Gazete Vatan Logo

Dönence'nin yeni bölüm tanıtımı yayınlandı!

Kanal D’nin, yapımcılığını D Media’nın, yönetmenliğini Serdar Gözelekli’nin üstlendiği yeni dizisi Dönence ilk bölümü ile izleyici karşısına çıktı.

Başrollerinde Sümeyye Aydoğan ve Caner Topçu’nun yer aldığı dizi yayınlanan birinci bölümü ile; 20+ABC1 kategorisinde 2,42 reyting yüzde 9,74 izlenme payı ile, AB kategorisinde 2,65 reyting yüzde 13,31 izlenme payı ile, Total kategoride ise 2.45 reyting yüzde 9,90 izlenme payı ile günün en çok izlenen dizisi oldu.

Ekrana gelen tanıtımları ile izleyicinin ilgisini çeken ve merakla beklenen “Dönence” yayınlanan birinci bölümüyle sosyal medyada da oldukça konuşuldu. Duygu dolu hikayesi ile olduğu kadar otizm farkındalığı ile de dikkat çeken dizi sosyal medyada kullanıcılardan övgü dolu yorumlar aldı.

Dönence oyunculuk performansları ile de çok konuşuldu.

Usta oyuncular ile genç yetenekleri bir araya getiren Dönence oyunculuk performansları ile de izleyicinin beğenisini kazandı. Oyuncular performansları ile adeta göz doldururken dizinin duygu dolu anları şimdiden hafızalara kazandı.

Dönence’nin merakla beklenen ikinci bölüm tanıtımı ise yayınlandı. Gülce’nin kaybolduğu tanıtım yeni bölüme dair merakı iyice arttırdı. Herkesin canla başla Gülce’yi aradığı ve Cem’in “Bu dünyanın iğrençliklerine karşı onları nasıl koruyacağımı bilmiyorum. “dediği o anlar seyri yüksek bir bölümün sinyalini verdi.

Haberin Devamı

Başrollerinde Sümeyye Aydoğan ve Caner Topçu’nun yer aldığı Dönence’de Emre Kınay, Atakan Hoşgören, Didem İnselel, Ogün Kaptanoğlu, Ülkü Hilal Çiftçi, Doğa Karakaş, Nazlı Çetin, Şebnem Doğruer, Alara Bozbey, Mesut Yılmaz, Edanur Gülbudak, Muammer Tali, Umut Kaya, Berfin Ant gibi başarılı isimler yer alıyor.

Dönence yeni bölümü ile 11 Temmuz Salı akşamı saat 20.00’de Kanal D’de…