Kyk Yurtları

Kyk Yurtları

Son dakika KYK yurtları haberleri ile ilgili Gazete Vatan adresinde yer alan tüm haberlere bu sayfadan ulaşabilirsiniz. Geçmişte yaşanan KYK yurtları ile ilgili gelişmeler, bugün yayınlanan güncel haberler ve çok daha fazlasını KYK yurtları haber sayfamızda bulabilirsiniz.

Kyk Yurtları

haberleri sayfasında son dakika yaşanan kyk yurtları gelişmeleri de dahil olmak üzere 72 kyk yurtları haberi bulunmuştur. Tüm kyk yurtları haberleri aşağıda listelenmiştir.
İlçenin nüfusunda patlama yaşandı! 30 binden 100 bine dayandı
İlçenin nüfusunda patlama yaşandı! 30 binden 100 bine dayandı 30 bin nüfuslu ilçede inanılmaz bir kalabalık yaşanıyor. Cadde ve yollarda araç ve yaya trafiği yoğunluğu oluştu. Kırıkkale'de normalde 30 bin olan Yahşihan nüfusu, aileleri ile birlikte ilçeye gelen üniversite öğrencileri ile birlikte 100 bine dayandı. Aileleri ile birlikte kalmak isteyen öğrenciler, kirası aylık 3 bin liradan başlayan özel apart evleri kiraladı. KYK yurtlarında ise doluluk oranı yüzde 90'lara kadar ulaştı.
2.10.2023 Yaşam
KYK yurt ücreti ne kadar 2024? KYK yurt ücretleri ne kadar oldu 2023, KYK yurt fiyatları ne kadar olacak, KYK yurt ücretlerine zam gelecek mi 2023? KYK yurt ücretleri açıklandı mı?
KYK yurt ücreti ne kadar 2024? KYK yurt ücretleri ne kadar oldu 2023, KYK yurt fiyatları ne kadar olacak, KYK yurt ücretlerine zam gelecek mi 2023? KYK yurt ücretleri açıklandı mı? KYK yurt ücreti ne kadar, KYK yurt ücretleri açıklandı mı? Üniversiteyi başka bir şehirde kazanan öğrencilerin yurt arayışı başladı. Ev kiralarının da fahiş fiyatlara yükselmesi KYK yurtları için rekabeti iyice artmasına neden oldu. Peki, 2023 KYK yurt ücretleri ne kadar oldu? KYK yurt ücretleri ödenecek mi 2023?
24.08.2023 Eğitim
Kiralardaki fahiş rakamlar yurt ücretlerine de yansıdı! '10 ay için 145 bin lira ödedim'
Kiralardaki fahiş rakamlar yurt ücretlerine de yansıdı! '10 ay için 145 bin lira ödedim' YKS yerleştirme sonuçlarının açıklanmasının ardından öğrencileri yurt arayışları başladı. Şişli'de bulunan özel bir yurtta ücretlerin 8 bin 500 lira ile 17 bin lira, Kağıthane'de bulunan bir öğrenci yurdunda ise 8 bin 500 lira ile 12 bin lira arasında değiştiği görülüyor. Kağıthane'de özel bir yurdun yöneticisi Fevziye Çelen, "Geçtiğimiz sene bu fiyatlar bugünkü fiyatların yarısından azdı. Şu an için gelen var, her zaman için fiyat konuşuluyor. Bizim koşullarımız bu deyip giden de oluyor, koşullarını çok zorlayıp kayıt yaptıran da var." diye konuştu. Öğrenci Efe Aydemir ise, "İki kişilik bir odaya 10 ay için 145 bin lira ödedim" dedi.
24.08.2023 Gündem
KYK yurtları kaç kişilik? 1, 2, 3, 4, 5, 6. TİP KYK yurdu kaç kişilik, TİP’lere göre KYK yurtlarında kaç kişi kalıyor? KYK yurtları kaç kişilik olacak? KYK tipleri ve ücretleri 2023
KYK yurtları kaç kişilik? 1, 2, 3, 4, 5, 6. TİP KYK yurdu kaç kişilik, TİP’lere göre KYK yurtlarında kaç kişi kalıyor? KYK yurtları kaç kişilik olacak? KYK tipleri ve ücretleri 2023 KYK yurt tipleri ve ücretleri ile ilgili aramalar üniversite tercih sonuçlarının açıklanıp yurt arayışına giren üniversite adayları tarafından araştırılıyor. Üniversite kayıt tarihlerinin yaklaşmaya başlamasıyla “KYK yurtları kaç kişilik?” sorusuna da yanıt aranmaya başlandı. Peki, 1, 2, 3, 4, 5, 6. TİP KYK yurdu kaç kişilik, TİP’lere göre KYK yurtlarında kaç kişi kalıyor? KYK yurtları kaç kişilik olacak? İşte KYK tipleri ve ücretleri 2023…
23.08.2023 Eğitim
KYK yurt başvuruları ne zaman açıklanacak 2023? KYK yurtları ne zaman açılacak 2023, yurt başvuru tarihleri belli oldu mu?
KYK yurt başvuruları ne zaman açıklanacak 2023? KYK yurtları ne zaman açılacak 2023, yurt başvuru tarihleri belli oldu mu? KYK yurt başvuru tarihleri 2023 araştırmalar devam ediyor. KYK yurt başvuruları ne zaman açıklanacak? Sorusu YKS tercih sonuçlarının açıklanmasıyla gündeme geldi. YKS tercih yerleştirme sonuçları 19 Ağustos'ta ÖSYM tarafından açıklandı. Tercih sonuçlarına göre bir programa kayıt olan öğrenciler şimdi merakla KYK yurt başvuru tarihleri araştırmasına başladı. Peki, KYK yurt başvuruları ne zaman 2023-24? KYK yurt başvurusu ne zaman 2023 başlıyor, yurt başvuruları nasıl yapılır?
23.08.2023 Eğitim
Sabancı yurtları karma mı? Sabancı yurtları karışık mı?
Sabancı yurtları karma mı? Sabancı yurtları karışık mı? Kredi ve Yurtlar Kurumu (KYK) yurt ve burs başvuru süreci, YKS yerleştirme sonuçlarının açıklanmasıyla gündemdeki yerini aldı. Öğrenciler kayıtlar başlamadan önce, yerleştikleri yerlerdeki yurtlara yönelik de araştırmalarını hızlandırdı. Peki, Sabancı yurtları karma mı? Sabancı yurtları karışık mı?
22.08.2023 Eğitim
ÖSYM'den depremzede YKS adaylarına ulaşım ve barınma desteği
ÖSYM'den depremzede YKS adaylarına ulaşım ve barınma desteği Ölçme, Seçme ve Yerleştirme Merkezi (ÖSYM), 2023 Yükseköğretim Kurumları Sınavında (YKS) ikametinin dışında bir sınav merkezine atanmış depremzede öğrencilere ulaşım ve barınma desteği sağlanacağını duyurdu.
31.05.2023 Eğitim
KYK yurtları açılacak mı? Bakan Kasapoğlu duyurdu
KYK yurtları açılacak mı? Bakan Kasapoğlu duyurdu Gençlik ve Spor Bakanı Mehmet Muharrem Kasapoğlu, "Yüz yüze eğitime geçilen illerde, üniversitelerin planlaması ve oluşan talebe göre GSB yurtları da aynı şekilde hizmet vermeye devam edecek." dedi.
4.04.2023 Gündem
Nisanda üniversiteler açılacak mı? Üniversiteler yüz yüze mi olacak, üniversiteler ne zaman açılıyor?
Nisanda üniversiteler açılacak mı? Üniversiteler yüz yüze mi olacak, üniversiteler ne zaman açılıyor? Üniversiteler ne zaman açılacak, üniversiteler yüz yüze mi olacak? Üniversitelerin son durumuna ilişkin detaylar merak ediliyor. Mart ayının bitmesine saatler kala üniversite öğrencileri YÖK’ün açıklamalarını yakından takip ediliyor. Lisans ve önlisans öğrencisinin gözü Yükseköğretim Kurulu'ndan gelecek açıklamaya çevrildi. Peki, Nisanda üniversiteler açılacak mı, üniversiteler ne zaman açılacak?
30.03.2023 Eğitim
KYK yedek sonuçları ne zaman açıklanacak, saat kaçta? KYK yedek yurt sonuçları açıklandı mı?
KYK yedek sonuçları ne zaman açıklanacak, saat kaçta? KYK yedek yurt sonuçları açıklandı mı? KYK yedek bekleyenler sık sık KYK yedek sonuçları için arama yapıyor. 41 ilde açıklanan KYK yurt yerleştirmeleriyle tüm yurtlarda asillerin bütün kontenjanları doldu. Üniversitelerde 2022-2023 eğitim ve öğretim dönemine kısa bir süre kala yurtlara yerleşmeyen öğrenciler KYK yedek yurt başvuru tarihleri, nasıl yapılacağı ve sonuçların ne zaman açıklanacağını araştırıyor. Peki, KYK yedek sonuçları ne zaman açıklanacak, saat kaçta? KYK yedek sonuçları açıklandı mı? İşte KYK yedek sırası bekleyenler ve KYK yedek sonuçları hakkında son durum…
12.09.2022 Eğitim
KYK yurt sonuçları ne zaman açıklanacak, KYK yurtları ne zaman açılıyor? GSB KYK yurt başvuru sonuçları sorgulama ekranı!
KYK yurt sonuçları ne zaman açıklanacak, KYK yurtları ne zaman açılıyor? GSB KYK yurt başvuru sonuçları sorgulama ekranı! KYK yurt sonuçları açıklandı mı, KYK yurt sonuçları ne zaman açıklanacak? sorularına yoğun bir şekilde tanıt aranıyor. Yurt başvurularını 28 Ağustos’ta tamamlayan öğrenciler gözlerini GSB'den gelecek KYK yurt sonuçları açıklandı! duyurusuna çevirdi. Yurt sonuçları geçen yıl 16 Eylül’de e-Devlet üzerinden ilan edilmişti. İşte 2022-2023 KYK yurt başvuru sonuçları sorgulama ekranı ve yurtlar ile ilgili merak edilenlere…
2.09.2022 Eğitim
KYK yurt sonuçları açıklandı mı? KYK yurt başvuru sonuçları ne zaman açıklanacak? KYK sonuçları nereden öğrenilir?
KYK yurt sonuçları açıklandı mı? KYK yurt başvuru sonuçları ne zaman açıklanacak? KYK sonuçları nereden öğrenilir? Üniversite öğtencilerinin Gençlik ve Spor Bakanlığı KYK yurt başvuruları 28 Ağustos’ta sona erdi. Üniversitelerin açılmasına kısa bir süre kala, eğitim görecekleri şehirlere gitmek için gün sayan öğrenciler sonuçların ne zaman açıklanacağını araştırıyor. Peki, KYK yurt sonuçları açıklandı mı? KYK yurt başvuru sonuçları ne zaman açıklanacak? Yurt başvuru sonuçları nereden öğrenilecek? İşte detaylar…
29.08.2022 Eğitim
Yurt başvuruları ne zaman başlıyor? KYK yurt başvurusu nasıl yapılır, başvuru ücreti ne kadar?
Yurt başvuruları ne zaman başlıyor? KYK yurt başvurusu nasıl yapılır, başvuru ücreti ne kadar? KYK yurt başvuruları için yapılan aramalar YKS tercih sonuçlarının açıklanmasının ardından arttı. Gençlik ve Spor Bakanlığı ile Kredi Yurtlar Kurumu işbirliğinde Yükseköğretimde eğitim gören öğrencileri desteklemek için verilen yurt ve burslar yoğun bir şekilde araştırılıyor. Peki, Yurt başvuruları ne zaman başlıyor? KYK yurt başvurusu nasıl yapılır, başvuru ücreti ne kadar?
15.08.2022 Eğitim
Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan 6'lı masaya aday tepkisi: Her kafadan bir sesin çıktığı curcuna masası
Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan 6'lı masaya aday tepkisi: Her kafadan bir sesin çıktığı curcuna masası Cumhurbaşkanı Erdoğan, Kocaeli'de TOKİ Konutları, KYK Yurtları, Büyükşehir Belediyesi Yatırımları ve Fabrikaları ile Yapımı Tamamlanan Diğer Projelerin Toplu Açılış Töreni'nde açıklama yaptı. Erdoğan, "Türkiye'nin, bu kardeşinizin tüm düşmanları bunlara gaz verdikçe coşuyorlar. Kendi aralarında bir cumhurbaşkanı adayı çıkaramadılar. Masada 6 kişi var masanın altında da bir tane. Toplam 7. Her kafadan bir sesin çıktığı curcuna masasını birkaç aday çıkaracak kapasitede görüyorum. Bu tezgahla ilk defa karşılaşmıyoruz. Muhtar bile olamaz dediler. Ülkenin önce başbakanlık, ilk cumhurbaşkanı olduk. Yetmedi sistemi değiştirip tekrar cumhurbaşkanı seçildik." dedi.
6.08.2022 Siyaset
Açık olacak yurtlar hangileri, yaz aylarında hangi KYK yurtları açık olacak? Seyahatsever.gsb.gov.tr KYK yurtlar listesi…
Açık olacak yurtlar hangileri, yaz aylarında hangi KYK yurtları açık olacak? Seyahatsever.gsb.gov.tr KYK yurtlar listesi… Gençlik ve Spor Bakanı Kasapoğlu, KYK yurtlarından tüm gençlerin ücretsiz olarak yaralanabileceğini açıkladı. Kasapoğlu "Seyahatsever.gsb.gov.tr adresimiz şu an itibarıyla yayına başladı. 81 ilimizdeki öğrenci yurtlarımız 15 Temmuz-1 Eylül tarihleri arasında genç seyyahları bekliyor" dedi.
13.07.2022 Eğitim
Cumhurbaşkanı Erdoğan açıkladı! Yunanistan'dan flaş Türkiye kararı
Cumhurbaşkanı Erdoğan açıkladı! Yunanistan'dan flaş Türkiye kararı Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Van’da “Gençlik Buluşması” programına katıldı, gençlerle sohbet etti. Erken seçim iddialarıyla ilgili konuşan Cumhurbaşkanı Erdoğan 'Bay Kemal diyor ki, 'seçim tarihini açıkla' seçim tarihi belli. Önümüzdeki yılın Haziran'ında. Bay Kemal Kasım'da seçim yok. Sen önce aday mısın değil misin? Önce onu açıkla. Eğer sen aday değilsen adayını açıkla. Şu anda 6'lı masa ne yapacağını şaşırmış vaziyette' açıklamasında bulundu. Öte yandan Erdoğan, Yunanistan'a yapılan net uyarılar sonrası, Yunan hükümetinin Türkiye aleyhinde herhangi bir açıklama yapmama kararı aldığını duyurdu.
12.06.2022 Siyaset
KYK yurtlarında kalan öğrencilere güzel haber! Artırılıyor
KYK yurtlarında kalan öğrencilere güzel haber! Artırılıyor KYK yurtlarındaki internet kotaları ile ilgili flaş gelişme! Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan Trabzon'da gençlerle bir araya geldi. Erdoğan, KYK yurtlarındaki internet kotalarının yetmediğini söyleyen gençlerin sorusuna karşılık "Mehmet Bey bu cevap sana yakışır" dedi. Gençlik ve Spor Bakanı Mehmet Kasapoğlu da "önümüzdeki dönem itibariyle internet kotasıyla ilgili artırım yapıyoruz." ifadelerini kullandı.
1.02.2022 Eğitim
Ayçiçek yağı, süt, yumurta, çay fiyatlarıyla ilgili flaş gelişme! Yüzde 20...
Ayçiçek yağı, süt, yumurta, çay fiyatlarıyla ilgili flaş gelişme! Yüzde 20... Ayçiçek yağı, süt, yumurta, çay fiyatlarıyla ilgili son dakika gelişmesi. Yüzde 20 indirim. Tarım Kredi Kooperatifi marketlerinde birçok ürünün fiyatları belli oldu. Tarım Kredi Kooperatifi marketlerinde fiyatlar diğer marketlerdeki ürün fiyatlarından yüzde 20 daha ucuz olacak. İşte tüm gelişmeler...
7.10.2021 Ekonomi
KYK yurtlarıyla ilgili son dakika açıklaması! Bakan Kasapoğlu: Yüzde 70...
KYK yurtlarıyla ilgili son dakika açıklaması! Bakan Kasapoğlu: Yüzde 70... Gençlik ve Spor Bakanı Mehmet Kasapoğlu, Ahmet Hakan'ın CNN TÜRK'te yayınlanan Tarafsız Bölge programına konuk oldu. Bakan Kasapoğlu, yurtlardaki son durumu anlatırken, öğrencilerin yüzde 70'e yakınının yurtlara yerleştirildiğini belirtti.
29.09.2021 Gündem
Yurtlarla ilgili son dakika açıklaması! Bakan duyurdu...
Yurtlarla ilgili son dakika açıklaması! Bakan duyurdu... Gençlik ve Spor Bakanı Kasapoğlu, "Verileri bilmeden farklı şekilde ortaya koyanlar, bildiği halde kötü niyetle istismar edenler, 8 milyon öğrenci üzerinden bu yurt konusunu belli bir amaçla, milletimizi kandırmaya çalışıyorlar." dedi.
22.09.2021 Gündem
KYK yedek yurt sonuçları nereden öğrenilir, KYK 1. yedek yurt sonuçları ne zaman açıklanacak? KYK yurt sonuçları /2020 2021 sorgulama ekranı…
KYK yedek yurt sonuçları nereden öğrenilir, KYK 1. yedek yurt sonuçları ne zaman açıklanacak? KYK yurt sonuçları /2020 2021 sorgulama ekranı… KYK yurt yedek sonuçları açıklandı mı, ne zaman açıklanacak? sorularının ardı arkası kesilmiyor. KYK 1. yurt yedek sırası öğrenciler tarafından sorgulanıyor. Kayıtlarını tamamlamayan adaylar nedeniyle yurtlarda 3 ayrı yerleştirme süreci olacak. Bu yerleştirmelerin ilki için az bir süre kaldı. Peki, KYK 1. yurt yedek sonuçları açıklandı mı? KYK yedek yurt sonuçları nereden öğrenilir? İşte KYK yedek yurt sonuçları sorgulama ekranı…
20.09.2021 Eğitim
KYK yurt ücretleri ne kadar, yurt ücretleri ne zaman, nereye yatırılır? KYK yurt ücreti ödeme süresi ne, ödeme gecikirse ne olur?
KYK yurt ücretleri ne kadar, yurt ücretleri ne zaman, nereye yatırılır? KYK yurt ücreti ödeme süresi ne, ödeme gecikirse ne olur? KYK yurt sonuçları açıklanınca, yurtlar hakkında yanıt aranan sorular da arttı. Yurt hakkı elde eden kişilerin en çok merak ettikleri ise KYK yurt tipleri ve ücretleri oldu. Peki, KYK yurt ücretleri 2021 ne kadar? KYK yurt ücretleri nereden ödenir, nereye yatırılır? İşte 2021 KYK yurt ücretleri ve KYK yurt ücreti ödeme süresi…
17.09.2021 Eğitim
KYK sonuçları açıklandı mı? Yurt başvuru sonuçlarına nereden bakılır, yurt sonuçları ne zaman açıklanacak? Sonuç sorgulama ekranı!
KYK sonuçları açıklandı mı? Yurt başvuru sonuçlarına nereden bakılır, yurt sonuçları ne zaman açıklanacak? Sonuç sorgulama ekranı! KYK yurt sonuçları açıklandı mı? KYK yurt başvuru sonuçları, başka şehirde üniversite kazanan adaylar tarafından sorgulanıyor. KYK yurt başvuruları hafta sonu sona erdi. KYK yurt başvurularının sona ermesiyle YURTKUR’un sayfası sık sık ziyaret ediliyor. Peki, Yurt başvuru sonuçlarına nereden bakılır, yurt sonuçları ne zaman açıklanacak?
14.09.2021 Eğitim
KYK yurt başvuru sonuçları sorgulama! KYK yurt sonuçları ne zaman açıklanacak 2021, nereden öğrenilir?
KYK yurt başvuru sonuçları sorgulama! KYK yurt sonuçları ne zaman açıklanacak 2021, nereden öğrenilir? KYK yurt başvuru sonuçları ne zaman açıklanacak 2021, KYK yurt sonuçları nereden öğrenilir? Kredi ve Yurtlar Kurumu'nun (KYK) yurtları için başvuru yapan üniversite öğrencileri sabırsızlıkla sonuçların açıklanacağı tarihi bekliyor. Başvuru işlemleri 12 Eylül saat 23.59'da sona erince, gözler Gençlik ve Spor Bakanlığı’na çevrildi, KYK yurt başvuruları sonuçları için nefesler tutuldu. Peki, KYK sonuçları kaç günde çıkar?
13.09.2021 Eğitim
İBB yurt başvurusu 2021! İBB yurt başvurusu nasıl yapılır, İBB yurt fiyatları ne kadar?
İBB yurt başvurusu 2021! İBB yurt başvurusu nasıl yapılır, İBB yurt fiyatları ne kadar? İBB yurt başvuru detayları sorgulanmaya başlandı. YKS sonuçlarına göre İstanbul üniversite kazanan öğrenciler yurt araştırmalarını hızlandırdı. KYK yurtları dışında öğrencilerin merak ettiği yurtlardan biri de İBB’ye ait yurtlar oldu. İBB yurt başvuruları başladı. Peki, İBB yurt başvurusu nasıl yapılır, İBB yurt fiyatları ne kadar?
31.08.2021 Eğitim

Benzer Haber Etiketleri

Kyk Yurtları ile ilgili olan tüm haberleri bu sayfa üzerinden görüntüleyebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak ve diğer görselleri incelemek istiyorsanız haber başlıklarına tıklayabilirsiniz. Önceki kyk yurtları haberlerini görmek için Daha Fazla İçerik Göster butonunu kullanabilirsiniz.