Taciz

Taciz

Son dakika taciz haberleri ile ilgili Gazete Vatan adresinde yer alan tüm haberlere bu sayfadan ulaşabilirsiniz. Geçmişte yaşanan taciz ile ilgili gelişmeler, bugün yayınlanan güncel haberler ve çok daha fazlasını taciz haber sayfamızda bulabilirsiniz.

Taciz

haberleri sayfasında son dakika yaşanan taciz gelişmeleri de dahil olmak üzere 10.022 taciz haberi bulunmuştur. Tüm taciz haberleri aşağıda listelenmiştir.
Ege Üniversitesi'nde profesörden öğrencilere cinsel saldırı! 'Cezalar alt sınırdan verildi'
Ege Üniversitesi'nde profesörden öğrencilere cinsel saldırı! 'Cezalar alt sınırdan verildi'Ege Üniversitesi Diş Hekimliği Fakültesi'nde görev yapan ve öğrencilerine cinsel taciz ile saldırıda bulunduğu iddia edilen Prof. Dr. Z.E.B., 'Sarkıntılık boyutunda cinsel saldırı' suçundan 10 yıl hapis cezasına çarptırıldı, 'Tehdit ve 'Hakaret' suçlarından beraat etti, 'Cinsel taciz' suçlarından verilen cezalar da önce paraya çevrildi, ardından hükmün açıklanması geri bırakıldı.
22.07.2024Gündem
Taciz ve cinayetin adresi: İstanbul'un göbeğindeki sokakta 24 yıllık gizem çözülemedi
Taciz ve cinayetin adresi: İstanbul'un göbeğindeki sokakta 24 yıllık gizem çözülemediİstanbul'un Şişli ilçesindeki Nar Çiçeği Sokak tacizin, tecavüzün ve cinayetin kol gezdiği ünlendi. 16 yıl arayla işlenen 2 cinayetin sırrı çözülemedi. Bu sokakta yaşayan kadınlar tacize uğradıklarını dile getirdiler. İşte Nar Çiçeği Sokak'ta yaşanan 24 yıllık gizem...
21.07.2024Gündem
Eylem Tok’un oğlu Timur Cihantimur nakledildi
Eylem Tok’un oğlu Timur Cihantimur nakledildiEhliyetsiz kullandığı araçla bir kişinin hayatını kaybetmesine ve dört kişinin yaralanmasına neden olan Timur Cihantimur ile kendisini Mısır üzerinden ABD’ye kaçıran annesi Eylem Tok’un, Türkiye’ye iadesiyle ilgili dava Massachusetts Eyaleti Boston Bölge Mahkemesi’nde devam ediyor.
19.07.2024Gündem
Kâbus gecesi! Mide bulandıran detaylar ortaya çıktı: Genç kıza istismarda bulunup, erkek kıyafeti giydirerek evine gönderdiler
Kâbus gecesi! Mide bulandıran detaylar ortaya çıktı: Genç kıza istismarda bulunup, erkek kıyafeti giydirerek evine gönderdilerSosyal medyadan tanıştığı Firuz Naobi'nin (20) evine giden E.T. (16) isimli genç kız, yaşadığı kâbusu anlattı. "Evinde bana hiç bahsetmediği 3 arkadaşı vardı. Kendimi kötü hissettiğim için odaya çekildim. İçeri giren Firuz ve 3 arkadaşı, ellerimi ve kollarımı bir anda tutup beni yatağa uzattılar. Yalvarmama rağmen gece boyunca bana cinsel istismarda bulundular."
17.07.2024Gündem
Seda Çınar taciz mesajlarını isyan etti! Ümit Erdim’le nisanda boşanmışlardı
Seda Çınar taciz mesajlarını isyan etti! Ümit Erdim’le nisanda boşanmışlardıÜmit Erdim ile Seda Çınar geçtiğimi aylarda boşanmıştı. Boşanmanın ardından sosyal medya hesabından eşi ve kızları Ses ile Ela'nın babasının yer aldığı fotoğrafları silmiş, soyadını da değiştirmişti. Çınar, sosyal medyadan kendisine gelen taciz mesajlarına ateş püskürdü.
16.07.2024Magazin
Dilan Çıtak'tan “psikolojik taciz” paylaşımı: Bir kız çocuğuna yapılan şiddeti herkes bilmeli
Dilan Çıtak'tan “psikolojik taciz” paylaşımı: Bir kız çocuğuna yapılan şiddeti herkes bilmeliDilan Çıtak’ın sosyal medya hesabından yaptığı paylaşım dikkat çekti. Babasıyla zaman zaman sorunlar yaşayan 34 yaşındaki Çıtak, "Bir kız çocuğuna yapılan şiddeti herkes duymalı" açıklamasını yaptı.
10.07.2024Magazin
Bakan Yerlikaya'dan Kayseri'deki olaylara ilişkin açıklama: Gözaltına alınan 468'inin suç kaydı var
Bakan Yerlikaya'dan Kayseri'deki olaylara ilişkin açıklama: Gözaltına alınan 468'inin suç kaydı varİçişleri Bakanı Ali Yerlikaya, Kayseri'de yaşanan olaylara ilişkin basın açıklaması düzenledi. Bakan Yerlikaya, "Kayseri'de 855 şahıs gözaltına alındı, bunların 13'ü tutuklandı, 145'i hakkında adli kontrol kararı verildi. Bu gözaltına alınan şahıslardan 468'inin 50 farklı suçtan adli kaydı oluğu ortaya çıktı" ifadelerini kullandı.
5.07.2024Gündem
Kezzaplı taciz skandalında dava görülmeye başlandı! 'Yüzünü tanınmayacak hale getireceğim' dediği ortaya çıktı
Kezzaplı taciz skandalında dava görülmeye başlandı! 'Yüzünü tanınmayacak hale getireceğim' dediği ortaya çıktıÇanakkale’de masaj salonunda Buket Arıyel’e (24) kezzapla saldıran tutuklu sanık Ramazan Akarsu’nun (41), ilk duruşması görüldü. Tutuklu sanık Ramazan Akarsu’nun kezzapla saldırıyı gerçekleştirmeden önce müşteki Buket Arıyel’e, ‘Senin yüzünü tanınmayacak hale getireceğim’ demiş. Ramazan Akarsu duruşmada, 'Tartışmadan sonra odadan çıkarken orada çalışan 2 kadın üzerime doğru gelince panik yaptım.Paniklediğim için böyle bir olay gerçekleşti.' şeklinde konuştu.
4.07.2024Gündem
Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan Kayseri ve Suriye'de yaşanan provokasyonlara sert tepki: Bayrağa uzanan eli kızarız
Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan Kayseri ve Suriye'de yaşanan provokasyonlara sert tepki: Bayrağa uzanan eli kızarızCumhurbaşkanlığı Kabinesi, Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan başkanlığında toplandı. Sona eren Kabine toplantısının ardından Erdoğan, açıklamalarda bulundu. Erdoğan, Kabine toplantısı sonrası yaptığı açıklamada Kayseri ve Suriye'deki provokasyonlara sert tepki göstererek, "Bayrağımıza uzanan mülevves elleri kırmasını bildiğimiz gibi, ülkemize sığınan mazlumlara uzanan elleri de kırmasını biliriz" ifadelerini kullandı.
2.07.2024Gündem
Kayseri'deki provokasyona 474 gözaltı... Bakan Yerlikaya: Millete komplo kuran karşılığını görecek
Kayseri'deki provokasyona 474 gözaltı... Bakan Yerlikaya: Millete komplo kuran karşılığını görecekİçişleri Bakanı Ali Yerlikaya sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımda Kayseri’de meydana gelen olayların ardından ülke genelinde dün gece Suriyelilere yönelik provokatif eylemler gerçekleştiğini, 474 şahsın gözaltına alındığını açıkladı. Bakan Yerlikaya, "Devletimize ve milletimize karşı bu komploları kuranlar hak ettikleri karşılığı göreceklerdir" ifadelerini kullandı.
2.07.2024Gündem
Kayseri'deki provokasyonun perde arkası! Bakan Yerlikaya: 67 kişi gözaltına alındı
Kayseri'deki provokasyonun perde arkası! Bakan Yerlikaya: 67 kişi gözaltına alındıKayseri'de Suriye uyruklu küçük yaştaki çocuğa Suriye uyruklu bir kişinin cinsel istismarda bulunduğu iddiası sonrası yaşanan olaylarda 14 emniyet mensubu ve 1 itfaiye eri yaralandı. Aile ve Sosyal Hizmetler Bakanlığı, ise olayla ilgili, "Mağdur çocuk, kardeşleri ve anne emniyetteki işlemlerin ardından devlet korumasına alınmıştır" açıklamasını yaptı. CNN TÜRK İstanbul Haber Müdürü Nihat Uludağ ise olayın perde arkasını anlattı. Öte yandan Suriye uyruklu çocuğa cinsel istismarda bulunduğu gerekçesiyle Kayseri'de gözaltına alınan Suriyeli şüpheli tutuklandı.
1.07.2024Gündem
27 ilde harekete geçildi! Bakan Yerlikaya: 97 şüpheli yakalandı
27 ilde harekete geçildi! Bakan Yerlikaya: 97 şüpheli yakalandıİçişleri Bakanı Ali Yerlikaya, Mersin, Ağrı ve Antalya merkezli 27 ilde düzenlenen "Sibergöz-47" operasyonlarında 97 şüphelinin yakalandı️ğını bildirdi.
29.06.2024Gündem
Assange ABD ile anlaşmaya vardı! Serbest bırakıldı
Assange ABD ile anlaşmaya vardı! Serbest bırakıldıABD tarihindeki en büyük gizli bilgi ifşalarından birine imza atan İngiltere'de tutuklu bulunan WikiLeaks’in kurucusu Julian Assange serbest bırakıldı. Assange ABD ile vardığı anlaşma sonrası hakkındaki tek bir suçlamayı kabul etti, 26 Haziran Çarşamba günü ABD'ye bağlı Kuzey Mariana Adaları'ndaki bir mahkemede hakim karşısına çıkacak. Assange'nin serbest kalması bugün tüm dünyada yankı uyandırdı, gazeteler haberi manşetlerinden duyururken, ailesi oğullarının destekçilerine teşekkürlerini sundu.
25.06.2024Gündem
Hastalarını tacizle suçlayan doktor akıl almaz savunma: Hastalarımın algı bozukluğu var!
Hastalarını tacizle suçlayan doktor akıl almaz savunma: Hastalarımın algı bozukluğu var!Antalya'da 7 kadın hastaya 'nitelikli cinsel saldırı'da bulunduğu suçlamasıyla tutuklu yargılanan Uzman Doktor Ahmet Taner Cantimur, ilk duruşmada şikayetçi kadınların huzursuz bağırsak sendromu (İBS) hastası olduğunu söyleyerek, "Bu hastaların en önemli özelliği algı ve davranış bozukluğudur. Rektum içerisinde parmakla muayene yaparken bu hastalar bunu vajinal muayene gibi algılayabilir" dedi.
22.06.2024Gündem
Sahne kıyafetleri gündem olmuştu! Aleyna Tilki’den ‘taciz’ cevabı geldi
Sahne kıyafetleri gündem olmuştu! Aleyna Tilki’den ‘taciz’ cevabı geldiGenç şarkıcı Aleyna Tilki, geçtiğimiz günlerde sahne kostümlerinin eleştirilmesi hakkında "İnsanlar her şeye tepki gösteriyor. Şarkılarımı eleştirebilirler ama özelime giremezler. Biraz taciz gibi geliyor" açıklamasını yapmıştı. Önceki akşam İstanbul Havalimanı'nda görüntülenen ünlü isim, bu sözlerinin arkasında durdu.
22.06.2024Magazin
Antalya'da devlet hastanesinde taciz skandalı! 7 hastasına cinsel saldırıdan 153 yıl hapsi isteniyor
Antalya'da devlet hastanesinde taciz skandalı! 7 hastasına cinsel saldırıdan 153 yıl hapsi isteniyorAntalya Kepez Devlet Hastanesi'nde, muayene sırasında 7 kadın hastaya cinsel saldırıda bulunduğu iddiasıyla tutuklanan Gastroenteroloji Uzmanı Dr. Ahmet Taner Cantimur'un (58), 153 yıla kadar hapisle cezalandırılması istendi.
13.06.2024Gündem
Kevin Spacey dibi gördü! Ağlayarak itiraf etti: Borçlarımı ödeyemiyorum, evime haciz geldi
Kevin Spacey dibi gördü! Ağlayarak itiraf etti: Borçlarımı ödeyemiyorum, evime haciz geldi'American Beauty', 'The Usual Suspects' ve 'House of Cards' gibi yapımlarda yer alan dünyaca ünlü oyuncu Kevin Spacey, karşı karşıya kaldığı cinsel saldırı suçlarından beraat etmişti. Son olarak 'Uncensored' adlı programa konuk olan aktör, gözyaşları içinde yasal harcamalarını ödeyemediğini ve evine haciz geldiğini açıkladı.
12.06.2024Magazin
Avataria oyunu nedir, ne zaman çıktı?
Avataria oyunu nedir, ne zaman çıktı?Sosyal medya platformu X üzerinden biri kişi Avataria adlı oyuna 15 yaşında bir kız çocuğu olarak giriş yaptığını ve nelerle karşılaştığını anlattı. Söz konusu olayın ardından ebeveynler Avataria adlı oyunla ilgili araştırmalarını hızlandırdı.
7.06.2024Gündem
Üniversite öğrencisini taciz etmeye çalışan şahıs 1,5 saat önce başka birinin ölümüne neden olduğu ortaya çıktı
Üniversite öğrencisini taciz etmeye çalışan şahıs 1,5 saat önce başka birinin ölümüne neden olduğu ortaya çıktıKonya'da takip ettiği üniversite öğrencisi N.Ü.'ye (24) bıçakla saldırdığı iddia edilen Ali A.'nın (23), bu olaydan 1,5 saat sonra otomobili ile bisiklete çarptığı, kazada mimar Cihan Mert'in (31) öldüğü ortaya çıktı. Taciz şüphelisi olarak arandığı sırada 'Kazaya karıştım' diyerek kendisini ihbar eden Ali A. tutuklanırken, DHA'ya konuşan N.Ü. "Elindeki bıçağı sol bileğime dayadı ve bana 'Gel bakalım şöyle' dedi. Elim kahve dolu termos vardı. Kurtulmak için kafasına 4-5 kez vurdum" dedi.
6.06.2024Gündem
FETÖ’cülerden Hürriyet muhabirine çirkin saldırı!
FETÖ’cülerden Hürriyet muhabirine çirkin saldırı!CNN Türk ABD Temsilcisi Yunus Paksoy, Pensilvanya'da FETÖ elebaşı Fetullah Gülen'in kaldığı örgüt merkezinin önünden yayın yaparken saldırıya uğradı. Saldırıyla ilgili olarak açıklama yapan Demirören Medya TV Grup Başkanı Murat Yancı, habere ulaşmak için verdikleri çabadan vazgeçmeyeceklerini belirterek "Hiçbir güç odağı ya da terör yuvası bizi bu yoldan çeviremez" dedi. Ankara Cumhuriyet Başsavcılığı, CNN TÜRK ABD Temsilcisi Yunus Paksoy’a canlı yayın sırasında FETÖ mensubu tarafından düzenlenen saldırıyla ilgili soruşturma başlattı.
3.06.2024Gündem
Müge Anlı'ya üvey kızlarını aramaya çıktı! Kızların ifadesi iğrenç olayı ortaya çıkardı
Müge Anlı'ya üvey kızlarını aramaya çıktı! Kızların ifadesi iğrenç olayı ortaya çıkardıMuğla'daki iğrenç olay Türkiye'nin gündemine oturdu. Üvey kızlarını bulmak için canlı yayına çıkan Selahattin Yalnız'ın üvey kızlarını yıllardır istismar ettiği ortaya çıktı. Programın sunucusu Müge Anlı, "Sen utanmadan nasıl benim stüdyoma geldin? Terbiyesiz adam. Senin bu kızlara yaptığının bütün videoları elimde" diyerek tepki gösterdi. Programı ihbar kabul eden ekipler, Selahattin Yalnız'ı canlı yayında gözaltına alındı.
31.05.2024Gündem
Seçil Erzan mahkeme salonunda en büyük korkusunu açıkladı
Seçil Erzan mahkeme salonunda en büyük korkusunu açıkladıYüksek karlı özel fon vaadiyle aralarında Arda Turan, Fernando Muslera ve Emre Belözoğlu gibi isimlerin de bulunduğu pek çok kişiyi dolandırdığı iddia edilen banka müdürü Seçil Erzan’ın yargılanmasına devam edildi. Duruşmada Erzan, "Bir şube müdürünün odasından valizlerle para alınıp aşağıya yatırılması, ertesi gün işten atılmam anlamına geliyordu. Bu kesinlikle araştırılması gereken bir konuydu. En korktuğum şey işten atılırım korkusuydu" dedi. Mahkeme, Erzan’ın tutukluluk halinin devamına hükmederek duruşmayı erteledi.
29.05.2024Gündem
Müdür yardımcısını darp etti! Mesai arkadaşları kurtardı
Müdür yardımcısını darp etti! Mesai arkadaşları kurtardıAntalya'nın Muratpaşa ilçesinde bir lisenin müdür yardımcısı Gülşah Tekin, öğrencisi E.Y.’nin velisi olarak gelen ve aynı okuldan geçen yıl mezun olan H.Y. tarafından darbedildi. Boğazı moraran Tekin, H.Y.’den şikayetçi oldu. Yaşanan olay sonrasında öğretmenler ellerinde ‘Eğitimciye Şiddete Hayır’, ‘Yeter Artık’, ‘Öğretmene Saygı’ yazılı pankart ve dövizlerle protesto ettiği bildirildi.
24.05.2024Gündem
Özel okulda  taciz skandalı! 'Bu duruma maruz kalan 13 çocuk varmış'
Özel okulda taciz skandalı! 'Bu duruma maruz kalan 13 çocuk varmış'Çekmeköy'de bulunan özel bir okulda iddiaya göre İngilizce öğretmeni olarak çalışan İran uyruklu bir kişi dersine girdiği birden fazla kız öğrencisine cinsel tacizde bulundu. Gözaltına alınan ve çalışma izni olmadığı belirlenen öğretmen adliyeye sevk edildi.
22.05.2024Gündem
Adnan Oktar Suç Örgütü davasında gelişme var! Mahkeme tahliye etti
Adnan Oktar Suç Örgütü davasında gelişme var! Mahkeme tahliye ettiAdnan Oktar'ın da aralarında bulunduğu ve bazı sanıkların İsrailli siyasetçilerle görüşmelerinin olduğu 72 şüphelinin yargılandığı davanın görülmesine başlandı. Ara kararını açıklayan mahkeme Paşa Durmuş’un tahliyesine karar verdi.
21.05.2024Gündem

Benzer Haber Etiketleri

Taciz ile ilgili olan tüm haberleri bu sayfa üzerinden görüntüleyebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak ve diğer görselleri incelemek istiyorsanız haber başlıklarına tıklayabilirsiniz. Önceki taciz haberlerini görmek için Daha Fazla İçerik Göster butonunu kullanabilirsiniz.