Gençlik Ve Spor Bakanlığı

Gençlik Ve Spor Bakanlığı

Son dakika Gençlik ve Spor Bakanlığı haberleri ile ilgili Gazete Vatan adresinde yer alan tüm haberlere bu sayfadan ulaşabilirsiniz. Geçmişte yaşanan Gençlik ve Spor Bakanlığı ile ilgili gelişmeler, bugün yayınlanan güncel haberler ve çok daha fazlasını Gençlik ve Spor Bakanlığı haber sayfamızda bulabilirsiniz.

Gençlik Ve Spor Bakanlığı

haberleri sayfasında son dakika yaşanan gençlik ve spor bakanlığı gelişmeleri de dahil olmak üzere 1.992 gençlik ve spor bakanlığı haberi bulunmuştur. Tüm gençlik ve spor bakanlığı haberleri aşağıda listelenmiştir.
Atama Kararları Resmi Gazete'de! Cumhurbaşkanı Erdoğan imzaladı
Atama Kararları Resmi Gazete'de! Cumhurbaşkanı Erdoğan imzaladıCumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın imzasıyla yapılan atamalar Resmi Gazete'de yayımlandı.
17.07.2024Gündem
Seyhan Gençlik ve Spor İlçe Müdürlüğü Takımları'ndan büyük başarı
Seyhan Gençlik ve Spor İlçe Müdürlüğü Takımları'ndan büyük başarıSeyhan Gençlik ve Spor İlçe Müdürlüğü Takımları "Sokaklar Bizim Gençlik Kupası Projesi"nde büyük başarı elde etti.
15.07.2024Adana
KYK ÜCRETSİZ KONAKLAMA başvurusu ne zaman, nasıl yapılır? GSB Seyahatsever projesi başvuruları başladı
KYK ÜCRETSİZ KONAKLAMA başvurusu ne zaman, nasıl yapılır? GSB Seyahatsever projesi başvuruları başladıGençlik ve Spor Bakanlığı (GSB) tarafından hayata geçirilen Seyahatsever projesi için başvurular başladı. GSB KYK ücretsiz konaklama başvurusu ne zaman, şartlar neler?
6.07.2024Gündem
Bakan Bak'tan 'Gençlik Yaz Okulları' müjdesi: Tamamen ücretsiz olacak
Bakan Bak'tan 'Gençlik Yaz Okulları' müjdesi: Tamamen ücretsiz olacakYaz tatili döneminde yüz binlerce genci Gençlik Kamplarında misafir eden Gençlik ve Spor Bakanlığı, tamamen ücretsiz bir başka eğitim ve aktivite fırsatını, ‘Gençlik Yaz Okulları’nı bu yıl ilk kez hizmete sunuyor.
20.06.2024Şampiy10
Dr. Kasapoğlu: Gönlümüz, kalbimiz ve dualarımız Gazze halkıyla
Dr. Kasapoğlu: Gönlümüz, kalbimiz ve dualarımız Gazze halkıylaAK Parti İzmir Milletvekili ve önceki dönem Gençlik ve Spor Bakanı Dr. Mehmet Kasapoğlu İsrail'in Filistin'deki zulmüne kimseye aldırmadan devam ettiğini belirterek, "İsrail, insanlara sıcak yemek dağıtmak için yola çıkan ve çoğu Batılı gönüllülerden oluşan World Central Kitchen ekibini bile acımadan katletti. Bu süreçte yaşanan hiçbir detayı unutmayacağız. İsrail’in gerçekleştirdiği bu zulmü her daim hatırlayacağız. Gönlümüz, kalbimiz ve dualarımız Gazze halkıyla, özgür Filistin devletiyle bir ve beraber olmaya devam edecek." dedi.
12.06.2024Gündem
6. Etnospor Kültür Festivali başladı! Bilal Erdoğan: Bizi biz yapan değerlere sarılmalıyız
6. Etnospor Kültür Festivali başladı! Bilal Erdoğan: Bizi biz yapan değerlere sarılmalıyız6. Etnospor Kültür Festivali açılış programında konuşan Dünya Etnospor Konfederasyonu (DEK) Başkanı Necmettin Bilal Erdoğan "Filistin'deki soykırım bizleri barış için daha fazla çalışmaya icma etmektedir. Her birimiz bir diğerimizin yüzünde tebessüm olmak için geç kalmış değiliz. Dünyaya ümit aşılamak ve yaşadığımız coğrafyalarda huzuru hakim kılabilmek için birlikte hareket etmemiz gerekiyor. Bugünlerde bizi birbirimize bağlayan ve bizi biz yapan değerlere sımsıkı sarılmalıyız. Altıncı Etnospor Kültür Festivali'ni de bu bağlamda oldukça önemli görüyorum" dedi.
6.06.2024Gündem
Depremzede öğrencilere ücretsiz spor okulu
Depremzede öğrencilere ücretsiz spor okuluHatay'da 6 Şubat 2023'te meydana gelen büyük depremlerden etkilenen çocukların uzun dönemde sporla rehabilitesi amacıyla Antakya ve Defne ilçelerinde ücretsiz spor okulları açıldı
28.05.2024Diğer Sporlar
Türk öğrencilerden Çin’de büyük başarı
Türk öğrencilerden Çin’de büyük başarıTeknoloji şirketi Huawei’nin düzenlediği ICT Competition 2023 - 2024 küresel finali, 26 Mayıs'ta Çin’in Shenzhen şehrinde gerçekleşti. Türk üniversite öğrencileri, 2.000'den fazla üniversiteden 170.000’in üzerinde öğrencinin katıldığı küresel yarışmayı önemli ödüllerle tamamladı.
27.05.2024Yaşam
Cumhurbaşkanlığı 5. Uluslararası Yat Yarışları Muğla Etabı tamamlandı
Cumhurbaşkanlığı 5. Uluslararası Yat Yarışları Muğla Etabı tamamlandıCumhurbaşkanlığı himayelerinde, Kültür ve Turizm Bakanlığı, Gençlik ve Spor Bakanlığı, Muğla Valiliği ve TGA’nın katkılarıyla, Türkiye Yelken Federasyonu koordinasyonunda, İstanbul Açıkdeniz Yat Yarış Kulübü tarafından organize edilen, DHL Express ana sponsorluğunda düzenlenen Cumhurbaşkanlığı 5. Uluslararası Yat Yarışları’nın Muğla etabı sona erdi.
26.05.2024Diğer Sporlar
Cumhurbaşkanlığı 5. Uluslararası Yat Yarışları başladı
Cumhurbaşkanlığı 5. Uluslararası Yat Yarışları başladıCumhurbaşkanlığı 5. Uluslararası Yat Yarışları'nın startı, Muğla'nın Bodrum ilçesinden verildi.
20.05.2024Diğer Sporlar
Emekliye 8'li destek müjdesi! Refah paketi ile giderler düşecek gelirleri artacak
Emekliye 8'li destek müjdesi! Refah paketi ile giderler düşecek gelirleri artacakEmekliye refah paketi için çalışmalar hız kazandı. Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanı Vedat Işıkhan emekliler yılına özel desteklerin ilk bölümünü açıkladı. 8 alanda düzenleme yapılacak. Işıkhan, emeklilerin hayatını kolaylaştıracak desteklerden bazıları şöyle sıraladı: KYK bünyesinde yaz aylarında uygun olan yurtlar, bir aylık dönemde emeklilerin ücretsiz kullanımına açılacak. Gençlik ve Spor Bakanlığı bünyesindeki tesisleri ücretsiz olarak tüm emeklilere açacak. Emekliler kamuya ait misafirhane, öğretmenevleri, sosyal tesis ve konukevlerinden yüzde 15 indirimli faydalanabilecek. İşte detaylar...
19.05.2024Ekonomi
Cumhurbaşkanlığı 5. Uluslararası Yat Yarışları Bodrum’da başlıyor
Cumhurbaşkanlığı 5. Uluslararası Yat Yarışları Bodrum’da başlıyor Cumhurbaşkanlığı 5. Uluslararası Yat Yarışları, Bodrum’da yelken tutkunlarının buluşma noktası olacak. 19 Mayıs’ta Yalıkavak Marina’dan start alacak ekipler sınıflarına göre Rodos Adası’nı ve Simi Adası’nı dönerek tekrar Yalıkavak Marina’da finiş verecekler. Halikarnas Kupası’nın takdim edileceği ödül töreni ise 25 Mayıs’ta Bodrum Kalesi’nde düzenlenecek.
17.05.2024Diğer Sporlar
Mehmet Büyükekşi, FIFA Başkanı Gianni Infantino ile bir araya geldi
Mehmet Büyükekşi, FIFA Başkanı Gianni Infantino ile bir araya geldiTürkiye Futbol Federasyonu Başkanı Mehmet Büyükekşi, Tayland'ın başkenti Bangkok'ta bu yıl 74.'sü düzenlenen FIFA Kongresi'nde FIFA Başkanı Gianni Infantino ile bir araya geldi.
17.05.2024Futbol
Bakan Bak beraberindeki heyetle Anıtkabir'i ziyaret etti
Bakan Bak beraberindeki heyetle Anıtkabir'i ziyaret ettiGençlik Haftası kapsamında 81 il ile Kuzey Kıbrıs Türk Cumhuriyeti ve Azerbaycan’dan bir erkek ve bir kadın olmak üzere temsilci olarak seçilen toplam 166 Temsilci Genç, milli mücadele tarihimizde iz bırakmış; Samsun, Amasya, Sivas ve Ankara illerimizde çeşitli ziyaret ve programlar gerçekleştirilecek.
15.05.2024Gündem
70. Gillette Milliyet Yılın Sporcusu Ödülleri sahiplerini buldu! Icardi yılın futbolcusu oldu
70. Gillette Milliyet Yılın Sporcusu Ödülleri sahiplerini buldu! Icardi yılın futbolcusu oldu70. Gillette Milliyet Yılın Sporcusu ödül töreninde 2023 yılın enleri Volkswagen Arena'da sahiplerini buldu.
8.05.2024Şampiy10
Adana'da bisiklet tutkunları ‘Sağlığın keyfini bisikletle sürelim’ sloganıyla pedalları çevirdi! "Umarım devamı gelir"
Adana'da bisiklet tutkunları ‘Sağlığın keyfini bisikletle sürelim’ sloganıyla pedalları çevirdi! "Umarım devamı gelir"Adana'da 'Sağlıklı yaşamın keyfini birlikte sürelim' sloganıyla 11. Geleneksel Yeşilay Bisiklet Turu gerçekleştirildi. Merkez Park'ta start verilen bisiklet turu, yaklaşık 10 kilometrelik güzergahın tamamlanmasının ardından bisikletlilerin yeniden Merkez Park'ta bir araya gelmesiyle sona erdi.
5.05.2024Adana
Unutulmaya yüz tutmuş oyunlarla yarışma! "Çok heyecanlı ve keyifli oyunlar"
Unutulmaya yüz tutmuş oyunlarla yarışma! "Çok heyecanlı ve keyifli oyunlar"Gençlik ve Spor Bakanlığı ile Milli Eğitim Bakanlığı'nın "Geleneksel Çocuk Oyunları Şenlikleri", Adana’nın Kozan ilçesindeki İsmet Atlı Stadyumu'nda büyük bir coşkuyla gerçekleştirildi.
5.05.2024Adana
Adana'da açık saha tesislerinin toplu açılışı düzenlendi! “Tüm gençlere hizmet verecek”
Adana'da açık saha tesislerinin toplu açılışı düzenlendi! “Tüm gençlere hizmet verecek”Adana’da Gençlik ve Spor Bakanlığı ile AB FRIT II Fonu bünyesinde Alman Kalkınma Bankası (KFW) yürütücülüğünde gerçekleştirilen proje çerçevesinde 12 ilde 22 tesisi içeren projelerin eş zamanlı açılışı yapıldı.
19.04.2024Adana
Gençlik çalışanı sonuçları ne zaman açıklanacak? Gençlik çalışanı alım sonuçları (mülakat sonuçları) ne zaman açıklanır?
Gençlik çalışanı sonuçları ne zaman açıklanacak? Gençlik çalışanı alım sonuçları (mülakat sonuçları) ne zaman açıklanır?Gençlik çalışanı mülakat sonuçları en zaman açıklanacak? Gençlik ve Spor Bakanlığı tarafından 1071 gençlik çalışanı alımı yapıldı. Gençlik ve Spor Bakanlığı personel alımı sonuçları, 29 Ocak tarihinde E-Devlet üzerinden açıklandı. Personel alımı başvuruları ardından adaylar sözlü sınava tabii tutuldu. Peki, Gençlik ve Spor Bakanlığı Gençlik Çalışanı alımı sonuçları ne zaman açıklanacak?
Bakan Bak açıkladı: Türkiye bir spor devrimi yaşamakta
Bakan Bak açıkladı: Türkiye bir spor devrimi yaşamaktaGençlik ve Spor Bakanı Osman Aşkın Bak, "Türkiye bir spor devrimi yaşamaktadır. Bunun sonucunda da başarılar gelmeye başladı. Gençlik ve Spor Bakanlığı için en önemli konulardan bir tanesi bağımlılıkla ve uyuşturucu ile mücadeledir. Gençlerimizi spor salonlarına, tesislere, gençlik kamplarımıza bekliyoruz" dedi.
25.03.2024Şampiy10
Türkiye'de bir ilk daha D-Smart ve D-Smart GO’da
Türkiye'de bir ilk daha D-Smart ve D-Smart GO’daTürkiye’de ilk kez gerçekleşecek olan Dünya Kar Motosikleti Şampiyonası hafta sonu Kayseri’den canlı yayınla D-Smart ve D-Smart GO’da ekrana gelecek.
8.03.2024Şampiy10
'Sosyal medyadan sosyal meydana' etkinliği büyük yankı uyandırdı! Gençler unutulmaz anlar yaşadı
'Sosyal medyadan sosyal meydana' etkinliği büyük yankı uyandırdı! Gençler unutulmaz anlar yaşadıGençlik ve Spor Bakanlığı’nın sosyal medya bağımlılığına dikkat çekmek ve gençleri sosyal hayatın içerisine dahil etmek amacıyla 81 ilde eş zamanlı düzenlediği “Sosyal medyadan sosyal meydana” etkinliği, Adana’da büyük bir yankı uyandırdı.
5.03.2024Adana
Muzaffer Çintimar açılışını yaptı: Genç Lig Adana'da başladı
Muzaffer Çintimar açılışını yaptı: Genç Lig Adana'da başladıGençlik Merkezleri Spor Ligi olan Genç Lig'in açılışı, Adana Gençlik Spor İl Müdürü Muzaffer Çintimar'ın yaptığı açılışla start aldı.
26.02.2024Adana
Türk sporuna büyük destek! 25 federasyonla sponsorluk anlaşması...
Türk sporuna büyük destek! 25 federasyonla sponsorluk anlaşması...Türkiye’nin lider filo kiralama şirketlerinden Intercity, T.C. Gençlik ve Spor Bakanlığı’na bağlı 25 ayrı federasyon ile araç sponsorluğu anlaşmasına imza attı.
13.02.2024Şampiy10
Gençlik ve Spor Bakanı Osman Aşkın Bak: Voleybol ülkesi olan bir Türkiye var
Gençlik ve Spor Bakanı Osman Aşkın Bak: Voleybol ülkesi olan bir Türkiye varOkul Sporları Voleybol Gençler (A) Türkiye Birinciliği final maçı bugün İzmit'te düzenlendi. Maç sonrası açıklamalarda bulunan Gençlik ve Spor Bakanı Osman Aşkın Bak, "Temeller sağlam, çok güçlü bir jenerasyon geliyor. Voleybolda zirveye yürüyen, voleybol ülkesi olan bir Türkiye var" dedi.
9.02.2024Şampiy10

Benzer Haber Etiketleri

Gençlik Ve Spor Bakanlığı ile ilgili olan tüm haberleri bu sayfa üzerinden görüntüleyebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak ve diğer görselleri incelemek istiyorsanız haber başlıklarına tıklayabilirsiniz. Önceki gençlik ve spor bakanlığı haberlerini görmek için Daha Fazla İçerik Göster butonunu kullanabilirsiniz.