Polis Müdahalesi

Polis Müdahalesi

Son dakika polis müdahalesi haberleri ile ilgili Gazete Vatan adresinde yer alan tüm haberlere bu sayfadan ulaşabilirsiniz. Geçmişte yaşanan polis müdahalesi ile ilgili gelişmeler, bugün yayınlanan güncel haberler ve çok daha fazlasını polis müdahalesi haber sayfamızda bulabilirsiniz.

Polis Müdahalesi

haberleri sayfasında son dakika yaşanan polis müdahalesi gelişmeleri de dahil olmak üzere 2.127 polis müdahalesi haberi bulunmuştur. Tüm polis müdahalesi haberleri aşağıda listelenmiştir.
Taksim'e yürümek isteyen gruplara polis müdahalesi
Taksim'e yürümek isteyen gruplara polis müdahalesi Şişli'de toplanarak izinsiz olarak Taksim'e yürümek isteyen eylemcilere polis müdahale etti. Gözaltına alan eylemciler polis otobüsüne bindirildi.
1.05.2023 Gündem
Kadıköy'de izinsiz yürüyüşe polis müdahalesi: 70 gözaltı
Kadıköy'de izinsiz yürüyüşe polis müdahalesi: 70 gözaltı Kadıköy'de düzenlenen izinsiz yürüyüşe polis müdahale etti. İstanbul Valiliği, polisin uyarılarına rağmen yürümek isteyen gruba müdahale edilerek 70 kişinin gözaltına alındığı ve görevli polis memuruna yumruklu saldırıda bulunan DBP Milletvekili Salihe Aydeniz hakkında suç duyurusunda bulunulduğu açıklandı. 
12.06.2022 Gündem
Destici: CHP’nin çok tehlikeli bir oyuna kalkıştığını söylemek zorundayız
Destici: CHP’nin çok tehlikeli bir oyuna kalkıştığını söylemek zorundayız BÜYÜK Birlik Partisi (BBP) Genel Başkanı Mustafa Destici, "CHP’nin seçim kazanmak uğruna çok tehlikeli bir oyuna kalkıştığını, Cumhuriyetin temel ilkelerini hiçe sayarak, iç hukuka ve uluslararası hukuka aykırı bir yola saptığını söylemek zorundayız" dedi.
23.03.2022 Siyaset
Barış masası Türkiye'de mi kurulacak? AK Parti Sözcüsü Çelik'ten flaş açıklama
Barış masası Türkiye'de mi kurulacak? AK Parti Sözcüsü Çelik'ten flaş açıklama AK Parti Sözcüsü Ömer Çelik, MYK toplantısı sonrası gündeme ilişkin açıklamalarda bulundu. Ömer Çelik, "Ukrayna krizi MYK'mızın en önemli gündem maddelerinden bir tanesi. Önümüzdeki günlerde Hollanda Başbakanı Türkiye'ye gelecek. Sayın Cumhurbaşkanımızın NATO'ya katılımı için bir Brüksel ziyareti gerçekleşecek. Cumhurbaşkanımız hem Sayın Putin hem de Sayın Zelenskiy ile görüşüyor. 35 liderle 38 görüşme gerçekleştirdi. Türkiye'nin yürüttüğü politikanın güvenilir bir politika olduğunu herkes ifade ediyor. Amacımız kalıcı ateşkesin sağlanması." dedi.
21.03.2022 Siyaset
Beyoğlu'nda 'LGBT Onur Yürüyüşü' için toplananlara polis müdahalesi
Beyoğlu'nda 'LGBT Onur Yürüyüşü' için toplananlara polis müdahalesi Beyoğlu'nda "LGBT Onur Haftası" kapsamında yürüyüş için toplananlara polis müdahale etti.
26.06.2021 Gündem
New York'ta Trump destekçilerine polis müdahalesi!
New York'ta Trump destekçilerine polis müdahalesi! New York'un Times Meydanı'nda eski ABD Başkanı Donald Trump lehine bayrak açmak isteyen göstericilerle karşıt grup arasında çıkan arbede sonucu polis çok sayıda protestocuyu gözaltına aldı.
5.03.2021 Dünya
Kadıköy'de Boğaziçi eylemine polis müdahalesi: 104 kişi gözaltına alındı
Kadıköy'de Boğaziçi eylemine polis müdahalesi: 104 kişi gözaltına alındı Boğaziçi Üniversitesi'ndeki eylemlere destek için Kadıköy İskele Meydanı'nda toplanan gruplara polis müdahale etti. İstanbul Emniyet Müdürlüğü tarafından yapılan açıklamada, uyarılara rağmen dağılmayan eylemcilere müdahalede bulunulduğu ve 104 kişinin gözaltına alındığı bildirildi.
2.02.2021 Gündem
Koca Yusuf kimdir? Korkunç Türk lakaplı güreşçi ne zaman öldü? Koca Yusuf uçağı Çin’deki Türkleri almak için yola çıkıyor
Koca Yusuf kimdir? Korkunç Türk lakaplı güreşçi ne zaman öldü? Koca Yusuf uçağı Çin’deki Türkleri almak için yola çıkıyor Koronavirüs salgınının ardından, Türk Silahlı Kuvvetleri, Dışişleri ve Sağlık Bakanlığı'nın yürüttüğü ortak operasyonla Çin'in Wuhan Eyaleti'nde bulunan 35 Türk ve 10 Azerbaycan vatandaşını almak için TSK'ya ait Koca Yusuf isimli A-400 kargo uçağı bugün yola çıkıyor. Çin’deki 45 kişiyi almak için yola çıkan Koca Yusuf uçağından sonra, Koca Yusuf kimdir? Koca Yusuf nerelidir? Gibi sorularda artış yaşandı.
30.01.2020 Gündem
Bolivya'daki protestolarda ölenlerin sayısı artıyor
Bolivya'daki protestolarda ölenlerin sayısı artıyor Bolivya'nın farklı bölgelerinde devam eden protesto ve şiddet olaylarında 5 kişi hayatını kaybetti.
16.11.2019 Dünya
Brüksel'de göç karşıtı gruba polis müdahalesi
Brüksel'de göç karşıtı gruba polis müdahalesi Belçika'nın başkenti Brüksel'de Avrupa Birliği (AB) binalarının bulunduğu alanda polis, aşırı sağcı ve göç karşıtı bine yakın göstericiye göz yaşartıcı gazla müdahale etti.
16.12.2018 Dünya
Kolombiya’da öğrenci protestoları sürüyor
Kolombiya’da öğrenci protestoları sürüyor Yüksek öğretime ayrılan bütçenin artırılmasını isteyen öğrencilerin başkent Bogota'da düzenlediği protesto yürüyüşüne yaklaşık 14 bin kişi katıldı. Başkentte polisin müdahale ettiği gösteride 35 kişi gözaltına alındı
16.11.2018 Dünya
Trump: Bize taş atarlarsa askerlerimiz ateş açacak
Trump: Bize taş atarlarsa askerlerimiz ateş açacak ABD Başkanı Donald Trump, ABD - Meksika sınırına doğru ilerlemeye devam eden göçmen kafilesindeki göçmenlerin şiddete başvurmaları durumunda ABD'li güvenlik güçlerinin 'radikal tedbirlerle' karşılık vereceğini söyledi.
2.11.2018 Dünya
İstanbul'da izinsiz gösteriye polis müdahalesi
İstanbul'da izinsiz gösteriye polis müdahalesi Uyarıya rağmen dağılmayan LGBTİ üyelerine müdahale eden polis, bazı şüphelileri gözaltına aldı.
1.07.2018 Gündem
AVM çılgınlığına polis müdahalesi
AVM çılgınlığına polis müdahalesi 2011’de Avrupa’nın en büyük otoyol tesisi olarak inşa edilen Highway Outlet AVM’nin FETÖ soruşturması kapsamında el konulan hisseleri Polis Sandığı POLSAN’a geçti
3.01.2018 Ekonomi
Barselona'da binler sessizlikle yürüyor!
Barselona'da binler sessizlikle yürüyor! Barselona'da Katalonya referandumuna yönelik polis müdahalesi bir yürüyüşle protesto ediliyor. Bir öğrenci örgütünün düzenlediği yürüyüş büyük bir sessizlik içerisinde yapılıyor.
3.10.2017 Dünya
İstanbul Üniversitesine polis müdahalesi!
İstanbul Üniversitesine polis müdahalesi! İstanbul Üniversitesi Beyazıt yerleşkesinde, Kızıldere’de 42 yıl önce girdikleri çatışmada öldürülen Mahir Çayan ve arkadaşlarını anmak için toplanan öğrencilere izin verilmedi. Öğrenciler ile özel güvenlik görevlileri arasında gerginlik çıkması üzerine polis müdahale etti.
30.03.2017 Haber
Kavgayı bıraktı, gazeteciye müdahale etti
Kavgayı bıraktı, gazeteciye müdahale etti Erzurum'da kavgaya müdahale etmesi gereken polis, görevini yapmaya çalışan gazeteciye saldırdı.
20.03.2017 Yaşam
Bakan Betül Kaya BM'de konuştu
Bakan Betül Kaya BM'de konuştu Aile ve Sosyal Politikalar Bakanı Fatma Betül Sayan Kaya, BM'de konuşma yaptı. Kaya, BM'deki konuşmasında, "Hollanda, diplomatik dokunulmazlığı olan kadın bakanın ifade ve hareket özgürlüğünü kısıtlayarak Avrupa ve BM anlaşmalarını ihlal etti." dedi
29.09.2021 Gündem
İspanya’da süpermarket baskını: ‘Allahu ekber’ diye bağıran saldırgan havaya ateş açtı
İspanya’da süpermarket baskını: ‘Allahu ekber’ diye bağıran saldırgan havaya ateş açtı İspanya’nın Qurense kentindeki bir süpermarkette meydana gelen saldırıda silahlı kişinin ‘Allahu ekber’ diye bağırarak havaya ateş açtığı kaydedildi. Saldırganın polis müdahalesi sonrasında gözaltına alındığı belirtildi
17.06.2021 Dünya
‘Polis’ dediler CHP İlçe Başkanı çıktı
‘Polis’ dediler CHP İlçe Başkanı çıktı TBMM Genel Kurulunda görüşülecek anayasa değişiklik teklifini protesto için Meclis'e gitmek isteyen gruplara izin verilmedi.
29.09.2021 Gündem
Almanya'daki Türk'ün ölümündeki kuşku!
Almanya'daki Türk'ün ölümündeki kuşku! Almanya'nın Bielefeld kentinde yaşayan İzmirli Taner Demirçivi (39), geçtiğimiz hafta cumartesi gecesi ayrı yaşadığı eşi ve çocuklarını ziyareti sırasında eşiyle tartışınca çağırılan polislerin sert müdahalesi sonucu komaya girmiş, kaldırıldığı hastanede ise hayatını kaybetmişti.
17.06.2021 Dünya
İzinsiz gösteriye polis müdahalesi: 29 gözaltı
İzinsiz gösteriye polis müdahalesi: 29 gözaltı Bursa'da saldırının birinci yılı nedeniyle düzenlenmek istenen izinsiz gösteride 29 kişi gözaltına alındı
9.10.2016 Yaşam
Ataşehir’de iki aile arasında çıkan kavgaya polis müdahalesi
Ataşehir’de iki aile arasında çıkan kavgaya polis müdahalesi Ataşehir’de iki aile arasında çıkan taşlı sopalı kavgaya müdahale eden polis ekipleri havaya ateş açarak tarafları ayırdı.
4.07.2016 Yaşam

Benzer Haber Etiketleri

Polis Müdahalesi ile ilgili olan tüm haberleri bu sayfa üzerinden görüntüleyebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak ve diğer görselleri incelemek istiyorsanız haber başlıklarına tıklayabilirsiniz. Önceki polis müdahalesi haberlerini görmek için Daha Fazla İçerik Göster butonunu kullanabilirsiniz.