Gazete Vatan Logo

Dönence’nin başrol oyuncuları Sümeyye Aydoğan ve Caner Topçu uyumları ile göz kamaştırıyor!

Kanal D’nin, yapımcılığını D Media’nın, yönetmenliğini Serdar Gözelekli’nin üstlendiği yeni dizisi Dönence ilk bölümüyle geçtiğimiz hafta ekrana geldi. Duygu dolu hikayesiyle izleyiciden tam not alan dizinin başrol oyuncuları uyumları ile şimdiden çok konuşulmaya başladı.

Dönence’nin başrol oyuncuları Sümeyye Aydoğan ve Caner Topçu uyumları ile göz kamaştırıyor!

Foça’nın eşsiz güzelliğinde çekilen dizinin genç ve yetenekli oyuncuları Sümeyye Aydoğan ve Caner Topçu’nun objektiflere yansıyan kamera arkası görüntüleri sosyal medyada kısa sürede binlerce beğeni aldı.

Başrollerinde Sümeyye Aydoğan ve Caner Topçu’nun yanı sıra Dönence’de Emre Kınay, Atakan Hoşgören, Didem İnselel, Ogün Kaptanoğlu, Ülkü Hilal Çiftçi, Doğan Karakaş, Nazlı Çetin, Şebnem Doğruer, Mesut Yılmaz, Edanur Gülbudak, Muammer Tali, Umut Kaya, Berfin Ant gibi başarılı isimler yer alıyor.

Dönence yeni bölümüyle ekrana geliyor…

Kanal D’nin, yapımcılığını D Media’nın, yönetmenliğini Serdar Gözelekli’nin üstlendiği dizisi Dönence yeni bölümü ile ekrana geliyor.

Merakla beklenen dizinin yeni bölümünün özeti şöyle;

Verda ve Harun, harabe bir evin önünden geçerken Cem'in arabasını fark ederler. Verda, eşi tarafından yapılan bir hata olup olmadığıyla yüzleşmek zorunda olduğunu düşünür. Cem’in Ufuk adlı iş ortağıyla tanıştığında gergin bir ortam oluşur. Bu sırada Miro ve Gece arasında da Özgür yüzünden kıskançlık krizleri yaşanmaktadır. Gece'nin Miro'ya isyan ederek ağlaması, ikilinin arasındaki gerilimi azaltır. Gülce'nin kaybolmasıyla olaylar hızla gelişir. Gülce, Alican'ın yanına gitmek için Otogar'a gider, otobüse binerken telefonunu düşürür. Kimse Gülce'ye ulaşamaz. Sera, ısrarla Gülce'nin telefonunu arar ve telefonu bulan bir adamla konuşur. Telefonu almak için otogara giderler. Gülce'nin Alican'ın yanına gitmeye çalıştığını öğrenirler. Bu sırada Gülce, otobüste bir grup yüzünden rahatsız olur ve iner. Bir markete gider, market çalışanı, Gülce'nin sıkıntılı olduğunu anlar ve yardım etmek ister. Gülce annesini arar ve marketin adresini verir. Gece ve diğerleri Gülce'nin yanına giderler. Gülce'yi buldukları için rahat bir nefes alırlar. Miro, Gece'ye kıskançlık yapmaya devam edince ikili yine gerilir. Bir de üstüne ailesiyle tartışan Miro öfkeyle motoruna biner. Hızla girdiği virajlı yolda karşısına çıkan bir kıza çarpar.

Haberin Devamı

Başrollerinde Sümeyye Aydoğan ve Caner Topçu’nun yer aldığı Dönence’de Emre Kınay, Atakan Hoşgören, Didem İnselel, Ogün Kaptanoğlu, Ülkü Hilal Çiftçi, Doğan Karakaş, Nazlı Çetin, Şebnem Doğruer, Mesut Yılmaz, Edanur Gülbudak, Muammer Tali, Umut Kaya, Berfin Ant gibi başarılı isimler yer alıyor.

Haberin Devamı

Duygu dolu hikâyesiyle, Dönence 11 Temmuz Salı akşamı saat 20.00’de Kanal D’de…