Gazete Vatan Logo
Magazin Camdaki Kız'da duygusal veda! Nalan'ı yıkan ölüm

Camdaki Kız'da duygusal veda! Nalan'ı yıkan ölüm

Gülseren Budayıcıoğlu’nun aynı isimli romanından uyarlanan, gerçek bir aşk hikayesinin konu alındığı Camdaki Kız, dün akşam heyecan dolu bölümüyle izleyici ile buluştu. Kadrosunda Burcu Biricik, Devrim Yakut, Cihangir Ceyhan, Feri Baycu Güler, Feyyaz Şerifoğlu, Hamza Yazıcı, Hande Ataizi, Merve Polat, Nihal Menzil, Nur Sürer, Selma Ergeç, Şerif Erol, Tamer Levent ve Tuğrul Tülek'in yer aldığı dizide Feride'nin hayatı boyunca sakladığı sırrı öğrenen Nalan, annesinin ölümüyle yıkıldı.

Camdaki Kız'da duygusal veda! Nalan'ı yıkan ölüm

Bugüne kadar çektirdiği açılar için herkesten tek tek helallik alan Feride, Nalan'la hesaplaştığı gece gözlerini bu hayata yumdu.

HAYRİ KONAĞI BASIYOR

Posta'dan Büşra Eracun Akkaya'nın haberine göre; Alkolü fazla kaçıran Hayri, Nalan'dan ayrılmayı kabullenemeyip gecenin bir yarısı konağı bastı. Muzo olaya müdahale etmeye çalışırken birbirlerine girdiler. Rafet ve Selen'in çıkmasıyla Hayri konağı terk etti. Nalan'dan şüphelenen Selen, Hayri'nin bu tavrını sorgulamaya başladı. Feride ise gerçekleri anlatıp Selen'in aklını karıştırdı. Selen duyduklarına inanamadı. Feride ise Selen'e böyle bir şeyin olmasının imkansız olduğunu söyleyip konuyu kapatmaya çalıştı.

RAFET, HAYRİ'Yİ ŞİRKETE ÇAĞIRIYOR

Gece yaşananlara bir anlam veremeyen Rafet, Hayri'yi şirkete çağırdı. Amacını öğrenmeye çalışan Rafet, Hayri'ye sorular sordu. Cevap vermekte çekinen Hayri o sırada Nalan'dan mesaj aldı. Hayri'nin şirkete gittiğini öğrenen Nalan, Hayri'ye Rafet'e bir şey söylememesi için mesaj attı. Hayri ise Nalan'ın mesajından sonra Rafet'e bir şey söylemedi ve özür dileyip çıktı.

Haberin Devamı

NALAN'IN TELEFON SAPIĞI

Sedat ile tatilden dönen Nalan'ın ısrarla telefonu çalınca Sedat açması için baskı uyguladı. Telefonu başta açmak istemeyen Nalan, Sedat'ın ısrarcılığından dolayı açmak zorunda kaldı. Telefondaki kişi uzun süre sessiz kalıp daha sonra yanlış aradığını söyledi. Sedat ise Hayri'den şüphelendi.

SEDAT VE HAYRİ YUMRUK YUMRUĞA

Şirkette Hayri'yi gören Sedat, sinirlerine hakim olamadı ve Hayri'nin boğazına yapıştı. Hayri'nin şirkette ne olduğunu sorgulayan Sedat'ı Rafet kavgadan ayırdı.

FERİDE, NALAN'A GÖZ AÇTIRMIYOR

Hayri'nin konağı basmasından sonra Feride, Nalan'ın üzerine daha düşmeye başladı. Nalan'ın her hareketini kontrol etmeye çalışan Feride, Nalan'ın attığı her adımdan haberdar olmaya çalıştı.

NALAN'IN GİZLİ NUMARASI ORTAYA ÇIKTI

Nalan'ın arayan gizli numara bu defa cevap verdi Telefonu açan Nalan, arayan kişinin kim olduğunu öğrenmeye çalışırken, telefondaki kişi babası ile alakalı bir şeyler konuşmak için buluşma teklif etti.

Haberin Devamı

NALAN BABASIYLA TANIŞTIĞINI FARK ETMEDİ

Telefonda tanımadığı biriyle sözleşip babası hakkında bilgi edinmeye giden Nalan, beklediği misafiriyle buluştu. Mekana Hayri ile giden Nalan, Hayri'yi restoranın üst kısmında beklemesi için uyardı. O sırada Feride'de Nalan'ı gizli gizli takip ediyordu. Masaya gelen kişi Nalan'ın babası Metin olmasına rağmen kendisini Mehmet olarak tanıttı ve babasının arkadaşı olduğunu söyledi. Nalan babasının nerede olduğunu sorunca da geçen ay hayatını kaybettiğini anlattı.

FERİDE GÜNAH ÇIKARIYOR

Nalan'ın babasıyla görüştüğünü gören Feride kendini eve zor attı. Konaktan içeri giren Feride, eski Feride'nin tam tersiydi. Herkese iyi davranan Feride, adeta günah çıkarırcasına sofradaki herkesle tek tek konuşarak ne kadar sevdiğini anlattı. Sofradakiler ise Feride'nin bu haline çok şaşırdı.

NALAN VE FERİDE YÜZLEŞİYOR

Babasının arkadaşı sandığı adamdan öğrendiği bilgilerle eve gelip Feride ile yüzleşmek istedi. Yüzleşmeyi kabul eden Feride, babasının aslında dayısı olduğunu ve Sema'ya tecavüz ettiğini söyledi. Gerçekleri tek tek anlatan Feride, Nalan'dan af diledi. Feride'ye sarılıp ağlamaya başlayan Nalan, affedip ne kadar çok sevdiğini söyledi.

Haberin Devamı

Odasına çekilen Feride, namaz kılıp Allah'tan af diledi. Daha sonra Nalan ve Hafize'ye yazdığı mektupları gizlice Hafize'nin çantasına bırakan Feride odasına çıkmadan önce uykusunda Nalan'ı bir süre izledi ve öptü.

NALAN'IN ACI GÜNÜ

Sabah kalkıp Feride'yi uyandırmak için yanına giden Hafize, acı gerçekle karşılaştı. Feride'nin başucunda ilaçları gören Hafize, Feride'nin öldüğünü anlayınca acı bir çığlıkla Nalan'a haber verdi. Uykusundan uyanan Nalan koşarak annesinin yanına gitti ve cansız bedenine sarılıp ağlamaya başladı.

 SON BÖLÜMÜ İZLEMEK İÇİN TIKLAYINIZ!