Kavga

Kavga

Son dakika kavga haberleri ile ilgili Gazete Vatan adresinde yer alan tüm haberlere bu sayfadan ulaşabilirsiniz. Geçmişte yaşanan kavga ile ilgili gelişmeler, bugün yayınlanan güncel haberler ve çok daha fazlasını kavga haber sayfamızda bulabilirsiniz.

Kavga

haberleri sayfasında son dakika yaşanan kavga gelişmeleri de dahil olmak üzere 16.611 kavga haberi bulunmuştur. Tüm kavga haberleri aşağıda listelenmiştir.
Vahşet cep telefonundan gelen sinyal ile ortaya çıktı! Birlikte çalıştığı arkadaşı katletti
Vahşet cep telefonundan gelen sinyal ile ortaya çıktı! Birlikte çalıştığı arkadaşı katlettiAdana'da, deniz kıyısında çuvalda battaniyeye sarılı çürümüş halde cesedi bulunan Murat Arlı'yı (61), 4 ay sonra cep telefonundan gelen sinyalin takibiyle, arkadaşı Atilla Cücü'nün (65) öldürdüğü ortaya çıktı. Arlı'yı bir anlık öfkeyle döverek öldürdüğünü itiraf eden Cücü, tutuklandı.
26.07.2024Adana
Bursa'da kedi dayağı: Besledikleri kediyi öldüren baba- oğul tarafından darp edildi!
Bursa'da kedi dayağı: Besledikleri kediyi öldüren baba- oğul tarafından darp edildi!Bursa'nın İnegöl ilçesinde Serpil B. (57) ile kızı Cansu Y. (30), besledikleri kediyi otomobil ile ezdikleri gerekçesiyle tartıştıkları komşuları Ali A. (56) ve Yurdanur G. (30) tarafından darbedildi. Anne ile kızı yaralanırken, baba ve kız gözaltına alındı.
25.07.2024Gündem
Adana’da dolmuş şoförü trafikte darp edildi! Kavga büyüdü
Adana’da dolmuş şoförü trafikte darp edildi! Kavga büyüdüAdana’da bir dolmuş şoförü trafikte tartıştığı kişiler tarafından darp edildi. Olay araç kamerasına anbean yansıdı.
25.07.2024Adana
AK Parti ile DEM Parti milletvekilleri arasında arbede!
AK Parti ile DEM Parti milletvekilleri arasında arbede!TBMM Genel Kurulu'nda, 'Vergi Kanunları ile Bazı Kanunlarda Değişiklik Yapılmasına Dair Kanun Teklifi' görüşmeleri sırasında AK Parti ile DEM Parti milletvekilleri arasında arbede yaşandı. Gerginlik üzerine birleşime ara verildi.
24.07.2024Gündem
Çekiçli sopalı cinayetin ardından yeni görüntüler ortaya çıktı!
Çekiçli sopalı cinayetin ardından yeni görüntüler ortaya çıktı!Mardin'de Resul Derin'in (40) çekiç ve sopalarla öldüren kuzenler Abdulvahap ve Selahattin Acet'in, ifadelerinde, cinayete neden olarak gösterdikleri taşlı, sopalı kavganın cep telefonu görüntüleri ortaya çıktı.
23.07.2024Gündem
Adana'da dolmuşçular arasında ‘Benim hattıma girdin’ kavgası
Adana'da dolmuşçular arasında ‘Benim hattıma girdin’ kavgası Adana’da bir minibüsçü, ‘Benim hattıma girdin’ diyerek içinde yolcu varken başka bir minibüse çarparak aynasını kırdı. Olayın ardından iki farklı minibüs durağındaki sürücüler arasında kavga çıkarken, polis havaya ateş açarak tarafları ayırdı.
23.07.2024Gündem
17 yaşındaki genç yaşıtına kurşun yağdırdı: 'Polat Alemdar'a özeniyorum'
17 yaşındaki genç yaşıtına kurşun yağdırdı: 'Polat Alemdar'a özeniyorum'Eyüpsultan'da parkta oturduğu sırada yaşıtı Muhittin Can S.'nin silahından çıkan kurşunlara hayatını kaybeden 17 yaşındaki Muhammet Berat Baykuş'un ailesi konuştu.
20.07.2024Gündem
İkili arasındaki kavga çok konuşulmuştu! Yıldız Tilbe ve İbrahim Tatlıses 15 yıl arasından sonra barıştı
İkili arasındaki kavga çok konuşulmuştu! Yıldız Tilbe ve İbrahim Tatlıses 15 yıl arasından sonra barıştı2009 yılında İbo Show'da kavga eden İbrahim Tatlıses ile Yıldız Tilbe, Tatlıses'in kendisine söylediği sözler sebebiyle Tilbe, yayını terk etmişti. İkili 15 yıl sonra ilk kez yan yana geldi.
19.07.2024Magazin
Eşini öldüren uzman çavuşun ağır yaraladığı spor eğitmeni 21 gün sonra can verdi
Eşini öldüren uzman çavuşun ağır yaraladığı spor eğitmeni 21 gün sonra can verdiAdana'da öğretmen eşini öldüren uzman çavuşun ağır yaraladığı spor eğitmeni bacanağı da olaydan 21 gün sonra hayatını kaybetti.
19.07.2024Adana
Adliye çıkışında kanlı hesaplaşma! Silahlı kavgada 2 kişi yaralandı, 9 kişi gözaltında
Adliye çıkışında kanlı hesaplaşma! Silahlı kavgada 2 kişi yaralandı, 9 kişi gözaltındaYalova Adliyesi’nde duruşmadan çıktıktan sonra otoparkta karşılaşan iki grup arasında silahlı kavga çıktı. Polisin havaya ateş açarak güçlükle sonlandırdığı kavgada tabanca ile vurulan 2 kişi hastaneye kaldırılırken, 9 kişi gözaltına alındı.
18.07.2024Gündem
İstanbul'da iki grup arasında silahlı çatışma! Yaralılar var
İstanbul'da iki grup arasında silahlı çatışma! Yaralılar varKüçükçekmece Cumhuriyet Mahallesi'nde iki grup arasında silahlı çatışma çıktı. Olay yerinde çok sayıda polis ve sağlık ekibi sevk edildi.
16.07.2024Gündem
Evine davet ettiği arkadaşı tarafından bıçaklanarak öldürüldü
Evine davet ettiği arkadaşı tarafından bıçaklanarak öldürüldüAdana'nın Saimbeyli ilçesinde belediye işçisi Mehmet Tunçöz (34), evinde T.A. (15) tarafından bıçaklanarak öldürüldü. Kaçarken evi yakmaya çalışan T.A., yakalanıp, gözaltına alındı.
12.07.2024Adana
İstanbul ve Karaman'da peş peşe iki kan donduran kadın cinayeti! Birini kardeşi diğerini ise eski sevgilisi hayattan kopardı
İstanbul ve Karaman'da peş peşe iki kan donduran kadın cinayeti! Birini kardeşi diğerini ise eski sevgilisi hayattan kopardıİstanbul'da ve Karaman'da iki genç kadın cinayete kurban gitti. Beylikdüzü'nde 28 yaşındaki Merve K., kardeşi Hüseyin K. (20) tarafından, Karaman'da ise 23 yaşındaki Seher İşler, eski erkek arkadaşı tarafından öldürüldü.
11.07.2024Gündem
Gaziantep'te husumetlilerin silahlı kavgası kanlı bitti! Ölü ve yaralılar var
Gaziantep'te husumetlilerin silahlı kavgası kanlı bitti! Ölü ve yaralılar varGaziantep'te husumetliler arasında çıkan silahlı kavgada 1 kişi hayatını kaybederken, 1 kişi ise yaralandı.
11.07.2024Gaziantep
İstanbul'da eğlence mekanında dehşet! Fenomen genç kadını öldüresiye dövdüler
İstanbul'da eğlence mekanında dehşet! Fenomen genç kadını öldüresiye dövdülerSosyal medyada yayınlanan popüler bir evlilik programında yarışmacı olan fenomen Eslem Sena Nur, İstanbul Harbiye'de eğlence mekanında girdiği tuvalette 2 kadının saldırısına uğradı. Yere yatırılarak öldüresiye dövülen ve topuklu ayakkabıyla başına vurulan genç fenomen kanlar içerisinde kaldı. Saldırı anı kameralara yansırken, hastaneye kaldırılan fenomenin başına 12 dikiş atıldı. Polisin gözaltına aldığı 2 saldırgan kadından biri emniyet ifadesi sonrası, diğeri ise savcılık tarafından adli kontrolle serbest bırakıldı.
11.07.2024Gündem
Diyarbakır'da sağlıkçılar iki grubun silahlı kavgasının arasında kaldı
Diyarbakır'da sağlıkçılar iki grubun silahlı kavgasının arasında kaldıDiyarbakır'da iki grup arasında çıkan silahlı kavgada 1'i yoldan geçen 2 kişi yaralandı. Yaralılardan birine müdahale eden sağlık çalışanları devam eden silahlı kavganın arasında kalırken, polis olaya karışanların yakalanması için çalışma başlattı.
10.07.2024Gündem
Yol verme kavgası: Döverek bayılttılar
Yol verme kavgası: Döverek bayılttılarİstanbul'un Beykoz ilçesinde iki grup arasında yol verme kavgası çıktı. Kavgaya bir tarafın yakınları da dahil olarak bir genci öldüresiye dövdü. O anlar ise çevredeki vatandaşın cep telefonu kamerasına saniye saniye yansıdı.
8.07.2024Gündem
Adana'da 3 kardeş eski ev sahipleri tarafından 'size ev tuttum' yalanıyla sokağa atıldı
Adana'da 3 kardeş eski ev sahipleri tarafından 'size ev tuttum' yalanıyla sokağa atıldıAdana'da 3 kardeş ev sahibi tarafından 'size ev tuttum, taksi sizi ve eşyalarınızı oraya götürecek' denilerek sokağa atıldı.
1.07.2024Adana
Husumetlisini öldüren baba ve oğul tutuklandı
Husumetlisini öldüren baba ve oğul tutuklandıAdana'da yol verme kavgası ve küfürleşme nedeniyle başlayan ve iki kişinin yaralanmasıyla sonuçlanan olayda baba ve oğul tutuklandı.
26.06.2024Adana
Kavgada ensesine yumruk yedi! Hayatını kaybetti
Kavgada ensesine yumruk yedi! Hayatını kaybettiGaziantepte sebze halinde hamallık yapan İsmet Bali (39), çıkan kavgada ensesine vurulan yumruk darbesi nedeniyle tedavi gördüğü hastanede yaşamını yitirdi.
25.06.2024Gaziantep
Lüks sitede taşlı sopalı kavga: 3 kişi yaralandı
Lüks sitede taşlı sopalı kavga: 3 kişi yaralandıGaziantep'te lüks bir sitede iki grup arasında taşlı ve sopalı kavga çıktı. Çıkan kavgada 3 kişi yaralandı.
25.06.2024Gaziantep
Adana'da 4 kişiyi öldüren damadın ifadesi ortaya çıktı! 'Sürekli kavga ediyorlardı'
Adana'da 4 kişiyi öldüren damadın ifadesi ortaya çıktı! 'Sürekli kavga ediyorlardı'Adana'da bir şahsın boşanma aşamasındaki eşi ve ailesinden 3 kişiyi katlettiği anlara dair görüntüler ortaya çıkarken yeni bir gelişme de yaşandı.
24.06.2024Adana
Arazi anlaşmazlığında 4 gözaltı
Arazi anlaşmazlığında 4 gözaltıAdana'nın Kozan ilçesinde iki aile arasında arazi anlaşmazlığı yüzünden çıkan silahlı kavgada 4 kişi gözaltına alındı.
22.06.2024Adana
Karaköy'de aldatma kavgası kamerada: Kadın adamın üstüne başını parçaladı
Karaköy'de aldatma kavgası kamerada: Kadın adamın üstüne başını parçaladıKaraköy'de bir kadın kendisini aldattığını iddia ettiği sevgilisine saldırıp üstünü paramparça etti.
20.06.2024Gündem
Karaköy'de aldatma kavgası kamerada: Kadın adamın üstüne başını parçaladı
Karaköy'de aldatma kavgası kamerada: Kadın adamın üstüne başını parçaladıKaraköy'de bir kadın kendisini aldattığını iddia ettiği sevgilisine saldırıp üstünü paramparça etti. Sokak ortasında yaşanan kavga kameralara yansırken, olanı biteni film izler gibi izleyen vatandaşlardan biri, “sanki başka kadın yok, bu ne ya” diyerek tepki gösterdi.
20.06.2024Gündem

Benzer Haber Etiketleri

Kavga ile ilgili olan tüm haberleri bu sayfa üzerinden görüntüleyebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak ve diğer görselleri incelemek istiyorsanız haber başlıklarına tıklayabilirsiniz. Önceki kavga haberlerini görmek için Daha Fazla İçerik Göster butonunu kullanabilirsiniz.