Gençlik Ve Spor Bakanlığı

Gençlik Ve Spor Bakanlığı

Son dakika Gençlik ve Spor Bakanlığı haberleri ile ilgili Gazete Vatan adresinde yer alan tüm haberlere bu sayfadan ulaşabilirsiniz. Geçmişte yaşanan Gençlik ve Spor Bakanlığı ile ilgili gelişmeler, bugün yayınlanan güncel haberler ve çok daha fazlasını Gençlik ve Spor Bakanlığı haber sayfamızda bulabilirsiniz.

Gençlik Ve Spor Bakanlığı

haberleri sayfasında son dakika yaşanan gençlik ve spor bakanlığı gelişmeleri de dahil olmak üzere 1.987 gençlik ve spor bakanlığı haberi bulunmuştur. Tüm gençlik ve spor bakanlığı haberleri aşağıda listelenmiştir.
Adana'da açık saha tesislerinin toplu açılışı düzenlendi! “Tüm gençlere hizmet verecek”
Adana'da açık saha tesislerinin toplu açılışı düzenlendi! “Tüm gençlere hizmet verecek” Adana’da Gençlik ve Spor Bakanlığı ile AB FRIT II Fonu bünyesinde Alman Kalkınma Bankası (KFW) yürütücülüğünde gerçekleştirilen proje çerçevesinde 12 ilde 22 tesisi içeren projelerin eş zamanlı açılışı yapıldı.
19.04.2024 Adana
Gençlik çalışanı sonuçları ne zaman açıklanacak? Gençlik çalışanı alım sonuçları (mülakat sonuçları) ne zaman açıklanır?
Gençlik çalışanı sonuçları ne zaman açıklanacak? Gençlik çalışanı alım sonuçları (mülakat sonuçları) ne zaman açıklanır? Gençlik çalışanı mülakat sonuçları en zaman açıklanacak? Gençlik ve Spor Bakanlığı tarafından 1071 gençlik çalışanı alımı yapıldı. Gençlik ve Spor Bakanlığı personel alımı sonuçları, 29 Ocak tarihinde E-Devlet üzerinden açıklandı. Personel alımı başvuruları ardından adaylar sözlü sınava tabii tutuldu. Peki, Gençlik ve Spor Bakanlığı Gençlik Çalışanı alımı sonuçları ne zaman açıklanacak?
16.04.2024 Çalışma Hayatı
Bakan Bak açıkladı: Türkiye bir spor devrimi yaşamakta
Bakan Bak açıkladı: Türkiye bir spor devrimi yaşamakta Gençlik ve Spor Bakanı Osman Aşkın Bak, "Türkiye bir spor devrimi yaşamaktadır. Bunun sonucunda da başarılar gelmeye başladı. Gençlik ve Spor Bakanlığı için en önemli konulardan bir tanesi bağımlılıkla ve uyuşturucu ile mücadeledir. Gençlerimizi spor salonlarına, tesislere, gençlik kamplarımıza bekliyoruz" dedi.
25.03.2024 Şampiy10
Türkiye'de bir ilk daha D-Smart ve D-Smart GO’da
Türkiye'de bir ilk daha D-Smart ve D-Smart GO’da Türkiye’de ilk kez gerçekleşecek olan Dünya Kar Motosikleti Şampiyonası hafta sonu Kayseri’den canlı yayınla D-Smart ve D-Smart GO’da ekrana gelecek.
8.03.2024 Şampiy10
'Sosyal medyadan sosyal meydana' etkinliği büyük yankı uyandırdı! Gençler unutulmaz anlar yaşadı
'Sosyal medyadan sosyal meydana' etkinliği büyük yankı uyandırdı! Gençler unutulmaz anlar yaşadı Gençlik ve Spor Bakanlığı’nın sosyal medya bağımlılığına dikkat çekmek ve gençleri sosyal hayatın içerisine dahil etmek amacıyla 81 ilde eş zamanlı düzenlediği “Sosyal medyadan sosyal meydana” etkinliği, Adana’da büyük bir yankı uyandırdı.
5.03.2024 Adana
Muzaffer Çintimar açılışını yaptı: Genç Lig Adana'da başladı
Muzaffer Çintimar açılışını yaptı: Genç Lig Adana'da başladı Gençlik Merkezleri Spor Ligi olan Genç Lig'in açılışı, Adana Gençlik Spor İl Müdürü Muzaffer Çintimar'ın yaptığı açılışla start aldı.
26.02.2024 Adana
Türk sporuna büyük destek! 25 federasyonla sponsorluk anlaşması...
Türk sporuna büyük destek! 25 federasyonla sponsorluk anlaşması... Türkiye’nin lider filo kiralama şirketlerinden Intercity, T.C. Gençlik ve Spor Bakanlığı’na bağlı 25 ayrı federasyon ile araç sponsorluğu anlaşmasına imza attı.
13.02.2024 Şampiy10
Gençlik ve Spor Bakanı Osman Aşkın Bak: Voleybol ülkesi olan bir Türkiye var
Gençlik ve Spor Bakanı Osman Aşkın Bak: Voleybol ülkesi olan bir Türkiye var Okul Sporları Voleybol Gençler (A) Türkiye Birinciliği final maçı bugün İzmit'te düzenlendi. Maç sonrası açıklamalarda bulunan Gençlik ve Spor Bakanı Osman Aşkın Bak, "Temeller sağlam, çok güçlü bir jenerasyon geliyor. Voleybolda zirveye yürüyen, voleybol ülkesi olan bir Türkiye var" dedi.
9.02.2024 Şampiy10
6 Şubat depremlerinin yıl dönümünde 30 bin kişiye taziye yemeği
6 Şubat depremlerinin yıl dönümünde 30 bin kişiye taziye yemeği Hatay'ın İskenderun ilçesinde 3 bin 500 gönüllünün katılımıyla depremzedelere 17 milyon kap sıcak yemek dağıtımı yapan, gastronominin Nobel ödüllü şefi Ebru Baybara Demir’in kurduğu Gönül Mutfağı, 6 Şubat depremlerinin yıl dönümünde 30 bin kişiye taziye yemeği dağıttı.
6.02.2024 Gündem
Bakanlık tarama testinde keşfedilen gençler ödüle doymuyor
Bakanlık tarama testinde keşfedilen gençler ödüle doymuyor Adana’nın Kozan ilçesinde Gençlik ve Spor Bakanlığı'nın yetenek tarama testinde keşfedilerek geleneksel Türk okçuluğu spor dalına yönlendiren gençler başarılarıyla adından söz ettiriyor.
31.01.2024 Adana
Yurt time spor projesi sonuçları ne zaman açıklanacak? Yurt Time sonuçları açıklandı mı, GSB yurt time spor projesi nasıl sorgulanır?
Yurt time spor projesi sonuçları ne zaman açıklanacak? Yurt Time sonuçları açıklandı mı, GSB yurt time spor projesi nasıl sorgulanır? Gençlik ve Spor Bakanlığı KYK yurtlarında faaliyete geçen Yurt Time Projesi için başvuru yapan adaylar sonuçların ne zaman açıklanacağını sorgulamaya başladı. Proje kapsamında öğrenciler birçok faaliyette görev alırken aynı zamanda harçlıklarını da kazanıyor. Peki, Yurt-Time Spor ve Yurt-Time Proje başvuru sonuçları ne zaman açıklanacak? Yurt time spor projesi sonuçları nasıl sorgulanır?
30.01.2024 Gündem
GSB Gençlik Çalışanı alımı sonuçları ne zaman açıklanacak 2024? Kariyer Kapısı gençlik çalışanı sonuçları sorgulama
GSB Gençlik Çalışanı alımı sonuçları ne zaman açıklanacak 2024? Kariyer Kapısı gençlik çalışanı sonuçları sorgulama GS 1071 personel alımı sonuçları, gençlik çalışan kadrosuna başvuranlar tarafından yoğun bir şekilde sorgulanıyor. Gençlik çalışanı başvuruları 8 Ocak’ta sona erdi. Gençlik ve Spor Bakanlığı-Kariyer Kapısı Kamu İşe Alım ve Kariyer Kapısı üzerinden gerçekleştirilen başvuruların sona ermesinin ardından GSB 1071 personel alımı başvuru sonuçları ne zaman açıklanacak? Sorusuna yanıt aramalar da başladı. Peki, GSB Gençlik Çalışanı alımı sonuçları ne zaman açıklanacak 2024?
27.01.2024 Çalışma Hayatı
Futbol Gelişim Projesi 4 ayda 500 bine yakın öğrenciye ulaştı
Futbol Gelişim Projesi 4 ayda 500 bine yakın öğrenciye ulaştı Milli Eğitim Bakanlığı, Gençlik ve Spor Bakanlığı ve TFF arasındaki iş birliğiyle 22 Eylül 2023 tarihinde imzalanan protokolle hayata geçirilen Futbol Gelişim Projesi, şimdiden 500 bine yakın çocuğa ulaştı.
26.01.2024 Adana
Gençlik ve Spor Bakanlığı gençlik çalışanı sonuçları 2024 açıklandı mı? Gençlik ve Spor Bakanlığı personel alımı sonuçları ne zaman açıklanacak?
Gençlik ve Spor Bakanlığı gençlik çalışanı sonuçları 2024 açıklandı mı? Gençlik ve Spor Bakanlığı personel alımı sonuçları ne zaman açıklanacak? GSB 1071 personel alımı sonuçları ne zaman açıklanacak, Gençlik ve Spor Bakanlığı personel alımı sonuçları açıklandı mı? Gençlik ve Spor Bakanlığı (GSB) 1071 personel alımı yapacağı geçtiğimiz günlerde duyurulmuş ve başvurular alınmaya başlanmıştı. Başvuruların tamamlanmasının ardından Gençlik ve Spor Bakanlığı (GSB) personel alımı sonuçları ne zaman açıklanacak sorusuna yanıt aranıyor. İşte Gençlik ve Spor Bakanlığı personel alımı 2024 sonuçları…
27.01.2024 Çalışma Hayatı
Vergisiz telefon almak isteyen öğrenciye poşet şoku
Vergisiz telefon almak isteyen öğrenciye poşet şoku Tüketici Dernekleri Federasyonu Başkanı Sıtkı Yılmaz, üniversite öğrencilerine vergisiz telefon ve bilgisayar satışını düzenleyen Cumhurbaşkanlığı Kararı'nın yürürlüğe girmesiyle öğrencilerin, satın aldıkları bilgisayar ve telefonları koymak için aldıkları 21 kuruş tutarındaki poşet yüzünden mağdur olduğunu söyledi.
10.01.2024 Gündem
Gençlik liderliği belgesi nasıl alınır? Gençlik liderliği belgesine nasıl ulaşılır, Gençlik ve Spor Bakanlığı gençlik liderliği belgesi nedir?
Gençlik liderliği belgesi nasıl alınır? Gençlik liderliği belgesine nasıl ulaşılır, Gençlik ve Spor Bakanlığı gençlik liderliği belgesi nedir? GSB personel alımı sözleşmeli gençlik çalışanı pozisyonları için 1071 kişi istihdam edecek. GSB personel alımı başvuruları 29 Aralık’ta başlayacak, 8 Ocak’ta bitecek. Gençlik ve Spor Bakanlığı Gençlik Liderliği Eğitim, Çalışma Usul ve Esaslarına Dair Yönerge kapsamında Bakanlığımızca verilen Gençlik Liderliği Belgesine sahip olmak da aranan şartları arasında yer alınca, başvuruda bulunmak isteyen adaylar Gençlik liderliği belgesi nasıl alınır? Gençlik liderliği belgesine nasıl ulaşılır, Gençlik ve Spor Bakanlığı gençlik liderliği belgesi nedir? Gibi sorulara yanıt aramaya başladı.
28.12.2023 Çalışma Hayatı
Gençlik çalışanı nedir? Ne iş yapar, Gençlik ve Spor Bakanlığı 'gençlik çalışanı' maaşı ne kadar, gençlik çalışanının şartları nasıldır?
Gençlik çalışanı nedir? Ne iş yapar, Gençlik ve Spor Bakanlığı 'gençlik çalışanı' maaşı ne kadar, gençlik çalışanının şartları nasıldır? Gençlik ve Spor Bakanlığı, 1071 sözleşmeli personel alımı yapacağını duyurdu. Resmi Gazete'de yayımlanan karara göre GSB personel alımı kapsamında 1071 'gençlik çalışanı' alınacak. Bu çalışanlar Bakanlığın taşra teşkilatlarında istihdam edilecek. Peki, Gençlik çalışanı nedir? Ne iş yapar, Gençlik ve Spor Bakanlığı 'gençlik çalışanı' maaşı ne kadar, gençlik çalışanının şartları nasıldır?
28.12.2023 Çalışma Hayatı
Gençlik ve Spor Bakanlığı personel alımı! GSB 2 bin 21 personel alımı ne zaman, Gençlik ve Spor Bakanlığı personel alımı başvuru şartları neler?  GENÇLİK VE SPOR BAKANLIĞI PERSONEL ALIMI ŞARTLARI
Gençlik ve Spor Bakanlığı personel alımı! GSB 2 bin 21 personel alımı ne zaman, Gençlik ve Spor Bakanlığı personel alımı başvuru şartları neler? GENÇLİK VE SPOR BAKANLIĞI PERSONEL ALIMI ŞARTLARI Gençlik ve Spor Bakanlığı, 2023 yılında toplam 2 bin 21 personel alımı gerçekleştirecek. Alımlar kapsamında 1071 gençlik çalışanı ve 950 antrenör kadrosuna yeni personeller başlayacak. GSB personel alımı başvurularında kadro dağılımı; gençlik çalışanı ve antrenör olarak gerçekleşecek. kariyerkapisi.cbiko.gov.tr internet adresinden yapılması beklenen GSB 2 bin 21 personel alımı başvuru tarihleri, yayınlanan kılavuzda ilan edilecek. Peki, GSB 2 bin 21 personel alımı ne zaman? Gençlik ve Spor Bakanlığı personel alımı başvuru şartları neler? İşte GSB 2 bin 21 personel alımı hakkındaki detaylar…
21.12.2023 Personel Alımı
TFF Başkanı Büyükekşi açıkladı! İşte Süper Lig'in yeniden başlama tarihi
TFF Başkanı Büyükekşi açıkladı! İşte Süper Lig'in yeniden başlama tarihi Trendyol Süper Lig'in 15. haftasında oynanan Ankaragücü - Rizespor maçının ardından sahaya giren Faruk Koca, hakem Halil Umut Meler'e yumruklu saldırıda bulunmuştu. Tecrübeli hakem, sarı - lacivertlilerin eski başkanının çirkin saldırısından sonra hastaneye kaldırılmıştı. TFF, yaşanan skandal olayın akabinde tüm ligleri süresiz olarak ertelemişti. Türkiye Futbol Federasyonu Başkanı Mehmet Büyükekşi, liglerin yeniden başlayacağı tarihi açıkladı.
13.12.2023 Süper Lig
Ordu’ya ikinci 'kayak merkezi' için bakanlıktan onay
Ordu’ya ikinci 'kayak merkezi' için bakanlıktan onay Ordu'da ikinci kayak merkezi için hazırlanan projeye Gençlik ve Spor Bakanlığı'ndan 'uygun' raporu verildi. Uludağ ve Palandöken gibi önde gelen kayak merkezlerine rakip olması hedeflenen proje kapsamında 2 bin 700 rakımda bulunan Göndeliç Tepesi’nde 4 bin hektar alan üzerine Çambaşı Kayak Merkezi'nden sonra denize en yakın ikinci kayak merkezi inşa edilecek. Büyükşehir Belediye Başkanı Mehmet Hilmi Güler, “Ordu’nun avantajı denize, havalimanına en yakın kayak pistinin olması. Denizden çıkan kimse aynı gün yayla turizmine geçmiş olacak” dedi.
3.12.2023 Gündem
TC kimlik numarasına göre KYK ödemeleri || KYK bursu saat kaçta yatar, KYK burs ödemeleri başladı mı? KYK 2 aylık mı yatacak?
TC kimlik numarasına göre KYK ödemeleri || KYK bursu saat kaçta yatar, KYK burs ödemeleri başladı mı? KYK 2 aylık mı yatacak? KYK burs sonuçlarının ilan edilmesiyle burs ve kredi almaya hak kazanan öğrencilerin KYK burslarının ne zaman yatacağını araştırmasına neden oldu. GSB (Gençlik ve Spor Bakanlığı) tarafından yapılan açıklamaları yakından takip edilirken Kredi ve Yurtlar Genel Müdürlüğü'nün (KYK), resmi sosyal medya hesaplarından yapılan duyuruda; "Öğrenim kredisi ve burs alan yeni öğrencilere ekim ve kasım ayı ödemeleri bir arada!" ifadelerini kullandı. Peki, 2 aylık KYK ne zaman yatacak? Bugün KYK bursları yattı mı 2023, KYK burs ödemeleri başladı mı, toplu KYK bursları ne zaman yatacak? KYK 2 aylık mı yatacak?
28.11.2023 Gündem
KYK bursları yattı mı (sorgulama), KYK bursu 2 aylık mı yatacak? TC'ye göre KYK burs yatma tarihleri 2023: KYK bursu saat kaçta yatar?
KYK bursları yattı mı (sorgulama), KYK bursu 2 aylık mı yatacak? TC'ye göre KYK burs yatma tarihleri 2023: KYK bursu saat kaçta yatar? KYK burs ve öğrenim kredisi ödeme tarihleri belli oldu. Burs almaya hak kazanan öğrencilerin ödemeleri Gençlik ve Spor Bakanlığı (GSB) tarafından T.C. kimlik numaralarının son hanesine göre 3 farklı günde gerçekleştirilecek. Kredi ve Yurtlar Genel Müdürlüğü (KYK) tarafından yapılan açıklamada "Öğrenim kredisi ve burs alan yeni öğrencilere ekim ve kasım ayı ödemeleri bir arada!" kullanıldı. Peki, KYK bursu ne zaman yatacak 2024, KYK bursu 28 Kasım’da (bugün) yatacak mı? KYK bursu saat kaçta yatar?
28.11.2023 Gündem
'GSB internet desteği başvuru adımları' GSB 10 GB internet desteği başvurusu nasıl yapılır? İşte adım adım Gençlik ve Spor Bakanlığı Bilişim internet başvurusu
'GSB internet desteği başvuru adımları' GSB 10 GB internet desteği başvurusu nasıl yapılır? İşte adım adım Gençlik ve Spor Bakanlığı Bilişim internet başvurusu GSB internet desteği başvuru adımları merak ediliyor. Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın müjdesini verdiği üniversite öğrencilerine yönelik teknolojik cihaz ve aylık 10 GB ücretsiz internet desteği için başvurular başladı. Peki, GSB internet desteği başvurusu nasıl yapılır, GSB 10 GB internet başvuruları başladı mı? İşte Gençlik ve Spor Bakanlığı Bilişim internet başvurusu ile ilgili detaylar…
15.11.2023 Bilim ve Teknoloji
Gençlik ve Spor Bakanlığı Bilişim Sistemi başvuru süreci || 10 GB internet desteği başvurusu nasıl yapılır, Gençlik ve Spor Bakanlığı internet başvurusu ne zaman bitiyor?
Gençlik ve Spor Bakanlığı Bilişim Sistemi başvuru süreci || 10 GB internet desteği başvurusu nasıl yapılır, Gençlik ve Spor Bakanlığı internet başvurusu ne zaman bitiyor?  Üniversite öğrencilerine teknolojik cihaz ve İnternet desteği verilmesine ilişkin tebliğ Resmi Gazete’de yayımlandı. Resmi Gazete’de yayımlanan tebliğe göre, bu imkândan sadece yükseköğretim programına kayıtlı öğrenciler faydalanabilecek. Peki, Gençlik ve Spor Bakanlığı 10 GB internet başvurusu nasıl yapılır, 10 GB internet desteği başvurusu nereden yapılır? Gençlere 10 GB internet desteği başvuruları başladı mı?
15.11.2023 Bilim ve Teknoloji
Bilim Lefkoşa hizmete açıldı
Bilim Lefkoşa hizmete açıldı Türkiye Teknoloji Takımı Vakfı Kuzey Kıbrıs Türk Cumhuriyeti’nde Bilim Lefkoşa’yı hizmete açtı. Matematik, teknoloji, astronomi ve havacılık, tasarım, tarım, doğa bilimleri, girişimcilik atölyesi ve Deneyap Teknoloji Atölyelerini bünyesinde barındıran Bilim Lefkoşa 6-14 yaş aralığındaki çocukları bilim ve teknolojiyle buluşturacak.
8.11.2023 Bilim ve Teknoloji

Benzer Haber Etiketleri

Gençlik Ve Spor Bakanlığı ile ilgili olan tüm haberleri bu sayfa üzerinden görüntüleyebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak ve diğer görselleri incelemek istiyorsanız haber başlıklarına tıklayabilirsiniz. Önceki gençlik ve spor bakanlığı haberlerini görmek için Daha Fazla İçerik Göster butonunu kullanabilirsiniz.