Nur Sürer

Nur Sürer

Son dakika Nur Sürer haberleri ile ilgili Gazete Vatan adresinde yer alan tüm haberlere bu sayfadan ulaşabilirsiniz. Geçmişte yaşanan Nur Sürer ile ilgili gelişmeler, bugün yayınlanan güncel haberler ve çok daha fazlasını Nur Sürer haber sayfamızda bulabilirsiniz.

Nur Sürer

haberleri sayfasında son dakika yaşanan nur sürer gelişmeleri de dahil olmak üzere 176 nur sürer haberi bulunmuştur. Tüm nur sürer haberleri aşağıda listelenmiştir.
Aile dizisi neden final yapıyor? Devin finalde ölüyor mu? Aile son bölümde neler olacak?
Aile dizisi neden final yapıyor? Devin finalde ölüyor mu? Aile son bölümde neler olacak? Aile dizisi neden final yapıyor sorusunun yanıtı merak ediliyor. Kıvanç Tatlıtuğ, Serenay Sarıkaya, Nejat İşler ve Nur Sürer gibi yıldızların yer aldığı dizi 30. bölümü bu akşam yayınlanıyor. 30 Ocak Salı akşamı final yapacak Aile dizisinin finalinde Devin'in öleceği de araştırılmaya başlandı. Başlangıçta 30 bölüm süreceği açıklanan Aile dizisinin final bölümünde neler olacak?
30.01.2024 Magazin
Aile bu bölümde mi final yapıyor? Aile dizisi finali ne zaman? Geri sayım başladı!
Aile bu bölümde mi final yapıyor? Aile dizisi finali ne zaman? Geri sayım başladı! Show Tv'de Salı akşamları yayınlanan Aile dizisi finali merakla bekleniyor. Başrollerinde Serenay Sarıkaya, Nur Sürer, Kıvanç Tatlıtuğ'un yer aldığı dizi Aslan ve Devin'in hikayesini anlatıyor ilk günden bu yana. Ancak hikayede sona gelindi. Final öncesi kadroya yeni isimler de dahil olmaya devam ediyor. Peki 16 Ocak Aile dizisi final mi yapacak? İşte AİLE FİNAL TARİHİ...
30.01.2024 Magazin
Aile dizisinde Dilan-Engin Polat çiftine gönderme yapıldı! Dilan Polat, Kıvanç Tatlıtuğ'a cevap verdi
Aile dizisinde Dilan-Engin Polat çiftine gönderme yapıldı! Dilan Polat, Kıvanç Tatlıtuğ'a cevap verdi Aile dizisi yeni bölümyle ekrana geldi. Show Tv'de yayınlanan ve başrollerinde Kıvanç Tatlıtuğ, Serenay Sarıkaya, Nur Sürer'in yer aldığı dizinin yeni bölümünde son günlerin en çok konuşulan çifti Dilan-Engin Polat çiftine gönderme yapıldı. Sahnenin sosyal medyada gündem olması sonrası Dilan Polat, sosyal medyadan cevap verdi.
31.10.2023 Televizyon
Aile 16. bölüm fragmanı: Devin kafayı attı, Hülya'nın test sonuçlarını değiştirdiği ortaya çıktı!
Aile 16. bölüm fragmanı: Devin kafayı attı, Hülya'nın test sonuçlarını değiştirdiği ortaya çıktı! Aile 16 bölüm fragmanı yayınlandı. Show Tv'de yayınlanan ve başrollerinde Serenay Sarıkaya, Kıvanç Tatlıtuğ, Nur Sürer'in yer aldığı dizinin yeni bölüm fragmanında Devin, Soykanlar'ın konağına geri döndü. "Leyla dışarı çıkana kadar Zeyno da Kaya da benim himayem altında" diyen Devin bir de kafa attı. Öte yandan Hülya Soykan'ın test sonuçlarını değiştirdiği ortaya çıktı.
10.10.2023 Televizyon
Yılmaz Güney kavgası yeniden alevlendi! "Kimsenin haddi değil"
Yılmaz Güney kavgası yeniden alevlendi! "Kimsenin haddi değil" 1984 yılında vefat eden oyuncu, senarist ve yönetmen Yılmaz Güney, son dönemde Kanal D dizisi 'Dilek Taşı' ile gündemde. Farah Zeynep Abdullah geçtiğimiz günlerde Yılmaz Güney için “Sinemamızın en iyi yürüyen, kadın döven, şiddet türleri açısından zengin ve etkili silah kullanan erkeği” demişti. Türk sinemasının usta isimlerinden Nur Sürer, geçtiğimiz günlerde Farah Zeynep Abdullah’ın, Yılmaz Güney hakkındaki sözlerine sert tepki gösterdi.
10.10.2023 Magazin
Aile dizisi yeni sezonda kimler katıldı? Aile 2. sezon oyuncuları kimler, yeni bölüm bu akşam var mı?
Aile dizisi yeni sezonda kimler katıldı? Aile 2. sezon oyuncuları kimler, yeni bölüm bu akşam var mı? Aile dizisi yeni sezon oyuncuları kimler sorusunun yanıtı merak ediliyor. Show Tv'de yayınlanan ve başrollerinde Kıvanç Tatlıtuğ, Serenay Sarıkaya, Nur Sürer, Nejat İşler'in yer aldığı The Sopranos uyarlaması Aile 2. sezonuyla bu akşam başlıyor. İlk sezon Aslan ve Devin arasındaki dikkat çeken hikaye yeni sezonda da ilgi toplayacak. Dizinin oyuncu kadrosunda ise değişiklikler var. Peki Aile 2. sezonda hangi oyuncular katıldı? İşte detaylar...
3.10.2023 Televizyon
Aile 2. sezon fragmanı: Devin ve Aslan'ı aşk iyileştirecek mi?
Aile 2. sezon fragmanı: Devin ve Aslan'ı aşk iyileştirecek mi? Aile 2 sezon fragmanı yayınlandı. Show Tv'de yayınlanan ve başrollerinde Kıvanç Tatlıtuğ, Serenay Sarıkaya, Nur Sürer'in yer aldığı dizinin ikinci sezon tanıtımında Devin ve Aslan arasındaki diyalog çekti. Uzun süredir merakla beklenen Aile dizisinin ikinci sezon başlama tarihide belli oldu.
22.09.2023 Televizyon
Aile dizisi yeni sezona bir eksikle başlıyor! Ünlü oyuncu veda haberini doğruladı!
Aile dizisi yeni sezona bir eksikle başlıyor! Ünlü oyuncu veda haberini doğruladı! Aile dizisi yeni sezonu ne zaman başlıyor diyenlere müjdeli haber geldi. Show Tv'de yayınlanan ve başrollerinde Serenay Sarıkaya, Kıvanç Tatlıtuğ, Nur Sürer gibi yıldızların yer aldığı dizi 2. sezonu için gün sayıyor. Aslan ve Devin'in hikayesinin tekrar başlayacağı tarih açıklandı. Ancak bu güzel haberi gölgeleyen bir veda haberi daha var. Aslan yeni sezonda kardeşsiz kalabilir. Peki Aile 2. sezon başlama tarihi ne zaman? İşte detaylar...
24.08.2023 Televizyon
Aile dizisi ikinci sezon ne zaman? Nejat İşler veda ediyor, Aile 2. sezonda dev kadro şekillendi!
Aile dizisi ikinci sezon ne zaman? Nejat İşler veda ediyor, Aile 2. sezonda dev kadro şekillendi! Aile dizisi 13. bölümüyle bu akşam sezon finali yapıyor. Show Tv'de yayınlanan ve başrollerinde Kıvanç Tatlıtuğ, Serenay Sarıkaya, Nejat İşler, Nur Sürer'in yer aldığı dizinin sezon finali bölümünde bombalar ardı ardında patlıyor. Soykanlar ile Koruzadeler arasında nefes kesen kapışma dizinin ikinci sezonunda da sürmesi bekleniyor. Devin'in hamile kalması Soykan Ailesine bir üye gelirken Koruzadelere kurban verilecek ismin Cihan Soykan'ın olacağı tahmin ediliyor. Peki Aile dizisi ikinci sezon ne zaman başlayacak?
30.05.2023 Televizyon
Aile dizisi sezon finali tarihi belli oldu
Aile dizisi sezon finali tarihi belli oldu Aile dizisi sezon finali tarihi belli oldu. Başrollerinde Kıvanç Tatlıtuğ, Serenay Sarıkaya, Nejat İşler ve Nur Sürer'in yer aldığı dizi 30 bölüm olarak tasarlanmıştı. İlk bölümden itibaren beklenen ilgiyi gören Aile dizisinin sezon finali yapacağı bölüm açıklandı.
28.04.2023 Televizyon
Aile 9. bölüm fragmanı: Devin Akın öldü, yaşasın Devin Soykan!
Aile 9. bölüm fragmanı: Devin Akın öldü, yaşasın Devin Soykan! Aile 9 bölüm fragmanı yayınlandı. Star Tv'de yayınlanan ve başrollerinde Serenay Sarıkaya, Kıvanç Tatlıtuğ, Nur Sürer'in yer aldığı dizinin yeni bölüm fragmanında Cihan Soykan bombayı patlattı. "Devin Akın öldü, yaşasın Devin Soykan" diyen Cihan'a asıl cevabı Hülya Soykan verdi. Hülya Soykan, "Seni bu aileden yapan şey nedir biliyor musun?" diye sordu ama cevabını yine kendisi verdi: Suç!
26.04.2023 Televizyon
Aile 8. bölüm fragmanı: Hülya Soykan Devin'e hayat dersi verdi!
Aile 8. bölüm fragmanı: Hülya Soykan Devin'e hayat dersi verdi! Aile 8 bölüm fragmanı yayınlandı. Star TV'de yayınlanan ve başrollerinde Kıvanç Tatlıtuğ, Serenay Sarıkaya, Nur Sürer'in oynadığı dizinin yeni bölüm fragmanında Devin, kardeşi Yağmur'un hastane odasında görünce çılgına dönüyor. Öte yandan Hülya Soykan Devin'e, "Sen kocanı kaybedersin iki gün ağlarsın ancak ben evladımı kaybedersem yaşayamam" diyerek adeta hayat dersi verdi.
18.04.2023 Televizyon
Aile dizisinden Kızılcık Şerbeti'ne destek sahnesi! İskoç ve Tugi de sabırsızkla bekliyor
Aile dizisinden Kızılcık Şerbeti'ne destek sahnesi! İskoç ve Tugi de sabırsızkla bekliyor Aile dizisinden Kızılcık Şerbeti dizisine destek sahnesi geldi. Show Tv'de yayınlanan ve başrollerinde Kıvanç Tatlıtuğ, Serenay Sarıkaya ve Nur Sürer'in yer aldığı dizinin yeni bölümünde Kızılcık Şerbeti sahnesi vardı. İskoç ve Tugi'nin arabadaki diyalogunda RTÜK'ten yayın durdurma cezası yiyen Kızılcık Şerbeti'ne destek geldi.
18.04.2023 Televizyon
Aile 6. bölüm 2. fragmanı: Aslan ve Devin boşanma yolunda ilk adımı attı!
Aile 6. bölüm 2. fragmanı: Aslan ve Devin boşanma yolunda ilk adımı attı! Aile 6 bölüm 2 fragmanı yayınlandı. Star Tv'de yayınlanan ve başrollerinde Serenay Sarıkaya, Kıvanç Tatlıtuğ ve Nur Sürer'in yer aldığı dizinin yeni bölüm fragmanında Devin ve Hülya Soykan arasındaki gerilime şahit olan Aslan, beklenmeyen bir özür talep ediyor. Öte yandan Aslan amcası İbrahim Soykan ile yüzleşiyor. Aslan, "Devin ailemeden özür dileyeceksin" diyerek boşanma yolunda ilk adımı attı.
7.04.2023 Televizyon
Enis Arıkan'dan 'Camdaki Kız' açıklaması!
Enis Arıkan'dan 'Camdaki Kız' açıklaması! Perşembe akşamlarına damga vuran 'Camdaki Kız' tüm hızıyla devam ediyor. 'Muzaffer Koroğlu' karakterine hayat veren ünlü isim, Gülseren Buğdaycıoğlu'nun aynı adlı eserinden uyarlanan ve gerçek bir hayat hikayesini konu alan yapım hakkında konuştu.
2.04.2023 Magazin
'Camdaki Kız'da Nalan’ı şoke eden gelişme! Hayri her şeyi itiraf edecek mi?
'Camdaki Kız'da Nalan’ı şoke eden gelişme! Hayri her şeyi itiraf edecek mi? Kanal D'nin ilgiyle izlenen dizisi 'Camdaki Kız'ın 30 Mart Perşembe günü yayınlanan 72. bölümünde; Türkan’ın dükkana kadar gelmesi ve Hayri’yi Nalan’la beraber görmesi, iyice şüphesini artırdı ama yine de onlarla yüzleşemedi. Dizinin final sahnesinde yaşananlar ise izleyicileri iyice meraklandırdı.
1.04.2023 Magazin
Aile dizisindeki yemek ne? Aslan'ın en sevdiği, Hülya'nın yaptığı yemek ne? İşte tarifi...
Aile dizisindeki yemek ne? Aslan'ın en sevdiği, Hülya'nın yaptığı yemek ne? İşte tarifi... Aile dizisindeki yemek ne sorusunun yanıtı merak ediliyor. Show TV'nin yeni dizisi Aile ilk bölümüyle dikkat çekti. Kıvanç Tatlıtuğ, Serenay Sarıkaya, Nejat İşler ve Nur Sürer'in başrollerini paylaştığı dizide Aslan'ın en sevdiği yemek de merak konusu oldu. Hülya Soykan'ın Aslan'cığına çok seviyor diye 2 kez yaptığı yemeğin ismi ve tarifi ve haberimizde.
21.03.2023 Televizyon
Ceylin, yine Ceylinliğini yaptı! Yargı 56. bölümde neler oldu?
Ceylin, yine Ceylinliğini yaptı! Yargı 56. bölümde neler oldu? Pazar akşamlarına damga vuran Kanal D'nin popüler dizisi Yargı, yine nefes kesen bir bölümle ekrana geldi. Ilgaz ve Ceylin' bu bölümde boşanmadı.
13.03.2023 Magazin
'Camdaki Kız'ın Türkan'ı Hivda Zizan Alp'ten samimi itiraflar! 'Nur Sürer ile çalışmayı çok isterdim'
'Camdaki Kız'ın Türkan'ı Hivda Zizan Alp'ten samimi itiraflar! 'Nur Sürer ile çalışmayı çok isterdim' Kanal D’nin reyting rekortmeni dizisi “Camdaki Kız”a ‘Türkan’ karakteriyle dahil olan Hivda Zizan Alp önceki gün Nişantaşı’nda görüntülendi. Muhabirler ile sohbet eden oyuncu, Türkan karakteri ve Camdaki Kız'ın başarısına ilişkin açıklamalarda bulundu.
13.03.2023 Magazin
8 yıl aradan sonra ekrana dönen Serenay Sarıkaya'dan Aile dizisi paylaşımı!
8 yıl aradan sonra ekrana dönen Serenay Sarıkaya'dan Aile dizisi paylaşımı! Aile dizisi 1. bölümüyle ekrana gelmeye hazırlanıyor. Başrollerinde Kıvanç Tatlıtuğ, Serenay Sarıkaya, Levent Ülgen, Nur Sürer gibi önemli isimlerin yer aldığı Aile dizisi The Sopranos dizisinden uyarlamadır. Dizinin ilk bölümünün yayınından önce Devin karakteriyle izleyeceğimiz ünlü oyuncu Serenay Sarıkaya'dan instagram paylaşımı geldi.
7.03.2023 Televizyon
Ekranlardan Feride İpekoğlu geçti…
Ekranlardan Feride İpekoğlu geçti… Kanal D’nin sevilen dizisi “Camdaki Kız”ın Feride’si vefat etti. Kanal D, karakter için Milliyet ve Posta gazetelerinde vefat ilanı yayımladı.
30.12.2022 Televizyon
Camdaki Kız'da duygusal veda! Nalan'ı yıkan ölüm
Camdaki Kız'da duygusal veda! Nalan'ı yıkan ölüm Gülseren Budayıcıoğlu’nun aynı isimli romanından uyarlanan, gerçek bir aşk hikayesinin konu alındığı Camdaki Kız, dün akşam heyecan dolu bölümüyle izleyici ile buluştu. Kadrosunda Burcu Biricik, Devrim Yakut, Cihangir Ceyhan, Feri Baycu Güler, Feyyaz Şerifoğlu, Hamza Yazıcı, Hande Ataizi, Merve Polat, Nihal Menzil, Nur Sürer, Selma Ergeç, Şerif Erol, Tamer Levent ve Tuğrul Tülek'in yer aldığı dizide Feride'nin hayatı boyunca sakladığı sırrı öğrenen Nalan, annesinin ölümüyle yıkıldı.
30.12.2022 Magazin
Nur Sürer Camdaki Kız'dan ayrıldı: 43 yıldır en mutlu olduğum set
Nur Sürer Camdaki Kız'dan ayrıldı: 43 yıldır en mutlu olduğum set Kanal D’nin sevilen dizisi “Camdaki Kız”dan Hande Ataizi’nin ardından Nur Sürer de ayrıldı. ‘Feride’ karakterini canlandıran usta oyuncu son çekim gününde setten çiçekler ve alkışlarla uğurlandı. Ekibin vedası sırasında duygusal anlar yaşandı.
27.12.2022 Magazin
Camdaki Kız Feride ayrıldı mı? Nur Sürer diziden neden ayrılıyor?
Camdaki Kız Feride ayrıldı mı? Nur Sürer diziden neden ayrılıyor? Camdaki Kız Feride diziden ayrılıyor mu, Nur Sürer Camdaki Kız’dan neden ayrılıyor? Soruları ekip arkadaşları Nur Sürer’e veda için bir araya gelerek ve pasta kesmesinin ardından arttı. Kanal D’nin sevilen dizilerinden Camdaki Kız’da 61. Bölümde Cana’nın ölümüyle Hande Ataizi diziden ayrılmıştı. Ataizi’nin ardından Camdaki Kız’ın önemli karakterlerinden Nalan’ın annesi Feride ayrılıyor. Peki Nur Sürer Camdaki Kız’dan neden ayrılıyor?
23.12.2022 Televizyon
Enis Arıkan'dan Nur Sürer paylaşımı!
Enis Arıkan'dan Nur Sürer paylaşımı! 'Camdaki Kız' dizisinin 'Muzo'su Enis Arıkan, esprili bir paylaşımda bulundu. Rol arkadaşı Nur Sürer'in dizi setinde çektiği bir videosunu takipçilerinin beğenisine sunan ünlü isim, kısa sürede sosyal medyada gündem oldu.
6.12.2022 Haber

Benzer Haber Etiketleri

Nur Sürer ile ilgili olan tüm haberleri bu sayfa üzerinden görüntüleyebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak ve diğer görselleri incelemek istiyorsanız haber başlıklarına tıklayabilirsiniz. Önceki nur sürer haberlerini görmek için Daha Fazla İçerik Göster butonunu kullanabilirsiniz.