Caner Topçu

Caner Topçu

Son dakika caner topçu haberleri ile ilgili Gazete Vatan adresinde yer alan tüm haberlere bu sayfadan ulaşabilirsiniz. Geçmişte yaşanan caner topçu ile ilgili gelişmeler, bugün yayınlanan güncel haberler ve çok daha fazlasını caner topçu haber sayfamızda bulabilirsiniz.

Caner Topçu

haberleri sayfasında son dakika yaşanan caner topçu gelişmeleri de dahil olmak üzere 132 caner topçu haberi bulunmuştur. Tüm caner topçu haberleri aşağıda listelenmiştir.
49. Pantene Altın Kelebek Ödülleri sahiplerini buldu! İşte kazananlar
49. Pantene Altın Kelebek Ödülleri sahiplerini buldu! İşte kazananlar 49’uncusu düzenlenen “Pantene Altın Kelebek Ödülleri” sahiplerini buldu. Ödül töreni bu yıl ilk kez simultane işaret dili ve sesli betimleme ile ekrana geldi.
4.12.2023 Magazin
Dönence yeni bölümüyle ekrana geliyor…
Dönence yeni bölümüyle ekrana geliyor… Kanal D’nin, yapımcılığını D Media, yönetmenliğini Serdar Gözelekli’nin üstlendiği sevilen dizisi Dönence yine çok izlenecek bir bölümle ekrana geliyor.
22.08.2023 Televizyon
'Dönence'nin setinden ilk kareler geldi
'Dönence'nin setinden ilk kareler geldi Kanal D’nin; D Media imzalı, yönetmen koltuğunda Serdar Gözelekli’nin oturduğu çok izlenen dizisi 'Dönence', her salı akşamı yeni bölümleri ile ekrana gelmeye devam ediyor.
9.08.2023 Televizyon
Gece, Özgür'den hoşlandığını söylüyor! Dönence 5. bölümde neler oldu?
Gece, Özgür'den hoşlandığını söylüyor! Dönence 5. bölümde neler oldu? Kanal D’nin, yapımcılığını D Media’nın, yönetmenliğini Serdar Gözelekli’nin üstlendiği, senaryosunu ise Ebru Hacıoğlu, İbrahim Güler ve Melek Ordu'nun kaleme aldığı büyük beğeni toplayan 'Dönence' yeni bölümüyle izleyici karşısına çıktı. Dizinin beşinci bölümünde, zor günler geçiren Gece, sevgilisi Emir'i terk etti. Ayrılığı kabullenmeyen Emir, düşmanı olarak gördüğü Özgür'ü hedef aldı. Kardeşi için yasadışı yolla başvuran Özgür sahil güvenliğin baskınıyla büyük panik yaşadı.
2.08.2023 Magazin
'Dönence’nin setinden eğlenceli kareler
'Dönence’nin setinden eğlenceli kareler Kanal D’nin, D Media imzalı, yönetmen koltuğunda Serdar Gözelekli’nin oturduğu çok izlenen dizisi Dönence her salı akşamı yeni bölümleri ile ekrana geliyor.
30.07.2023 Televizyon
Sümeyye Aydoğan’dan 'Barbie' pozları!
Sümeyye Aydoğan’dan 'Barbie' pozları! Gişe rekorları kıran ve özellikle sosyal medyada büyük ses getiren Barbie filminin ardından dünyada Barbie trendi başladı. Bu akıma Dönence’nin başrol oyuncusu Sümeyye Aydoğan da dahil oldu.
28.07.2023 Magazin
Salı akşamının galibi Dönence bir kez daha zirvede yer aldı!
Salı akşamının galibi Dönence bir kez daha zirvede yer aldı! Kanal D’nin, yapımcılığını D Media’nın, yönetmenliğini Serdar Gözelekli’nin üstlendiği dizisi Dönence yayınlanan 4’üncü bölümü ile salı akşamına bir kez daha damgasını vurdu.
26.07.2023 Magazin
Dönence’nin büyük başarısı! Dizinin Türkiye uyarlamasına kendi ülkesi İsrail’den büyük ilgi
Dönence’nin büyük başarısı! Dizinin Türkiye uyarlamasına kendi ülkesi İsrail’den büyük ilgi Kanal D’nin, İsrail formatlı “Exceptional” isimli diziden Türkiye’ye uyarlanan, yapımcılığını D Media’nin üstlendiği Dönence’nin başarısı ülke sınırlarını aştı. Henüz üç bölümü yayınlanan dizinin ilk yurtdışı satışı gerçekleştirildi.
25.07.2023 Televizyon
Dönence’nin setinden eğlenceli anlar!
Dönence’nin setinden eğlenceli anlar! Kanal D’nin, yapımcılığını D Media, yönetmenliğini Serdar Gözelekli’nin üstlendiği, yayınlanan ilk iki bölümü ile izleyiciden tam not alan dizisi Dönence, üçüncü bölümü ile ekrana gelmeye hazırlanıyor.
16.07.2023 Televizyon
Salı akşamının galibi olan Dönence izleyicileri ekran başına kilitledi!
Salı akşamının galibi olan Dönence izleyicileri ekran başına kilitledi! Kanal D’nin, yapımcılığını D Media, yönetmenliğini Serdar Gözelekli’nin üstlendiği yeni dizisi Dönence ikinci bölümü ile ekrana geldi.
12.07.2023 Televizyon
Dönence dizisi hangi il, ilçede çekiliyor? Kanal D Dönence dizisi nerede çekiliyor?
Dönence dizisi hangi il, ilçede çekiliyor? Kanal D Dönence dizisi nerede çekiliyor? Dönence 1 bölümüyle ekrana geldi. Kanal D'de yayınlanan ve başrollerinde Sümeyye Aydoğan ve Caner Topçu'nun yer aldığı Dönence dizisi hangi il, ilçede çekiliyor sorusu gündeme geldi. 4 Temmuz akşamı ilk bölümü yayınlanacak dizinin yönetmenliğini Serdar Gözelekli yapıyor. Gece ve Özgür'ün hikayesini anlatan Dönence dizisi oyuncuları ve karakterleri haberimizde.
11.07.2023 Televizyon
Dönence dizisi konusu nedir? Dönence oyuncuları kimler, uyarlama mı?
Dönence dizisi konusu nedir? Dönence oyuncuları kimler, uyarlama mı? Dönence dizisi 1 bölüm fragmanı yayınlandı. Kanal D'de yaz döneminde yayınlanacak ve başrollerinde Caner Topçu, Sümeyye Aydoğan'ın paylaştığı Dönence İzmir'in Foça ilçesinde çekiliyor. Yönetmenliğini Kerem Çakıroğlu'nun yaptığı dizinin senaryosunu Nuray Uslu yazıyor. Peki Dönence dizisi konusu nedir? Dönence oyuncuları kimler? İşte detaylar..
11.07.2023 Televizyon
Dönence’nin başrol oyuncuları Sümeyye Aydoğan ve Caner Topçu uyumları ile göz kamaştırıyor!
Dönence’nin başrol oyuncuları Sümeyye Aydoğan ve Caner Topçu uyumları ile göz kamaştırıyor! Kanal D’nin, yapımcılığını D Media’nın, yönetmenliğini Serdar Gözelekli’nin üstlendiği yeni dizisi Dönence ilk bölümüyle geçtiğimiz hafta ekrana geldi. Duygu dolu hikayesiyle izleyiciden tam not alan dizinin başrol oyuncuları uyumları ile şimdiden çok konuşulmaya başladı.
11.07.2023 Televizyon
Dönence yeni bölümü ile ekrana geliyor! Gülce’nin kaybolması nelere yol açacak?
Dönence yeni bölümü ile ekrana geliyor! Gülce’nin kaybolması nelere yol açacak? Kanal D’nin, yapımcılığını D Media’nın, yönetmenliğini Serdar Gözelekli’nin üstlendiği, yayınlanan ilk bölümü ile seyircinin beğenisini kazanan dizisi Dönence yeni bölümü ile ekrana geliyor.
10.07.2023 Televizyon
Berfin Ant, Dönence ile izleyici karşısına çıkıyor!
Berfin Ant, Dönence ile izleyici karşısına çıkıyor! Kanal D’nin, yapımcılığını D Media, yönetmenliğini Serdar Gözelekli’nin üstlendiği, yayınlanan birinci bölümü ile izleyiciden tam not alan dizisi Dönence ikinci bölümü ile ekrana gelmeye hazırlanıyor.
7.07.2023 Televizyon
Dönence'nin yeni bölüm tanıtımı yayınlandı!
Dönence'nin yeni bölüm tanıtımı yayınlandı! Kanal D’nin, yapımcılığını D Media’nın, yönetmenliğini Serdar Gözelekli’nin üstlendiği yeni dizisi Dönence ilk bölümü ile izleyici karşısına çıktı.
5.07.2023 Televizyon
'Dönence' ilk bölümüyle izleyiciyi ekrana kilitledi!
'Dönence' ilk bölümüyle izleyiciyi ekrana kilitledi! Kanal D’nin, yapımcılığını D Media’nın, yönetmenliğini Serdar Gözelekli’nin üstlendiği, senaryosunu ise Nuray Uslu'nun kaleme aldığı ve büyük bir merakla beklenen yeni dizisi 'Dönence' ilk bölümü ile ekrana geldi. Başrollerini Sümeyye Aydoğan ile Caner Topçu’nun paylaştığı, usta oyuncuların yanı sıra genç yetenekleri de kadrosunda buluşturan 'Dönence' izleyicilerden tam not aldı.
5.07.2023 Magazin
Dönence dizisi sonunda ne oluyor? Exceptional konusu nedir, neyi anlatıyor?
Dönence dizisi sonunda ne oluyor? Exceptional konusu nedir, neyi anlatıyor? Dönence dizisi sonunda ne oluyor sorusunun yanıtı merak ediliyor. Kanal D'de yayınlanan ve başrollerinde Sümeyye Aydoğan ile Caner Topçu'nun yer aldığı Dönence dizisi Exceptional'dan uyarlamadır. İsrail yapımı olan Exceptional dizisi konusu nedir, oyuncuları kimler?
4.07.2023 Televizyon
Sümeyye Aydoğan ve Caner Topçu 'Dönence'yi anlattı!
Sümeyye Aydoğan ve Caner Topçu 'Dönence'yi anlattı! Kanal D’nin, yapımcılığını D Media’nın, yönetmenliğini Serdar Gözelekli’nin üstlendiği yeni dizisi Dönence izleyici ile buluşmak için gün sayıyor. Ekrana gelen tanıtımları ile daha şimdiden izleyicinin ilgisini çeken Dönence 4 Temmuz Salı akşamı ilk bölümü ile izleyici karşısına çıkacak.
27.06.2023 Televizyon
'Dönence' dizisinden yepyeni bir tanıtım daha!
'Dönence' dizisinden yepyeni bir tanıtım daha! Kanal D’nin; D Media imzalı, yönetmen koltuğunda Serdar Gözelekli’nin oturduğu yeni dizisi 'Dönence', 4 Temmuz Salı akşamı ilk bölümü ile ekrana geliyor. Çekimlerinin İzmir Foça’da devam ettiği, başrollerinde Sümeyye Aydoğan ve Caner Topçu’nun yer aldığı Dönence'den ilk bölümünden yeni bir tanıtım yayınlandı.
24.06.2023 Televizyon
Kanal D’nin D Media imzalı yeni dizisi Dönence’nin afişi yayınlandı!
Kanal D’nin D Media imzalı yeni dizisi Dönence’nin afişi yayınlandı! Kanal D’nin, D Media imzalı, yönetmen koltuğunda Serdar Gözelekli’nin oturduğu yeni dizisi Dönence 4 Temmuz Salı akşamı ilk bölümü ile ekrana geliyor.
23.06.2023 Televizyon
Dönence’de Gülce karakterine hayat veren genç oyuncu Ülkü Hilal Çiftçi ’den özel açıklamalar!
Dönence’de Gülce karakterine hayat veren genç oyuncu Ülkü Hilal Çiftçi ’den özel açıklamalar! Kanal D’nin, yapımcılığını D Media’nın, yönetmenliğini Serdar Gözelekli’nin üstlendiği yeni dizisi Dönence izleyici ile buluşmak için gün sayıyor.
20.06.2023 Televizyon
Gece ve Sera’nın dostluğu herkesin içini ısıtacak!
Gece ve Sera’nın dostluğu herkesin içini ısıtacak! Kanal D’nin, yapımcılığını D Media’nın, yönetmenliğini Serdar Gözelekli’nin üstlendiği yeni dizisi Dönence izleyici ile buluşmak için gün sayıyor.
19.06.2023 Televizyon
Kanal D’nin D Media imzalı yeni dizisi Dönence’nin teaser afişi yayınlandı!
Kanal D’nin D Media imzalı yeni dizisi Dönence’nin teaser afişi yayınlandı! Kanal D’nin, D Media imzalı, yönetmen koltuğunda Serdar Gözelekli’nin oturduğu yeni dizisi Dönence ekrana gelmek için gün sayıyor.
13.06.2023 Televizyon
Kanal D’nin D Media imzalı yeni dizisi Dönence’nin setinden eğlenceli kareler!
Kanal D’nin D Media imzalı yeni dizisi Dönence’nin setinden eğlenceli kareler! Kanal D’nin, D Media imzalı, yönetmen koltuğunda Serdar Gözelekli’nin oturduğu yeni dizisi Dönence ekrana gelmek için gün sayıyor.
12.06.2023 Televizyon

Benzer Haber Etiketleri

Caner Topçu ile ilgili olan tüm haberleri bu sayfa üzerinden görüntüleyebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak ve diğer görselleri incelemek istiyorsanız haber başlıklarına tıklayabilirsiniz. Önceki caner topçu haberlerini görmek için Daha Fazla İçerik Göster butonunu kullanabilirsiniz.