Gazete Vatan Logo

Salı akşamının galibi olan Dönence izleyicileri ekran başına kilitledi!

Kanal D’nin, yapımcılığını D Media, yönetmenliğini Serdar Gözelekli’nin üstlendiği yeni dizisi Dönence ikinci bölümü ile ekrana geldi.

Salı akşamının galibi olan Dönence izleyicileri ekran başına kilitledi!

 Başrollerinde Sümeyye Aydoğan ve Caner Topçu’nun yer aldığı dizi yayınlanan ikinci bölümü ile Total kategorisinde 3,89 reyting yüzde 13,95 izlenme payı; AB kategorisinde 3,40 reyting yüzde 13,02 izlenme payı ile zirvede yer aldı. Dizi, 20+ABC1 kategorisinde ise 4,05 reyting yüzde 13,70 izlenme payı ile günün en çok izlenen ikinci yapımı oldu.

Foça’nın eşsiz güzelliğinde çekilen Dönence’ nin dün akşam yayınlanan yeni bölümü yaz döneminde ekrana gelen diziler arasında reyting sıralamasında en çok izlenen bölüm oldu.

Dönence yeni bölümü ile sosyal medyada da gündeme oturdu. Gece boyunca TT listelerinin zirvesinde yer alan dizi kullanıcılar tarafından oldukça konuşuldu.

“Neden kavga ettiğimizi sevgiline sorsan daha iyi olur…”

Dönence’nin merakla beklenen üçüncü bölüm tanıtımı izleyici ile buluştu.

Gece, Emir ile kavga eden Özgür'e pansuman yapar. Bunu gören Emir, Özgür'ü iyice kıskanır ve Gece ile tartışmaya başlar. Gülce ve Gece arasındaki buzlar yavaş yavaş erir ve Gülce, Alican ile ilgili gerçekleri Gece’ye anlatır. Özgür ve Emir arasında kalan Gece neler yaşayacak? Emir’in çarptığı Ceren kimin hayatında nasıl değişikliklere sebep olacak? Gülce ve Gece, Alican ile ilgili gerçekleri Verda ve Cem’den saklayabilecek mi? Gece ve Emir ilişkisi nereye gidiyor? Yayınlanan üçüncü bölüm tanıtımı ile büyük merak uyandıran Dönence, yine seyir keyfi yüksek bir bölümün sinyalini veriyor.

Haberin Devamı

Başrollerinde Sümeyye Aydoğan ve Caner Topçu’nun yer aldığı Dönence’de Emre Kınay, Atakan Hoşgören, Didem İnselel, Ogün Kaptanoğlu, Ülkü Hilal Çiftçi, Doğa Karakaş, Nazlı Çetin, Berfin Ant, Şebnem Doğruer, Mesut Yılmaz, Edanur Gülbudak, Muammer Tali, Umut Kaya gibi başarılı isimler yer alıyor.

Dönence sürprizlerle dolu yeni bölümü ile 18 Temmuz Salı akşamı saat 20.00’de Kanal D’de