Paylaşım

Paylaşım

Son dakika paylaşım haberleri ile ilgili Gazete Vatan adresinde yer alan tüm haberlere bu sayfadan ulaşabilirsiniz. Geçmişte yaşanan paylaşım ile ilgili gelişmeler, bugün yayınlanan güncel haberler ve çok daha fazlasını paylaşım haber sayfamızda bulabilirsiniz.

Paylaşım

haberleri sayfasında son dakika yaşanan paylaşım gelişmeleri de dahil olmak üzere 15.436 paylaşım haberi bulunmuştur. Tüm paylaşım haberleri aşağıda listelenmiştir.
Icardi'den olay Wanda Nara paylaşımı! Sosyal medya yıkıldı
Icardi'den olay Wanda Nara paylaşımı! Sosyal medya yıkıldıGalatasaray'ın Arjantinli golcüsü Mauro Icardi'nin özel hayatında yaşadığı sorunlar son dönemde gündem olmaya devam ediyor. Eşi Wanda Nara'nın ayrılma kararının açıklamasının ardından morali bir hayli düşen tecrübeli futbolcunun dün gece yaptığı bir paylaşım akıllarda soru işareti bıraktı.
26.07.2024Galatasaray
'Öcalan' sloganıyla halay çeken 9 kişi adliyeye sevk edildi
'Öcalan' sloganıyla halay çeken 9 kişi adliyeye sevk edildiMersin'de terörist başı 'Abdullah Öcalan' sloganları eşliğinde sahil kenarında halay çeken gruptan gözaltına alınan 9 kişi adliyeye sevk edildi. Aranan bir şahsın başka suçtan cezaevinde olduğu öğrenilirken, firari bir kişinin yakalanması için çalışmaların sürdüğü bildirildi.
23.07.2024Gündem
Dışişleri Bakanlığı'ndan İsrail'e sert tepki: Yargılanacak ve hesap verecekler
Dışişleri Bakanlığı'ndan İsrail'e sert tepki: Yargılanacak ve hesap vereceklerDışişleri Bakanlığı, İsrail Dışişleri Bakanı Yisrael Katz'ın sosyal medya platformunda yaptığı paylaşıma tepki göstererek, "İsrail’in ülkemizi ve Cumhurbaşkanımızı hedef alan kirli propaganda faaliyetleri ve psikolojik harekat girişimleri sonuçsuz kalacaktır" açıklamasını yaptı.
21.07.2024Gündem
Kıbrıs Barış Harekatı'nın 50. yılında Türk donanmasından gövde gösterisi
Kıbrıs Barış Harekatı'nın 50. yılında Türk donanmasından gövde gösterisiKıbrıs Barış Harekatı'nın 50. yıl dönümü kutlama törenleri dolayısıyla Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, KKTC'nin başkenti Lefkoşa'ya geldi. KKTC'deki kutlama törenlerine MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli ve CHP Genel Başkanı Özgür Özel de katılıyor. Kıbrıs Barış Harekatı'nın 50. yıl dönümü dolayısıyla Dr. Fazıl Küçük Bulvarı'nda 20 Temmuz Barış ve Özgürlük Bayramı Töreni düzenlendi. Törende, 2 Bayraktar AKINCI TİHA da uçuş gerçekleştirdi. Kıbrıs Barış Harekatı'na katılan paraşütçü komandoları temsilen paraşütle atlarken, Bayraktar İHA ve helikopterler tören alanı üzerinde uçuş gerçekleştirdi.
20.07.2024Gündem
Evlat vahşeti! Annesini boğarak öldürdü, sonra paylaşım yapıp böyle oyun oynadı
Evlat vahşeti! Annesini boğarak öldürdü, sonra paylaşım yapıp böyle oyun oynadıDenizli'nin Honaz ilçesinde, 112 Acil Servis'i arayarak rahatsızlanan annesi Emine Durmuş'un (89) hareketsiz yattığını söyleyip yardım isteyen Cihan Durmuş (50), olaydan 96 gün sonra cinayet şüphelisi olarak gözaltına alınıp, tutuklandı. Annesini boğduğu ileri sürülen Durmuş'un olayın ardından sosyal medya hesabından "Canım anam mekanın cennet olsun inşallah. Hakkım sana helaldir" paylaşımında bulunduğu ortaya çıkı.
20.07.2024Gündem
Tropik ne demek, tropik gece nedir? Prof. Dr. Orhan Şen’den dikkat çeken açıklama
Tropik ne demek, tropik gece nedir? Prof. Dr. Orhan Şen’den dikkat çeken açıklamaMeteoroloji 6 il için sarı kod verdi. Öte yandan Prof. Dr. Orhan Şen de dikkat çeken bir paylaşım yaparak 'tropik gece' vurgusunda bulundu. Peki, Tropik ne demek, tropik gece nedir?
18.07.2024Gündem
CHP Milletvekili Mustafa Sarıgül video tepkisi: Montaj, şantaj, tehdit
CHP Milletvekili Mustafa Sarıgül video tepkisi: Montaj, şantaj, tehditCHP Erzincan Milletvekili Mustafa Sarıgül, kendisine ait olduğu iddia edilerek sosyal medyada paylaşılan videoya sert tepki gösterdi.
18.07.2024Gündem
Bayraktar TB3 SİHA bir testi daha başarıyla tamamladı
Bayraktar TB3 SİHA bir testi daha başarıyla tamamladıBaykar'ın yerli ve milli olarak geliştirdiği Bayraktar TB3 SİHA, bir testi daha başarıyla tamamladı. Bayraktar TB3'ün 61. test uçuşunda "Orta İrtifa Sistem Tanımlama ve Performans Testi" başarıyla gerçekleştirildi. İşte ayrıntılar...
18.07.2024Gündem
Mustafa Sarıgül'ün avukatlarından 'video' açıklaması: Tüm hesaplar kayıt altına alındı
Mustafa Sarıgül'ün avukatlarından 'video' açıklaması: Tüm hesaplar kayıt altına alındıCHP Erzincan Milletvekili Mustafa Sarıgül'ün avukatları, sosyal medya ve internet sitelerinde yayınlanan görüntülerdeki kişinin Mustafa Sarıgül olmadığının, ulusal kriminal büro tarafından teyit edilerek rapor altına alındığını ve adli makamlara sunulduğunu bildirdi.
17.07.2024Gündem
Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan Kabine sonrası enflasyon açıklaması: Fiyat balonu sönüyor
Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan Kabine sonrası enflasyon açıklaması: Fiyat balonu sönüyorCumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan başkanlığındaki Kabine toplantısı Beştepe'de yapıldı. Cumhurbaşkanı Erdoğan, toplantı sonrası gündeme dair açıklamalarda bulundu. Erdoğan, "Geçen aydan itibaren enflasyonun ateşi düşmeye başladı. Amacımız kalıcı refahı sağlamak. Sene sonunda enflasyonu hedeflediğimiz seviyelere indireceğiz. Fahiş fiyat ve fırsatçılıkla mücadelede kararlı adımlar atıyoruz." ifadelerini kullandı. Dış politikaya ilişkin de mesajlar veren Cumhurbaşkanı Erdoğan, "Müttefiklerimiz tarafından ülkemize adeta bin bir nazla verilen silahlar, bakıyorsunuz, bölücü terör örgütünün sığınaklarından çıkıyor. Suyu yokuşa sürme çabaları görüyoruz. İttifak anlayışı ile bağdaşmadığı ortadadır." ifadelerini kullandı.
16.07.2024Gündem
Tolga Zengin'den Cenk Tosun'un Fenerbahçe'ye transferi sonrası tepki
Tolga Zengin'den Cenk Tosun'un Fenerbahçe'ye transferi sonrası tepkiFenerbahçe, Beşiktaş'tan ayrılan Cenk Tosun ile anlaşmaya varıldığını duyurdu. Beşiktaş'ın eski kalecilerinden Tolga Zengin, transfer sonrası sosyal medyadan dikkat çeken bir paylaşım yaptı ve milli golcüye destek çıktı.
16.07.2024Şampiy10
‘Psikolojik tacizi herkes bilmeli’ demişti! Seren Serengil’den çok konuşulacak paylaşım
‘Psikolojik tacizi herkes bilmeli’ demişti! Seren Serengil’den çok konuşulacak paylaşımİbrahim Tatlıses ile 23 yıl sonra kabul ettiği kızı Dilan Çıtak Tatlıses'in arası yeniden açılmıştı. Kızından kira istediği iddia edilen Tatlıses'e bu sefer Seren Serengil tepki gösterdi. Serengil ise sosyal yazdıklarıyla magazin gündemine oturdu.
16.07.2024Magazin
Feyyaz Şerifoğlu’dan sevgilisine: "Her şey seninle güzel"
Feyyaz Şerifoğlu’dan sevgilisine: "Her şey seninle güzel"Kanal D’nin sevilen dizileri arasına giren 'Camdaki Kız'da Sedat karakterine hayat veren Feyyaz Şerifoğlu, sevgilisi Merve Dinçkol'a geçtiğimiz günlerde evlilik teklif etmişti. Düğün hazırlıkları devam ederken romantik paylaşım geldi.
16.07.2024Gündem
Seyhan Gençlik ve Spor İlçe Müdürlüğü Takımları'ndan büyük başarı
Seyhan Gençlik ve Spor İlçe Müdürlüğü Takımları'ndan büyük başarıSeyhan Gençlik ve Spor İlçe Müdürlüğü Takımları "Sokaklar Bizim Gençlik Kupası Projesi"nde büyük başarı elde etti.
15.07.2024Adana
Küpler içinde altın bulundu iddiası sosyal medyada olay oldu! Gerçek çok farklı çıktı
Küpler içinde altın bulundu iddiası sosyal medyada olay oldu! Gerçek çok farklı çıktıSamsun'da belediye tarafından yapılan yol genişlemesi çalışması sırasında 'küpler içinde altın bulundu' iddiası sosyal medyada yayıldı. Küp bulunduğu sanılan çukur ise 'tuvalet çukuru' çıktı.
11.07.2024Gündem
Afyonkarahisar'da 4.4 büyüklüğünde deprem!
Afyonkarahisar'da 4.4 büyüklüğünde deprem!Afyonkarahisar'da saat 06.24'te 4.4 büyüklüğünde deprem meydana geldi. İçişleri Bakanı Ali Yerlikaya, olumsuz bir durum olmadığını açıkladı.
11.07.2024Gündem
Dilan Çıtak'tan “psikolojik taciz” paylaşımı: Bir kız çocuğuna yapılan şiddeti herkes bilmeli
Dilan Çıtak'tan “psikolojik taciz” paylaşımı: Bir kız çocuğuna yapılan şiddeti herkes bilmeliDilan Çıtak’ın sosyal medya hesabından yaptığı paylaşım dikkat çekti. Babasıyla zaman zaman sorunlar yaşayan 34 yaşındaki Çıtak, "Bir kız çocuğuna yapılan şiddeti herkes duymalı" açıklamasını yaptı.
10.07.2024Magazin
Fatih Terim'den bomba Galatasaray paylaşımı
Fatih Terim'den bomba Galatasaray paylaşımıGalatasaray'ın eski teknik direktörü Fatih Terim, sosyal medya hesabından bir paylaşımda bulundu.
9.07.2024Galatasaray
Ölüm yıldönümünde dostları Özkan Uğur'u unutmadı: 'Seni hiç unutmadık'
Ölüm yıldönümünde dostları Özkan Uğur'u unutmadı: 'Seni hiç unutmadık'Komedyen Cem Yılmaz, usta sanatçı Özkan Uğur'u birinci ölüm yıl dönümünde sosyal medya hesabında yaptığı paylaşımla andı.
8.07.2024Magazin
Lucas Torreira'dan Türkiye paylaşımı! 'Bu ülkeye daha fazla saygı'
Lucas Torreira'dan Türkiye paylaşımı! 'Bu ülkeye daha fazla saygı'Galatasaray'ın yıldız futbolcusu Lucas Torreira, Milli Takım'ın Hollanda'ya yenilerek EURO 2024'e veda ettiği maçın ardından paylaşımda bulundu. İşte detaylar...
7.07.2024Şampiy10
Aslı Enver'in kızı 1 yaşına girdi! 'Bu şarkı benden sana'
Aslı Enver'in kızı 1 yaşına girdi! 'Bu şarkı benden sana'Aslı Enver hayranları şu sıralar hiç kuşkusuz en çok minik Elay ile gelen paylaşımlarla mutlu oluyor. Sosyal medyayı sık kullanan ünlü oyuncu kızıyla bir paylaşım yaptı. Hayranları yorum ve beğeni yağmuruna tuttu.
7.07.2024Magazin
Gonca Vuslateri'nin kızı Asya’yla yeni paylaşımı: 'Minik leblebim ve ben sizi öperiz'
Gonca Vuslateri'nin kızı Asya’yla yeni paylaşımı: 'Minik leblebim ve ben sizi öperiz'Nisan ayında kızı Asya’yı kucağına alarak ilk kez anne olmanın mutluluğunu yaşayan oyuncu Gonca Vuslateri, bebeğiyle yeni bir paylaşım yaptı. Vuslateri'nin kızıyla karesine, binlerce beğeni ve yorum geldi.
6.07.2024Magazin
Cumhurbaşkanı Erdoğan: Enflasyonda düşüş daha yeni başladı
Cumhurbaşkanı Erdoğan: Enflasyonda düşüş daha yeni başladıCumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Kazakistan ziyareti dönüşü uçakta gazetecilerin sorularını yanıtladı. Kayseri ve Suriye'deki provokasyonlar hakkında konuşan Erdoğan, "Biz bu oyunları da, nasıl bozacağımızı da çok iyi biliriz. Alçakça bir hadise üzerinden kaos planlayanlara da, istismarlara da müsaade etmeyiz." dedi. Suriye ile normalleşme sürecine ilişkin konuşan Erdoğan, "Putin ile Beşar Esed’e bir davetimiz olabilir. Sayın Putin Türkiye’ye bir ziyaret gerçekleştirebilirse, bu yeni bir sürecin başlangıcı olabilir." ifadelerini kullandı. Ekonomi ile ilgili adımların olumlu sonuçlar verdiğini belirten Erdoğan, "Programımız çalışıyor. Enflasyonda düşüş daha yeni başladı. Hızlanarak devam edecek." mesajını verdi. Ayrıca Erdoğan, UEFA'nın Merih Demiral için başlattığı soruşturmaya yönelik gerekli adımların atıldığını ve cumartesi günü Hollanda maçına gitme kararı aldığını açıkladı.
5.07.2024Gündem
Bakan Yerlikaya'dan Kayseri'deki olaylara ilişkin açıklama: Gözaltına alınan 468'inin suç kaydı var
Bakan Yerlikaya'dan Kayseri'deki olaylara ilişkin açıklama: Gözaltına alınan 468'inin suç kaydı varİçişleri Bakanı Ali Yerlikaya, Kayseri'de yaşanan olaylara ilişkin basın açıklaması düzenledi. Bakan Yerlikaya, "Kayseri'de 855 şahıs gözaltına alındı, bunların 13'ü tutuklandı, 145'i hakkında adli kontrol kararı verildi. Bu gözaltına alınan şahıslardan 468'inin 50 farklı suçtan adli kaydı oluğu ortaya çıktı" ifadelerini kullandı.
5.07.2024Gündem
Atilla Taş Cumhurbaşkanı'na hakaretten hakim karşısında: 'Cumhurbaşkanı'na hakaret etmem, saygı duyacağız'
Atilla Taş Cumhurbaşkanı'na hakaretten hakim karşısında: 'Cumhurbaşkanı'na hakaret etmem, saygı duyacağız'Sosyal medya hesabından Cumhurbaşkanı Erdoğan'a hakaret ettiği iddiasıyla yargılanan müzisyen Atilla Taş hakim karşısına çıktı.
4.07.2024Magazin

Benzer Haber Etiketleri

Paylaşım ile ilgili olan tüm haberleri bu sayfa üzerinden görüntüleyebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak ve diğer görselleri incelemek istiyorsanız haber başlıklarına tıklayabilirsiniz. Önceki paylaşım haberlerini görmek için Daha Fazla İçerik Göster butonunu kullanabilirsiniz.