Gazete Vatan Logo
Magazin Veda Mektubu 20. bölüm! Seher katil oldu

Veda Mektubu 20. bölüm! Seher katil oldu

Kanal D'nin heyecanla beklenen dizisi Veda Mektubu'nun 20. bölümü 24 Temmuz Pazartesi günü ekranlara geldi. Gerçek bir hayat hikayesinden uyarlanmış Veda Mektubu'nun başrollerinde Nurgül Yeşilçay, Selim Bayraktar, Bennu Yıldırımlar, Rabia Soytürk, Emre Kıvılcım gibi isimler yer alıyor. İşte Veda Mektubu 20. bölüm...

Veda Mektubu 20. bölüm! Seher katil oldu

Seher, Aslı'yı kurtarmak için Barış'ı öldürdü. Katil olan Seher, kendini polise ihbar edip tutuklandı.

ZİYA BİR ÇOCUĞU DAHA OLDUĞUNU ÖĞRENİYOR

Alanur ve Beste'yi evde istemeyen Mina çıldırınca onu sakinleştiren Ziya oldu. Mina'yı sakinleştirdikten sonra Beste'nin kalbini kıran Ziya, Alanur'dan gerçekleri tokat gibi öğrendi. Beste'nin gerçekte Ziya'nın kızı olduğunu söyleyen Alanur, zamanında neden söyleyemediğini de açıkladı.
Alanur ve Ziya bu özel konuşmayı yaparken Mahmut ise bütün gerçeklere kulak misafiri oldu.
Alanur ve Ziya'nın konuşması devam ettiği sırada yanlarına koşarak giden Firdevs, Alanur'a kocası hakkında bildiklerini tam anlatacaktı ki Aslı'nın cinnet geçirmesiyle yarım kaldı.

ASLI KRİZE GİRİYOR

Bilinmeyen bir numaradan Aslı'ya mesaj atan Barış, Aslı'nın krize girmesine neden oldu. Mehmet, Aslı'nın korkularını azaltmak için tutuklandığını söyleyince Mehmet'inde yalanı ortaya çıkmış oldu.
Çılgına dönen Aslı, odada kırılacak hiçbir eşya bırakmadı. Mehmet'in sakinleştiremediği Aslı'yı ise Alanur sakinleştirmeyi başardı. O sırada olaya şahit olan ev halkı ise gözyaşlarına boğuldu.

Haberin Devamı

MEHMET BÖCEĞİ BULUYOR

Barış'ın mesaj atmasını sindiremeyen Mehmet, Aslı uyuyunca kendini dışarı attı. Barış'ın evine giden Mehmet, odalarında ses dinleme cihazı yerleştirildiğini ve bütün konuşmaların dinlendiğini fark etti.
Hızla eve gelen Mehmet, odanın her bir detayına bakarak böceği buldu.
Hatice'den şüphelenen Mehmet, Hatice'yi kontrole giden Mehmet evde olmadığını anlayıp annesinin yalan söylediğini görünce daha da emin oldu.

Barış'tan mesaj alan Hatice, tehdit edilince akşam parkta buluşmak zorunda kaldı. Barış kendisini eve sokmasını isteyince Hatice imkansız olduğunu söyledi. Silahını gösteren Barış, Hatice'nin saçlarından tutup ne isterse yapması gerektiğini vurguladı.

ALANUR, SEHER'İ ODAYA KİLİTLEDİ

Sabah kimse uyanmadan Firdevs'in evine giden Alanur, yarım kalan konuşmayı tamamladı. Firdevs'in evinden çıkan Alanur, soluğu Seher'in odasında aldı. Seher'i odaya kilitleyen Alanur, bildiği bütün doğruları anlatım Seher'e ne kadar acınası durumda olduğunu söyledi.

Haberin Devamı

BARIŞ EVE GİRDİ

Hatice olayın nereye gideceğini düşünmeden Barış'a yardım etti. Önce Aslı'nın ilaçlarını kötü ilaçlarla değiştiren Hatice, daha sonrada Barış'ın eve girmesini sağladı. Eve giren Barış, Mehmet ile yüzleşirken Hatice'de o sırada fenalaşan Aslı'yı bahçeye indirip Mehmet'in yanına yolladı. Yumruk yumruğa kavga eden Barış ve Mehmet, Aslı'yı görünce fırsattan istifade Barış silahını alıp Aslı'yı rehin aldı. Aslı'yı rehin gören Seher ise eline kürek alıp Barış'ın kafasına vurdu. Olay yerinde vefa eden Barış, bütün ev halkının paniklemesine neden oldu.

SEHER TESLİM OLDU

Barış'ın ölümünden kendini sorumlu tutan Seher, Ziya'yı elde etmek için yaptığı bütün oyunları düşünerek kendince ne kadar hata yaptığını ve bu hataya çocuklarını da sürüklediğini fark etti.
Ailesini mektup yazan Seher, polislerin gelmesiyle teslim oldu.