Gazete Vatan Logo
Magazin Gülce ve Gece ilk kez sarıldı! Dönence 2. bölümde neler oldu?

Gülce ve Gece ilk kez sarıldı! Dönence 2. bölümde neler oldu?

Kanal D'nin yeni dizisi Dönence, seyirciyi ekrana kilitledi. 11 Temmuz Salı akşamı 2. bölümüyle seyirci karşısına çıkan Dönence dizisinin yapımcılığını D Media üstleniyor. Senaryosunu SA Yazı Grubu, Ebru Hacıoğlu, İbrahim Güler ve Melek Ordu'nun yazdığı Dönence dizisinin yönetmen koltuğunda ise Serdar Gözelekli oturuyor. Dönence dizisinin 2. bölümünde kaybolan Gülce, bulunuyor.

Gülce ve Gece ilk kez sarıldı! Dönence 2. bölümde neler oldu?

Özgür ve Gece günden güne birbirlerini yaklaşırken, Miro'nun söyledi yalan ayağına dolandı.

GECE, MİRO'YA YAKALANIYOR

Posta'dan Büşra Eracun Akkaya'nın haberine göre; Gece, sevgilisi Miro ile telefonda konuşurken söylediği yalan ortaya çıktı. Sevgilisine tek olduğunu söyleyen Gece, tekneden inerken ayağı sendeledi ve Özgür'ün üzerine düştü. Miro ise bütün bu yaşananlara şahit oldu.

Miro ile tartışan Gece, yaşadığı hayatın zorluklarını anlatıp aralarını düzeltti.

VERDA, CEM'İ BASIYOR

Sevgilisiyle buluşan Cem, Verda ve komşusu Harun'a yakalandı. Neyle karşılaşacağını bilemeyen Verda, içeriye Harun ile birlikte girdi. Durumu iyi toparlayan Cem, iş arkadaşı olarak sevgilisi Ufuk'u tanıştırdı.

O sırada kızları hakkında konu açılınca Verda, Gece'ye Gülce'nin nerede olduğunu sordu. Gülce'nin nerede olduğunu bilmeyen Gece, Miro, Sera ve Özgür ile kardeşini aramaya başladı.

GÜLCE BULUNUYOR

Otobüste oluşan seslere ve insanların tavırlarına daha fazla dayanamayan Gülce, yarı yolda otobüsten inip bir markete sığındı.

Haberin Devamı

Gülce'ye ulaşan Gece, nasıl sakinleştireceğini bilemeyince Özgür'den destek aldı. Özgür'ün Gece'ye yardım ettiğini gören Miro ise kıskançlıktan deliye döndü.

 

MİRO KAZA YAPIYOR

Özgür kıskançlığı tavan yapan Miro, Gece'yi kıskanmanın boyutunu abarttı ve Gece'ye "Hangimiz sevgilin karar ver" dedi.

Sinirle yola çıkan Miro yolda hızlı motor sürerken sporcu bir kıza çarptı. Ambülansı arayan Miro, hızlıca motorunu saklayıp kıza kendisi çarpmamış gibi ifade verdi.

MİRO VE GECE BARIŞIYOR

Çarptığı kız hastanede tedavi görürken Gece'nin yanına geri dönen Miro, barışmak için adım attı. Gece ve Miro tam barışacaktı ki Özgür'ün Gülce'nin derse refakatçısı olmadan katılamayacağını söyleyince Miro ve Gece tekrar tartıştı.

MİRO'NUN YALANI AYAĞINA DOLANDI

Miro, çarptığı kız Ceren'in yanına kontrole gidince karşısında Sera ve Özgür'ün arkadaşı, Ceren'i de platonik seven çocuğu gördü. Ceren'i ziyaret ettikten sonra Sera, Miro'nun motorunu sordu. Olay yerinde unuttuğunu söyleyince ortalık karıştı. Sera motorun peşine düşünce Miro oldukça gerildi.

Haberin Devamı

Akşam ise Miro, Sera ve Gece'nin yanına gelen Özgür, Miro ile kaza anını konuşunca mantıksız gelen şeylere yanıt aradı. Miro ise suçunun ortaya çıkması korkusuyla iyice gerildi.

MİRO, CEREN'İN YANINA GİDİYOR

Akşam herkes uyuduğunda Sera'nın arabasını alan Miro, Ceren'in yanına gitti. Ceren'in uyuduğunu sanan Miro, Ceren'den özür dileyip itirafta bulundu. Ceren ise Miro'nun odadan çıkmasıyla gözlerini açıp bütün söylediklerini duydu.

Daha sonra motoru sakladığı yere giden Miro, motoru bulamayınca çılgına döndü.

MİRO YAKALANIYOR

Sabaha karşı Gece'nin yanına geri dönen Miro, Özgür ile tartıştığı sırada Jandarmanın geldiğini gördü. Jandarma ise gerçek adı Emir olan Miro'yu kazaya karıştığı için aradığını söyledi.

2.BÖLÜMÜ İZLEMEK İÇİN TIKLAYINIZ