programımızı daha da güçlendireceğiz." dedi.
16.04.2024 Ekonomi
Görenler şaşkına uğruyor! atla Üniversite'ye gidiyor
Görenler şaşkına uğruyor! atla Üniversite'ye gidiyor İstanbul Üniversitesi Veterinerlik Fakültesi'nden Balıkesir Üniversitesi Hayvancılık Uygulama ve Araştırma Merkezi'ne 1 yıllık görevlendirme ile gelen Prof. Dr. Mehmet Can Gündüz, kampüste ve çevredeki kırsal mahallerde atla gezmeye başlayınca 'atlı profesör' olarak nam saldı.
16.04.2024 Gündem
Cumhurbaşkanlığı Kabinesi bugün toplanıyor
Cumhurbaşkanlığı Kabinesi bugün toplanıyor Kabine, bugün Cumhurbaşkanı Tayyip Erdoğan başkanlığında Ortadoğu’daki gerilim, terörle mücadele operasyonları, ekonomi ve yerel seçim sonuçları gibi önemli gündem başlıklarıyla toplanacak.
16.04.2024 Gündem
Bakan Ersoy açıkladı! Bu bayram en çok müzeler ziyaret edildi
Bakan Ersoy açıkladı! Bu bayram en çok müzeler ziyaret edildi Kültür ve Turizm Bakanı Mehmet Nuri Ersoy, 9 günlük Ramazan Bayramı tatilinde bakanlığa bağlı müze ve ören yerlerini 1 milyon 784 bin 233 kişinin ziyaret ettiğini açıkladı.
15.04.2024 Gündem
Bakan Uraloğlu rakamlarla açıkladı: 11.2 milyon araç geçti
Bakan Uraloğlu rakamlarla açıkladı: 11.2 milyon araç geçti Ulaştırma ve Altyapı Bakanı Abdulkadir Uraloğlu, Ramazan Bayramı tatili boyunca otoyolları 11,2 milyonun üzerinde aracın kullandığını belirterek, “Fatih Sultan Mehmet Köprüsü’nü ise 2 milyon 94 bin 924 araç, 15 Temmuz Şehitler Köprüsü’nü de 1 milyon 772 bin 112 araç kullandı” dedi. Uraloğlu, 9 gün süren bayram tatili süresince 3 milyon 284 bin kişinin otobüslerle yolculuğu tercih ettiğini, demiryolları ile seyahat eden kişi sayısının ise 820 bini bulduğunu bildirdi.
15.04.2024 Gündem
Bakan Mehmet Özhaseki: Evlerimizi hak sahiplerine etap etap teslim ediyoruz
Bakan Mehmet Özhaseki: Evlerimizi hak sahiplerine etap etap teslim ediyoruz Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanı Mehmet Özhaseki, deprem bölgesine ilişkin önemli açıklamalarda bulundu.
15.04.2024 Gündem
İstanbul trafiğinde ilginç anlar... Kiminin lastiği çıktı, kimi atıyla dört nala gitti!
İstanbul trafiğinde ilginç anlar... Kiminin lastiği çıktı, kimi atıyla dört nala gitti! Fatih Sultan Mehmet Köprüsü'nde seyir halindeki bir otomobilin lastiği yerinden çıktı. Lastik herhangi bir kazaya neden olmazken, Arnavutköy'de ise bir vatandaş trafiğe atla çıktı. İstanbul trafiğindeki ilginç anlar cep telefonu kameralarına yansıdı.
15.04.2024 Gündem
İstanbul trafiğinde ilginç anlar... Kiminin lastiği çıktı, kimi atıyla dört nala gitti!
İstanbul trafiğinde ilginç anlar... Kiminin lastiği çıktı, kimi atıyla dört nala gitti! Fatih Sultan Mehmet Köprüsü'nde seyir halindeki bir otomobilin lastiği yerinden çıktı. Lastik herhangi bir kazaya neden olmazken, Arnavutköy'de ise bir vatandaş trafiğe atla çıktı. İstanbul trafiğindeki ilginç anlar cep telefonu kameralarına yansıdı.
15.04.2024 Vatan TV
Kartal evinde galibiyete hasret! Beşiktaş-Samsunspor: 1-1
Kartal evinde galibiyete hasret! Beşiktaş-Samsunspor: 1-1 Süper Lig’in 32’nci haftasında Beşiktaş sahasında Samsunspor ile 1-1 berabere kaldı. Siyah-beyazlı ekip 18’inci dakikada Semih Kılıçsoy’un golüyle öne geçerken 68’inci dakikada Emre Kılınç attığı golle skoru belirledi.
13.04.2024 Beşiktaş
Fenerbahçe'de Şekip Mosturoğlu resmen adaylığını duyurdu
Fenerbahçe'de Şekip Mosturoğlu resmen adaylığını duyurdu Fenerbahçe Spor Kulübü’nün Seçimli Yüksek Divan Kurulu Toplantısı 27 Nisan Cumartesi günü yapılacak.
13.04.2024 Fenerbahçe
Portakal Çiçeği Karnavalı'na Adana'da bin, Türkiye geneli 40 bin sanatçı katılacak
Portakal Çiçeği Karnavalı'na Adana'da bin, Türkiye geneli 40 bin sanatçı katılacak Kültür ve Turizm Bakanı Mehmet Nuri Ersoy, Türkiye Kültür Yolu Festivali’ni Adana’da düzenlenen etkinlikle başlattı. Bakan Ersoy, “Adana’da bin sanatçı, Türkiye genelinde 40 bin sanatçı katılacak. 8 ayda 7 bine yakın etkinlik gerçekleşecek” dedi.
13.04.2024 Adana
Köprü ve otoyollar kaç gün ücretsiz? Bugün yollar bedava mı, 13 Nisan yollar ücretsiz mi?
Köprü ve otoyollar kaç gün ücretsiz? Bugün yollar bedava mı, 13 Nisan yollar ücretsiz mi? 13 Nisan yollar ücretsiz mi, bugün yollar bedava mı? Bayram nedeniyle köprü ve otoyolların ücretsiz olması nedeniyle geri dönüş yoluna giren vatandaşlar bugün yolların ücretli olup olmadığını sorguluyor. Ramazan Bayramı 10 Nisan Çarşamba günü başladı.
13.04.2024 Yaşam
Kredi kartı sonradan taksitlendirme kalktı mı? Sonradan taksitlendirme yapılabiliyor mu, 1 Nisan sonrası kreşin kartına sonradan taksitlendirme var mı?
Kredi kartı sonradan taksitlendirme kalktı mı? Sonradan taksitlendirme yapılabiliyor mu, 1 Nisan sonrası kreşin kartına sonradan taksitlendirme var mı? Sonradan kredi kartına taksitlendirme kalktı mı? Kamu bankalarının 1 Nisan'dan itibaren bireysel kredi kartları ile giyim, market, elektronik ve benzeri alışverişlerde sonradan taksitlendirme kullanılamayacağı iddiaları sonrası Dezenformasyonla Mücadele Merkezi’nden ardından da Hazine ve Maliye Bakanı Mehmet Şimşek’ten peş peşe açıklamalar geldi. 
11.04.2024 Ekonomi
Süper Lig'de 32. haftanın hakemleri belli oldu
Süper Lig'de 32. haftanın hakemleri belli oldu Trendyol Süper Lig'in 32. hafta müsabakalarında görev yapacak hakemler ve yardımcıları Dijital Atama Yöntemi ile belirlendi.
11.04.2024 Fenerbahçe

Benzer Haber Etiketleri

Mehmet ile ilgili olan tüm haberleri bu sayfa üzerinden görüntüleyebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak ve diğer görselleri incelemek istiyorsanız haber başlıklarına tıklayabilirsiniz. Önceki mehmet haberlerini görmek için Daha Fazla İçerik Göster butonunu kullanabilirsiniz.