Nurgül Yeşilçay

Nurgül Yeşilçay

Son dakika nurgül yeşilçay haberleri ile ilgili Gazete Vatan adresinde yer alan tüm haberlere bu sayfadan ulaşabilirsiniz. Geçmişte yaşanan nurgül yeşilçay ile ilgili gelişmeler, bugün yayınlanan güncel haberler ve çok daha fazlasını nurgül yeşilçay haber sayfamızda bulabilirsiniz.

Nurgül Yeşilçay

haberleri sayfasında son dakika yaşanan nurgül yeşilçay gelişmeleri de dahil olmak üzere 1.104 nurgül yeşilçay haberi bulunmuştur. Tüm nurgül yeşilçay haberleri aşağıda listelenmiştir.
Nurgül Yeşilçay'dan hayranlarını güldüren yeni yaş paylaşımı
Nurgül Yeşilçay'dan hayranlarını güldüren yeni yaş paylaşımı Son olarak Kanal D ekranlarında yayınlanan 'Veda Mektubu' dizisinde hayat verdiği 'Alanur Yıldız' karakteriyle adından söz ettiren Nurgül Yeşilçay, 48 yaşına girdi. Ünlü ismin, yayınladığı yeni yaş videosu sosyal medyada gündem oldu.
28.03.2024 Magazin
Nurgül Yeşilçay'dan kilo verme tüyosu: Gözaltı torbası için yumurta akı, selülitlerim için filtre kahve...
Nurgül Yeşilçay'dan kilo verme tüyosu: Gözaltı torbası için yumurta akı, selülitlerim için filtre kahve... Oyuncu Nurgül Yeşilçay, verdiği kilolar ile gündemden düşmüyor. Sosyal medyada 30 günde 17 kilo verdiğine yönelik haberleri paylaşan Yeşilçay, 30 günde 17 kilo verilmez kızlar! 2 yılda 15 kilo! Hatta ilk aylar hiç veremeyip vazgeçmek istiyorsun, vazgeçmezsen vermeye başlıyorsun." dedi.
26.03.2024 Magazin
Nurgül Yeşilçay Serdar Ortaç’a uyarıda bulundu! “Öyle içersen her yer tehlikeli”
Nurgül Yeşilçay Serdar Ortaç’a uyarıda bulundu! “Öyle içersen her yer tehlikeli” Ünlü oyuncu Nurgün Yeşilçay, sevgilisi Necatı Kocabay ile geçtiğimiz gün Kuruçeşme'de görüntülendi. Yeşilçay, sosyal medya paylaşımlarına yönelik konuşurken TikTok üzerinden sık sık canlı yayın açan Serdar Ortaç'a uyarıda bulundu.
24.02.2024 Magazin
Beş kez nikah masasına oturan Cem Özer: En büyük başarım boşanmak
Beş kez nikah masasına oturan Cem Özer: En büyük başarım boşanmak Beş kez nikâh masasına oturan oyuncu Cem Özer, eşi Pınar Dura Özer'le konuk olduğu bir programda evliklerine ilişkin açıklamalarda bulundu.
13.02.2024 Magazin
Gökhan Özoğuz'dan Nurgül Yeşilçay'a yanıt: Öyle demek istememiştir
Gökhan Özoğuz'dan Nurgül Yeşilçay'a yanıt: Öyle demek istememiştir Geçtiğimiz hafta oğlu Osman Nejat ile Athena konserine giden ve ardından Gökhan Özoğuz'a "Kimseyi de gözünüzde büyütmeyin" diyerek sitem eden Nurgül Yeşilçay'a Gökhan Özoğuz'dan yanıt geldi.
20.12.2023 Magazin
Nurgül Yeşilçay'dan Athena Gökhan’a sitem! 'Sakın gözünüzde büyütmeyin'
Nurgül Yeşilçay'dan Athena Gökhan’a sitem! 'Sakın gözünüzde büyütmeyin' Oyuncu Nurgül Yeşilçay, eski eşi Cem Özer'den dünyaya gelen oğlu Osman Nejat ile Athena konserine gitti. Grubun solisti Gökhan Özoğuz'la tanışmak için kulise gittiklerini belirten Yeşilçay, hiç beklemediği bir tepkiyle karşılaştıklarını açıklarken Athena Gökhan’a sitem etti.
16.12.2023 Magazin
Nurgül Yeşilçay yıllar sonra itiraf etti: 10 katı para verdiler, kabul ettim
Nurgül Yeşilçay yıllar sonra itiraf etti: 10 katı para verdiler, kabul ettim 2000’lerin başında 'Asmalı Konak' dizisiyle şöhrete kavuşan Nurgül Yeşilçay, , katıldığı programda samimi açıklamalar yaptı. Bir dizi yapımcısının "Asmalı Konak’tan ne aldıysan 10 katını vereceğim" teklifinde bulunduğunu söyleyen oyuncu, hangi proje olduğunu da açıkladı.
30.11.2023 Magazin
Veda Mektubu neden final yapıyor? Final bölümü bu akşam mı? Veda Mektubu niye bitiyor?
Veda Mektubu neden final yapıyor? Final bölümü bu akşam mı? Veda Mektubu niye bitiyor? Veda Mektubu neden final yapıyor sorusunun yanıtı merak ediliyor. Kanal D'de yayınlanan ve başrollerinde Emre Kıvılcım, Rabia Soytürk ve Nurgül Yeşilçay'ın yer aldığı dizi 24. bölümüyle bu akşam ekrana geliyor. Uzun süredir final iddiaları vardı ancak yapımcıdan net bir açıklama gelmemişti. Senaryosunu Deniz Akçay'ın yazdığı Veda Mektub Şubat ayında yayın hayatına başlamıştı. Peki Veda Mektubu final bölümü bu akşamı? Veda Mektubu niye bitiyor? İşte bilgiler
21.08.2023 Televizyon
Nurgül Yeşilçay eksi 16 sonrası  sere serpe uzanıp poz verdi! Hayranları tepkisiz kalamadı
Nurgül Yeşilçay eksi 16 sonrası sere serpe uzanıp poz verdi! Hayranları tepkisiz kalamadı Veda Mektubu dizisinde Alanur karakterine hayat veren Nurgül Yeşilçay, geçtiğimiz gün Nişantaşı’nda görüntülendi. Alışveriş yapmak için mağazaları gezen Nurgül Yeşilçay ayak üstü basın mensuplarıyla sohbet etti. 16 kilo verdiğini açıklayan Nurgül Yeşilçay zayıflamak isteyen sevenlerine tüyo verdi.
15.08.2023 Magazin
Veda Mektubu'ndan Yalı Çapkını'na bomba transfer! Ünlü oyuncu Nükhet karakteri için geliyor!
Veda Mektubu'ndan Yalı Çapkını'na bomba transfer! Ünlü oyuncu Nükhet karakteri için geliyor! Veda Mektubu dizisi için geri sayım başladı. Kanal D ekranlarında yayınlanan ve başrollerinde Rabia Soytürk, Selim Bayraktar, Nurgül Yeşilçay'ın yer aldığı dizi iki bölüm sonra final yapıyor. Ancak dizide yer alan iki isim final öncesi veda kararı aldı. Bunun kutlaması bile yapıldı. Ancak bu ayrılık sonrası bomba bir iddia ortaya atıldı. Yalı Çapkını ikinci sezonda Nükhet karakterini ünlü isim oynayacak.
4.08.2023 Televizyon
Aslı evi terk ediyor! Veda Mektubu 21. bölümde neler oldu?
Aslı evi terk ediyor! Veda Mektubu 21. bölümde neler oldu? Kanal D'nin Pazartesi günlerine damga vuran dizisi Veda Mektubu'nun 21. bölümü dün akşam ekranlara geldi. Gerçek bir hayat hikayesinden uyarlanmış Veda Mektubu'nun başrollerinde Nurgül Yeşilçay, Selim Bayraktar, Bennu Yıldırımlar, Rabia Soytürk, Emre Kıvılcım gibi isimler yer alıyor. Veda Mektubu dizisinin 21. bölümünde yaşananlar ise haberimizde.
1.08.2023 Künye
Veda Mektubu Pazartesi’nin en çok izlenen dizisi oldu!
Veda Mektubu Pazartesi’nin en çok izlenen dizisi oldu! Kanal D’nin, yapımını Most Production, yapımcılığını Gül Oğuz’un üstlendiği, sevilen dizisi Veda Mektubu ekrana gelen yeni bölümü ile yine çok izlendi.
1.08.2023 Televizyon
Nurgül Yeşilçay teknede aşka geldi!
Nurgül Yeşilçay teknede aşka geldi! 'Veda Mektubu' dizisinin başarılı oyuncusu Nurgül Yeşilçay, yapımcı sevgilisi Necati Kocabay’la tatile çıktı. Önceki gün Bozburun’da teknelerinin üzerinde görüntülenen oyuncu aşka geldi. Oyuncu, esprileriyle sevgilisinin yanı sıra teknede hazır bulunan arkadaş grubuna da kahkahalar attırdı.
31.07.2023 Magazin
Veda Mektubu Pazartesi’nin en çok izlenen dizisi oldu!
Veda Mektubu Pazartesi’nin en çok izlenen dizisi oldu! Kanal D’nin, yapımını Most Production, yapımcılığını Gül Oğuz’un üstlendiği, sevilen dizisi Veda Mektubu ekrana gelen yeni bölümü ile yine çok izlendi.
25.07.2023 Televizyon
Veda Mektubu 20. bölüm! Seher katil oldu
Veda Mektubu 20. bölüm! Seher katil oldu Kanal D'nin heyecanla beklenen dizisi Veda Mektubu'nun 20. bölümü 24 Temmuz Pazartesi günü ekranlara geldi. Gerçek bir hayat hikayesinden uyarlanmış Veda Mektubu'nun başrollerinde Nurgül Yeşilçay, Selim Bayraktar, Bennu Yıldırımlar, Rabia Soytürk, Emre Kıvılcım gibi isimler yer alıyor. İşte Veda Mektubu 20. bölüm...
24.07.2023 Magazin
Pazartesi’nin galibi Veda Mektubu oldu!
Pazartesi’nin galibi Veda Mektubu oldu! Kanal D’nin, yapımını Most Production, yapımcılığını Gül Oğuz’un üstlendiği, sevilen dizisi Veda Mektubu yeni bölümü ile ekrana geldi.
18.07.2023 Televizyon
Ünlü isimler yeni sosyal medya platformu 'Threads'e giriş yaptı
Ünlü isimler yeni sosyal medya platformu 'Threads'e giriş yaptı Twitter’a rakip olarak gelen Threads platformu,, Mark Zuckerberg tarafından piyasaya sürüldü. Bu platform ünlü isimlerin de dikkatini çekti. İşte Threads'e katılan magazin dünyasının ünlü isimleri...
6.07.2023 Magazin
Veda Mektubu yayınlanan son bölümü ile yine çok izlendi!
Veda Mektubu yayınlanan son bölümü ile yine çok izlendi! Kanal D’nin, yapımını Most Production, yapımcılığını Gül Oğuz’un üstlendiği, sevilen dizisi Veda Mektubu yeni bölümü ile ekrana geldi.
4.07.2023 Televizyon
Aslı'yı öldürmek isteyen Seher mi? Veda Mektubu 15. bölümde neler oldu?
Aslı'yı öldürmek isteyen Seher mi? Veda Mektubu 15. bölümde neler oldu? Kanal D'nin heyecanla beklenen dizisi Veda Mektubu'nun 15. bölümü 12 Haziran Pazartesi günü ekranlara geldi. Gerçek bir hayat hikayesinden uyarlanmış Veda Mektubu'nun başrollerinde Nurgül Yeşilçay, Selim Bayraktar, Bennu Yıldırımlar, Rabia Soytürk, Emre Kıvılcım gibi isimler yer alıyor. Veda Mektubu dizisinin 15. bölümünde Mehmet, Aslı'yı öldürmek isteyen kişiye yaklaşıyor.
13.06.2023 Magazin
Veda Mektubu’nun Alanur’u Nurgül Yeşilçay, güzelliği ve iddialı sahneleri ile konuşulacak!
Veda Mektubu’nun Alanur’u Nurgül Yeşilçay, güzelliği ve iddialı sahneleri ile konuşulacak! Kanal D’nin, yapımını Most Production, yapımcılığını Gül Oğuz’un üstlendiği sevilen dizisi Veda Mektubu’nun Alanur'u Nurgül Yeşilçay, dizinin ekrana gelecek yeni bölümündeki iddialı sahneleri ile çok konuşulacak.
12.06.2023 Televizyon
Camdaki Kız'ın Laz Kızı Ömer'in kutlamasında sahneye çıktı!
Camdaki Kız'ın Laz Kızı Ömer'in kutlamasında sahneye çıktı! Camdaki Kız dizisinde Laz Kızı karakterine hayat veren Alya aynı zamanda şarkı söylüyor. Sahne performansı da oyunculuğu kadar beğeni toplayan ünlü isim dün akşam Ömer dizisinin sezon finali yemeğinde sahne aldı. Sosyal medya hesabından yemeğe dair paylaşım yapan Alya’nın dekolteli pozları nefes kesti.
12.06.2023 Magazin
'Veda Mektubu'na Ziya'nın Seher'i aldatması damga vurdu!
'Veda Mektubu'na Ziya'nın Seher'i aldatması damga vurdu! Kanal D'nin Pazartesi günlerine damga vuran dizisi Veda Mektubu dün akşam ekranlara geldi. Gerçek bir hayat hikayesinden uyarlanmış Veda Mektubu'nun başrollerinde Nurgül Yeşilçay, Selim Bayraktar, Bennu Yıldırımlar, Rabia Soytürk, Emre Kıvılcım gibi isimler yer alıyor. İşte Veda Mektubu dizisinin 14. bölümünde yaşananlar...
6.06.2023 Magazin
Nurgül Yeşilçay zayıflayacaklara tüyo verdi!
Nurgül Yeşilçay zayıflayacaklara tüyo verdi! Veda Mektubu dizisinde Alanur karakterine hayat veren Nurgül Yeşilçay, geçtiğimiz gün Nişantaşı’nda görüntülendi. Alışveriş yapmak için mağazaları gezen Nurgül Yeşilçay ayak üstü basın mensuplarıyla sohbet etti. 16 kilo verdiğini açıklayan Nurgül Yeşilçay zayıflamak isteyen sevenlerine tüyo verdi.
5.06.2023 Magazin
Veda Mektubu fragmanında Ziya, Alanur'u seçti!
Veda Mektubu fragmanında Ziya, Alanur'u seçti! Ziya yıllar önce Alanur ile ayrılmasına sebep olan mektubu Seher'in yazdığını öğreniyor.
4.06.2023 Televizyon
Veda Mektubu’nun Alanur’u Nurgül Yeşilçay’dan yaz pozu!
Veda Mektubu’nun Alanur’u Nurgül Yeşilçay’dan yaz pozu! Kanal D’nin, yapımını Most Production, yapımcılığını Gül Oğuz’un üstlendiği dizisi Veda Mektubu’nun Alanur'u Nurgül Yeşilçay, güzelliği ile yine göz doldurdu.
29.05.2023 Magazin

Benzer Haber Etiketleri

Nurgül Yeşilçay ile ilgili olan tüm haberleri bu sayfa üzerinden görüntüleyebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak ve diğer görselleri incelemek istiyorsanız haber başlıklarına tıklayabilirsiniz. Önceki nurgül yeşilçay haberlerini görmek için Daha Fazla İçerik Göster butonunu kullanabilirsiniz.