İzmir

İzmir

Son dakika izmir haberleri ile ilgili Gazete Vatan adresinde yer alan tüm haberlere bu sayfadan ulaşabilirsiniz. Geçmişte yaşanan izmir ile ilgili gelişmeler, bugün yayınlanan güncel haberler ve çok daha fazlasını izmir haber sayfamızda bulabilirsiniz.

İzmir

haberleri sayfasında son dakika yaşanan izmir gelişmeleri de dahil olmak üzere 49.825 izmir haberi bulunmuştur. Tüm izmir haberleri aşağıda listelenmiştir.
İzmir'de orman yangını! Havadan ve karadan müdahale ediliyor
İzmir'de orman yangını! Havadan ve karadan müdahale ediliyorİzmir'in Dikili ilçesinde orman yangını çıktı. Alevlere havadan ve karadan müdahale ediliyor.
26.07.2024Gündem
Türk denizciliğinde uluslararası başarı! Bakan Uraloğlu açıkladı: İstanbul Boğazı'nda 39 bin gemi, 416 milyon ton yük taşındı
Türk denizciliğinde uluslararası başarı! Bakan Uraloğlu açıkladı: İstanbul Boğazı'nda 39 bin gemi, 416 milyon ton yük taşındıİstanbul Boğazı’nda yönetilen yoğun gemi trafiğine dikkat çeken Bakan Uraloğlu, Çanakkale Boğazı’nda 2023 yılında 44 bin 892 gemi hareketiyle taşınan 550 milyon ton yükün185 milyon tonunun tehlikeli yük kapsamında olduğunu belirterek, “İstanbul Boğazı’nda 2023’te 39 bin gemi hareketiyle toplam 416 milyon ton yük taşındı ve bu yüklerin yaklaşık 165 Milyon tonu petrol dâhil olmak üzere tehlikeli yükler kapsamındaydı.” dedi.
26.07.2024Ekonomi
41 ilde harekete geçildi! Bakan Yerlikaya: 82 şüpheli yakalandı
41 ilde harekete geçildi! Bakan Yerlikaya: 82 şüpheli yakalandıİçişleri Bakanı Ali Yerlikaya, Elazığ ve Bingöl merkezli olarak 41 ilde siber suçlara yönelik düzenlenen “Siberağ-2” operasyonlarında 82 şüphelinin yakalandığını açıkladı.
26.07.2024Gündem
SGK'ye en fazla borcu olan 5 belediyeyi Bakan Işıkhan açıkladı: Belediye başkanlarına tavsiyemiz, emekçilerin alın terinin hakkı olan sigorta primlerini bir an evvel ödemeleridir
SGK'ye en fazla borcu olan 5 belediyeyi Bakan Işıkhan açıkladı: Belediye başkanlarına tavsiyemiz, emekçilerin alın terinin hakkı olan sigorta primlerini bir an evvel ödemeleridirÇalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanı Vedat Işıkhan, Sosyal Güvenlik Kurumuna (SGK) en fazla borcu olan 5 belediyenin sırasıyla Ankara, İzmir, İstanbul ve Adana büyükşehir belediyeler ile Şişli Belediyesi olduğunu bildirdi.
25.07.2024Ekonomi
Bilirkişi raporu ortaya çıktı! İzmir'deki elektrik faciasında hem Gdz Elektrik hem de belediye kusurlu bulundu
Bilirkişi raporu ortaya çıktı! İzmir'deki elektrik faciasında hem Gdz Elektrik hem de belediye kusurlu bulunduİzmir'de akıma kapılan 2 kişinin ölümüne ilişkin İZSU Genel Müdürü ve Gdz Elektrik Dağıtım Genel Müdürü'nün de aralarında bulunduğu 6 şüpheli hakkında gözaltı kararı verildi.
25.07.2024Gündem
Balıkesir'de motokurye Ata Emre Akman cinayetinde cani için verilen cezanın gerekçeli kararı açıklandı
Balıkesir'de motokurye Ata Emre Akman cinayetinde cani için verilen cezanın gerekçeli kararı açıklandıBalıkesir'de zincir restoranda motokurye olarak çalışan Ata Emre Akman'ı (20) bıçakla öldüren tutuklu sanıklardan E.Ö.'nün (17) 24 yıl hapis cezasına çarptırıldığı, azmettirmekle suçlanan babası Orhan Ö.’nün (39) ise beraat ettiği davanın gerekçeli karar açıklandı. Kararda, E.Ö.'nün eylemini her türlü insani duygu, düşünce ve değerden arınmış şekilde, pervasız ve fütursuzca, içindeki sadist duyguların tezahürü sonrası Akman'ı sebepsiz olarak sırf öldürmek için öldürdüğü gerekçesiyle en üst sınırdan hapisle cezalandırıldığı belirtildi. Baba Orhan Ö. için verilen beraat kararına ise somut delil bulunmaması gerekçe gösterildi. Gerekçeli kararda; İnfaz Kanunu'nun yetersiz olduğu vurgulanarak, adalet duygusunun tatmin edilmesi, cezanın infazında ortaya çıkacak aksaklıkların düzenlenmesi için kararın TBMM Adalet Komisyonu'na gönderilmesine karar verildiği belirtildi.
25.07.2024Gündem
Ege'de gerginlik! MSB açıkladı: İtalyan gemisi durduruldu
Ege'de gerginlik! MSB açıkladı: İtalyan gemisi durdurulduMilli Savunma Bakanlığı kaynaklarından, Ege’nin güneyinde Türk deniz yetki alanına girmeye çalışan bir İtalyan gemisiyle ilgili gerginlik yaşandığına ilişkin haberlerle ilgili açıklama geldi.
25.07.2024Gündem
Otoyol İşletme ve Bakım ile ZES Dijital Ticaret şirketlerine rekabet soruşturması açıldı
Otoyol İşletme ve Bakım ile ZES Dijital Ticaret şirketlerine rekabet soruşturması açıldıRekabet Kurulu, Otoyol İşletme ve Bakım AŞ ve ZES Dijital Ticaret AŞ hakkında soruşturma açılmasını kararlaştırdı.
24.07.2024Gündem
Tüketicilerin korunmasına yönelik kanun teklifi, komisyonda kabul edildi
Tüketicilerin korunmasına yönelik kanun teklifi, komisyonda kabul edildiAK Parti milletvekillerinin imzasını taşıyan Tüketicinin Korunması Hakkında Kanun ile Bazı Kanunlarda Değişiklik Yapılmasına Dair Kanun Teklifi, TBMM Sanayi, Ticaret, Enerji, Tabii Kaynaklar, Bilgi ve Teknoloji Komisyonunda kabul edildi.
23.07.2024Ekonomi
Havalar ne zaman serinleyecek, neden bu kadar sıcak? Sıcaklıklar ne zaman düşecek 2024, havalar normale ne zaman dönecek?
Havalar ne zaman serinleyecek, neden bu kadar sıcak? Sıcaklıklar ne zaman düşecek 2024, havalar normale ne zaman dönecek?Türkiye genelinde mevsim normallerinin üzerinde seyreden sıcaklıklar, hafta sonuna doğru özellikle iç kesimlerde 7-8 derece düşecek ve yağışlı hava hakim olacak. Peki, Havalar ne zaman serinleyecek, neden bu kadar sıcak? Sıcaklıklar ne zaman düşecek 2024, havalar normale ne zaman dönecek?
23.07.2024Gündem
Çanakkale'de korkutan deprem! İstanbul'da da hissedildi
Çanakkale'de korkutan deprem! İstanbul'da da hissedildiÇanakkale'nin Ezine ilçesinde yaşanan 4.7 büyüklüğündeki depremde herhangi hasar veya ihbar olmadığı bildirildi. İlçe merkezinde yaşanan kısa süreli panik sonrası hayat normale döndü.
22.07.2024Gündem
Sokak hayvanları düzenlemesinde yeni gelişme! 'Ötanazi' kelimesi çıkıyor
Sokak hayvanları düzenlemesinde yeni gelişme! 'Ötanazi' kelimesi çıkıyorBaşıboş sokak köpeklerine ilişkin kanun teklifinde yeni bir gelişme yaşandı. AK Parti kaynaklar, 'ötenazi' kelimesinin kanun teklifinden çıkarıldını bildirdi.
22.07.2024Gündem
Ege Üniversitesi'nde profesörden öğrencilere cinsel saldırı! 'Cezalar alt sınırdan verildi'
Ege Üniversitesi'nde profesörden öğrencilere cinsel saldırı! 'Cezalar alt sınırdan verildi'Ege Üniversitesi Diş Hekimliği Fakültesi'nde görev yapan ve öğrencilerine cinsel taciz ile saldırıda bulunduğu iddia edilen Prof. Dr. Z.E.B., 'Sarkıntılık boyutunda cinsel saldırı' suçundan 10 yıl hapis cezasına çarptırıldı, 'Tehdit ve 'Hakaret' suçlarından beraat etti, 'Cinsel taciz' suçlarından verilen cezalar da önce paraya çevrildi, ardından hükmün açıklanması geri bırakıldı.
22.07.2024Gündem
Karşıyaka'dan transfer atağı! İmza üstüne imza atacaklar
Karşıyaka'dan transfer atağı! İmza üstüne imza atacaklarTFF 3'üncü Lig 1'inci Grup'ta transfere geç kalmakla eleştirilen Karşıyaka, yeni hafta imzaları üst üste attırmaya hazırlanıyor.
21.07.2024Şampiy10
Cumhurbaşkanı Erdoğan ile basket maçı sonrası özçekim! Milletvekili Varank paylaştı
Cumhurbaşkanı Erdoğan ile basket maçı sonrası özçekim! Milletvekili Varank paylaştıMeclis Sanayi, Ticaret, Enerji, Tabii Kaynaklar, Bilgi ve Teknoloji Komisyonu Başkanı, AK Parti Bursa Milletvekili Mustafa Varank, X hesabından bir fotoğraf yayınladı. “Maç sonrası özçekim” mesajlı paylaşımda Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan ile birlikte basketbol maçı sonrasında çekilmiş bir fotoğraf yer alıyor.
21.07.2024Gündem
Gaziantep'ten İzmir'e kaçmışlardı: Çift, cinayete kurban gitti
Gaziantep'ten İzmir'e kaçmışlardı: Çift, cinayete kurban gittiİzmir'in Menemen ilçesine kızlarıyla birlikte 1 yıl önce taşınan Ali ve Döne Gürbüz çifti, aldıkları simitlerle evlerine dönerken ilk belirlemelere göre aralarında husumet bulunan eski damatlarının yakınları tarafından uğradıkları silahlı saldırı sonucu hayatını kaybetti.
21.07.2024Gaziantep
Adana Devlet Tiyatrosu'nun acı kaybı! Şener Kökkaya hayatını kaybetti
Adana Devlet Tiyatrosu'nun acı kaybı! Şener Kökkaya hayatını kaybettiAdana Devlet Tiyatrosu emekli sanatçısı Şener Kökkaya , 82 yaşında hayatını kaybetti. Kökkaya Organize İşler, Vizontele ve Vizontele Tuuba gibi birçok filmde yer almıştı.
21.07.2024Adana
Çeşme'de hırsızlık yapan turist, iş yeri sahibine mail atıp özür diledi |  Hırsızlık anları kamerada
Çeşme'de hırsızlık yapan turist, iş yeri sahibine mail atıp özür diledi | Hırsızlık anları kameradaİzmir'in Çeşme ilçesinde elbise çalarken güvenlik kamerasına yakalanan Avustralyalı turist, daha sonra pişman olarak çaldığı elbisenin parasını gönderdi. Pişman olduğunu hırsızlık yaptığı iş yeri sahibine maille belirten turist, 'Evrenden intikam almak için' elbise çaldığını söyledi.
21.07.2024Gündem
Böyle hırsız düşman başına! Çaldıktan sonra mail atıp özür diledi
Böyle hırsız düşman başına! Çaldıktan sonra mail atıp özür dilediİzmir'in Çeşme ilçesinde elbise çalarken güvenlik kamerasına yakalanan Avustralyalı turist, daha sonra pişman olarak çaldığı elbisenin parasını gönderdi
21.07.2024Vatan TV
Oyuncu Şener Kökkaya hayatını kaybetti!
Oyuncu Şener Kökkaya hayatını kaybetti!'Organize İşler', 'Vizontele', 'Eyvah Eyvah' serisi ve 'Vezir Parmağı' gibi filmlerde de rol alan tiyatro sanatçısı Şener Kökkaya, 82 yaşında hayata veda etti.
20.07.2024Magazin
İzmir ve Yozgat'ta korkunç kaza: 7 can kaybı!
İzmir ve Yozgat'ta korkunç kaza: 7 can kaybı!İzmir'de Türkiye Cumhuriyeti Devlet Demiryolları'na (TCDD) ait yolcu treni, hemzemin geçitte otomobile çarptı. Kazanın etkisiyle otomobil içerisindeki 3 kişi hayatını kaybetti. Yozgat'ta ise hafif ticari araçla otomobilin çarpışması sonucu 4 kişi hayatını kaybetti.
20.07.2024Gündem
Milliyet Arkeoloji dergisinin son durağı Teos Antik Kenti
Milliyet Arkeoloji dergisinin son durağı Teos Antik KentiMilliyet Arkeoloji dergisi, 21 Temmuz Pazar günü yayımlanacak 39. sayısında Teos Antik Kenti’ni mercek altına alıyor. Dergide ayrıca 13 yıl süren restorasyonun ardından bir müzeyle birlikte ziyarete açılan Çinili Hamam, Antik Dönem olimpiyatları ve stadyumların evrimi de inceleniyor.
20.07.2024Yaşam
Bakan Yumaklı'dan İzmir'deki yangınlara ilişkin açıklama
Bakan Yumaklı'dan İzmir'deki yangınlara ilişkin açıklamaTarım ve Orman Bakanı Yumaklı, İzmir'in Gaziemir ve Buca ilçeleri arasında dün çıkan orman yangınındaki son duruma ilişkin açıklamalarda bulunuyor.
19.07.2024Gündem
İzmir'de 2 kişi elektrik akımına kapılıp hayatını kaybetmişti! 27 kişi hakkında karar
İzmir'de 2 kişi elektrik akımına kapılıp hayatını kaybetmişti! 27 kişi hakkında kararAdalet Bakanı Yılmaz Tunç, İzmir'de elektrik akımına kapılarak 2 kişinin hayatını kaybettiği olaya ilişkin, adliyeye sevk edilen 27 kişi hakkında kararın açıklandığını ifade etti.
18.07.2024Gündem
Bakan Yumaklı açıkladı! İzmir'deki yangına havadan ve karadan müdahale sürüyor
Bakan Yumaklı açıkladı! İzmir'deki yangına havadan ve karadan müdahale sürüyor İzmir'in Buca ilçesinde ormanlık alanda başlayan ve Gaziemir ilçesine sıçrayan yangının 18'inci saatinde çalışmaların iyiye gittiği bildirildi.
19.07.2024Gündem

Benzer Haber Etiketleri

İzmir ile ilgili olan tüm haberleri bu sayfa üzerinden görüntüleyebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak ve diğer görselleri incelemek istiyorsanız haber başlıklarına tıklayabilirsiniz. Önceki izmir haberlerini görmek için Daha Fazla İçerik Göster butonunu kullanabilirsiniz.