Temizlik Personeli

Temizlik Personeli

Son dakika temizlik personeli haberleri ile ilgili Gazete Vatan adresinde yer alan tüm haberlere bu sayfadan ulaşabilirsiniz. Geçmişte yaşanan temizlik personeli ile ilgili gelişmeler, bugün yayınlanan güncel haberler ve çok daha fazlasını temizlik personeli haber sayfamızda bulabilirsiniz.

Temizlik Personeli

haberleri sayfasında son dakika yaşanan temizlik personeli gelişmeleri de dahil olmak üzere 531 temizlik personeli haberi bulunmuştur. Tüm temizlik personeli haberleri aşağıda listelenmiştir.
2 tıp öğrencisi, eğitim gördükleri üniversitede temizlik personeli olarak görev yapıyor
2 tıp öğrencisi, eğitim gördükleri üniversitede temizlik personeli olarak görev yapıyor Diyarbakır'da yaşayan Ahmet Selçuk Maral (21) ve Mehmet Caner Bahçivancı (21), 2 yıl önce Yükseköğretim Kurumları Sınavı (YKS) ile Dicle Üniversitesi Tıp Fakültesi’ni kazandı. KPSS sınavına giren Maral 85, Bahçivancı ise 83 puan alarak hastanenin destek personel alımına başvurdu. Atanan Maral ve Bahçivancı, hem tıp fakültesinde öğrenim görüyor hem de hastanede temizlik görevlisi olarak çalışıyor. Öğrencilerden Mehmet Caner Bahçivancı, "Hem okuyup hem de ailemize destek olmaktan dolayı mutluyuz ve gururluyuz" dedi.
31.10.2023 Gündem
Temizlik personeli olarak çalıştığı hastaneye doktor olarak dönecek! Melisa Metin'in ilham veren hikayesi...
Temizlik personeli olarak çalıştığı hastaneye doktor olarak dönecek! Melisa Metin'in ilham veren hikayesi... Malatya’da İnönü Üniversitesi Tıp Fakültesi Endokrin Servisi'nde temizlik görevlisi olarak çalışan Melisa Metin, küçüklük hayali olan doktorluk mesleği için ilk adımını attı. Çalıştığı hastanenin tıp fakültesini kazanan Metin’in şimdiki hedefi ise derslerinde başarılı olup çalıştığı servise doktor olarak gelebilmek.
18.09.2023 Haber
Temizlik personeli olarak çalıştığı hastaneye doktor olarak dönecek! Çocukluk hayalini yaşıyor
Temizlik personeli olarak çalıştığı hastaneye doktor olarak dönecek! Çocukluk hayalini yaşıyor Malatya’da İnönü Üniversitesi Tıp Fakültesi Endokrin Servisi'nde temizlik görevlisi olarak çalışan Melisa Metin, küçüklük hayali olan doktorluk mesleği için ilk adımını attı. Çalıştığı hastanenin tıp fakültesini kazanan Metin’in şimdiki hedefi ise derslerinde başarılı olup çalıştığı servise doktor olarak gelebilmek.
18.09.2023 Yaşam
Evden 20 ton çöp çıktı; sahibi 'Yapmayın, bunlar yılların emeği' dedi
Evden 20 ton çöp çıktı; sahibi 'Yapmayın, bunlar yılların emeği' dedi Adana'da Çukurova Belediyesi'nin temizlik ekipleri, kötü koku yayılan ve böcekler çoğalan bir apartman dairesinden yaklaşık 20 ton çöp çıkardı. Ekiplerin temizlik çalışmasına uzun süre direnen ev sahibi K.D. (55), "Yapmayın, bunlar yılların emeği. Bana vakit verin, içerisinde önemli eşyalarım var" dedi. .
10.09.2023 Gündem
Poşet içerisinde çöpe atılan bebeğin ölü doğduğu belirlendi
Poşet içerisinde çöpe atılan bebeğin ölü doğduğu belirlendi Konya'nın Seydişehir ilçesinde poşet içerisinde çöp alanına bırakılan kız bebeğin, ön otopside ölü doğduğu tespit edildi.
20.03.2023 Yaşam
Van'da kar yağışı! 67 yerleşim yerine ulaşım yok
Van'da kar yağışı! 67 yerleşim yerine ulaşım yok Van'da etkili olan kar yağışı nedeniyle kent genelinde 67 yerleşim yeri yolu, ulaşıma kapandı.
16.02.2023 Gündem
Van TYP kura sonuçları 2023 isim listesi! TYP sorgulama nasıl yapılır, TYP sonuçları ne zaman açıklanacak 2023?
Van TYP kura sonuçları 2023 isim listesi! TYP sorgulama nasıl yapılır, TYP sonuçları ne zaman açıklanacak 2023? MEB bünyesinde yer alan TYP kapsamında yapılan işçi alımı başvuru sonuçları bazı illerde tamamlandı, başvuru yapanların kura sonuçları ve isim listesi duyurulmaya başlandı. Temizlik personeli kadrosunda Milli Eğitim Bakanlığı tarafından istihdam edilecek olan personeller için duyuru, bakanlığın il müdürlükleri tarafından yapıldı. Peki, TYP sorgulama nasıl yapılır, TYP sonuçları ne zaman açıklanacak 2023? MEB İŞKUR TYP başvuru sonuçları hangi illerde açıklandı? İşte TYP kura sonuçları ve isim listesi 2023…
3.02.2023 Personel Alımı
TYP kura sonuçları 2023 isim listesi ve sorgulama ekranı! ŞKUR MEB TYP sonuçları açıklandı mı, kura sonuçları nasıl öğrenilir?
TYP kura sonuçları 2023 isim listesi ve sorgulama ekranı! ŞKUR MEB TYP sonuçları açıklandı mı, kura sonuçları nasıl öğrenilir? İŞKUR MEB TYP kura çekimi sonuçları isim listesi için araştırmalar hızlandı. Milli Eğitim Bakanlığı tarafından yapılan 81 ilde tüm okullara temizlik personeli alımı yapılacağı ifadeleri sonrası başvuruları yapılmış, gözler TYP sonuçlarına çevrilmişti. TYP kura çekimleri birçok ilde başladı. Peki, İŞKUR MEB TYP kura çekimi sonuçları açıklandı mı, isim listesi nasıl sorgulanır? İşte TYP kura sonuçları 2023 isim listesi…
2.02.2023 Personel Alımı
AFAD en az lise mezunu personel alacak! KPSS’den en az 60 puan şartı var! İşte AFAD personel alımı şartları!
AFAD en az lise mezunu personel alacak! KPSS’den en az 60 puan şartı var! İşte AFAD personel alımı şartları! İçişleri Bakanlığı duyurdu! AFAD, 70 personel alacak. Resmi Gazete’de yayımlanan ilana göre, AFAD’a büro personeli, şoför, temizlik personeli, koruma ve güvenlik görevlisi alınacak. Peki, AFAD personel alımı başvurusu nasıl yapılır? İşte AFAD sözleşmeli personel alımı şartları…
29.12.2022 Personel Alımı
Kültür ve Turizm Bakanlığı personel alımı başvuru şartları nelerdir, 171 sözleşmeli personel alımı başvuruları ne zaman başlıyor?
Kültür ve Turizm Bakanlığı personel alımı başvuru şartları nelerdir, 171 sözleşmeli personel alımı başvuruları ne zaman başlıyor? Kültür ve Turizm Bakanlığı 171 sözleşmeli personel alımı yapılacağını duyurdu. Kamu kurum ve kuruluşlarında görev almak isteyenler arama motorlarına yönelerek Kültür ve Turizm Bakanlığı personel alımı ne zaman, 171 sözleşmeli personel alımı başvuru şartları nelerdir? sorusuna yanıt aramaya başladı. İşte detaylar...
22.12.2022 Personel Alımı
Türkiye Yazma Eserler Kurumu personel alacak! KPSS’den en az 55 puan şartı var! İşte başvuru şartları!
Türkiye Yazma Eserler Kurumu personel alacak! KPSS’den en az 55 puan şartı var! İşte başvuru şartları! Türkiye Yazma Eserler Kurumu duyurdu! KPSS’den en az 55 puanla personel alınacak. 20 koruma ve güvenlik görevlisi, 14 destek personeli, ve 24 restoratör alınacak. İlan Resmi Gazete’de yayımlandı. Başvurular elektronik ortamda 12/12/2022-/26/12/2022 tarihleri arasında alınacak. Peki, Türkiye Yazma Eserler Kurumu personel alımı başvurusu nasıl yapılır? İşte personel alımı şartları!
8.12.2022 Personel Alımı
Aile ve Sosyal Hizmetler Bakanlığı en az lise mezunu personel alacak! İşte başvuru şartları!
Aile ve Sosyal Hizmetler Bakanlığı en az lise mezunu personel alacak! İşte başvuru şartları! Aile ve Sosyal Hizmetler Bakanlığı 145 sözleşmeli personel alacak. İlan Resmi Gazete’de ve Kariyer Kapısı kamu iş ilanları sayfasından yayınlandı. İlana göre, mühendis, şehir plancısı, mimar, diyetisyen, kütüphaneci, tekniker, teknisyen, büro personeli, destek personeli ile koruma ve güvenlik personeli alınacak. Başvurular 5 Aralık’ta başlıyor. Peki, Aile ve Sosyal Hizmetler Bakanlığı personel alımı başvurusu nasıl yapılır? Başvuru şartları ne? İşte kadro dağılımı ve Kariyer Kapısı başvuru ekranı!
4.12.2022 Personel Alımı
En az lise mezunu 4/B sözleşmeli temizlik personeli alacak! İşte Çevre ve Şehircilik Bakanlığı personel alımı başvuru şartları!
En az lise mezunu 4/B sözleşmeli temizlik personeli alacak! İşte Çevre ve Şehircilik Bakanlığı personel alımı başvuru şartları! Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanlığı duyurdu. Personel alımı yapılacak. Yayımlanan ilana göre, Bakanlık 4/B sözleşmeli temizlik personeli alacak. İlan, Kariyer Kapısı Platformunda yayımlandı. Peki, Çevre ve Şehircilik Bakanlığı personel alımı başvurusu nasıl yapılır? İşte temizlik personeli alımı başvuru şartları!
28.10.2022 Personel Alımı
Hastanedeki skandalı ortaya çıkaran çalışan: Doktorların odasında izleyip dalga geçiyorlardı
Hastanedeki skandalı ortaya çıkaran çalışan: Doktorların odasında izleyip dalga geçiyorlardı Ataşehir'deki özel hastanede iki sağlık personelinin hasta kadınla alay ettikleri görüntüleri paylaşarak skandalın ortaya çıkmasını sağlayan hastane çalışanı Murat Yıldırım, hastanede yaşananları anlattı. Hastane yönetimine elindeki görüntülerle şantaj yaptığı iddiasıyla gözaltına alınan ancak serbest bırakılan Yıldırım, "İhmaller ve ölümler başladığında onları kendi annemin babamın yerine koydum. Doktorların odasında izleyip kendi içlerinde dalga geçiyorlardı, alay ediyorlardı." dedi.
8.10.2022 Yaşam
Bakan Özer: Ekim ayı içerisinde 20 milyon ilave yardımcı kaynak dağıtacağız
Bakan Özer: Ekim ayı içerisinde 20 milyon ilave yardımcı kaynak dağıtacağız Eyüpsultan'daki Muhsin Yazıcıoğlu İlkokulu'nun açılış töreninde konuşan Milli Eğitim Bakanı Mahmut Özer, "19 yılda dağıtılan ücretsiz kitap sayısı 3 buçuk milyara ulaştı. Bu ay içerisinde 20 milyon ilave yardımcı kaynak daha dağıtacağız. İlk kez dağıtılan ücretsiz kitaplardan daha fazla, 160 milyon yardımcı kaynağı öğrencilerimize ulaştırmış olacağız. İnşallah İstanbul'un artık 39 ilçesinde eğitimle ilgili kronik problemlerin hepsini çözeceğiz" dedi.
4.10.2022 Siyaset
PİKTES öğretmenlerine kadro gelecek mi, PİKTES temizlik personeli kadroya alınacak mı? PİKTES öğretmen, güvenlik ve temizlik işçisi!
PİKTES öğretmenlerine kadro gelecek mi, PİKTES temizlik personeli kadroya alınacak mı? PİKTES öğretmen, güvenlik ve temizlik işçisi! Suriyeli öğrencilerin öğrenimlerini devam ettirmelerini sağlayan, Avrupa Birliği fonlarıyla ilerletilen PİKTES projesi kapsamındaki öğretmen, temizlik ve güvenlik görevlisi kadro bekliyor. PİKTES kadrosu bekleyenler projenin bitmesine az bir süre kala kadroya alınıp alınmayacakları sorguluyor. Peki, Piktes kadrosu gelecek mi? PİKTES temizlik personeli kadroya alınacak mı?
30.09.2022 Çalışma Hayatı
Boğaziçi Üniversitesi en az lise mezunu 140 sözleşmeli personel alacak! İşte başvuru şartları!
Boğaziçi Üniversitesi en az lise mezunu 140 sözleşmeli personel alacak! İşte başvuru şartları! Boğaziçi Üniversitesi personel alımı ilanı Resmi Gazete’de yayımlandı. İlana göre 140 sözleşmeli personel alınacak. Alım yapılacak kadrolar, büro personeli, koruma ve güvenlik görevlisi, şoför, temizlik personeli ve bahçıvan olarak açıklandı. Başvurular şahsen yapılacak. Peki, Boğaziçi Üniversitesi personel alımı başvurusu nasıl yapılır? İşte Boğaziçi Üniversitesi sözleşmeli personel alımı şartları!
18.09.2022 Personel Alımı
Çalışan milyonlarca işçiyi ilgilendiren karar! Geri dönüşü yok, dikkat çeken 1 yıl detayı
Çalışan milyonlarca işçiyi ilgilendiren karar! Geri dönüşü yok, dikkat çeken 1 yıl detayı Hastanelerde çalışan milyonlarca işçiyi ilgilendiren karar! Bir devlet hastanesinde temizlik görevlisi olarak işe giren ancak daha sonra teknik servis, MHRS birim sorumlusu, eczane depo birim sorumlusu olarak çalışan 2 işçi haklarını alamayınca dava açtı. Mahkemeden gönderilen raporda, ‘vasıfsız bir işçi 1 yıl ve daha fazla süre ile vasıflı bir işte çalıştırılırsa tekrar vasıfsız bir işe döndürülemez’ ifadeleri yer aldı. İşte işçileri ilgilendiren kararın detayları...
14.09.2022 Çalışma Hayatı
Gençlik ve Spor Bakanlığı (GSB) personel alımı başvurusu nasıl yapılır? GSB sınavsız 4 bin 147 sözleşmeli personel alacak!
Gençlik ve Spor Bakanlığı (GSB) personel alımı başvurusu nasıl yapılır? GSB sınavsız 4 bin 147 sözleşmeli personel alacak! Gençlik ve Spor Bakanlığı personel alımı başvuruları devam ediyor. Başvurularda son günlere girildi. GSB personel alımı ilanına göre pek çok ilde büro personeli, koruma ve güvenlik görevlisi, temizlik personeli alınacak. Başvurular 15 Eylül’de sona erecek. Peki, GSB personel alımı başvurusu nasıl yapılır? GSB işçi alımı 2022 başvuru şartları ne? GSB personel alımı sonuçları ne zaman açıklanır? İşte Kariyer Kapısı kamu işe alım başvuru ekranı!
13.09.2022 Personel Alımı
MEB en az lise mezunu sözleşmeli destek personeli alacak! İşte MEB personel alımı başvuru şartları!
MEB en az lise mezunu sözleşmeli destek personeli alacak! İşte MEB personel alımı başvuru şartları! MEB duyurdu! Sözleşmeli destek personeli alınacak. Milli Eğitim Bakanlığı personel alımı ilanı yayımlandı. İlana göre, Bakanlığa, aşçı, aşçı yardımcısı, temizlik personeli ve şoför alınacak. Peki, Milli Eğitim Bakanlığı personel alımı başvurusu nasıl yapılır? 2022 MEB personel alımı başvuru şartları!
5.09.2022 Personel Alımı
Eski eşini öldürdü ardından kendi kafasına sıktı
Eski eşini öldürdü ardından kendi kafasına sıktı Bursa'nın İnegöl ilçesinde tartıştığı eski eşini silahla öldüren şahıs ardından kendi kafasına sıkarak ağır yaralandı.
2.09.2022 Yaşam
Gençlik ve Spor Bakanlığı temizlik personeli alımı kura çekilişi ne zaman? GSB kura sonuçları ne zaman açıklanacak? GSB işçi alımı mülakatları ne zaman?
Gençlik ve Spor Bakanlığı temizlik personeli alımı kura çekilişi ne zaman? GSB kura sonuçları ne zaman açıklanacak? GSB işçi alımı mülakatları ne zaman? Gençlik ve Spor Bakanlığı (GSB) 1017 temizlik personeli alımı başvuruları İŞKUR üzerinden 12 Ağustos’ta tamamlanmıştı. Gözler GSB tarafından yapılacak kura çekilişine çevrildi. GSB, temizlik işçisi, engelli sürekli temizlik işçisi, eski hükümlü sürekli temizlik işçisi alımı için kura çekimini gerçekleştirecek. Kurada adı çıkanların daha sonra sözlü sınavları yapılacak. Peki, Gençlik ve Spor Bakanlığı temizlik personeli alımı kura çekilişi ne zaman? GSB kura listeleri açıklandı mı? GSB kura sonuçları ne zaman açıklanacak? GSB işçi alımı mülakatları ne zaman? İşte detaylar…
29.08.2022 Personel Alımı
İŞKUR TYP alımları ne zaman? 2022 İŞKUR okullara güvenlik, temizlik personeli alımı başvurusu ne zaman başlayacak, şartları neler?
İŞKUR TYP alımları ne zaman? 2022 İŞKUR okullara güvenlik, temizlik personeli alımı başvurusu ne zaman başlayacak, şartları neler? İŞKUR TYP başvurusu için yapılan aramalar devam ediyor. Toplum Yararına Programı (TYP) kapsamında okullara güvenlik, temizlik personeli alımı gerçekleştirilecek. MEB bünyesinde çalışmak isteyen vatandaşlar ise arama motorlarına yönelerek TYP alımlarının ne zaman başlayacağını sorguluyor. Peki 2022 İŞKUR TYP alımları ne zaman? İŞKUR okullara güvenlik, temizlik personeli alımı başvuru şartları neler, TYP personel alımı başvuruları ne zaman?
25.08.2022 Personel Alımı
Pamukkale Üniversitesi 185 sözleşmeli personel alacak! İşte başvuru şartları!
Pamukkale Üniversitesi 185 sözleşmeli personel alacak! İşte başvuru şartları! Pamukkale Üniversitesi personel alımı ilanı Resmi Gazete’de yayımlandı. İlana göre, hemşire, büro personeli, eczacı, laborant, psikolog, röntgen teknisyeni, sosyal çalışmacı, sağlık personeli, sağlık teknikeri, mühendis, tekniker, teknisyen, temizlik personeli, bahçe bakım personeli, şoför, koruma ve güvenlik gürevlisi kadrolarında 185 sözleşmeli personel alınacak. Peki, Pamukkale Üniversitesi personel alımı başvurusu nasıl yapılır? Pamukkale Üniversitesi personel alımı şartları!
8.08.2022 Personel Alımı
Boğaziçi Üniversitesi en az lise mezunu 209 personel alacak! İşte başvuru şartları!
Boğaziçi Üniversitesi en az lise mezunu 209 personel alacak! İşte başvuru şartları! Boğaziçi Üniversitesi duyurdu! 209 sözleşmeli personel alacak. Yayımlanan ilana göre, koruma ve güvenlik görevlisi, temizlik personeli, bahçıvan, şoför, büro personeli, mühendis, tekniker ve teknisyen kadrolarında alım yapılacak. Başvurular, 21 Ağustos’ta sona erecek. Peki, Boğaziçi Üniversitesi personel alımı başvurusu nasıl yapılır? Boğaziçi Üniversitesi personel alımı şartları!
8.08.2022 Personel Alımı

Benzer Haber Etiketleri

Temizlik Personeli ile ilgili olan tüm haberleri bu sayfa üzerinden görüntüleyebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak ve diğer görselleri incelemek istiyorsanız haber başlıklarına tıklayabilirsiniz. Önceki temizlik personeli haberlerini görmek için Daha Fazla İçerik Göster butonunu kullanabilirsiniz.