Paylaşım

Paylaşım

Son dakika paylaşım haberleri ile ilgili Gazete Vatan adresinde yer alan tüm haberlere bu sayfadan ulaşabilirsiniz. Geçmişte yaşanan paylaşım ile ilgili gelişmeler, bugün yayınlanan güncel haberler ve çok daha fazlasını paylaşım haber sayfamızda bulabilirsiniz.

Paylaşım

haberleri sayfasında son dakika yaşanan paylaşım gelişmeleri de dahil olmak üzere 15.374 paylaşım haberi bulunmuştur. Tüm paylaşım haberleri aşağıda listelenmiştir.
Kerem Aktürkoğlu'ndan 'ayet'li paylaşım: Rabbin hatırına sabret
Kerem Aktürkoğlu'ndan 'ayet'li paylaşım: Rabbin hatırına sabret Galatasaray'da Alanyaspor maçındaki futboluyla eleştirilere hedef olan milli oyuncu sosyal medya hesabından paylaşım yaptı.
16.04.2024 Galatasaray
Mahsun Kırmızıgül kendisine öldü diyenlere bölye tepki gösterdi: 'Yıkılmadım ayaktayım'
Mahsun Kırmızıgül kendisine öldü diyenlere bölye tepki gösterdi: 'Yıkılmadım ayaktayım' Müzisyen ve yönetmen Mahsun Kırmızıgül, sosyal medyada kendisine 'öldü' şeklinde yapılan paylaşımlara tepki gösterdi.
15.04.2024 Magazin
Icardi'nin eşi Wanda Nara'dan gizemli paylaşım! Hayranlarını merakta bıraktı
Icardi'nin eşi Wanda Nara'dan gizemli paylaşım! Hayranlarını merakta bıraktı Galatasaray'ın süperstarı Mario Icardi'nin eşi Wanda Nara, sosyal medya hesabından kısa bir süre önce bir paylaşımda bulundu. Galatasaray taraftarı, paylaşımla birlikte şaştı kaldı.
15.04.2024 Magazin
Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan Euroleague'de şampiyon olan Fenerbahçe'ye tebrik
Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan Euroleague'de şampiyon olan Fenerbahçe'ye tebrik Cumhurbaşkanı Erdoğan, FIBA Kadınlar Euroleague'de şampiyon olan Fenerbahçe'yi tebrik etti.
14.04.2024 Gündem
Baykar'dan açıklama: Gerekli hukuki süreçler başlatılacaktır
Baykar'dan açıklama: Gerekli hukuki süreçler başlatılacaktır Geçtiğimiz gün Baykar Yönetim Kurulu Başkanı Selçuk Bayraktar tarafından "Uzunca bir süredir hakkımızda art niyetli olarak dolaşıma sokulan kurumsallaşmış yalan, iftira ve çarpıtmalara karşı cevabımızdır." notu ile bir açıklama yayınlanmıştı. Konuyla ilgili Baykar'ın sosyal medya hesabından yeni bir paylaşım yapıldı. İşte detaylar...
13.04.2024 Gündem
Baykar'dan açıklama: Gerekli hukuki süreçler başlatılacaktır
Baykar'dan açıklama: Gerekli hukuki süreçler başlatılacaktır Geçtiğimiz gün Baykar Yönetim Kurulu Başkanı Selçuk Bayraktar tarafından "Uzunca bir süredir hakkımızda art niyetli olarak dolaşıma sokulan kurumsallaşmış yalan, iftira ve çarpıtmalara karşı cevabımızdır." notu ile bir açıklama yayınlanmıştı. Konuyla ilgili Baykar'ın sosyal medya hesabından yeni bir paylaşım yapıldı. İşte detaylar...
13.04.2024 Ekonomi
Usta sanatçı Şakir Öner Günhan hayatını kaybetti
Usta sanatçı Şakir Öner Günhan hayatını kaybetti Türk halk müziği sanatçısı Şakir Öner Günhan, Muğla'nın Bodrum ilçesinde tedavi gördüğü hastanede 82 yaşında hayatını kaybetti.
13.04.2024 Magazin
Antalya’da teleferik kabininin tabanı koptu; 1 ölü, 7 yaralı
Antalya’da teleferik kabininin tabanı koptu; 1 ölü, 7 yaralı Antalya'da Tünektepe Teleferik ve Sosyal Tesisleri'nde hareket halindeki teleferik kabinlerinden biri düştü. Olayda 1 kişi hayatını kaybetti, 10 kişi ise yaralandı. Olayla ilgili Mülkiye Müfettişleri görevlendirilirken Adalet Bakanı Yılmaz Tunç, olayla ilgili olarak Antalya Cumhuriyet Başsavcılığınca adli soruşturma başlatıldığını açıkladı. Öte yandan AFAD, teleferik kazası sonrası kurtarma çalışmalarının devam ettiğini, 8 kabindeki 59 kişi başarıyla tahliye edildiğini açıkladı.
12.04.2024 Gündem
Kapısına mermi isabet etti! Eve döndüğünde şaşkına uğradı
Kapısına mermi isabet etti! Eve döndüğünde şaşkına uğradı Kocaeli'nin İzmit ilçesi'nde bulunan Alikahya Merkez Mahallesi'nde oturan Ahmet Gökmen’e ait 2 katlı evin kapısına mermi isabet etti. Sosyal medya hesabından paylaşım yapan Gökmen,"Allah göstermesin tam eve girerken bizden birine isabet etse ne olurdu düşünemiyorum. İnşallah sorumlular bulunur, gereği yapılır" dedi.
10.04.2024 Gündem
Bakan Yerlikaya'dan Ramazan Bayramı mesajı!
Bakan Yerlikaya'dan Ramazan Bayramı mesajı! İçişleri Bakanı Ali Yerlikaya, Ramazan Bayramı dolayısıyla sosyal medya hesabından paylaşım yaptı. Yerlikaya, 'Ramazan boyunca olduğu gibi Ramazan Bayramında da kalbimiz başta Filistin olmak üzere tüm mazlumlarla birlikte atacak. Ramazan Bayramımız ülkemize, Milletimize ve tüm İslam alemine barış, huzur ve mutluluklar getirsin.' dedi.
9.04.2024 Gündem
Özge Ulusoy babasının mezarı başından paylaştı: Ömrüm yettiğince hakkını arayacağım
Özge Ulusoy babasının mezarı başından paylaştı: Ömrüm yettiğince hakkını arayacağım Manken Özge Ulusoy, Aralık 2022'de babası Haydar Ulusoy'un (73) ölüm haberiyle tarifsiz bir acı yaşadı. Babasının mezarı başında paylaşım yapan Ulusoy, "Bizim yüreğimiz biraz hafifleyecekse, bir gün o katil hapse döndüğü gün olacak" dedi.
9.04.2024 Magazin
Oktay Kaynarca'dan Süleyman Çakır paylaşımı! '20. yılında unutulmadı'
Oktay Kaynarca'dan Süleyman Çakır paylaşımı! '20. yılında unutulmadı' Kurtlar Vadisinin efsane karakteri Süleyman Çakır ölümünün 20'nci yıl dönümünde unutulmadı. 2003 yılında ilk bölümüyle ekrana gelen ve ilgiyle izlenen Kurtlar Vadisi'nde 'Süleyman Çakır' karakterini canlandıran Oktay Kaynarca, geleneği bozmayarak bu yıl da paylaşım yaptı.
8.04.2024 Magazin
Bakan Yerlikaya'dan İsrail protestosuyla ilgili açıklama! 2 emniyet görevlisi açığa alındı
Bakan Yerlikaya'dan İsrail protestosuyla ilgili açıklama! 2 emniyet görevlisi açığa alındı İçişleri Bakanı Ali Yerlikaya, İstanbul Beyoğlu’nda İsrail protestosu olayları ile ilgili 2 emniyet görevlisinin açığa alındığını ve mülkiye müfettişi görevlendirildiğini açıkladı.
6.04.2024 Gündem
Birce Akalay'dan sevgilisi ile ilk paylaşım: Beğeni yağmuruna tutuldu
Birce Akalay'dan sevgilisi ile ilk paylaşım: Beğeni yağmuruna tutuldu Meslektaşı Hakan Kurtaş ile yeni bir aşka yelken açan ünlü oyuncu Birce Akalay, aşka geldi. Sevgilisiyle çekilen bir karesini ilk kez takipçileriyle paylaşan ünlü isim, kısa sürede sosyal medyada gündem oldu.
6.04.2024 Magazin
Karla karışık yağmur ve kuvvetli yağış! Ramazan Bayramı'nda havalar nasıl olacak?
Karla karışık yağmur ve kuvvetli yağış! Ramazan Bayramı'nda havalar nasıl olacak? Meteoroloji son hava tahmin raporunu yayınladı. Ramazan sona eriyor 9 günlük bayram tatili başlıyor. Büyükşehirlerden tatil bölgelerine ve Anadolu'ya seyahatlerde yoğunluk oluştu. Peki tatil süresince hava durumu nasıl olacak? CNN TÜRK Meteoroloji Danışmanı Orhan Şen, sosyal medya hesabından paylaşım yaparak değerlendirmelerde bulundu. Meteoroloji haritalı olarak paylaştı. Kar, yağmur ve fırtına uyarısı yapıldı.
6.04.2024 Gündem
İsrail casuslarına köstebek operasyonu: 8 kişi yakalandı
İsrail casuslarına köstebek operasyonu: 8 kişi yakalandı İçişleri Bakanı Ali Yerlikaya, İsrail İstihbarat Servisinin hedefindeki Türkiye’de bulunan şahıslar ile şirketler hakkında bilgi derleyen ve İsrail İstihbarat unsurlarına topladığı bilgi ve belgeleri aktaran şahıslara yönelik düzenlenen “KÖSTEBEK-3” operasyonunda 8 şüphelinin yakalandığını ve 2'sinin tutuklandığını açıkladı.
5.04.2024 Gündem
Meteoroloji'den son dakika bayram uyarısı! Denize girmeyi unutun, kar, fırtına ve kuvvetli yağış geliyor, dönüş için o günü beklemeyin
Meteoroloji'den son dakika bayram uyarısı! Denize girmeyi unutun, kar, fırtına ve kuvvetli yağış geliyor, dönüş için o günü beklemeyin 9 günlük bayram tatili başlıyor. Büyükşehirlerden tatil bölgelerine ve Anadolu'ya seyahatlerde yoğunluk oluştu. Peki tatil süresince hava durumu nasıl olacak? CNN TÜRK Meteoroloji Danışmanı Orhan Şen, sosyal medya hesabından paylaşım yaparak değerlendirmelerde bulundu. Meteoroloji haritalı olarak paylaştı. Kar, yağmur ve fırtına uyarısı yapıldı. İşte il il hava hava durumu...
5.04.2024 Yaşam
Fenerbahçe, Galatasaray maçını es geçti: Olympiakos maçı hazırlıklarımıza başladık
Fenerbahçe, Galatasaray maçını es geçti: Olympiakos maçı hazırlıklarımıza başladık Süper Kupa'da 7 Nisan'daki Galatasaray maçına U19 takımıyla çıkma kararı alan Fenerbahçe sosyal medya hesabından "Olympiakos maçı hazırlıklarımıza başladık" paylaşımını yaptı. Sarı-lacivertli takım, 11 Nisan'da UEFA Avrupa Konferans Ligi'nde Olympiakos'la karşılaşacak.
4.04.2024 Fenerbahçe
Galatasaray'dan Fenerbahçe'ye olay gönderme: Türk futboluna yakışmıyorsunuz
Galatasaray'dan Fenerbahçe'ye olay gönderme: Türk futboluna yakışmıyorsunuz Trendyol Süper Lig'in 31. haftasında Hatayspor'u 1-0'la geçen ve liderliğini sürdüren Galatasaray, bugün X hesabından yaptığı paylaşımla dikkat çekti. Sarı - kırmızılılar, dün akşam Fenerbahçe'nin Adana Demirspor'u 4-2 ile geçtiği maçın sabahında yaptığı paylaşımda taraftar pankartlarına yer verdi. İşte detaylar...
4.04.2024 Fenerbahçe
Provokatif seçim paylaşımlarına soruşturma
Provokatif seçim paylaşımlarına soruşturma İstanbul Cumhuriyet Başsavcılığı, 31 Mart seçimlerine ilişkin provokatif ve manipülasyon içerikli paylaşımlarla ilgili soruşturma başlattı.
3.04.2024 Gündem
Ayşe Hatun Önal evlendi mi? Yaptığı paylaşım kafa karıştırdı
Ayşe Hatun Önal evlendi mi? Yaptığı paylaşım kafa karıştırdı ‘Kalbe Ben’, ‘Çak Bir Selam’, ‘Güm Güm’, ‘Olay’, ‘Efsane’ gibi şarkılarıyla hafızalara kazınan Ayşe Hatun Önal, sosyal medya sayfasından yaptığı bir paylaşımla gündeme geldi. Adını gizlediği erkek arkadaşıyla çekildiği karesine yazdığı "Kocam benim" mesajıyla kafa karıştıran Önal'ın, evlenip evlenmediği merak konusu oldu.
3.04.2024 Magazin
1608 sözleşmeli personel alımı yapılacak! Bakan Yerlikaya detayları açıkladı
1608 sözleşmeli personel alımı yapılacak! Bakan Yerlikaya detayları açıkladı İçişleri Bakanı Ali Yerlikaya, İçişleri Bakanlığı merkez teşkilatına 96, taşra teşkilatına 1.512 olmak üzere toplam 1.608 lisans, ön lisans ve lise mezunu sözleşmeli personel alımı yapılacağını duyurdu.
3.04.2024 Çalışma Hayatı
Gece kulübündeki yangın ile ilgili Şarkıcı Sinan Akçıl’dan yorum: "Cezalarını çeksinler"
Gece kulübündeki yangın ile ilgili Şarkıcı Sinan Akçıl’dan yorum: "Cezalarını çeksinler" Beşiktaş'ta 16 katlı bir binanın eksi 1 ve eksi 2. katında bulunan gece kulübünde patlama yaşandı. Çok sayıda insanın hayatını kaybettiği yangınla ilgili Sinan Akçıl da paylaşım yaptı.
3.04.2024 Magazin
Beşiktaş derbide Fenerbahçe'yi 4-2 mağlup etti
Beşiktaş derbide Fenerbahçe'yi 4-2 mağlup etti Kadınlar Futbol Ligi'nde Beşiktaş, 1-0 geriye düştüğü derbide Fenerbahçe'yi 4-2 yendi. Beşiktaş'ın 3 golünü daha önce Fenerbahçe forması giyen Nikoda Fishley attı.
30.03.2024 Fenerbahçe
Prof. Dr. Ahmet Övgün Ercan'dan fal gibi deprem tahmini: Deprem olacak yıl bunlar olur!
Prof. Dr. Ahmet Övgün Ercan'dan fal gibi deprem tahmini: Deprem olacak yıl bunlar olur! Deprem uzmanı Prof. Dr. Ahmet Övgün Ercan, sosyal medya hesabından paylaşım yaptı. Deprem olacak yıl doğada olan değişiklik hakkında konuşan Ercan, beklenen İstanbul depreminde en riskli 5 ilçeyi de açıkladı.
28.03.2024 Gündem

Benzer Haber Etiketleri

Paylaşım ile ilgili olan tüm haberleri bu sayfa üzerinden görüntüleyebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak ve diğer görselleri incelemek istiyorsanız haber başlıklarına tıklayabilirsiniz. Önceki paylaşım haberlerini görmek için Daha Fazla İçerik Göster butonunu kullanabilirsiniz.