Kanald

Kanald

Son dakika kanald haberleri ile ilgili Gazete Vatan adresinde yer alan tüm haberlere bu sayfadan ulaşabilirsiniz. Geçmişte yaşanan kanald ile ilgili gelişmeler, bugün yayınlanan güncel haberler ve çok daha fazlasını kanald haber sayfamızda bulabilirsiniz.

Kanald

haberleri sayfasında son dakika yaşanan kanald gelişmeleri de dahil olmak üzere 197 kanald haberi bulunmuştur. Tüm kanald haberleri aşağıda listelenmiştir.
'Password' seyirciyle buluştu! Ekranda kahkaha tufanı yaşandı
'Password' seyirciyle buluştu! Ekranda kahkaha tufanı yaşandıKanal D’nin yeni yarışma programı 'Password', ilk kez seyirciyle buluştu. Oyuncu Yasemin Sakallıoğlu’nun konuk olduğu ve kahkaha tufanının yaşandığı ilk bölüm, hem eğlendirdi hem de kazandırdı.
20.07.2024Magazin
‘Yalan’ zirvedeki yerini aldı! Doğum lekesinden tanıdı
‘Yalan’ zirvedeki yerini aldı! Doğum lekesinden tanıdıKanal D’nin, yaz sezonu projelerinden biri olan Yalan üçüncü bölümü ile ekrana geldi. Melike’nin Duru ile ilgili gerçeklere yaklaştığı dizi seyircinin de yoğun ilgisi ile karşılaştı. Duru’nun sırtındaki doğum lekesini Melike’nin fark etmesi ile final yapan bölüm reytinglerin zirvesinde yer aldı.
11.06.2024Magazin
Yargı, yeni bölümüyle nefes kesecek! O sahneye can dayanmadı
Yargı, yeni bölümüyle nefes kesecek! O sahneye can dayanmadıHer pazar akşamı yeni bölümleri ile ekrana gelen dizi Yargı, yine çok konuşulacak bir bölümle izleyici karşısına çıkacak.
16.03.2024Magazin
İnci Taneleri yine zirvede! 8 Mart Kadınlar Günü unutulmadı!
İnci Taneleri yine zirvede! 8 Mart Kadınlar Günü unutulmadı!Kanal D’nin izlenme rekorları kıran dizisi İnci Taneleri’nin 8 Mart Dünya Kadınlar Günü’ne ithaf edilen son bölümünde, kadına yönelik şiddet çarpıcı bir şekilde protesto edildi. Eşinden gördüğü şiddet nedeniyle hastaneye kaldırılan Dilber’e pavyonda çalışan arkadaşlarından destek geldi. Şiddeti protesto etmek için sahneye çıkmak istemeyen kadınlara erkekler de destek verdi. Havva Öğüt’ün “Şikâyet Olmasın Da Bak Ne Haldeyim.” türküsü eşliğinde ekrana gelen şiddet sahneleri izleyicinin yüreğine dokunurken; ekran başındaki milyonlar ise kadına yönelik şiddete dikkat çekilen o anlarda gözyaşına boğuldu.
8.03.2024Magazin
Taş Kağıt Makas: Hayatın Oyunu'nda sırlar gün yüzüne çıktı
Taş Kağıt Makas: Hayatın Oyunu'nda sırlar gün yüzüne çıktıKanal D’nin yeni dizisi “Taş Kağıt Makas: Hayatın Oyunu” ikinci bölümü ile ekrana geldi. Birçok sırrın açığa çıktığı bölümde, 22 yaşındaki Büşra Korkmaz’ı Rıza Tanrıkulu’nun değil, sosyopat kimliği ile dikkat çeken Fecir Emirkıran’ın öldürdüğü ortaya çıktı.
7.03.2024Magazin
İnci Taneleri'nin ünü New York'a ulaştı! Rekortmen dizi Times Square ekranını süsledi
İnci Taneleri'nin ünü New York'a ulaştı! Rekortmen dizi Times Square ekranını süslediYılmaz Erdoğan’ın kaleminden çıkan hem yazıp hem de başrolünde yer aldığı dizi ''İnci Taneleri''nin ünü bu kez de New York'a ulaştı. Yılmaz Erdoğan’ın bir hayranı diziye ve BKM’ye sürpriz yaparak, Times Square’de dizinin tanıtımını yayınlattı.
20.02.2024Magazin
İnci Taneleri’nden çifte başarı! İzlenme rekoru kırdı
İnci Taneleri’nden çifte başarı! İzlenme rekoru kırdıKanal D’nin iddialı dizisi “İnci Taneleri” dördüncü bölümüyle reyting listelerine damgasını vurdu. Dizi tüm kategorilerde birinci olurken, özet bölümü de ikinci sıraya yerleşti.
17.02.2024Magazin
İnci Taneleri 25 Ocak’ta seyirciyle buluşuyor
İnci Taneleri 25 Ocak’ta seyirciyle buluşuyorYıllar sonra ekrana dönüş yapmaya hazırlanan Yılmaz Erdoğan’ın kaleminden çıkan ve başrolünü oynadığı İnci Taneleri’nin yayın tarihi belli oldu. Merakla beklenen dizi, 25 Ocak Perşembe akşamı ilk bölümü ile Kanal D’de ekrana gelecek.
16.01.2024Magazin
Yılmaz Erdoğan’dan “İnci Taneleri” geliyor
Yılmaz Erdoğan’dan “İnci Taneleri” geliyor''Bu öykü insanları birbirine bağlayan pamuk ipliği üzerine… İnci ne kadar değerli, iplik o kadar ince…''
20.11.2023Magazin
Veda Mektubu 20. bölüm! Seher katil oldu
Veda Mektubu 20. bölüm! Seher katil olduKanal D'nin heyecanla beklenen dizisi Veda Mektubu'nun 20. bölümü 24 Temmuz Pazartesi günü ekranlara geldi. Gerçek bir hayat hikayesinden uyarlanmış Veda Mektubu'nun başrollerinde Nurgül Yeşilçay, Selim Bayraktar, Bennu Yıldırımlar, Rabia Soytürk, Emre Kıvılcım gibi isimler yer alıyor. İşte Veda Mektubu 20. bölüm...
24.07.2023Magazin
'Dönence' dizisinden yepyeni bir tanıtım daha!
'Dönence' dizisinden yepyeni bir tanıtım daha!Kanal D’nin; D Media imzalı, yönetmen koltuğunda Serdar Gözelekli’nin oturduğu yeni dizisi 'Dönence', 4 Temmuz Salı akşamı ilk bölümü ile ekrana geliyor. Çekimlerinin İzmir Foça’da devam ettiği, başrollerinde Sümeyye Aydoğan ve Caner Topçu’nun yer aldığı Dönence'den ilk bölümünden yeni bir tanıtım yayınlandı.
24.06.2023Televizyon
Camdaki Kız'da 'Laz Kızı', Hayri ile tanıştı! 'Ya elimi tutacaksın ya da aklından sileceksin'
Camdaki Kız'da 'Laz Kızı', Hayri ile tanıştı! 'Ya elimi tutacaksın ya da aklından sileceksin'Gülseren Buğdaycıoğlu'nun aynı adlı eserinden uyarlanan, Kanal D'nin sevilen dizisi 'Camdaki Kız'; tüm hızıyla devam ediyor. Her hafta Perşembe günleri izleyici ekranlara kilitleyen dizinin heyecanla beklenen yeni bölüm fragmanı da yayınlandı. İşte İşte ‘Camdaki Kız’ dizisinin 78'inci bölüm özeti ve 79'uncu bölüm fragmanı...
12.05.2023Magazin
'Camdaki Kız'da Türkan'dan boşanan Hayri'nin bir yüzü daha ortaya çıktı!
'Camdaki Kız'da Türkan'dan boşanan Hayri'nin bir yüzü daha ortaya çıktı!Gülseren Budayıcıoğlu’nun aynı adlı romanından uyarlanan ve gerçek bir hayat hikayesinin anlatıldığı Kanal D dizisi 'Camdaki Kız'da Hayri'nin Türkan'dan boşandığını öğrenen Nalan ne yapacak? Her perşembe izleyiciyi ekran başına kilitleyen dizinin heyecanla beklenen yeni bölüm fragmanı da yayınlandı. İşte Camdaki Kız'ın 76'ıncı bölüm fragmanı ve 75’inci bölüm özeti...
21.04.2023Magazin
'Kraliçe'de Gaye'den Deniz ve Ateş'e oyun!
'Kraliçe'de Gaye'den Deniz ve Ateş'e oyun!Yapımını Mednova’nın üstlendiği, Burcu Özberk (Deniz), Gökhan Alkan (Ateş), Selin Şekerci (Zeynep) ve Özgün Karaman (Ali) gibi isimleri kadrosunda buluşturan, Kanal D dizisi 'Kraliçe', dün akşam 5'inci bölümü ile ekranlara geldi. İşte son bölümde yaşananlar...
20.04.2023Magazin
'Yargı'da Ilgaz, Ömer'in işbirlikçisinin kim olduğunu çözüyor! Yeni bölümden ilk tanıtım
'Yargı'da Ilgaz, Ömer'in işbirlikçisinin kim olduğunu çözüyor! Yeni bölümden ilk tanıtımKanal D’nin Ay Yapım imzalı dizisi 'Yargı'nın 16 Nisan Pazar akşamı yayınlanacak 61’inci bölümü, seyirciyi ekran başına kilitleyecek. Hikayenin derinleştiği ve giderek heyecanlı hale geldiği dizinin yeni bölümünden tanıtım yayınlandı. Suçsuzluğu ispat edilen ve beraat eden Ilgaz, olayların peşini bırakmıyor.
14.04.2023Magazin
'Veda Mektubu’nda kılıçlar çekiliyor!
'Veda Mektubu’nda kılıçlar çekiliyor!Kanal D’nin; yapımını Most Production, yapımcılığını Gül Oğuz’un üstlendiği dizisi Veda Mektubu heyecan dolu bir bölümle ekrana geliyor. Alanur'un iş yerine iki büyük sürpriz ziyaret gerçekleşiyor.
14.04.2023Magazin
'Yargı'nın yeni bölümünden ikinci tanıtım! Ilgaz'ın zor kararı
'Yargı'nın yeni bölümünden ikinci tanıtım! Ilgaz'ın zor kararıKanal D’nin Ay Yapım imzalı dizisi 'Yargı'nın 58’inci bölümünden ikinci tanıtım yayınlandı. İgor'un tehdit ettiği Ilgaz, Turgut Ali tarafından dosyadan alınıyor. Bu duruma çok öfkelenen Ilgaz, Yekta'nın teklifiyle karşı karşıya kalıyor.
25.03.2023Magazin
Skandallar ‘Kraliçe’si başlıyor
Skandallar ‘Kraliçe’si başlıyorBurcu Özberk, Gökhan Alkan, Selin Şekerci ve Özgün Karaman’ın başrollerini paylaştığı ‘Kraliçe’, yarın akşam Kanal D’de izleyiciyle buluşacak.
21.03.2023Magazin
Yıldız De Bana başvuru şartları neler, formu yayınlandı mı? Yıldız De Bana ne zaman başlıyor, yarışma başvurusu nasıl yapılır, Yıldız De Bana seçmeler nasıl olacak?
Yıldız De Bana başvuru şartları neler, formu yayınlandı mı? Yıldız De Bana ne zaman başlıyor, yarışma başvurusu nasıl yapılır, Yıldız De Bana seçmeler nasıl olacak?Yıldızlara giden yolun kapıları Kanal D'de açılıyor. "Bende yıldız kumaşı var" diyenler, Kanal D ekranlarında yepyeni bir yarışma başlıyor. Yetenekli olduğuna inanıyorsan sen başvuru yapabilirsin. Peki, Yıldız De Bana başvuru şartları neler, formu yayınlandı mı? Yıldız De Bana ne zaman başlıyor, yarışma başvurusu nasıl yapılır, Yıldız De Bana seçmeler nasıl olacak?
16.03.2023Televizyon
Gelinim Mutfakta 1093. bölüm fragmanı yayında!
Gelinim Mutfakta 1093. bölüm fragmanı yayında!Türkan Hanım, Özlem'i alnından öperek stüdyoyu karıştırıyor!
7.03.2023Televizyon
'Veda Mektubu' kostümleri ve styling'i ile tam not aldı
'Veda Mektubu' kostümleri ve styling'i ile tam not aldıYapımını Most Production, yapımcılığını Gül Oğuz’un üstlendiği, Kanal D’nin yeni dizisi 'Veda Mektubu'; farklı hikayesi, başarılı oyunculukları ile olduğu kadar görkemli kıyafetleri ve styling'i ile de beğeni topladı. Seyirciler tarafından ilgiyle takip edilen dizinin pazartesi akşamı ekrana gelecek yeni bölümünde büyük bir hesaplaşma yaşanacak.
4.03.2023Magazin
Alanur ve Ziya karşı karşıya! Veda Mektubu 1. bölümde neler oldu?
Alanur ve Ziya karşı karşıya! Veda Mektubu 1. bölümde neler oldu?Kanal D'nin heyecanla beklenen dizisi Veda Mektubu'nun ilk bölümü 27 Şubat Pazartesi günü ekranlara geldi. İşte gerçek bir hayat hikayesinden uyarlanmış Veda Mektubu, dizisinin 1. bölümünde yaşananlar...
28.02.2023Magazin
'Veda Mektubu' dizisinde bu anne kız, hikayesiyle çok konuşulacak!
'Veda Mektubu' dizisinde bu anne kız, hikayesiyle çok konuşulacak!Kanal D’nin; yapımını Most Production, yapımcılığını Gül Oğuz’un üstlendiği yeni dizisi 'Veda Mektubu', 27 Şubat Pazartesi günü ilk bölümüyle ekrana gelecek. Ünlü isim Nurgül Yeşilçay ve genç yıldız Rabia Soytürk, dizide anne kız olarak izleyici karşısına çıkacak. Yeşilçay’ın Alanur, Soytürk’ün ise Aslı karakterine hayat vereceği yapım anne kız hikayesiyle de çok konuşulacak.
25.02.2023Magazin
'Yargı'nın yeni bölümü seyirciyi ekrana kilitleyecek
'Yargı'nın yeni bölümü seyirciyi ekrana kilitleyecekKanal D’nin büyük ilgiyle izlenen dizisi 'Yargı'da nefesler tutuldu. Heyecan dolu 52'nci bölüm finalinin ardından yayınlanan yeni bölüm tanıtımı hikâyenin gidişatına dair merakı artıyor. Ilgaz, Defne'yi bulabilmek için zamanla yarışıyor.
4.02.2023Magazin
'Üç Kız Kardeş'te Somer-Türkan aşkında kara bulutlar!
'Üç Kız Kardeş'te Somer-Türkan aşkında kara bulutlar!Kanal D’nin salı akşamları ekrana gelen 'Üç Kız Kardeş’ dizisinin merakla beklenen 37'nci bölümünden ikinci tanıtım yayınlandı. Türkan'ın Rüçhan'a karşı olan tavrını gören Somer çok sinirlenir ve sinirini Türkan'dan çıkarır. Türkan hamilelik haberini verecekken, Somer'in kendisinden boşanmak istediğini duyunca adeta şok olur.
28.01.2023Magazin

Benzer Haber Etiketleri

Kanald ile ilgili olan tüm haberleri bu sayfa üzerinden görüntüleyebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak ve diğer görselleri incelemek istiyorsanız haber başlıklarına tıklayabilirsiniz. Önceki kanald haberlerini görmek için Daha Fazla İçerik Göster butonunu kullanabilirsiniz.