Amedspor

Amedspor

Son dakika Amedspor haberleri ile ilgili Gazete Vatan adresinde yer alan tüm haberlere bu sayfadan ulaşabilirsiniz. Geçmişte yaşanan Amedspor ile ilgili gelişmeler, bugün yayınlanan güncel haberler ve çok daha fazlasını Amedspor haber sayfamızda bulabilirsiniz.

Amedspor

haberleri sayfasında son dakika yaşanan amedspor gelişmeleri de dahil olmak üzere 72 amedspor haberi bulunmuştur. Tüm amedspor haberleri aşağıda listelenmiştir.
Simurg Sarsılmaz kimdir, aslen nereli, kaç yaşında? Diyarbakır Bağlar Kaynartepe muhtar adayı Simurg Sarsılmaz mı?
Simurg Sarsılmaz kimdir, aslen nereli, kaç yaşında? Diyarbakır Bağlar Kaynartepe muhtar adayı Simurg Sarsılmaz mı? Diyarbakır'ın Bağlar İlçesi Kaynartepe Mahallesi'nden muhtar adayı olduğu iddia edilen model Simurg Sarsılmaz  sosyal medyanın gündemine oturdu. Peki, Simurg Sarsılmaz kimdir, muhtar adayı mı oldu?
29.02.2024 Gündem
Ziraat Türkiye Kupası 4. Tur kuraları çekildi! Trabzonspor'un rakibi belli oldu
7.11.2023 Trabzonspor
PFDK, Bursaspor’a 9 maç seyircisiz oynama cezası verdi
PFDK, Bursaspor’a 9 maç seyircisiz oynama cezası verdi Bursaspor, Amed Sportif Faaliyet maçı sonrası 9 maç seyircisiz oynama cezasına çarptırıldı. Yeşil-beyazlı kulüp aynı zamanda 326 bin TL para cezası aldı.
9.03.2023 Futbol
Bahçeli'den Millet İttifakı'na sert sözler! "Huzur ve kardeşliğin manifestosunu yazacağız"
Bahçeli'den Millet İttifakı'na sert sözler! "Huzur ve kardeşliğin manifestosunu yazacağız" MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli, partisinin grup toplantısında açıklamalarda bulunarak, "Siyaseti çadır tiyatrosuna çeviren fırıldakların u dönüşlerine itibar etmeyeceğiz. Cumhur İttifakı sağa sola bakmadan şuna buna aldırmadan adanmış yüreğimizle Türkiye'ye hizmet edeceğiz. Bazıları gevezelikte sınır tanımayacak ama biz çalışmaktan vazgeçmeyeceğiz. Biz dağları aşacağız başkaları polemik batağında debelenecek. Biz huzur ve kardeşliğin manifestosunu yazacağız." dedi.
7.03.2023 Gündem
Sabri Çelik kimdir? Merkez Hakem Kurulu başkanı kim oldu, MHK başkanı neden istifa etti?
Sabri Çelik kimdir? Merkez Hakem Kurulu başkanı kim oldu, MHK başkanı neden istifa etti? Merkez Hakem Kurulu Başkanı Sabri Çelik Futbol Federasyonu'nun Riva'daki binasına giderek dilekçesini verdi. Sabri Çelik'in istifası TFF yönetimi tarafından kabul edildi. Peki, Sabri Çelik kimdir? Merkez Hakem Kurulu başkanı kim oldu, MHK başkanı neden istifa etti?
28.01.2023 Şampiy10
Tolga Ciğerci Igor Tudor'lu günlerine geri döndü
Tolga Ciğerci Igor Tudor'lu günlerine geri döndü Daha önce Galatasaray ve Fenerbahçe formaları giyen Tolga Ciğerci'nin Ankaragücü'nde gösterdiği performans bir hayli dikkat çekiyor.
12.11.2022 MKE Ankaragücü
Beşiktaş Kadın Futbol Takımı'na Kenyalı forvet
Beşiktaş Kadın Futbol Takımı'na Kenyalı forvet Beşiktaş Kadın Futbol Takımı, İsrail'in Ramat Hasharon kulübünden Kenyalı milli forvet Esse Akida'ya iki yıllık sözleşme imzalattı.
17.02.2020 Futbol
İçişleri Bakanı Soylu: Dağda 500 kadar PKK'lı kaldı
İçişleri Bakanı Soylu: Dağda 500 kadar PKK'lı kaldı İçişleri Bakanı Süleyman Soylu, "500'ün çok az üzerinde bir terörist kaldı. 2020 yılı için bütün hazırlık, imkan ve kabiliyetlerimizle, kapasitemizle bu 500'ü sıfırlamak için kullanacağız. Girilmedik alan bırakmayacağız" dedi.
27.11.2019 Siyaset
Amedspor-Sakaryaspor maçında jilet iddiasına soruşturma!
Amedspor-Sakaryaspor maçında jilet iddiasına soruşturma! Cumartesi günü Diyarbakır’da oynanan Amedspor - Sakaryaspor maçında saha içinde yaşanan olayların yankıları büyüyor. Sakaryaspor maçta futbolcularının jilet ile yaralandığını iddia ederken, Amedspor oyuncularının elinde kesici ve delici bir alet olmadığını ve taraftarlarının tahrik edildiğini öne sürdü. Polis, Sakaryasporlu futbolcuların şikayeti sonrası olay hakkında soruşturma başlattı.
4.03.2019 Futbol
Amedspor'da futbolcular idmana çıkmadı!
Amedspor'da futbolcular idmana çıkmadı! TFF 2'nci Lig Beyaz Grup'ta mücadele eden Amed Sportif Faaliyetler Kulübü, ligin başlamasına 2 gün kala, geçmiş dönemlere ait futbolcu alacaklarını ödeyemediği için yeni transferlerin lisans işlemlerini yapamazken, bu yaşananları protesto eden futbolcular idmana çıkmadı.
30.08.2018 Futbol
Leyla, futbolcu Önder Karaboğa'nın yeğeni çıktı
Leyla, futbolcu Önder Karaboğa'nın yeğeni çıktı AĞRI'da, Ramazan Bayramı'nın 1'inci günü kaybolduktan 18 gün sonra, dün cansız bedeni bulunan Leyla Aydemir'in (4) daha önce Amed Sportif Faaliyetler Kulübü forması giyen futbolcu Önder Karaboğa'nın yeğeni olduğu öğrenildi. Amedspor sosyal medya hesabından Leyla için başsağlığı mesajı yayınladı.
3.07.2018 Futbol
İçişleri Bakanlığı'ndan Amedspor'a inceleme
İçişleri Bakanlığı'ndan Amedspor'a inceleme Türkiye Futbol Federasyonu (TFF) 2'inci Lig Kırmızı Grup'ta mücadele eden Amed Sportif Faaliyetler Kulübü, İçişleri Bakanlığı'nca incelemeye alındı.
1.03.2018 Futbol
TFF'den Deniz Naki açıklaması
TFF'den Deniz Naki açıklaması Türkiye'de futboldan men cezası alan Amedspor forması giyen Deniz Naki için TFF'den yeni bir açıklama geldi.
2.02.2018 TFF 1.Lig
Deniz Naki'ye 42 ay futboldan men cezası!
Deniz Naki'ye 42 ay futboldan men cezası! PFDK kararları açıklandı! Amedsporlu Deniz Naki'ye 3 yıl 6 ay men, 273 bin TL para cezası ve sürekli hak mahrumiyeti cezası verildi.
30.01.2018 TFF 1.Lig
Amedsporlu Deniz Naki'ye silahlı saldırı
Amedsporlu Deniz Naki'ye silahlı saldırı Amedsporlu futbolcu Deniz Naki, devre arası tatilinde gittiği Almanya'da silahlı saldırıya uğradı.
8.01.2018 Futbol
Amedspor'lu Deniz Naki, gözaltına alınıp serbest bırakıldı
Amedspor'lu Deniz Naki, gözaltına alınıp serbest bırakıldı Türkiye 2'nci Ligi'nde mücadele eden Amed Sportif Faaliyetler Kulübü futbolcusu Deniz Naki, kendi adına açılmış bir twitter hesabından Cumhurbaşkanı'na hakaret edildiği gerekçesiyle gözaltına alındı. İfadesi alınan Naki, hesabın kendisine ait olmadığı anlaşılınca serbest bırakıldı.
29.09.2021 Gündem
Galatasaraylı oyuncu şehri karıştırdı
Galatasaraylı oyuncu şehri karıştırdı Diyarbakır'ın 2'nci Lig'de mücadele eden Amed Sportif Faaliyetler Kulübü ile 3'üncü Lig takımı Diyarbekirspor'un transfer etmek istediği Galatasaraylı Emre Tosun 2 kulüp arasında gerginliğe yol açtı.
22.07.2017 Galatasaray
2. Lig play-off maçlarında yarına finale yükselen takımlar belli oldu
2. Lig play-off maçlarında yarına finale yükselen takımlar belli oldu Spor Toto 2. Lig'de oynanan play-off çeyrek final maçlarının ardından yarı finale kalan iki takım belli oldu.
8.05.2017 Futbol
Fenerbahçe’de flaş gelişme! Ali Koç ve Aziz Yıldırım...
Fenerbahçe’de flaş gelişme! Ali Koç ve Aziz Yıldırım... Fenerbahçe’de işler tepetaklak olmuş durumda...
24.09.2021 Fenerbahçe
Deniz Naki için flaş karar!
Deniz Naki için flaş karar! Gaziantep Bölge Adliye Mahkemesi 3'üncü Ceza Dairesi, Deniz Naki hakkında verilen beraat kararını bozarak, yargılamanın yeniden yapılması için dosyayı yerel mahkemeye gönderdi.
17.02.2017 Futbol
Van der Wiel'de son dakika gelişmesi
Van der Wiel'de son dakika gelişmesi Fenerbahçe'de bir türlü beklentileri karşılayamayan ve kadro dışı bırakıldıktan sonra affedilen Van der Wiel'e Suudi Arabistan yolu gözüktü.
24.09.2021 Fenerbahçe
Advocaat'tan Hernandes açıklaması
Advocaat'tan Hernandes açıklaması Fenerbahçe Teknik Direktörü Advocaat, Amedspor karşılaşmasının ardından yayıncı kuruluşa açıklamalarda bulundu.
24.09.2021 Fenerbahçe
Kupada dev eşleşme: Beşiktaş-Fenerbahçe
Kupada dev eşleşme: Beşiktaş-Fenerbahçe Beşiktaş ile Fenerbahçe, Ziraat Türkiye Kupası son 16 turunda çok büyük olasılıkla birbirlerine rakip olacak. Tek maçlı eleminasyon sistemiyle oynanacak karşılaşma, Vodafone Arena'da yapılacak.
24.09.2021 Fenerbahçe
Gençlerbirliği'nden tarihi fark
Gençlerbirliği'nden tarihi fark Ziraat Türkiye Kupası C Grubu 4. hafta müsabakasında Gençlerbirliği, sahasında Amedspor'u konuk etti. Karşılaşma, Gençlerbirliği'nin 6-0'lık üstünlüğüyle tamamlandı.
29.12.2016 Gençlerbirliği
Diyarbakırlı olmayan Gençlerbirliği maçına giremeyecek
Diyarbakırlı olmayan Gençlerbirliği maçına giremeyecek Gençlerbirliği - Amedspor maçında güvenlik üst seviyede olacak. Alınan kararlardan en göze çarpanı ise Diyarbakırlı olmayan maça giremeyecek.
24.09.2021 Gençlerbirliği

Benzer Haber Etiketleri

Amedspor ile ilgili olan tüm haberleri bu sayfa üzerinden görüntüleyebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak ve diğer görselleri incelemek istiyorsanız haber başlıklarına tıklayabilirsiniz. Önceki amedspor haberlerini görmek için Daha Fazla İçerik Göster butonunu kullanabilirsiniz.