Gazete Vatan Logo
Magazin Yargı'da Ilgaz'a darbe üstüne darbe!

Yargı'da Ilgaz'a darbe üstüne darbe!

Kanal D'nin pazar akşamlarına damga vuran dizisi Yargı dün akşam 59. bölümüyle ekrana geldi. Hakim karşısına çıkan Ilgaz tutuklanıyor. İşte Yargı'nın son bölümünde olanlar...

Yargı'da Ilgaz'a darbe üstüne darbe!

Ilgaz büyük bir komplonun ortasında kalırken Ceylin, Ilgaz'a Özge'ye yardım ettiğini itiraf ediyor.

DERDEST EDİLEN ILGAZ'A ÇİFT DARBE

Posta'dan Büşra Eracun Akkaya'nın haberine göre; Pars'ın cenaze töreninde geçici olarak başsavcı olarak atanan Turgut Ali, Ilgaz'ı odasına çağırdı ve hakkında yapılan suçlamaları somut delillerle birlikte sunarak gözaltına aldı. Ilgaz, Pars'ın cenazesine katılmak istese de olayı araştıran yeni savcı Özcan, izin vermedi. Ceylin'e haber veren Ilgaz, yapması gerekenler hakkında da bilgi verdi.

Yekta'nın parmağı olduğundan şüphelenen Eren ise Yekta'nın ofisini basık açık açık öldürmekle tehdit etti.

Eren gittikten sonra Ömer'in yanına giden Yekta, ne işler çevirdiğini sordu. Ömer açık açık itiraf etmese de üstü kapalı bir şekilde yaptıklarını kabullendi.

 

CEYLİN DELİLİ ELLERİYLE TESLİM EDİYOR

Ilgaz'ın evini ve ofisini arayan polisler ve savcı, kaçak bir tarihi eserin peşine düştü. Önce Ilgaz'ın ofisinde kaçakçılarla para akışını sağlayan ıslak imzalı belgesi bulunduktan sonra evinde de aranan tarihi eseri de bulmak için olay yerine Ceylin'de gitti. Adamların aradığı eseri gören Ceylin, önce kimse fark etmeden almak istedi. Kısa bir süre düşündükten sonra eseri polise teslim etti.

Haberin Devamı

CEYLİN, YEKTA'YI ÖLDÜRÜYOR

İyice çaresiz kalan ve Ilgaz'ı kurtarmak için elinden geleni yapan Ceylin, kafasını toparlamaya çalışırken, adliye koridorundan geçen Yekta'nın boğazına yapışım öldürdüğünü hayal etti.

Yekta'nın adliyeden çıktığını gören Ceylin, Yekta'nın arabasına binip boynuna bıçak dayadı. Ceylin suçunu itiraf etmesini istedi. Yekta ise bütün bunları Ömer'in yaptığını söyleyip kendisinin de Ömer'den korktuğunu dile getirdi.

ÖMER SUÇ ALETLERİNİ YOK EDİYOR

Ilgaz'ın evraklarını taklit etmek için teknolojik cihazlar kullanan Ömer, işi bittikten sonra Eyüp'ü arayarak delilleri yakara yok ettirdi.

YEKTA, ÖMER'İ TAKİP EDİYOR

Ömer'in ne kadar gözü kara olduğunu bilen Yekta, Ömer'in yapabileceklerinden kendisi bile korkmaya başladı. Ömer'in hesap hareketlerini incelemeye alan Yekta, işin peşini bırakmamaya kararlı.

Haberin Devamı

YEKTA KORKMAYA BAŞLIYOR

Ömer'in peşine düşen Yekta, her Pazartesi günü bir pastaneden pasta aldığını öğrenen Yekta, ofise getirmediğini görünce pastayı nereye götürdüğünün peşine düştü. Bakım evindeki annesine götürdüğünü öğrenen Yekta, Ömer'in annesinin öldüğünü söylediğini hatırlayınca daha da işkillendi. Eski dostunun yanına giden Yekta, Alzheimer olduğu ve aklının ara sıra yerine geldiğini öğrendi. Ömer'in annesiyle konuşan Yekta, Ömer'den bahsedince annesinin "Ömer öldü" demesi Yekta'yı korkuttu.

Ömer'den kurtulmak isteyen Yekta, Ceylin'in yanına gidip Ilgaz'ın başını derde sokmak aldığını düşündüğü cihazların faturasını getirdi. Yekta, Ceylin ile iş birliği yapmak için elinden geleni yaptı.

 

ÖMER BOŞ DURMUYOR

Yekta ve Ceylin'in arkasından iş çevirdiğini hisseden Ömer, İstanbul Barosuna gidip Ceylin'in bir cinayete karıştığını ve Özge'ye yardım ettiğini söyledi. Ceylin hakkında araştırma talebinde bulunan Ömer, meslekten ihraç edilmesini istedi.

Haberin Devamı

ILGAZ TUTUKLANIYOR

Ilgaz'ın duruşmasından önce hakimin yanına giden Turgut Ali ve Özcan, hakimin fikrinin değiştirmek ve Ilgaz'ın tutuklu yargılanması için baskı kurdular.

Hakim karşısına çıkan Ilgaz, tutuksuz yargılanırsa delil karartabileceği öne sürülerek tutuklu yargılanmasına karar verildi.

YARGI 59. BÖLÜM KANAL D İZLEMEK İÇİN TIKLAYIN.