Ilgaz

Ilgaz

Son dakika ılgaz haberleri ile ilgili Gazete Vatan adresinde yer alan tüm haberlere bu sayfadan ulaşabilirsiniz. Geçmişte yaşanan ılgaz ile ilgili gelişmeler, bugün yayınlanan güncel haberler ve çok daha fazlasını ılgaz haber sayfamızda bulabilirsiniz.

Ilgaz

haberleri sayfasında son dakika yaşanan ılgaz gelişmeleri de dahil olmak üzere 1.107 ılgaz haberi bulunmuştur. Tüm ılgaz haberleri aşağıda listelenmiştir.
Cumhurbaşkanı Erdoğan: Bizim siyaset anlayışımızda yol medeniyettir
Cumhurbaşkanı Erdoğan: Bizim siyaset anlayışımızda yol medeniyettirCumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, "Bizim siyaset anlayışımızda yol medeniyettir. Yol demek ulaşım demektir. Bizler de bu anlayışla büyük atılımlara imza atarak ülkemizi ulaşım ve altyapı sahasında iddialı bir seviyeye taşıdık" dedi.
15.10.2024Gündem
Bartın Irmağı'ndan akan çamurlu su denizin rengini değiştirdi
Bartın Irmağı'ndan akan çamurlu su denizin rengini değiştirdiBartın'da 2 gün önce etkili olan yağışın ardından nehrin taşıdığı çamurlu su, denizin rengini değiştirdi. Bartın Irmağı'nın denize döküldüğü bölgede suyun rengi kahverengiye döndü.
3.10.2024Gündem
Yeşilçam'ın kıvırcık Hasret'i Lale Ilgaz'ın son hali ortaya çıktı
Yeşilçam'ın kıvırcık Hasret'i Lale Ilgaz'ın son hali ortaya çıktıGülen Gözler filminde hayat verdiği 'Hasret' rolü ile hafızalara kazınan Lale Ilgaz ünlü olduktan sonra adeta sırra kadem basmıştı. Şimdilerde 64 yaşında olan ünlü ismin son hali sosyal medyada gündem oldu.
30.09.2024Magazin
Çankırı'daki orman yangını büyüyor: 4 köy tahliye edildi
Çankırı'daki orman yangını büyüyor: 4 köy tahliye edildiÇankırı'nın Ilgaz ilçesinde çıkan orman yangını hızla büyüyerek ilerlerken, 4 köy tahliye edildi. Alevlere teslim olan orman, dron ile havadan görüntülendi.
19.08.2024Gündem
Kadıköy'de Fenerbahçeliler ile Galatasaraylılar birbirine girdi, dernek logosunu söküp böyle poz verdi
Kadıköy'de Fenerbahçeliler ile Galatasaraylılar birbirine girdi, dernek logosunu söküp böyle poz verdiFenerbahçe Başkanı Ali Koç'un Faruk Ilgaz Tesisleri'nde yaptığı seçim etkinliğine katılmak için gelen kongre üyeleriyle Galatasaray Derneği'nde Süper Lig şampiyonluğunu kutlayan taraftarlar arasından olay çıktı.
30.05.2024Fenerbahçe
Yargı'da yüzleşme yaşandı! O bıçak savcıya asla ulaşmamalı
Yargı'da yüzleşme yaşandı! O bıçak savcıya asla ulaşmamalıKanal D’nin, Emmy ödüllü dizisi Yargı’da büyük final öncesi nefesler tutuldu. Dizinin dün gece yayınlanan yeni bölümü sosyal medyada çok konuşuldu. Serap'ın katili Yeliz'in peşine düşen Ilgaz, ummadığı bir seri katille karşı karşıya geldi.
6.05.2024Magazin
Yargı yine zirvede! Ilgaz, yolun sonuna mı geldi?
Yargı yine zirvede! Ilgaz, yolun sonuna mı geldi?Kanal D’nin, Emmy ödüllü dizisi Yargı’da büyük final öncesi nefesler tutuldu. Dizinin dün gece yayınlanan yeni bölümü iki kategoride zirvede yer alırken; sosyal medyada da çok konuşulanlar arasına girdi. Kullanıcılardan binlerce mesaj alan dizi, #Yargı etiketi ile TT listesinin zirvesinde yer aldı.
29.04.2024Magazin
Şekip Mosturoğlu: 3 Temmuz ruhu yaşamaktadır
Şekip Mosturoğlu: 3 Temmuz ruhu yaşamaktadırFenerbahçe Yüksek Divan Kurulu'ndaki başkanlık seçimini 1177 oy alan Şekip Mosturoğlu kazandı.
27.04.2024Fenerbahçe
Yargı final mi yapıyor, final bölümü ne zaman? Yargı’nın final tarihi belli oldu!
Yargı final mi yapıyor, final bölümü ne zaman? Yargı’nın final tarihi belli oldu!Kanal D’nin sevilen dizisi Yargı final için geri sayıma başladı. Üç sezondur reyting rekorları kıran dizinin final tarihi belli oldu. Peki, Yargı final mi yapıyor, ne zaman bitiyor?
27.04.2024Magazin
Fenerbahçe'de yeni divan kurulu başkanı belli oldu
Fenerbahçe'de yeni divan kurulu başkanı belli olduFenerbahçe'deki Seçimli Yüksek Divan Kurulu Toplantısı sona erdi. Yapılan oylama sonucu Şekip Mosturoğlu rakipleri Sevil Becan ve Nihat Tokat'ı geride bırakarak divan kurulu başkanlığına seçildi.
27.04.2024Fenerbahçe
Aziz Yıldırım yıllar sonra ilk kez yaptı! Ali Koç adını bile anmadan açıkladı, kumpas var
Aziz Yıldırım yıllar sonra ilk kez yaptı! Ali Koç adını bile anmadan açıkladı, kumpas varFenerbahçe'de son dakika gelişmeleri yaşanıyor. Yüksek Divan Kurulu’nda bugün üyeler, yeni başkanı seçmek için sandığa gidiyor. Faruk Ilgaz Tesisleri’nde yapılacak olan genel kurulda Şekip Mosturoğlu, Sevil Becan ve Nihat Tokat, sarı - lacivertli camianın yeni Yüksek Divan Kurulu Başkanı olmak için yarışacak. Öte yandan kurulda Ali Koç ve Aziz Yıldırım detayı ortaya çıktı.
27.04.2024Fenerbahçe
Yargı dizinde son 5 bölüm! Heyecan dorukta, geri sayım başladı
Yargı dizinde son 5 bölüm! Heyecan dorukta, geri sayım başladıKanal D’nin 3 sezondur izleyiciyi ekrana kilitleyen dizisi ‘Yargı’nın finali için geri sayım başladı. Ilgaz (Kaan Urgancıoğlu) ve Ceylin’in (Pınar Deniz) romantik sahnelerinin damga vuracağı 91’inci bölüm, 28 Nisan Pazar akşamı sevenleriyle buluşacak.
24.04.2024Magazin
Yargı'da eski dostlar karşı karşıya geldi! Eren: Ben kimseyi öldürmedim
Yargı'da eski dostlar karşı karşıya geldi! Eren: Ben kimseyi öldürmedimKanal D’nin Emmy ödüllü dizisi Yargı’nın son bölümü nefesleri kesti. Tuğçe'ye saldıranların cesetleri bulundu. En yakın arkadaşı Eren'den şüphelenen Ilgaz çaresiz kaldı. İki eski dost karşı karşıya geldi. Heyecanın bir an olsun düşmediği 90. bölümün finalinde Ilgaz'ın bir otomobilin bagajında yer aldığı görüntüler merak uyandırdı.
22.04.2024Magazin
Şekip Mosturoğlu adaylığını açıkladı!
Şekip Mosturoğlu adaylığını açıkladı!Şekip Mosturoğlu, Fenerbahçe Yüksek Divan Kurulu başkanlığına adaylığını açıkladı.
18.04.2024Fenerbahçe
14 Nisan Yargı var mı, bu akşam Yargı dizisinin yeni bölümü yayınlanacak mı?
14 Nisan Yargı var mı, bu akşam Yargı dizisinin yeni bölümü yayınlanacak mı?Yargı bu akşam var mı 14 Nisan, bugün Yargı dizisi yok mu? Kanal D’nin sevilen dizisi Yargı reyting rekorları kırmaya devam ediyor. Yargı dizisi her hafta Pazar günü saat 20:00 'da Kanal D'de ekranlara geliyor.
14.04.2024Magazin
Fenerbahçe'de Şekip Mosturoğlu resmen adaylığını duyurdu
Fenerbahçe'de Şekip Mosturoğlu resmen adaylığını duyurduFenerbahçe Spor Kulübü’nün Seçimli Yüksek Divan Kurulu Toplantısı 27 Nisan Cumartesi günü yapılacak.
13.04.2024Fenerbahçe
Bayram öncesi oto sanayilerde yoğunluk
Bayram öncesi oto sanayilerde yoğunlukRamazan Bayramı’na sayılı günler kala Çankırı’da tatil için başka şehirlere gitmek için yola çıkacak vatandaşlar oto sanayilerde yoğunluk oluşturdu.
6.04.2024Gündem
Fenerbahçe'nin cevabı ortaya çıktı! TFF'den yeni erteleme teklifi
Fenerbahçe'nin cevabı ortaya çıktı! TFF'den yeni erteleme teklifiFenerbahçe'nin, Konferans Ligi'nde oynanacağı maç öncesindeki Süper Kupa’nın başka bir tarihe alınmasını istemiş ancak federasyon, Galatasaray’ın kabul etmemesi nedeniyle bunu kabul etmemişti. TFF’den sarı-lacivertlilere yeni bir öneri geldiği ortaya çıktı.
29.03.2024Fenerbahçe
'Yargı'da Eren için intikam vakti! Aradığı isimleri öğrendi
'Yargı'da Eren için intikam vakti! Aradığı isimleri öğrendiPazar akşamlarının en çok izlenen dizisi 'Yargı'da bir kez daha nefesler tutuldu. Bir yandan Eren bir yandan Ilgaz ve ekipler, Tuğçe'yi darp eden kişilerin peşine düştü. Eren, Efe'nin de verdiği bilgiler sayesinde kızına zulmeden kişilerden ikisine ulaştı.
25.03.2024Magazin
Yargı, yeni bölümüyle nefes kesecek! O sahneye can dayanmadı
Yargı, yeni bölümüyle nefes kesecek! O sahneye can dayanmadıHer pazar akşamı yeni bölümleri ile ekrana gelen dizi Yargı, yine çok konuşulacak bir bölümle izleyici karşısına çıkacak.
16.03.2024Magazin
Fenerbahçe Başkanı Ali Koç'tan Dursun Özbek ve Erden Timur'a videolu gönderme!
Fenerbahçe Başkanı Ali Koç'tan Dursun Özbek ve Erden Timur'a videolu gönderme!Fenerbahçe Başkanı Ali Koç, gündeme dair açıklamalarda bulundu. Sarı - lacivertli kulübün başkanı, Dursun Özbek ve Erden Timur'a sert yanıt verdi.
13.03.2024Fenerbahçe
Yargı’nın yeni bölüm tanıtımı yayınlandı; Ceylin’in geçmişi başını derde sokuyor
Yargı’nın yeni bölüm tanıtımı yayınlandı; Ceylin’in geçmişi başını derde sokuyorBaşrollerini Kaan Urgancıoğlu ile Pınar Deniz’in paylaştığı Yargı 85’inci bölümü ile ekrana geliyor. Çınar’ın başına bela olan dernek bu kez de Ceylin’in geçmişiyle ilgili başını derde sokuyor.
2.03.2024Magazin
Törenle ruhsatlarını aldılar: Avukatlığa ilk adımı attılar
Törenle ruhsatlarını aldılar: Avukatlığa ilk adımı attılarAdana Barosu’nda staj dönemlerini başarıyla tamamlayan 25 stajyer avukat, Adliye Konferans Salonu’nda düzenlenen törenle ruhsatlarını aldılar.
1.03.2024Adana
Ceylin ve Ilgaz’dan bambaşka bir dönem! Yeni savcı İclal sorun olacak mı?
Ceylin ve Ilgaz’dan bambaşka bir dönem! Yeni savcı İclal sorun olacak mı?Kanal D’nin, başrollerini Kaan Urgancıoğlu ile Pınar Deniz’in paylaştığı dizisi ‘Yargı’, pazar günü yeni bölümüyle ekrana gelecek.
16.02.2024Magazin
Nilüfer çiçeği köksüz mü? Köksüz nilüfer çiçeği ile lotus aynı mı, nilüfer çiçeğinin anlamı nedir, nilüfer çiçeği ne anlama gelir?
Nilüfer çiçeği köksüz mü? Köksüz nilüfer çiçeği ile lotus aynı mı, nilüfer çiçeğinin anlamı nedir, nilüfer çiçeği ne anlama gelir?Yargı’nın son bölümünde yer verilen “Köksüz Nilüfer” sahnesi, sosyal medyada paylaşım rekoru kırdı. Sema Ergenekon’un senaryosunu yazdığı dizide, Kaan Urgancıoğlu (Ilgaz) ile Pınar Deniz (Ceylin) arasında iç hesaplaşmayı da içinde barındıran diyaloglar gündem oldu. Peki, Nilüfer çiçeği köksüz mü? nilüfer çiçeğinin anlamı nedir, nilüfer çiçeği ne anlama gelir?
8.02.2024Gündem

Benzer Haber Etiketleri

Ilgaz ile ilgili olan tüm haberleri bu sayfa üzerinden görüntüleyebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak ve diğer görselleri incelemek istiyorsanız haber başlıklarına tıklayabilirsiniz. Önceki ılgaz haberlerini görmek için Daha Fazla İçerik Göster butonunu kullanabilirsiniz.