Televizyon

Televizyon

Son dakika TELEVİZYON haberleri ile ilgili Gazete Vatan adresinde yer alan tüm haberlere bu sayfadan ulaşabilirsiniz. Geçmişte yaşanan TELEVİZYON ile ilgili gelişmeler, bugün yayınlanan güncel haberler ve çok daha fazlasını TELEVİZYON haber sayfamızda bulabilirsiniz.

Televizyon

haberleri sayfasında son dakika yaşanan televizyon gelişmeleri de dahil olmak üzere 48.119 televizyon haberi bulunmuştur. Tüm televizyon haberleri aşağıda listelenmiştir.
MSB'den İsrail'in TRT ekibine saldırısına tepki
MSB'den İsrail'in TRT ekibine saldırısına tepkiİsrail güçlerinin TRT ekibine yönelik saldırısına Milli Savunma Bakanlığı tepki gösterdi. Bakanlıktan yapılan açıklamada, "İsrail polisinin Mescid-i Aksa kapısında TRT Haber ekibine yönelik saldırısını kınıyor, TRT ailesine geçmiş olsun dileklerimizi sunuyoruz" denildi.
26.07.2024Gündem
RTÜK'ten müzik yayıncılarına 'çıplaklık' ve 'argo' uyarısı!
RTÜK'ten müzik yayıncılarına 'çıplaklık' ve 'argo' uyarısı!Radyo ve Televizyon Üst Kurulu (RTÜK) Başkanı Ebubekir Şahin, müzik kliplerindeki çıplaklık içerikleri ve şarkılarda yer alan argo ifadeler nedeniyle, TV ve radyo kanallarını içeriklerini ilgili kanunda yer alan yayıncılık ilkeleri ile uyumlu hale getirmeleri konusunda uyardı.
26.07.2024Gündem
Bakan Tunç'tan İsrail'e TRT tepkisi: Saldırıyı şiddetle kınıyorum
Bakan Tunç'tan İsrail'e TRT tepkisi: Saldırıyı şiddetle kınıyorumİsrail askerleri TRT Haber ekiplerini hedef aldı. Kudüs'te Mescid-i Aksa kapısındaki saldırıda, TRT kameramanı yaralandı. Adalet Bakanı Yılmaz Tunç saldırıyı kınadığını belirtirken, 'Ne yaparsa yapsın işgalci İsrail, yaptığı soykırımı, insanlık ve savaş suçlarını gizleyemeyecektir.' dedi.
26.07.2024Gündem
Bakan Memişoğlu'ndan Yunan bakana 'hastaneli' F-35 yanıtı
Bakan Memişoğlu'ndan Yunan bakana 'hastaneli' F-35 yanıtıSağlık Bakanı Kemal Memişoğlu, Yunanistan Sağlık Bakanı Adonis Georgiadis'in "Türkiye havacılıkta sıfır. F-35'lerle Ankara'ya bir gece ansızın gelebiliriz" şeklindeki açıklamasına verdiği cevapta, sağlık hizmeti önerisinde bulunarak, "Sağlığınıza yönelik hizmet vermek üzere sizi İstanbul Başakşehir Çam ve Sakura Şehir Hastanemizde ağırlamaktan memnuniyet duyacağım" diye yanıtladı.
25.07.2024Gündem
Enis Arıkan ve Şükrü Özyıldız çekişmesi gülmekten kırıp geçirecek
Enis Arıkan ve Şükrü Özyıldız çekişmesi gülmekten kırıp geçirecekKanal D’nin yeni yarışma programı Password, bu cuma ikinci bölümü ile izleyici karşısına çıkacak. Şebnem Bozoklu’nun eğlenceli sunumu Enis Arıkan’ın ise daimi yarışmacı olduğu programın bu haftaki ünlü konuğu sevilen oyuncu Şükrü Özyıldız olacak. Enis Arıkan ile Şükrü Özyıldız’ın “Kim daha yakışıklı?” çekişmesi seyircileri gülmekten kırıp geçirecek.
24.07.2024Magazin
MSB Bakanı Güler'den Yunan Bakana 'turist' yanıtı: 'Bekleriz'
MSB Bakanı Güler'den Yunan Bakana 'turist' yanıtı: 'Bekleriz'Milli Savunma Bakanı Yaşar Güler, ‘Yılda 60 milyon turist geliyor, Yunan Bakan da buyursun turistik geziye gelsin.’ dedi.
24.07.2024Gündem
'Kelebeklerin Uyuduğu Yerdeyim' izleyicilerle buluşacak!
'Kelebeklerin Uyuduğu Yerdeyim' izleyicilerle buluşacak!İstanbul Üniversitesi İletişim Fakültesi Öğretim Üyesi ve yönetmen Prof. Dr. Ceyhan Kandemir'in son filmi "Kelebeklerin Uyuduğu Yerdeyim" izleyiciyi derin bir duygusal yolculuğa çıkaran, modern insanın yalnızlık ve mutluluk arayışını ustalıkla işleyen bir film olarak kısa bir zaman içerisinde izleyicilerle buluşacak… Görsel şöleni, etkileyici müzikleri ve güçlü oyuncu kadrosuyla bu film, Kandemir'in sinema sanatındaki yetkinliğini bir kez daha gözler önüne seriyor.
24.07.2024Magazin
Bakan Bolat'tan enflasyon açıklaması: Azalış trendi göreceğiz
Bakan Bolat'tan enflasyon açıklaması: Azalış trendi göreceğizTicaret Bakanı Ömer Bolat, "Bundan sonraki aylarda ciddi bir azalış trendi göreceğiz enflasyonda. Vatandaşımızın hayat pahalılığı sıkıntılarının gerilemesini göreceğiz." dedi. Bakan Bolat otomobil piyasası ile ilgili detayları da anlattı.
23.07.2024Ekonomi
ŞOK 24-30 Temmuz aktüel katalog 2024: ŞOK Temmuz'un son haftasını kampanyayla bitiriyor!
ŞOK 24-30 Temmuz aktüel katalog 2024: ŞOK Temmuz'un son haftasını kampanyayla bitiriyor!ŞOK aktüel 24-30 Temmuz katalog 2024 yayınlandı! ŞOK aktüel 24-30 Temmuz 2024 kataloğunda; porselen inci yemek seti, filtre kahve makinesi, pike yatak örtüsü, oyuncak çeşitleri, televizyon gibi onlarca ürün mağazalarda raflardaki yerini alacak.
23.07.2024Ekonomi
A101 25 Temmuz Aldın Aldın katalog 2024 yayınlandı: A101'de indirimli ürünlerde neler var?
A101 25 Temmuz Aldın Aldın katalog 2024 yayınlandı: A101'de indirimli ürünlerde neler var? Her Aldın Aldın kataloğuyla tüketicilere indirimli fırsatlar sunan zincir market A101 25 Temmuz Perşembe günü raflarda yeni kampanyalı ürünlere yer verecek. Bu ürünler arasında Overlok Makinesi, Mikrodalga Fırın, Bulaşık Makinesi, TV çeşitleri, Cem Tava ve Tencere çeşitleri, Benzinli Motosiklet olacak. Peki bu hafta A101'de neler var?
22.07.2024Ekonomi
Yunan bakandan televizyonda skandal cümleler:  F-35'lerle bir gece ansızın Ankara'ya gelebiliriz
Yunan bakandan televizyonda skandal cümleler: F-35'lerle bir gece ansızın Ankara'ya gelebilirizYunan basını Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın Kıbrıs'tan yaptığı açıklamalarla hop oturup hop kalkarken, bir televizyona çıkan sağlık bakanı skandal cümleler kurdu.
22.07.2024Gündem
Yıldız Sarayı 2 günde 13 bin ziyaretçiyi ağırladı! Eylül ayına kadar ücretsiz
Yıldız Sarayı 2 günde 13 bin ziyaretçiyi ağırladı! Eylül ayına kadar ücretsizOsmanlı Devleti'nin son dönemlerine tanıklık eden Yıldız Sarayı, ziyarete açılmasının ardından 2 gün 13 bine yakın kişiyi ağırladı.
22.07.2024Gündem
Şener Kökkaya son yolculuğuna uğurlandı
Şener Kökkaya son yolculuğuna uğurlandı Adana'da 82 yaşında hayatını kaybeden tiyatro sanatçısı, sinema ve dizi oyuncusu Şener Kökkaya, son yolculuğuna uğurlandı.
22.07.2024Adana
Gazze'de katliam yapan İsrail Yemen'e saldırdı
Gazze'de katliam yapan İsrail Yemen'e saldırdıGazze'de 7 Ekim'den beri katliamlarına devam eden İsrail'i dün Husiler İHA ve balistik füzeyle vurdu. Saldırı sonrası yerel medya İran'ın vekil güçlerinin 5 bin İHA'lık devasa bir saldırı için geri sayıma geçtiğini bildirdi. Yemen'e peş peşe saldırılar gerçekleşti. Yemen saldırıdan İsrail'i sorumlu tuttu.
20.07.2024Dünya
Fenerbahçe'de Mourinho UEFA'ya Lugano maçı kadrosunu bildirdi
Fenerbahçe'de Mourinho UEFA'ya Lugano maçı kadrosunu bildirdiŞampiyonlar Ligi 2. eleme turunda Lugano ile karşılaşacak olan Fenerbahçe, UEFA'ya kadrosunu bildirdi.
20.07.2024Fenerbahçe
MIXX Awards Europe’da Türkiye’ye 12 ödül
MIXX Awards Europe’da Türkiye’ye 12 ödülEn başarılı dijital reklamların ödüllendirildiği MIXX Awards Europe 2024’te Türkiye üçü altın toplamda 12 ödülün sahibi oldu.
19.07.2024Yaşam
Dünya genelinde sistemler durdu: Birçok sektörde işlem yapılamıyor, Uraloğlu: Siber saldırı söz konusu değil
Dünya genelinde sistemler durdu: Birçok sektörde işlem yapılamıyor, Uraloğlu: Siber saldırı söz konusu değilDünya genelinde ABD merkezli hava yolu şirketleri başta olmak üzere şirketler, havalimanları, bankalar, bazı medya kuruluşları ve Londra Borsası'nda CrowdStrike sistemlerindeki sorun nedeniyle teknik aksaklık yaşandığı bildirildi.
19.07.2024Dünya
18 TEMMUZ TV YAYIN AKIŞI: Bugün televizyonda neler var? KANAL D, SHOW TV, ATV, TV8, TRT1, NOW
18 TEMMUZ TV YAYIN AKIŞI: Bugün televizyonda neler var? KANAL D, SHOW TV, ATV, TV8, TRT1, NOW18 Temmuz tarihli TV yayın akışı açıklandı. Bugün televizyonlarda hangi programlar var? KANAL D, SHOW TV, ATV, TV8, TRT1, NOW ve diğer kanalların yayın akışları
18.07.2024Magazin
Tamir için gittiği evde dehşet saçtı: 4 kişiyi çekiçle ezdi!
Tamir için gittiği evde dehşet saçtı: 4 kişiyi çekiçle ezdi!Aydın'ın Nazilli ilçesinde televizyon tamiri için gittiği ev sahibi ile tartışan bir şahıs, biri çocuk 4 kişiyi çekiçle yaraladı.
17.07.2024 Gündem
İndirimde bu hafta: ŞOK 17-23 Temmuz aktüel katalog 2024: ŞOK'ta bu hafta neler var?
İndirimde bu hafta: ŞOK 17-23 Temmuz aktüel katalog 2024: ŞOK'ta bu hafta neler var?ŞOK 17-23 Temmuz aktüel katalog 2024 yayınlandı. Merakla beklenen katalog ürünleri Çarşamba'dan Salı'ya kadar geçerli olacak. Mağazalardaki indirimli ürünler arasında Sinbo Halı ve Koltuk Yıkama Makinesi, Sprey Mop, Işıklı Paten, Zigon Sehpa, Genç Odası Takımı, Philips TV, Karcher Hava Temizleme Makinesi yer alıyor.
17.07.2024Ekonomi
Bugün kanallarda ne var? Show, TV8, NOW, Kanal D, Star TV, ATV, TRT 1 yayın akışı... TV yayın akışı 16 Temmuz 2024 Salı!
Bugün kanallarda ne var? Show, TV8, NOW, Kanal D, Star TV, ATV, TRT 1 yayın akışı... TV yayın akışı 16 Temmuz 2024 Salı!16 Temmuz 2024 Salı günü kanallarda hangi dizilerin, filmlerin ve yarışma programlarının olacağı merakla araştırılıyor. Peki, Show TV, Kanal D, TV8, ATV, STAR TV, TRT 1 , NOW yayın akışı nasıl? İşte 16 Temmuz Salı 2024 TV yayın akışı...
16.07.2024Magazin
Cumhurbaşkanı Erdoğan: 85 milyon hepimiz tek yumruğuz
Cumhurbaşkanı Erdoğan: 85 milyon hepimiz tek yumruğuzCumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Cumhurbaşkanlığı Külliyesi'nde düzenlenen 15 Temmuz Demokrasi ve Milli Birlik Günü Anma Programı'nda açıklamalarda bulundu. Cumhurbaşkanı Erdoğan, "15 Temmuz kıyamının 8. seneyi devriyesinde bu gazi mekanda ve 81 vilayette birbirimize kenetlenmiş durumdayız. Tıpkı 8 yıl olduğu gibi biriz beraberiz. 85 milyon hepimiz tek yumruğuz" dedi.
15.07.2024Gündem
Milletin zaferi: 15 Temmuz! Anbean darbe gecesi yaşananlar
Milletin zaferi: 15 Temmuz! Anbean darbe gecesi yaşananlarFETÖ’nün 15 Temmuz 2016’daki darbe girişimi, 22.00 sıralarında Genelkurmay’da silah seslerinin duyulması ve İstanbul’da Boğaz köprülerinin kapatılması ile kamuoyuna yansıdı. Polis ve askerin, darbecilere karşı mücadelesi sürerken 00.26’da Cumhurbaşkanı Erdoğan, halkı meydanlara çağırdı. Hain kalkışma, sabah demokrasinin zaferiyle sonuçlandı.
15.07.2024Gündem
Otoparktan Paris'e uzanan bir başarı hikayesi! Mashable Türkiye'den yeni belgesel
Otoparktan Paris'e uzanan bir başarı hikayesi! Mashable Türkiye'den yeni belgeselTeknolojiden bilime, yaşam tarzından incelemelere kadar dopdolu içerikleri meraklıları ile buluşturan platform Mashable Türkiye, mini belgesel “Hayaller Paris” serisine başladı. Serinin ilk konuğu, Paralimpik Okçu Yiğit Caner Aydın oldu. Okçuluğu, “Tünelin ucundaki ışığı görmek” olarak tanımlayan milli sporcu, evinin otoparkından Paris Olimpiyat Oyunlarına giden hikayeyi Mashable Türkiye’ye anlattı.
14.07.2024Şampiy10
İspanya-İngiltere maçı ne zaman, saat kaçta ve hangi kanalda? EURO 2024 FİNAL: İspanya İngiltere TRT 1 şifresiz izle
İspanya-İngiltere maçı ne zaman, saat kaçta ve hangi kanalda? EURO 2024 FİNAL: İspanya İngiltere TRT 1 şifresiz izle2024 Avrupa Futbol Şampiyonası’nın (EURO 2024) finali geldi çattı. (EURO 2024) finalinde İspanya ile İngiltere karşılaşacak. İki takım da Avrupa'nın en büyüğü olmak için mücadele edecek. Peki, İspanya-İngiltere maçı ne zaman, saat kaçta ve hangi kanalda?
14.07.2024Şampiy10

Benzer Haber Etiketleri

Televizyon ile ilgili olan tüm haberleri bu sayfa üzerinden görüntüleyebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak ve diğer görselleri incelemek istiyorsanız haber başlıklarına tıklayabilirsiniz. Önceki televizyon haberlerini görmek için Daha Fazla İçerik Göster butonunu kullanabilirsiniz.