Sömer

Sömer

Son dakika sömer haberleri ile ilgili Gazete Vatan adresinde yer alan tüm haberlere bu sayfadan ulaşabilirsiniz. Geçmişte yaşanan sömer ile ilgili gelişmeler, bugün yayınlanan güncel haberler ve çok daha fazlasını sömer haber sayfamızda bulabilirsiniz.

Sömer

haberleri sayfasında son dakika yaşanan sömer gelişmeleri de dahil olmak üzere 502 sömer haberi bulunmuştur. Tüm sömer haberleri aşağıda listelenmiştir.
Türker İnanoğlu hayatını kaybetti!
Türker İnanoğlu hayatını kaybetti! Ünlü yapımcı ve yönetmen Türker İnanoğlu hayatını kaybetti. Bakan Koca sosyal medyadan acı haberi duyurdu.
2.04.2024 Magazin
Üç Kız Kardeş yeni gününde izleyiciyle buluştu
Üç Kız Kardeş yeni gününde izleyiciyle buluştu Kanal D’nin üç sezondur ekrana gelen dizisi Üç Kız Kardeş, yeni yayın gününde izleyiciyle buluştu. Artık cumartesi akşamları izleyicilerin karşısına çıkacak dizinin dün akşam yayınlanan yeni bölümü sosyal medyada büyük beğeni toplarken, geceye ‘Kartal öldü mü?’ sorusu damga vurdu.
18.02.2024 Magazin
Masterchef All Star'da şampiyon belli oldu! Yarışmacı canlı yayında fenalaştı
Masterchef All Star'da şampiyon belli oldu! Yarışmacı canlı yayında fenalaştı MasterChef All Star Türkiye'de şampiyon belli oldu. Finale kalan isimler Esra ve Tahsin kıyasıya mücadele etti. Somer Sivrioğlu, Danilo Zanna ve Mehmet Yalçınkaya'nın jürisinde yer aldığı MasterChef All Star Türkiye'de nefesler tutulmuştu. MasterChef kim kazandı, şampiyon kim oldu? sorusu bugün yanıt buldu. İşte MasterChef All Star Türkiye'nin yeni şampiyonu...
7.01.2024 Magazin
MasterChef şampiyonu belli oluyor: MasterChef All Star finali ne zaman? MasterChef bu hafta yok mu?
MasterChef şampiyonu belli oluyor: MasterChef All Star finali ne zaman? MasterChef bu hafta yok mu? MasterChef 1 hafta boyunca ekrana gelmeyecek. tv8 yayın akışında yer alan bilgilere göre bu hafta boyunca Survivor All Star yayınlanacak. Barbaros, Esra, Hasan ve Tahsin'in son dörde kaldığı MasterChef All Star finali ne zaman yapılacak? Somer Şef şampiyonun belli olacağı MasterChef All Star final tarihini açıklarken, 1 Ocak Pazartesi günü Survivor All Star'ın yayınlanması izleyenlerin kafasını karıştırdı.
2.01.2024 Televizyon
MasterChef All Star'da kaptanlık yarışında sokak yemekleri yapıldı! Türkiye ve Meksika mutfağı şeflere sunuldu
MasterChef All Star'da kaptanlık yarışında sokak yemekleri yapıldı! Türkiye ve Meksika mutfağı şeflere sunuldu Danilo Zanna, Mehmet Yalçınkaya ve Somer Sivrioğlu'nun jüri üyeliğini yaptığı MasterChef All Star'ın dün akşam yayınlanan bölümünde, kaptanlık yarışı yapıldı. Haftanın kırmızı ve mavi takım kaptanlarının belirlendiği gecede, yarışmacılar Türkiye ve Meksika'nın sokak yemeklerinden yaptı.
12.12.2023 Televizyon
Somer Şef hiçbir şartı kabul etmedi: MasterChef All Star'da Barbaros'u stüdyodan kovdu, mesajı verdi!
Somer Şef hiçbir şartı kabul etmedi: MasterChef All Star'da Barbaros'u stüdyodan kovdu, mesajı verdi! MasterChef All Star'da bu akşam oynanan ödül oyununda ipler gerildi. Somer Sivrioğlu ve MasterChef Barbaros arasında yaşanan gerilim, sezonun en önemli olayları arasında gösterildi. Kırmızı ve mavi takım arasında yaşanan kıran kırana mücadele sürerken finale yaklaşan oyunda artık son tartışmalar yaşanıyor.
1.12.2023 Televizyon
Masterchef Şambali tarifi! Şambali tatlısı nasıl yapılır? Şambali tatlısının malzemeleri ve yapımı
Masterchef Şambali tarifi! Şambali tatlısı nasıl yapılır? Şambali tatlısının malzemeleri ve yapımı MasterChef All Star programının yeni bölümünde dikkat çeken tatlı, Şambali oldu. Sokak yemekleri temalı bu bölümde, 28 Kasım Salı günü yayınlanan 163. bölümde Şambali tatlısının tarifi paylaşıldı. Şambali tatlısının popülerliği, programı izleyenleri meraklandırdı ve tarif araştırmalarına yöneltti. Programın sevilen şefleri Mehmet Yalçınkaya, Danilo Zanna ve Somer Sivrioğlu'nun bulunduğu yarışta, günün öne çıkan lezzeti Şambali oldu. Türk mutfağının özel tatlarından biri olan Şambali, genellikle irmik, şeker, su, limon suyu gibi malzemelerle yapılır.
28.11.2023 Televizyon
'Üç Kız Kardeş'in Somer'i Berker Güven’den evlilik ve çocuk açıklaması!
'Üç Kız Kardeş'in Somer'i Berker Güven’den evlilik ve çocuk açıklaması! İclal Aydın'ın aynı adlı romanından uyarlanan 'Üç Kız Kardeş'in Somer'i Berker Güven, çekimleri Ayvalık'ta gerçekleşen Kanal D'nin sevilen dizisi hakkında konuştu. Meslektaşı Nihal Yalçın ile mutlu bir ilişkisi olan başarılı oyuncu, 'evlilik' ve 'çocuk' hakkında çarpıcı bir açıklamada bulundu.
28.11.2023 Magazin
MasterChef’te 2. altın kaşığı kim aldı? MasterChef’te atılan kaşık gerçekten altın mı, ilk altın kaşığı kim aldı, MasterChef All Star’da kaşık kime atıldı?
MasterChef’te 2. altın kaşığı kim aldı? MasterChef’te atılan kaşık gerçekten altın mı, ilk altın kaşığı kim aldı, MasterChef All Star’da kaşık kime atıldı? MasterChef Türkiye All Star 150. Bölümü 15 Kasım Çarşamba akşamı ekrana geliyor. Sezonun ikinci altın kaşığı sahibini buluyor. Bu akşamki yeni bölümde altın kaşığı kimin aldığı merak ediliyor. Danilo, Mehmet ve Somer şef sezonun ikinci altın kaşığını atıyor. En güzel tabağını yaparak altın kaşıkla ödüllendirilen yarışmacının kim olduğu yoğun bir şekilde sorgulanıyor.
15.11.2023 Televizyon
Masterchef Atatürk’ün sevdiği yemekler! 10 Kasım Masterchef yemekleri neler, Atatürk hangi yemekleri severdi?
Masterchef Atatürk’ün sevdiği yemekler! 10 Kasım Masterchef yemekleri neler, Atatürk hangi yemekleri severdi? Atatürk'ün sevdiği yemekler nelerdir, 10 Kasım Masterchef yemekleri neler? Sevilen yarışma Masterchef All Star 10 Kasım Cuma günü Atatürk özel yayını yapacak. Yarışmacılar Atatürk’ün sevdiği yemekleri yapacak. İşte merak edilen 10 Kasım Masterchef Atatürk bölümü…
10.11.2023 Televizyon
Engin Günaydın'dan müstakbel kayınvalidesine ziyaret
Engin Günaydın'dan müstakbel kayınvalidesine ziyaret 'Avrupa Yakası'ndaki Burhan Altıntop ile hafızalara kazınan, son dönemde dijital platformda yayınlanan projelerde rol alan Engin Günaydın, önceki gün uzun süredir aşk yaşadığı Buğu Selen Somer ile Nişantaşı'nda objektiflere yansıdı.
5.11.2023 Magazin
57 yıla sığan dev bir tarih! "Yıkık bir ülke”den yeni bir devlet yarattı"
57 yıla sığan dev bir tarih! "Yıkık bir ülke”den yeni bir devlet yarattı" Çocukluğunda ailesindeki kayıplarla sarsıldı. Gençliği Çanakkale’den Trablusgarp’a, Doğu Cephesi’nden Kurtuluş Savaşı’na, cephelerde geçti. 39 yaşında Meclis Başkanı, 42 yaşında Cumhurbaşkanı oldu. “Uçurum kenarında yıkık bir ülke”den yeni bir devlet yarattı.
29.10.2023 Gündem
Masterchef kaptanlık oyununu kazanan isimler belli oldu! 20 dakikada menemen yaptılar
Masterchef kaptanlık oyununu kazanan isimler belli oldu! 20 dakikada menemen yaptılar Danilo Zanna, Mehmet Yalçınkaya ve Somer Sivrioğlu'nun jüri üyeliğini yaptığı MasterChef All Star'ın dün akşam yayınlanan bölümünde, kaptanlık yarışı yapıldı. Gecenin sonunda haftanın kırmızı ve mavi takım kaptanları belirlenirken, 20 dakika menemen yapıldı.
17.10.2023 Televizyon
Kerem elendi, en ilginç yorumu Barış yaptı! MasterChef All Star'da düşman kardeşler ayrıldı
Kerem elendi, en ilginç yorumu Barış yaptı! MasterChef All Star'da düşman kardeşler ayrıldı MasterChef All Star'da elenen son isim Kerem Giritlioğlu oldu. 15 Ekim 2023 Pazar akşamı yapılan eleme gecesinde MasterChef Kerem, Esra Tokelli ile son ikiye kaldı. Jüri üyesi Somer Sivrioğlu'nun açıkladı. Ancak Kerem'in elenmesine en ilginç yorumu MasterChef Barış yaptı.
15.10.2023 Televizyon
MasterChef All Star'da ödül oyununu kazanan belli oldu! 100 bin TL'yi aldı
MasterChef All Star'da ödül oyununu kazanan belli oldu! 100 bin TL'yi aldı Danilo Zanna, Mehmet Yalçınkaya ve Somer Sivrioğlu'nun jüri üyeliğini yaptığı MasterChef All Star'ın dün akşam yayınlanan bölümünde, ödül oyunu gecesi yaşandı. Kırmızı ve mavi takım yerine yarışmacılar bireysel olarak tezgah başına geçerek hünerlerini sergiledi. Bölüm sonunda ise ödül oyununu ve 100 bin TL'yi kazanan isim belli oldu.
14.10.2023 Televizyon
MasterChef All Star'da yarışmacının hareketi Somer Şef'i sinirlendirdi! 'Arkadaşlarına saygısızlık'
MasterChef All Star'da yarışmacının hareketi Somer Şef'i sinirlendirdi! 'Arkadaşlarına saygısızlık' Danilo Zanna, Mehmet Yalçınkaya ve Somer Sivrioğlu'nun jüri üyeliğini yaptığı MasterChef All Star'ın dün akşam yayınlanan bölümünde, yarışmacı Sergen Somer Şef'i sinirlendirdi. Sergen, diğer yarışmacılar dokunulmazlık oyunu oynarken stüdyoda uyudu.
13.10.2023 Televizyon
Sergen Hasan'a yalvardı, Barış dalga geçti! MasterChef All Star'da Somer Şef gaza bastı!
Sergen Hasan'a yalvardı, Barış dalga geçti! MasterChef All Star'da Somer Şef gaza bastı! MasterChef All Star'da haftanın ikinci takım oyunu bu akşam oynanıyor. 11 Ekim MasterChef düello oyunu öncesi kırmızı ve mavi takım arasındaki gerilimli anlar yaşandı. Haftanın ilk eleme adayları MasterChef Sergen ve Tahsin, Barış ile tartıştı. "Hasan, bunu bugün bana ver" diyen Sergen Özen'e, "Sen kendini ne sanıyorsun" cevabını veren Barış tepki çekti.
10.10.2023 Televizyon
Hasan'ın reçetesi elden ele dolaştı! Şefler, MasterChef All Star'da tarif kağıdına cezayı kesti
Hasan'ın reçetesi elden ele dolaştı! Şefler, MasterChef All Star'da tarif kağıdına cezayı kesti MasterChef All Star'da reçete krizi ortaya çıktı. 28 Eylül MasterChef dokunulmazlık oyununda içinde tarif ve gramajların yazılı olduğu kağıt elden ele dolaştı. MasterChef Hasan'ın yazdığı anlaşılan kağıda şefler çok tepki gösterdi. Özellikle Somer Sivrioğlu'nun, "Reçeteyle yarışmak istiyorsa Hasan, gider başka programda oynar" sözleriyle çok sertti.
28.09.2023 Televizyon
MasterChef Uğur ve Kerem kardeş mi? Uğur Kardaş ve Kerem Giritlioğlu hangi yıl yarıştı?
MasterChef Uğur ve Kerem kardeş mi? Uğur Kardaş ve Kerem Giritlioğlu hangi yıl yarıştı? MasterChef Uğur ve Kerem kardeş mi sorusunun yanıtı merak ediliyor. MasterChef şampiyonu Uğur Kardaş yakında All Star kadrosuna dahil olacak. Somer Şefin açıklamasında göre yarışmanın birincileri gelecek hafta geliyor. Geçtiğimiz yıllarda finale çıkan ikili Kerem ve Uğur tekrar rakip olacak. Peki MasterChef Kerem ve Uğur hangi yıl yarıştı?
28.09.2023 Gündem
Eline aldığında kırılıyorsa o olmamıştır! Kavala Kurabiyesi'nin püf noktası MasterChef'te verildi
Eline aldığında kırılıyorsa o olmamıştır! Kavala Kurabiyesi'nin püf noktası MasterChef'te verildi MasterChef All Star'da kavala kurabiyesi tarifi vardı. Somer Sivrioğlu'nun, "Kavala'da Kavala Kurabiyesi yok" yorumunu yapmasına pek çok eleştiri yapıldı. Kavala kurabiyesini yapmaya çalışan şef adayları, en iyi kurabiyeyi yapmak ve jüriye sunmak için birbirileriyle yarıştı. Biz de kavala kurabaiyesinin püf noktalarını ve malzemelerini araştırdık. İşte ağızda puf puf kırılan kavala kavala kurabiyesi tarifi...
23.09.2023 Televizyon
Perihan Ünlücan'nın kira isyanı: Kendi memleketimizde ev tutamıyoruz
Perihan Ünlücan'nın kira isyanı: Kendi memleketimizde ev tutamıyoruz ‘Arka Sokaklar’ dizisinin oyuncularından Perihan Ünlücan, ev sahiplerine isyan etti. Üç yılda üç ev değiştiren oyuncu, “Kendi memleketimizde ev tutamıyoruz” açıklamasında bulundu.
12.09.2023 Magazin
MasterChef Somer Sivrioğlu'ndan itiraf! Metin-Ali-Feyyaz dedim 6 gün dövdüler beni
MasterChef Somer Sivrioğlu'ndan itiraf! Metin-Ali-Feyyaz dedim 6 gün dövdüler beni “MasterChef Türkiye” yarışmasının jüri koltuğunda oturan Somer Sivrioğlu, Roksan Kunter’in sunduğu “Roksan ile Laf Arası” programına konuk oldu. Ünlü şef bu kez özel hayatına dair yaptığı itiraflarla gündeme geldi. Kariyerinden MasterChef Türkiye programına, Fenerbahçe’den Avustralya’daki hayatına kadar birçok detay verdi.
11.09.2023 Magazin
Somer Şef'ten büyük gaf! MasterChef All Star'da finalist ve şampiyonlara yedek muamelesi yaptı
Somer Şef'ten büyük gaf! MasterChef All Star'da finalist ve şampiyonlara yedek muamelesi yaptı MasterChef All Star tüm hızıyla devam ediyor. Haftanın eleme adaylarının belli olduğu yarışmada jüri üyesi Somer Sivrioğlu, yaptığı konuşmayla sosyal medyayı ayağa kaldırdı. Yarışmanın kurallarına göre şampiyon ve finalistlerin sonradan kadroya dahil olması Somer şefi şaşırttı.
10.09.2023 Televizyon
Bu elbise Somer Şefi defileye çıkartır! MasterChef All Star'da dokunulmazlık değil elbise olay oldu
Bu elbise Somer Şefi defileye çıkartır! MasterChef All Star'da dokunulmazlık değil elbise olay oldu MasterChef All Star'da dokunulmazlık oyunları tüm hızıyla sürüyor. 31 Ağustos MasterChef dokunulmazlık oyunu tam bir geri dönüşe sahne oldu. Kırmızı takımın 12-17'den 17-19'a getirerek kazandığı oyun sonrası kırmızılarda büyük coşku vardı. MasterChef Alican'ın kaptan olduğu kırmızı takım haftanın son dokunulmazlık oyununu kazandı. Ancak bundan öte Somer Şef'in elbisesi vardı. Ve bu elbise geceye damga vurdu.
1.09.2023 Televizyon
O geldi Somer Şef Sergen ve Tahsin'e lafı soktu! MasterChef All Star'da Hasan ilk raconu kesti!
O geldi Somer Şef Sergen ve Tahsin'e lafı soktu! MasterChef All Star'da Hasan ilk raconu kesti! MasterChef All Star tüm hızıyla devam ediyor. 21 Ağustos takım kaptanlığı oyunu oynandı ancak bunun önüne geçen Somer Şef'in laf sokması oldu. All Star kadrosuna katılan MasterChef Hasan Biltekin'in ilk raconu kestiği yeni bölümde Mehmet Şef son noktayı koydu. İşte MasterChef yeni bölümde yaşananlar...
24.08.2023 Televizyon

Benzer Haber Etiketleri

Sömer ile ilgili olan tüm haberleri bu sayfa üzerinden görüntüleyebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak ve diğer görselleri incelemek istiyorsanız haber başlıklarına tıklayabilirsiniz. Önceki sömer haberlerini görmek için Daha Fazla İçerik Göster butonunu kullanabilirsiniz.