Dönence

Dönence

Son dakika dönence haberleri ile ilgili Gazete Vatan adresinde yer alan tüm haberlere bu sayfadan ulaşabilirsiniz. Geçmişte yaşanan dönence ile ilgili gelişmeler, bugün yayınlanan güncel haberler ve çok daha fazlasını dönence haber sayfamızda bulabilirsiniz.

Dönence

haberleri sayfasında son dakika yaşanan dönence gelişmeleri de dahil olmak üzere 70 dönence haberi bulunmuştur. Tüm dönence haberleri aşağıda listelenmiştir.
D Media’dan yepyeni bir dizi geliyor!
D Media’dan yepyeni bir dizi geliyor! Kanal D’de, 2024 Şubat ayında ekrana gelmesi planlanan ve anlaşması 16 – 19 Ekim  tarihleri arasında düzenlenen MIPCOM 2023’de gerçekleşen Till Death (Ölene Kadar)  dizisi için cast çalışmaları başladı.
1.11.2023 Televizyon
Kanal D'den önemli iş birliği... D Media ile Eagle Films anlaştı
Kanal D'den önemli iş birliği... D Media ile Eagle Films anlaştı Yaratıcı endüstriler sektörünün en görkemli fuarlarından biri olan MIPCOM (International Market of Communications Programmes) 2023, devlerin buluşmasına sahne oldu. Fuarda, Türk televizyonculuğunun amiral gemisi Kanal D ile uluslararası yapım ve dağıtım şirketi Eagle Films önemli bir iş birliğine imza attı. Demirören Medya TV Grup Başkanı Murat Yancı, “Birlikte çok iyi işlere imza atacağımızı düşünüyoruz. Türk televizyon tarihine damga vuracak büyük projeler geliyor” ifadelerini kullandı.
22.10.2023 Ekonomi
Cannes’da Türkiye rüzgarı esiyor! Kanal D standına ziyaretçi akını
Cannes’da Türkiye rüzgarı esiyor! Kanal D standına ziyaretçi akını Televizyon dünyasının en büyük buluşması MIPCOM (International Market of Communications Programmes) 2023, Fransa’nın festivaller kenti Cannes’da başladı. Türk dizileri, 108 ülkenin ilgi odağı oldu. Kanal D International da sevilen dizileriyle fuarın iddialı stantları arasında yerini aldı.
17.10.2023 Kültür Sanat
Aşkı Memnu neden yok, Aşkı Memnu bugün yok mu? Aşk-ı Memnu bitti mi, final mi yaptı? 20 Eylül Kanal D yayın akışı!
Aşkı Memnu neden yok, Aşkı Memnu bugün yok mu? Aşk-ı Memnu bitti mi, final mi yaptı? 20 Eylül Kanal D yayın akışı! Aşk-ı Memnu neden yok sorusuna, yanıt aranıyor. 20 Eylül Çarşamba günü bölümünün yayınlanmaması nedeniyle merak ediliyor. Kanal D ekranlarında yayınlanan dizi tekrar bölümleriyle yeniden izleyicilerle buluştu. Beren Saat, Kıvanç Tatlıtuğ, Selçuk Yöntem, Hazal Kaya, Nebahat Çehre, Zerrin Tekindor ve Nur Fettahoğlu’nun başrollerde yer aldığı dizinin bugün ekranlarda olmaması nedeniyle Aşk-ı Memnu bitti mi? sorunun yanıtı araştırılıyor. Peki, Aşkı Memnu neden yok, Aşkı Memnu bugün yok mu? Aşk-ı Memnu bitti mi, final mi yaptı? 20 Eylül Kanal D yayın akışı…
20.09.2023 Televizyon
Dönence yeni bölümüyle ekrana geliyor…
Dönence yeni bölümüyle ekrana geliyor… Kanal D’nin, yapımcılığını D Media, yönetmenliğini Serdar Gözelekli’nin üstlendiği sevilen dizisi Dönence yine çok izlenecek bir bölümle ekrana geliyor.
22.08.2023 Televizyon
'Dönence'nin setinden ilk kareler geldi
'Dönence'nin setinden ilk kareler geldi Kanal D’nin; D Media imzalı, yönetmen koltuğunda Serdar Gözelekli’nin oturduğu çok izlenen dizisi 'Dönence', her salı akşamı yeni bölümleri ile ekrana gelmeye devam ediyor.
9.08.2023 Televizyon
Gece, Özgür'den hoşlandığını söylüyor! Dönence 5. bölümde neler oldu?
Gece, Özgür'den hoşlandığını söylüyor! Dönence 5. bölümde neler oldu? Kanal D’nin, yapımcılığını D Media’nın, yönetmenliğini Serdar Gözelekli’nin üstlendiği, senaryosunu ise Ebru Hacıoğlu, İbrahim Güler ve Melek Ordu'nun kaleme aldığı büyük beğeni toplayan 'Dönence' yeni bölümüyle izleyici karşısına çıktı. Dizinin beşinci bölümünde, zor günler geçiren Gece, sevgilisi Emir'i terk etti. Ayrılığı kabullenmeyen Emir, düşmanı olarak gördüğü Özgür'ü hedef aldı. Kardeşi için yasadışı yolla başvuran Özgür sahil güvenliğin baskınıyla büyük panik yaşadı.
2.08.2023 Magazin
'Dönence’nin setinden eğlenceli kareler
'Dönence’nin setinden eğlenceli kareler Kanal D’nin, D Media imzalı, yönetmen koltuğunda Serdar Gözelekli’nin oturduğu çok izlenen dizisi Dönence her salı akşamı yeni bölümleri ile ekrana geliyor.
30.07.2023 Televizyon
Sümeyye Aydoğan’dan 'Barbie' pozları!
Sümeyye Aydoğan’dan 'Barbie' pozları! Gişe rekorları kıran ve özellikle sosyal medyada büyük ses getiren Barbie filminin ardından dünyada Barbie trendi başladı. Bu akıma Dönence’nin başrol oyuncusu Sümeyye Aydoğan da dahil oldu.
28.07.2023 Magazin
Salı akşamının galibi Dönence bir kez daha zirvede yer aldı!
Salı akşamının galibi Dönence bir kez daha zirvede yer aldı! Kanal D’nin, yapımcılığını D Media’nın, yönetmenliğini Serdar Gözelekli’nin üstlendiği dizisi Dönence yayınlanan 4’üncü bölümü ile salı akşamına bir kez daha damgasını vurdu.
26.07.2023 Magazin
Dönence’nin büyük başarısı! Dizinin Türkiye uyarlamasına kendi ülkesi İsrail’den büyük ilgi
Dönence’nin büyük başarısı! Dizinin Türkiye uyarlamasına kendi ülkesi İsrail’den büyük ilgi Kanal D’nin, İsrail formatlı “Exceptional” isimli diziden Türkiye’ye uyarlanan, yapımcılığını D Media’nin üstlendiği Dönence’nin başarısı ülke sınırlarını aştı. Henüz üç bölümü yayınlanan dizinin ilk yurtdışı satışı gerçekleştirildi.
25.07.2023 Televizyon
Özgür, Gece'ye aşık oluyor!
Özgür, Gece'ye aşık oluyor! Dönence 4. bölüm fragmanı yayınlandı. Özgür, Gece'ye aşık oluyor.
20.07.2023 Televizyon
Dönence izleyicinin vazgeçilmezi oldu!
Dönence izleyicinin vazgeçilmezi oldu! Kanal D’nin, yapımcılığını D Media’nın, yönetmenliğini Serdar Gözelekli’nin üstlendiği dizisi Dönence dün gece ekrana gelen yeni bölümü ile en çok izlenen dizi oldu.
19.07.2023 Magazin
Özgür ve Gece birbirlerine daha çok bağlanıyorlar! Dönence 3. bölümde neler oldu?
Özgür ve Gece birbirlerine daha çok bağlanıyorlar! Dönence 3. bölümde neler oldu? Kanal D'nin salı akşamları izleyiciyi ekrana kitleyen dizisi Dönence dün akşam 3. bölümüyle ekrana geldi.Dizinin yapımcılığını D Media üstleniyor. Senaryosunu SA Yazı Grubu, Ebru Hacıoğlu, İbrahim Güler ve Melek Ordu'nun yazdığı Dönence dizisinin yönetmen koltuğunda ise Serdar Gözelekli oturuyor. Dönence dizisinin 3. bölümünde yaşananlar ise haberimizde.
19.07.2023 Magazin
Dönence'nin Miro'su Atakan Hoşgören: İstanbul'u özlediğimi inkar edemem
Dönence'nin Miro'su Atakan Hoşgören: İstanbul'u özlediğimi inkar edemem Oyuncu Atakan Hoşgören, Kanal D’nin yeni dizisi “Dönence” ile izleyici karşısına çıktı. Dizide Sümeyye Aydoğan’ın canlandırdığı Gece’nin sevgilisi Miro’ya hayat veren oyuncu, “Daha önce karşı karşıya kalmadığım bir konuydu. Heyecanlandım, bu işin en güzel şekilde parçası olmak istedim” diyor.
18.07.2023 Magazin
Dönence’nin setinden eğlenceli anlar!
Dönence’nin setinden eğlenceli anlar! Kanal D’nin, yapımcılığını D Media, yönetmenliğini Serdar Gözelekli’nin üstlendiği, yayınlanan ilk iki bölümü ile izleyiciden tam not alan dizisi Dönence, üçüncü bölümü ile ekrana gelmeye hazırlanıyor.
16.07.2023 Televizyon
'Ya Çok Seversen'in yeni bölümünden ön izleme sahnesi yayınlandı!
'Ya Çok Seversen'in yeni bölümünden ön izleme sahnesi yayınlandı! Kanal D'nin, yapımcılığını Ay Yapım’ın üstlendiği, geçtiğimiz hafta ilk bölümüyle ekrana gelen ve sadece ülkemizin değil dünyanın birçok ülkesinde de sosyal medyanın gündemine oturan "Ya Çok Seversen" perşembe akşamı 2’nci bölümüyle seyirciyle buluşacak.
13.07.2023 Televizyon
Salı akşamının galibi olan Dönence izleyicileri ekran başına kilitledi!
Salı akşamının galibi olan Dönence izleyicileri ekran başına kilitledi! Kanal D’nin, yapımcılığını D Media, yönetmenliğini Serdar Gözelekli’nin üstlendiği yeni dizisi Dönence ikinci bölümü ile ekrana geldi.
12.07.2023 Televizyon
Gülce ve Gece ilk kez sarıldı! Dönence 2. bölümde neler oldu?
Gülce ve Gece ilk kez sarıldı! Dönence 2. bölümde neler oldu? Kanal D'nin yeni dizisi Dönence, seyirciyi ekrana kilitledi. 11 Temmuz Salı akşamı 2. bölümüyle seyirci karşısına çıkan Dönence dizisinin yapımcılığını D Media üstleniyor. Senaryosunu SA Yazı Grubu, Ebru Hacıoğlu, İbrahim Güler ve Melek Ordu'nun yazdığı Dönence dizisinin yönetmen koltuğunda ise Serdar Gözelekli oturuyor. Dönence dizisinin 2. bölümünde kaybolan Gülce, bulunuyor.
12.07.2023 Magazin
Dönence dizisi hangi il, ilçede çekiliyor? Kanal D Dönence dizisi nerede çekiliyor?
Dönence dizisi hangi il, ilçede çekiliyor? Kanal D Dönence dizisi nerede çekiliyor? Dönence 1 bölümüyle ekrana geldi. Kanal D'de yayınlanan ve başrollerinde Sümeyye Aydoğan ve Caner Topçu'nun yer aldığı Dönence dizisi hangi il, ilçede çekiliyor sorusu gündeme geldi. 4 Temmuz akşamı ilk bölümü yayınlanacak dizinin yönetmenliğini Serdar Gözelekli yapıyor. Gece ve Özgür'ün hikayesini anlatan Dönence dizisi oyuncuları ve karakterleri haberimizde.
11.07.2023 Televizyon
Dönence dizisi konusu nedir? Dönence oyuncuları kimler, uyarlama mı?
Dönence dizisi konusu nedir? Dönence oyuncuları kimler, uyarlama mı? Dönence dizisi 1 bölüm fragmanı yayınlandı. Kanal D'de yaz döneminde yayınlanacak ve başrollerinde Caner Topçu, Sümeyye Aydoğan'ın paylaştığı Dönence İzmir'in Foça ilçesinde çekiliyor. Yönetmenliğini Kerem Çakıroğlu'nun yaptığı dizinin senaryosunu Nuray Uslu yazıyor. Peki Dönence dizisi konusu nedir? Dönence oyuncuları kimler? İşte detaylar..
11.07.2023 Televizyon
Dönence’nin başrol oyuncuları Sümeyye Aydoğan ve Caner Topçu uyumları ile göz kamaştırıyor!
Dönence’nin başrol oyuncuları Sümeyye Aydoğan ve Caner Topçu uyumları ile göz kamaştırıyor! Kanal D’nin, yapımcılığını D Media’nın, yönetmenliğini Serdar Gözelekli’nin üstlendiği yeni dizisi Dönence ilk bölümüyle geçtiğimiz hafta ekrana geldi. Duygu dolu hikayesiyle izleyiciden tam not alan dizinin başrol oyuncuları uyumları ile şimdiden çok konuşulmaya başladı.
11.07.2023 Televizyon
'Gülce karakteri beni çok heyecanlandırdı'
'Gülce karakteri beni çok heyecanlandırdı' Kanal D’nin yeni başlayan dizisi “Dönence”, gerek konusu gerekse karakteriyle beğenildi. Dizide Asperger sendromlu Gülce karakterine Ülkü Hilal Çiftçi hayat veriyor. Genç oyuncu diziye dair merak edilenleri Hürriyet'e anlattı.
11.07.2023 Magazin
Dönence yeni bölümü ile ekrana geliyor! Gülce’nin kaybolması nelere yol açacak?
Dönence yeni bölümü ile ekrana geliyor! Gülce’nin kaybolması nelere yol açacak? Kanal D’nin, yapımcılığını D Media’nın, yönetmenliğini Serdar Gözelekli’nin üstlendiği, yayınlanan ilk bölümü ile seyircinin beğenisini kazanan dizisi Dönence yeni bölümü ile ekrana geliyor.
10.07.2023 Televizyon
Dönence dizisinin Gece'si Sümeyye Aydoğan'dan bikinili pozlar!
Dönence dizisinin Gece'si Sümeyye Aydoğan'dan bikinili pozlar! Yeni yaz dizisi Dönence'de Gece karakterini canlandıran genç oyuncu Sümeyye Aydoğan, sosyal medya hesabında yayınladığı bikinili gönderileriyle magazin gündeminde adından söz ettirdi. İşte Sümeyye Aydoğan'ın bikinili pozları...
7.07.2023 Magazin

Benzer Haber Etiketleri

Dönence ile ilgili olan tüm haberleri bu sayfa üzerinden görüntüleyebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak ve diğer görselleri incelemek istiyorsanız haber başlıklarına tıklayabilirsiniz. Önceki dönence haberlerini görmek için Daha Fazla İçerik Göster butonunu kullanabilirsiniz.