Varank

Varank

Son dakika Varank haberleri ile ilgili Gazete Vatan adresinde yer alan tüm haberlere bu sayfadan ulaşabilirsiniz. Geçmişte yaşanan Varank ile ilgili gelişmeler, bugün yayınlanan güncel haberler ve çok daha fazlasını Varank haber sayfamızda bulabilirsiniz.

Varank

haberleri sayfasında son dakika yaşanan varank gelişmeleri de dahil olmak üzere 1.555 varank haberi bulunmuştur. Tüm varank haberleri aşağıda listelenmiştir.
İBB Başkan Adayı Kurum: 76 bin konutun bir yıl gibi kısa bir sürede anahtarlarını teslim ettik
İBB Başkan Adayı Kurum: 76 bin konutun bir yıl gibi kısa bir sürede anahtarlarını teslim ettik  İBB Başkan Adayı Murat Kurum, Üsküdar’da düzenlenen ‘Kahramanmaraşlılar İle Sahur Sofrası’ programında vatandaşlarla bir araya geldi. Programda konuşan Kurum “Yeni acılar yaşamak istemiyoruz. Başka evlatlarımızı, yavrularımızı toprağa vermek istemiyoruz. İstanbul’a hizmet etmek için yola çıktığımız ilk günden itibaren şunu söyledik; 'İstanbul’u depreme hazırlıklı hale getirmek zorundayız'” dedi.
24.03.2024 Gündem
Mustafa Varank ve Alinur Aktaş vatandaşlarla sahurda buluştu
Mustafa Varank ve Alinur Aktaş vatandaşlarla sahurda buluştu AK Parti Bursa Milletvekili Mustafa Varank ile Cumhur İttifakı Bursa Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Alinur Aktaş, Abdal Meydanı'nda vatandaşlarla sahur yaptı. Seçim döneminde verdikleri sözleri 1 Nisan itibariyle yerine getirmek için çalışacaklarını belirten Varank, “Biz, söz verince sözünde duranlardanız. İnşallah en güzel şekilde 31 Mart akşamından sonra, 1 Nisan'dan itibaren aynı hızla, aynı heyecanla, aynı coşkuyla yolumuza devam edeceğiz. Yeter ki, sizler bizim yanımızda olun." dedi.
17.03.2024 Gündem
Servis Varank'tan hesap Aktaş'tan! Gençlerin gözdesi oldu
Servis Varank'tan hesap Aktaş'tan! Gençlerin gözdesi oldu TBMM Sanayi Komisyonu Başkanı Mustafa Varank ile Bursa Büyükşehir Belediye Başkanı Alinur Aktaş, Tarihi Çarşıbaşı Meydanında hizmete sunulan Burfaş Kafe’de barista önlüğü giyerek tezgahının başına geçti ve gençlere kahve ikram etti. Varank, kahveleri hazırlarken Aktaş ise hem sipariş aldı hem de hesabı ödedi.
6.03.2024 Gündem
Çevre Bakanlığı'ndan İliç açıklaması: Analizlerde herhangi bir olumsuzluğa rastlanılmadı
Çevre Bakanlığı'ndan İliç açıklaması: Analizlerde herhangi bir olumsuzluğa rastlanılmadı Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanlığı'ndan Erzincan’ın İliç ilçesindeki altın madeninyle ilgili yapılan açıklamada, "Ekiplerin her gün 9 ayrı noktadan aldığı numuneler 3 ayrı laboratuvarda analize gönderiliyor. Yapılan analizlerde bugüne kadar herhangi bir olumsuzluğa rastlanılmadı" denildi.
18.02.2024 Gündem
100 milyon dolarlık lojistik merkezi törenle açıldı
100 milyon dolarlık lojistik merkezi törenle açıldı Alışveriş platformu Amazon’un İstanbul Tuzla’daki lojistik merkezi düzenlenen resmi törenle açıldı.
5.10.2023 Ekonomi
İşte Cumhurbaşkanı Erdoğan’ın basketbol performansı!
İşte Cumhurbaşkanı Erdoğan’ın basketbol performansı! Spora olan ilgisiyle bilinen Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, çeşitli branşlardaki müsabakaları takip ettiği gibi belirli aralıklarla da basketbol oynuyor.
24.09.2023 Haber
İşte Cumhurbaşkanı Erdoğan’ın basketbol performansı! Hem sahada hem de masada oyun kurucu
İşte Cumhurbaşkanı Erdoğan’ın basketbol performansı! Hem sahada hem de masada oyun kurucu Spora olan ilgisiyle bilinen Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, çeşitli branşlardaki müsabakaları takip ettiği gibi belirli aralıklarla da basketbol oynuyor.
24.09.2023 Gündem
Bakanlık duyurdu! Hayvancılığa 80 milyon liralık destek
Bakanlık duyurdu! Hayvancılığa 80 milyon liralık destek Tarım ve Orman Bakanlığı'nca, damızlık düve yetiştirme merkezleri kurulması için yatırımcılara 45 milyon lira TL hibe ödemesi ile bu merkezlerden yerli hayvan alan üreticilere 35 milyon TL hibe ödemesi gerçekleştirildi.
5.09.2023 Ekonomi
Vekillerden Togg’a tam not! Varank: Togg Türkiye'nin gurur projesi
Vekillerden Togg’a tam not! Varank: Togg Türkiye'nin gurur projesi TBMM Sanayi, Ticaret, Enerji, Tabii Kaynaklar, Bilgi ve Teknoloji Komisyonu, Türkiye’nin Otomobili Togg’un Bursa Gemlik’te bulunan teknoloji kampüsüne teknik bir inceleme gezisi yaptı. Komisyon Başkanı Mustafa Varank ve beraberindeki milletvekilleri Togg CEO’su Gürcan Karakaş’tan brifing aldı, fabrikada incelemelerde bulundu, ardından da Togg’un direksiyonuna geçti. Türkiye yollarında boy göstermeye başlayan Togg T10X, hem sürüş performansı hem de teknolojik özellikleriyle vekillerden tam not aldı.
5.09.2023 Gündem
ASELSAN ile SSB arasında milyarlık anlaşma!
ASELSAN ile SSB arasında milyarlık anlaşma! ASELSAN ile Savunma Sanayii Başkanlığı (SSB) arasında elektronik harp sistemleri ile ilgili 465 milyon liralık ve 25 milyon dolarlık sözleşme imzaladı.
31.08.2023 Ekonomi
Teknofest heyecanı sürüyor! Varank: Gençlerimizin önüne rol modeller koymamız lazım
Teknofest heyecanı sürüyor! Varank: Gençlerimizin önüne rol modeller koymamız lazım Havacılık, uzay ve teknoloji festivali Teknofest, Ankara'da düzenleniyor. TBMM Sanayi Komisyonu Başkanı Mustafa Varank, CNN TÜRK'e yaptığı açıklamada, "Gençlerin teknolojiye ilgileri çok yüksek. Dün 500 bin vatandaşımızı burada misafir ettik. Teknofest'i ilk başlattığımızda aklımızdaki düşünce şuydu; Gençlerimizin önüne farklı alternatifler koymamız lazım, rol modeller koymamız lazım. Teknofest'ten yetişen gençlerimiz, işte o idealini kurduğumuz Türkiye Yüzyılı'nı inşa edecek" diye konuştu.
31.08.2023 Gündem
Eski sevgiliye velayeti davası! Nursace’nin sahibinden mahkemeye dilekçe: ‘Yaşlı, cahil, paranoyak insan’ gibi hakaretler
Eski sevgiliye velayeti davası! Nursace’nin sahibinden mahkemeye dilekçe: ‘Yaşlı, cahil, paranoyak insan’ gibi hakaretler Belaruslu sevgilisinden geçen yıl ayrılan Nursace’nin sahibi Nurettin Çelik mahkemeye velayet davası açtı. Nurettin Çelik, velayet hakkını kötüye kullanarak 4 yaşındaki kızını göstermediği iddiasıyla Belaruslu eski sevgilisi Valeryıa Korosteleva’ya velayet davası açtı.
21.08.2023 Gündem
Elon Musk ve Mark Zuckerberg'e Mustafa Varank'tan 'Er Meydanı' teklifi
Elon Musk ve Mark Zuckerberg'e Mustafa Varank'tan 'Er Meydanı' teklifi Teknoloji milyarderleri Elon Musk ile Mark Zuckerberg’ün birkaç aydır konuşulan "kafes dövüşü" ile ilgili TBMM Sanayi, Ticaret, Enerji, Tabii Kaynaklar, Bilgi ve Teknoloji Komisyonu Başkanı, AK Parti Bursa Milletvekili Mustafa Varank'tan "Er Meydanı" meydanı teklifi geldi.
20.08.2023 Gündem
15 Temmuz şehitleri kaç kişi, 15 Temmuz şehitlerinin isimleri nedir? 15 Temmuz Şehitler Köprüsü'nde kaç kişi öldü? 15 Temmuz'da ölen şehitlerin isimleri, yaşları ve memleketleri
15 Temmuz şehitleri kaç kişi, 15 Temmuz şehitlerinin isimleri nedir? 15 Temmuz Şehitler Köprüsü'nde kaç kişi öldü? 15 Temmuz'da ölen şehitlerin isimleri, yaşları ve memleketleri 15 Temmuz şehitleri isimleri, fotoğrafları ve memleketleri hain darbecilere karşı halkın kahramanca memleketi müdafaa ettiği bugün en çok araştırılan konulardan biri oldu. 15 Temmuz 2016 tarihinde Fethullahçı Terör Örgütü/Paralel Devlet Yapılanması (FETÖ/PDY) içindeki bir grup asker tanklar, helikopterler ve askeri birlikler bazı stratejik noktaları ele geçirmeye çalıştı. Halk büyük bir direniş göstermiş, sokaklara çıkarak tanklara ve askerlere karşı koyup darbe girişiminin başarısız olmasını sağlamıştır. Bu müdafaa sırasında 251 vatandaşımız hayatını kaybetti, binlerce kişi ise yaralandı. Her yıl 15 Temmuz Demokrasi ve Milli Birlik Günü olarak bugünde şehitlerimizi anmak isteyenler kaç şehit verildiğini, isimlerini ve memleketlerini araştırıyor. Peki, 15 Temmuz şehitleri kaç kişi, 15 Temmuz şehitlerinin isimleri nedir? 15 Temmuz Şehitler Köprüsü'nde kaç kişi öldü? 15 Temmuz'da ölen şehitlerin isimleri, yaşları, meslekleri ve memleketleri…
15.07.2023 Gündem
e-Devlet sistemine giriş yapmayanlar aranıyor! Kayıp depremzedeler için harekete geçildi
e-Devlet sistemine giriş yapmayanlar aranıyor! Kayıp depremzedeler için harekete geçildi Deprem bölgesinde 6 Şubat’tan itibaren e-Devlet kapısını hiç çalmayan kullanıcıları tespit eden sistem, İçişleri Bakanlığını harekete geçiriyor.
8.07.2023 Gündem
Cumhurbaşkanı Erdoğan basketbol maçı yaptı, Mustafa Varank o anları paylaştı
Cumhurbaşkanı Erdoğan basketbol maçı yaptı, Mustafa Varank o anları paylaştı Eski Sanayi ve Teknoloji Bakanı Mustafa Varank, Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'la oynadıkları basketbol görüntülerini paylaştı.
30.06.2023 Gündem
Cumhurbaşkanı Erdoğan imzaladı! Bakan yardımcıları belli oldu
Cumhurbaşkanı Erdoğan imzaladı! Bakan yardımcıları belli oldu Bakan yardımcılıklarına ilişkin atama kararları Resmi Gazete’de yayımlandı. Karara göre, Hazine ve Maliye Bakan yardımcılıklarına Abdullah Erdem Cantimur, İsmail İlhan Hatipoğlu, Osman Çelik ve Zekeriya Kaya atandı. Öte yandan diğer bakan yardımcılığı görevinde de atamalar yapıldı.
21.06.2023 Ekonomi
Bakan Bak paylaştı: Cumhurbaşkanımız ile basketbol maçlarına devam ediyoruz
Bakan Bak paylaştı: Cumhurbaşkanımız ile basketbol maçlarına devam ediyoruz Gençlik ve Spor Bakanı Dr. Osman Aşkın Bak, Twitter hesabından Cumhurbaşkanı Erdoğan ile oynadıkları basketbol maçının ardından bir fotoğraf paylaştı.
11.06.2023 Gündem
Sanayi ve Teknoloji Bakanlığı'nda devir teslim töreni!
Sanayi ve Teknoloji Bakanlığı'nda devir teslim töreni! Sanayi ve Teknoloji Bakanlığına atanan Mehmet Fatih Kacır, düzenlenen devir teslim töreniyle görevi Mustafa Varank’tan devraldı. Bakan Kacır, “Cumhurbaşkanımızın liderliğinde Türkiye Yüzyılı’nı, tam bağımsız Türkiye anlayışıyla, Milli Teknoloji Hamlesi vizyonuyla gerçekleştirebilmek için canla başla çalışacağız“ dedi.
4.06.2023 Gündem
Mehmet Fatih Kacır kimdir, kaç yaşında? Sanayi ve Teknoloji Bakanı oldu mu? Mehmet Fatih Kacır nereli? İşte aldığı görevler
Mehmet Fatih Kacır kimdir, kaç yaşında? Sanayi ve Teknoloji Bakanı oldu mu? Mehmet Fatih Kacır nereli? İşte aldığı görevler Mehmet Fatih Kacır kimdir sorusunun yanıtı merak ediliyor. Cumhurbaşkanlığı Kabinesi belli oluyor. 3 Haziran 2023 Yeni kabinede yer alan bakanlar da vatandaşların merak konusu oldu. Bunlardan en önemlisi Mustafa Varank'ın yaptığı Sanayi ve Teknoloji Bakanlığı oldu. En güçlü aday ise Mehmet Fatih Kacır oldu. Sanayi ve Teknoloji Bakan yardımcısı olan Mehmet Fatih Kacır bakan oldu mu? Mehmet Fatih Kacır nereli, kaç yaşında?
3.06.2023 Gündem
Bakan Varank'tan yeni Kabine açıklaması: Değişiklikleri göreceğiz
Bakan Varank'tan yeni Kabine açıklaması: Değişiklikleri göreceğiz Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın yemin töreni öncesi Bakan Varank, CNN Türk canlı yayınında açıklamalarda bulundu.
3.06.2023 Gündem
Bakan Varank, yürüme zorluğu çeken 70 yaşındaki kadını Togg ile sandığa getirdi
Bakan Varank, yürüme zorluğu çeken 70 yaşındaki kadını Togg ile sandığa getirdi Sanayi ve Teknoloji Bakanı Mustafa Varank, ilk turda yürüme güçlüğü çektiği için oy kullanamayan 70 yaşındaki Hatice Sevinç’i Türkiye'nin yerli akıllı otomobili Togg ile oy kullanacağı okula getirdi.
28.05.2023 Gündem
Bakan Varank: Togg gibi zirve projeye, Uludağ gibi bir zirve yakışır
Bakan Varank: Togg gibi zirve projeye, Uludağ gibi bir zirve yakışır Sanayi ve Teknoloji Bakanı Mustafa Varank, teleferikle çıktığı Uludağ Sarıalan'da gençlerle bir araya geldi. Togg'u da zirveye çıkardıklarını söyleyen Bakan Varank, "Türkiye'nin otomobili Togg gibi zirve projeye, Uludağ gibi bir zirve yakışır" dedi.
27.05.2023 Bilim ve Teknoloji
Yarış atları koşarken, başkan da Togg ile hız yaptı
Yarış atları koşarken, başkan da Togg ile hız yaptı Bursa'nın Karacabey Belediye Başkanı Ali Özkan, Tarım İşletmeleri Genel Müdürlüğü’nün (TİGEM) harasında Türkiye’nin yerli ve milli otomobili Togg’un direksiyonuna geçti. Ali Özkan, Togg ile toprak yolda hız yaparken, manejdeki yarış atları ise çim zeminde koştu.
26.05.2023 Gündem
Bakan Varank, depremzedelerle buluştu
Bakan Varank, depremzedelerle buluştu Bursa’nın Gemlik ilçesinde depremzedelerle bir araya gelen Sanayi ve Teknoloji Bakanı Mustafa Varank, "Kültürümüzde dayanışma göstermek, ihtiyacı olanın yanında durmak, elinde imkanında ne varsa bunu kardeşiyle paylaşmak var. Türk milleti, devlet millet el ele sizlerle beraber, sizlerin acılarını dindirmek için gayret gösteriyor" diye konuştu.
23.05.2023 Gündem

Benzer Haber Etiketleri

Varank ile ilgili olan tüm haberleri bu sayfa üzerinden görüntüleyebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak ve diğer görselleri incelemek istiyorsanız haber başlıklarına tıklayabilirsiniz. Önceki varank haberlerini görmek için Daha Fazla İçerik Göster butonunu kullanabilirsiniz.