Taciz İddiası

Taciz İddiası

Son dakika taciz iddiası haberleri ile ilgili Gazete Vatan adresinde yer alan tüm haberlere bu sayfadan ulaşabilirsiniz. Geçmişte yaşanan taciz iddiası ile ilgili gelişmeler, bugün yayınlanan güncel haberler ve çok daha fazlasını taciz iddiası haber sayfamızda bulabilirsiniz.

Taciz İddiası

haberleri sayfasında son dakika yaşanan taciz iddiası gelişmeleri de dahil olmak üzere 582 taciz iddiası haberi bulunmuştur. Tüm taciz iddiası haberleri aşağıda listelenmiştir.
Olaylı bir şekilde boşanmıştı! Ece Ronay yeni aşkını ilan etti!
Olaylı bir şekilde boşanmıştı! Ece Ronay yeni aşkını ilan etti! Şovmen Mehmet Ali Erbil ile taciz iddiası yüzünden mahkemelik olan sosyal medya fenomeni Ece Ronay 2,5 aylık hamileyken nişanlısı Mehmet Bilir’le evlenmiş ve kısa süre sonra da boşanmıştı. Boşanması olayı olan Ronay yeni sevgilisiyle paylaşım yaptı.
1.03.2024 Magazin
Taksiciler yeniden zam istedi! Yeni tarifeyi de açıkladılar
Taksiciler yeniden zam istedi! Yeni tarifeyi de açıkladılar İstanbul'da çalışan taksiciler, taksimetre tarifesine zam yapılması için İstanbul Büyükşehir Belediyesi'ne başvurdu. İstanbul Taksiciler Esnaf Odası Başkanı Eyüp Aksu, gelen zamlar karşısında esnafın mağdur olmaması için zam istediklerini belirtti.
13.11.2023 Ekonomi
Taciz iddiası mahalleliyi sokağa döktü! Kalabalığı jandarma durdurdu
Taciz iddiası mahalleliyi sokağa döktü! Kalabalığı jandarma durdurdu Erzurum'un Yakutiye ilçesinin kırsal Altınbulak Mahallesi’nde 9 yaşındaki kız çocuğuna taciz iddiası vatandaşları sokağa döktü. Ellerinde sopalarla, gözaltına alınıp serbest bırakılan M.K.'nin evini basmak isteyen kalabalığı, jandarma engelledi.
13.11.2023 Yaşam
Depremzede kadına okul müdüründen mesajla taciz iddiası: Ben de yalnızım malum çıkar gelirim
Depremzede kadına okul müdüründen mesajla taciz iddiası: Ben de yalnızım malum çıkar gelirim 6 Şubat Kahramanmaraş merkezli depreme Kozan'daki evinde yakalanan, bir süre çocukları ve eşi ile birlikte eşinin çalıştığı okulda kalan K.E., okul müdürünün taciz mesajları ile hayatının şokunu yaşadı. Kadın, müdürden şikayetçi olarak savcılığa suç duyurusunda bulundu.
25.10.2023 Gündem
Palu ailesi ve damatları Tuncer Ustael hakkında karar çıktı! Mahkeme heyetine beddua
Palu ailesi ve damatları Tuncer Ustael hakkında karar çıktı! Mahkeme heyetine beddua Kocaeli'de Meryem Tahnal'ın öldürülmesi olayıyla ilgili yargılanan Palu ailesi ve damatları Tuncer Ustael hakkında karar çıktı. Son sözleri sorulan Tuncer ve Emine Ustael ise mahkeme heyetine beddua etti.
3.10.2023 Gündem
Av tüfeği ile katlettiği eşi için "intihar etti" diyen sanığın cezası açıklandı!
Av tüfeği ile katlettiği eşi için "intihar etti" diyen sanığın cezası açıklandı! Gaziantep'in Nizip ilçesinde yaklaşık 2 yıl önce eşi Dilan Palamut'u av tüfeği ile öldürdükten sonra intihar ettiğini iddia eden Ökkeş Palamut'a ağırlaştırılmış müebbet hapis cezası verildi.
3.10.2023 Gündem
Çekmeköy'de kız çocuğunu taciz iddiası; önce serbest bırakıldı sonra tutuklandı
Çekmeköy'de kız çocuğunu taciz iddiası; önce serbest bırakıldı sonra tutuklandı Çekmeköy'de geçtiğimiz hafta sonu okuldan çıkan 13 yaşındaki kız çocuğu, eve gitmek üzere bindiği takside, iddiaya göre taksi şoförünün sözlü tacizine uğradı. Ailenin şikayeti üzerine gözaltına alınan taksi şoförü ifadesinin alınmasının ardından serbest bırakıldı. Dün tekrar gözaltına alınan taksici tutuklandı
3.10.2023 Yaşam
Tacizle suçlanan şüpheliye linç girişimi
Tacizle suçlanan şüpheliye linç girişimi Şanlıurfa’da, Ergün E.'nin (19), kendisini taciz ettiğini öne sürdüğü Sait E., parktakiler tarafından tekme tokat dövüldü. Polis ekipleri tarafından linç girişiminden kurtarılan Sait E., iftiraya uğradığını belirterek, saldırganlardan şikayetçi oldu.
26.04.2023 Gündem
Mehmet Ali Erbil hakkında flaş gelişme! 7 yıl 3 ay hapis istemi
Mehmet Ali Erbil hakkında flaş gelişme! 7 yıl 3 ay hapis istemi Klibinde oynadığı şarkıcı Ece Ronay Bilir'i taciz ve tehdit ettiği iddiasıyla yargılanan Mehmet Ali Erbil hakkında savcı 2 suçtan toplamda 7 yıl 3 ay hapis istedi.
3.02.2023 Magazin
ABD'li ünlü rapçi Ronny J, fenomen Türk tasarımcıyı dolandırdı
ABD'li ünlü rapçi Ronny J, fenomen Türk tasarımcıyı dolandırdı Amerikalı rap sanatçısı Ronny J, sosyal medya hesabı üzerinden mesajlaştığı tasarımcı genç fenomene ayakkabı tasarlattı, Miami’ye göndertti. Ardından ayakkabı karşılığı olan 800 doları ise ödemedi. Tasarım ayakkabılarıyla sosyal medyada paylaşım yapan Ronny J, genç fenomenin ücret talep etmesi üzerine verdiği cevaplar şoke etti.
24.01.2023 Yaşam
'Soğuk çay' tartışmasında müşterisini öldüren sanığa müebbet
'Soğuk çay' tartışmasında müşterisini öldüren sanığa müebbet Konya'nın Meram ilçesinde 'soğuk çay' nedeniyle çıkan kavgada müşterisi Emel Göçer'i (33) tabanca ile öldüren seyyar çaycı Muhammet İlhan (35), müebbet hapse çarptırıldı.
23.01.2023 Yaşam
Türk Büyükelçiliği önünde Kur'an-ı Kerim yakan provokatör Rasmus Paludan'dan skandal açıklama!
Türk Büyükelçiliği önünde Kur'an-ı Kerim yakan provokatör Rasmus Paludan'dan skandal açıklama! İsveç'teki Türk Büyükelçiliği önünde provokatör Rasmus Paludan'ın Kur'an-ı Kerim yakması ABD'den İngiltere'ye, Fransa'dan Yunanistan'a, Lübnan'dan Birleşik Arap Emirlikleri'ne, İran'dan Kanada'ya her yerde yankı buldu. Yeni bir krizin ateşlendiğini yazan gazete ve televizyonlar, NATO başvurusunun ölümle yüzleştiği yorumunu yapıyor. Türk elçiliğinin önünde Kur’an-ı Kerim yakan Rasmus Paludan'dan skandal bir açıklama geldi.
23.01.2023 Dünya
Bademcik ameliyatına giren çocuğun bademciklerini almayı unuttular!
Bademcik ameliyatına giren çocuğun bademciklerini almayı unuttular! Yalova'da bademcik iltihabı ile orta kulak enfeksiyonu teşhisi konulup, bademcikleri ve geniz eti alınması, kulaklarına ise tüp takılması planlanarak ameliyata alınan Abdülhamit Cihangir Tosun'un (3,5) 6 saat süren operasyona rağmen bademciklerinin alınmadığı ortaya çıktı. Baba Neyfel Tosun (45) hastane ile operasyonu yapan doktordan şikayetçi oldu.
23.01.2023 Yaşam
Rüya gibi balayına kabus gibi başlangıç! Yeni evlenen çift uçakta dehşeti yaşadı
Rüya gibi balayına kabus gibi başlangıç! Yeni evlenen çift uçakta dehşeti yaşadı Yeni evlenen çift rüya gibi bir balayı yapmayı düşünüyorlardı ancak başlarına gelenler karşısında hayatlarının şokunu yaşadılar. İngiliz çift, Maldivler'de unutulmaz bir balayı yaşamak için her şeyi hazırlamıştı. Havalimanına erkenden gidip eğlenmeye başladılar. Uçağa bindiklerinde ise hiç beklemedikleri kötü bir sürpriz onları bekliyordu.
23.01.2023 Dünya
Sahte psikolog skandalı! Seans sırasında taciz iddiası
Sahte psikolog skandalı! Seans sırasında taciz iddiası Sahte doktor Ayşe Özkiraz vakasının ardından birbiri ardına sahte psikolog haberleri gündeme geldi. Kendini psikolog olarak tanıtan 66 yaşındaki M.E.D. 17 yaşındaki lise öğrencisine tacizden 8 yıla kadar hapis cezası istemiyle yargılanıyor.
23.01.2023 Yaşam
Profesörden, öğretim üyesine taciz iddiası! 'Benim olacaksın, evleneceğiz'
Profesörden, öğretim üyesine taciz iddiası! 'Benim olacaksın, evleneceğiz' İstanbul Üniversitesi'nde görevli profesör, Kocaeli Üniversitesi’nde çalışan öğretim üyesi kadına iddiaya göre sözlü tacizde bulundu. Kadının odasına girip telefonuna el koyarak 'Benim olacaksın' dediği iddia edilen profesör, polis ekipleri tarafından gözaltına alındı.
29.11.2022 Yaşam
Cumhurbaşkanı Erdoğan'ı öğretmeni anlattı: Dünyada böyle biri yoktur
Cumhurbaşkanı Erdoğan'ı öğretmeni anlattı: Dünyada böyle biri yoktur Kocaeli'de yaşayan Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın öğretmeni Müzekka Gürbüz, "Çok terbiyeli biriydi. Hakikaten de terbiyeli, uslu bir öğrenciydi. Başka çocuklar gibi yaramazlık yapmazdı. Ön sırada oturuyordu, dinliyordu. Sorduğumda cevap veriyordu" dedi. Erdoğan'ın Cumhurbaşkanlığı görevine layık olduğunu söyleyen Gürbüz, "Başımızda böyle biri bulunduğu için Allah'a şükrederim, dua ederim. İslam aleminde, dünyada böyle biri yoktur" diye konuştu.
24.11.2022 Yaşam
Misafirliğe gittiği evde uyurken öldürüldü! 8 yaşındaki kıza taciz iddiası
Misafirliğe gittiği evde uyurken öldürüldü! 8 yaşındaki kıza taciz iddiası Adana'nın Kozan ilçesinde misafir geldiği yeğeninin evinde pompalı tüfekle öldürülen Medeni Nazlı’yı (58) öldürdüğü öne sürülen Osman C. ile birlikte 5 şüpheli, gözaltına alındı. Şüpheliler adliye sevk edildi.
23.11.2022 Yaşam
Tramvayda taciz iddiası! Kadın bağırınca yolcular saldırdı
Tramvayda taciz iddiası! Kadın bağırınca yolcular saldırdı Fatih'te tramvay ile yolculuk eden Afrikalı bir kadına tacizde bulunduğu iddia edilen Iraklı yolcuyu çevredekiler dövdü. Tramvaydan indirilen taciz şüphelisi polise teslim edildi.
22.11.2022 Yaşam
Sultangazi'de mahalleyi karıştıran taciz iddiası
Sultangazi'de mahalleyi karıştıran taciz iddiası Sultangazi'de, 9 yaşındaki kız çocuğuna tacizde bulunduğu öne sürülen yabancı uyruklu kişi, çocuğun dayısı tarafından sokak ortasında darbedildi. Markete sığınan taciz şüphelisi, olayı duyup marketin önüne gelen mahalle sakinleri tarafından linç edilmek istendi. Şüpheliyi linçten polis kurtardı.
31.10.2022 Yaşam
Böyle eğlence görülmedi! Yapmadığını bırakmadılar
Böyle eğlence görülmedi! Yapmadığını bırakmadılar Bursa'da yapılan düğünde damada arkadaşları yapmadığını bırakmadı.
24.10.2022 Yaşam
'Yüz kızartıcı' çetenin oyununu böyle ortaya çıkardı! Dolandıranı da dolandırmışlar
'Yüz kızartıcı' çetenin oyununu böyle ortaya çıkardı! Dolandıranı da dolandırmışlar Yazılımcı menajeri Gülşah Akın (40) geçtiğimiz günlerde sosyal medya hesabı üzerinden kendisine iletilen mesajla hayatının şokunu yaşadı. Mesajda kendisine hakkında 'yüz kızartıcı' bir paylaşım yapıldığı iddia edilerek, gönderilen linke tıklanması isteniyordu. Ancak dolandırıcılar bu kez yanlış kişiyi hedef almıştı.
24.10.2022 Yaşam
Esenler'de taciz iddiası mahalleyi karıştırdı
Esenler'de taciz iddiası mahalleyi karıştırdı Esenler’de 14 yaşındaki çocuğun çiğ köftecide taciz edildiği iddiası mahalleyi karıştırdı. Çiğ köfte dükkanının önüne gelen bazı mahalleli, sandalyeleri dükkanın camlarına fırlattı. O anlar cep telefonu kamerasına yansıdı.
23.10.2022 Yaşam
Arnavutköy’de taciz iddiası ortalığı karıştırdı
Arnavutköy’de taciz iddiası ortalığı karıştırdı Arnavutköy’de taciz iddiası ortalığı karıştırdı. Genç kızı bir haftadır taciz ettiği ileri sürülen şahıs vatandaşlar tarafından linç edilmek istendi. Olay sırasında yoldan geçen jandarma ekipleri, şüpheliyi vatandaşların elinden kurtararak polise teslim etti.
6.10.2022 Yaşam
Eminönü'nde taciz iddiası ortalığı karıştırdı! Yerde tekmelediler
Eminönü'nde taciz iddiası ortalığı karıştırdı! Yerde tekmelediler İstanbul Eminönü’nde yolda yürüyen iki genç kadını takip ederek taciz ettiği iddia edilen kişiyi esnaf yakaladı. Esnafın yere yatırdığı adama kadınlar yerde tekmeler atarken, yaşanan o anlar cep telefonu kameralarıyla kaydedildi.
10.09.2022 Yaşam

Benzer Haber Etiketleri

Taciz İddiası ile ilgili olan tüm haberleri bu sayfa üzerinden görüntüleyebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak ve diğer görselleri incelemek istiyorsanız haber başlıklarına tıklayabilirsiniz. Önceki taciz iddiası haberlerini görmek için Daha Fazla İçerik Göster butonunu kullanabilirsiniz.