Gazete Vatan Logo

Sümeyye Aydoğan ve Caner Topçu 'Dönence'yi anlattı!

Kanal D’nin, yapımcılığını D Media’nın, yönetmenliğini Serdar Gözelekli’nin üstlendiği yeni dizisi Dönence izleyici ile buluşmak için gün sayıyor. Ekrana gelen tanıtımları ile daha şimdiden izleyicinin ilgisini çeken Dönence 4 Temmuz Salı akşamı ilk bölümü ile izleyici karşısına çıkacak.

Sümeyye Aydoğan ve Caner Topçu 'Dönence'yi anlattı!

Usta oyuncuların yanı sıra genç yetenekleri de kadrosunda barındıran Dönence’nin başrol oyuncuları Sümeyye Aydoğan ve Caner Topçu dizi ve karakterleri ile ilgili çok özel açıklamalarda bulundu:

Dizide Gece karakterine hayat veren ve sette de çok güzel aile olduklarına değinen güzel oyuncu:’’Dönence, toplumumuzda çok güzel bir kapı aralayacak bir hikaye bence. Çünkü kendimi Gece’nin yerine koyduğum zaman onun sıkışmışlığını hissetmek beni çok heyecanlandırdı. Böyle bir karaktere hayat vermek gerçekten insanı heyecanlandırıyor. Ayrıca babamı Emre Kınay annemi ise Didem İnselel’in canlandırıyor olması da ayrıca bir heyecan, çünkü çok tecrübeli oyuncular…Çok güzel bir aile olduk, ben kendi adıma mutluyum.’’ dedi.

Dönence’nin kariyerinde farklı bir yere sahip olduğuna değinen Caner Topçu ise: ‘’Dönence benim 6’ncı işim ve hayatımda hissetmediğim bir etki hissettim, Dönence çok tatlı bir dizi ve umarım izleyici de çok beğenecek. Biz Sümeyye ile daha önceden de bir projede beraber oynuyorduk ve ben yeniden oynamayı çok istiyordum. Çok istedik evren kabul etti.’’ dedi.

Haberin Devamı

Başrollerinde Sümeyye Aydoğan ve Caner Topçu’nun yer aldığı Dönence’de Emre Kınay, Atakan Hoşgören, Didem İnselel, Ogün Kaptanoğlu, Ülkü Hilal Çiftçi, Ahmet Varlı, Doğan Karakaş, Nazlı Çetin, Şebnem Doğruer, Alara Bozbey, Mesut Yılmaz, Edanur Gülbudak, Muammer Tali, Umut Kaya, Berfin Ant gibi başarılı isimler yer alıyor.

Duygu dolu hikâyesiyle, merakla beklenen Dönence 4 Temmuz Salı akşamı saat 20.00’de Kanal D’de…