Kıvanç Tatlıtuğ Kimdir

Kıvanç Tatlıtuğ Kimdir

Kıvanç Tatlıtuğ (d. 27 Ekim 1983, Adana), Türk oyuncu ve eski mankendir. 2002 yılında Best Model of Turkey ve ardından da Best Model of the World seçilmesiyle adını duyurmuştur. İlk olarak Gümüş adlı dizide canlandırdığı Mehmet karakteriyle adını duyuran Tatlıtuğ, ardından Menekşe ile Halil adlı dizide Halil karakterini canlandırmıştır. Sonrasında Halid Ziya Uşaklıgil'in aynı adlı romanından uyarlanan Aşk-ı Memnu dizisinde oynamıştır. Behlül karakterini canlandırdığı dizide, başrolü Beren Saat ile paylaştı. 2010'da Ezel dizisinde 4 bölüm konuk oyuncu olarak oynadı ve bu dizide Sekiz karakterini canlandırdı. 2011 - 2013 yılları arasında ise Kuzey Güney adlı dizide Kuzey rolünü oynamıştır. Kurt Seyit ve Şura dizisinde, Farah Zeynep Abdullah ile başrolü paylaşmıştır. Oyuncu Eylül 2016'da, Star TV'de yayınlanan ve yapımcılığını Ay Yapım'ın üstlendiği Cesur ve Güzel adlı diziyle, 2 yıl aradan sonra oyunculuğa devam etmiştir. 22 Kasım 2018 itibarıyla Show TV'de yayınlanan Çarpışma dizisinde Kadir karakterini canlandırmıştır.

Kıvanç Tatlıtuğ Kimdir

haberleri sayfasında son dakika yaşanan kıvanç tatlıtuğ kimdir gelişmeleri de dahil olmak üzere 1.793 kıvanç tatlıtuğ kimdir haberi bulunmuştur. Tüm kıvanç tatlıtuğ kimdir haberleri aşağıda listelenmiştir.
Cem Yılmaz’la göndermesi çok konuşulmuştu! Mert Demir ile aşk yaşayan Serenay Sarıkaya’dan kulis pozu geldi!
Cem Yılmaz’la göndermesi çok konuşulmuştu! Mert Demir ile aşk yaşayan Serenay Sarıkaya’dan kulis pozu geldi! Kıvanç Tatlıtuğ ile birlikte başrolü paylaştığı 'Aile' dizisinin sona ermesinin ardından Serenay Sarıkaya Mert Demir’le olan aşkıyla konuşulmaya devam ediyor. Serenay Sarıkaya, son olarak kuliste hazırlanırken verdiği pozla beğeni yağmuruna tutuldu.
26.04.2024 Magazin
Kenan İmirzalıoğlu ile Kıvanç Tatlıtuğ'dan doğum günü pozu!
Kenan İmirzalıoğlu ile Kıvanç Tatlıtuğ'dan doğum günü pozu! Kıvanç Tatlıtuğ oğlunun doğum gününü kutladı, partiye yıllar önce “Ezel” dizisinde birlikte rol aldığı arkadaşı Kenan İmirzalıoğlu da katıldı.
17.04.2024 Magazin
Araları açık mı? Çağatay Ulusoy'dan Kıvanç Tatlıtuğ açıklaması
Araları açık mı? Çağatay Ulusoy'dan Kıvanç Tatlıtuğ açıklaması Dostluklarıyla dikkat çeken Kıvanç Tatlıtuğ ve Çağatay Ulusoy'un, Instagram'da birbirlerini takip etmeyi bıraktığı öne sürülmüştü. Bu hamle sonrası sosyal medyada ortaya atılan 'arkadaşlık bitti' iddiası gündem olmuştu. İkilinin hayranları tarafından merak konusu olan soruya Çağatay Ulusoy'dan cevap geldi.
7.04.2024 Magazin
Kıvanç Tatlıtuğ arka kapıdan kaçtı! Eşi Başak Dizer'le olduğu mekanda tartışma çıktı!
Kıvanç Tatlıtuğ arka kapıdan kaçtı! Eşi Başak Dizer'le olduğu mekanda tartışma çıktı! Başak Dizer, önceki gece Etiler'deki bir mekana eşi Kıvanç Tatlıtuğ'un yanına eğlenmeye geldi. Dizer'in mekana girmesinin ardından mekanın karşı apartmanında oturan bir komşu, mekanın yüksek sesinden şikayetçi oldu. Tatlıtuğ, konşuyu fırsat bilerek eşini de alıp arka kapıdan kaçtı.
17.03.2024 Magazin
Aile dizisi neden final yapıyor? Devin finalde ölüyor mu? Aile son bölümde neler olacak?
Aile dizisi neden final yapıyor? Devin finalde ölüyor mu? Aile son bölümde neler olacak? Aile dizisi neden final yapıyor sorusunun yanıtı merak ediliyor. Kıvanç Tatlıtuğ, Serenay Sarıkaya, Nejat İşler ve Nur Sürer gibi yıldızların yer aldığı dizi 30. bölümü bu akşam yayınlanıyor. 30 Ocak Salı akşamı final yapacak Aile dizisinin finalinde Devin'in öleceği de araştırılmaya başlandı. Başlangıçta 30 bölüm süreceği açıklanan Aile dizisinin final bölümünde neler olacak?
30.01.2024 Magazin
Aile bu bölümde mi final yapıyor? Aile dizisi finali ne zaman? Geri sayım başladı!
Aile bu bölümde mi final yapıyor? Aile dizisi finali ne zaman? Geri sayım başladı! Show Tv'de Salı akşamları yayınlanan Aile dizisi finali merakla bekleniyor. Başrollerinde Serenay Sarıkaya, Nur Sürer, Kıvanç Tatlıtuğ'un yer aldığı dizi Aslan ve Devin'in hikayesini anlatıyor ilk günden bu yana. Ancak hikayede sona gelindi. Final öncesi kadroya yeni isimler de dahil olmaya devam ediyor. Peki 16 Ocak Aile dizisi final mi yapacak? İşte AİLE FİNAL TARİHİ...
30.01.2024 Magazin
Bu akşam Aile dizisi var mı? 2 Ocak Aile var mı, yok mu, Aile dizisi yeni bölüm ne zaman, Show TV Aile dizisi bugün var mı?
Bu akşam Aile dizisi var mı? 2 Ocak Aile var mı, yok mu, Aile dizisi yeni bölüm ne zaman, Show TV Aile dizisi bugün var mı? Aile dizisinin bu akşam yeni bölümüyle ekranlara gelip gelmeyeceği sorgulanıyor. Show Tv’nin sevilen yapımı Aile Kıvanç Tatlıtuğ ve Serenay Sarıkaya’nın başarılı performansıyla her hafta Salı günü ekranlara geliyor. Show Tv’nin 2 Ocak Salı günü TV yayın akışını kontrol edenler “Aile yeni bölümü ne zaman, 2 Ocak Aile dizi var mı, bugün Aile dizisi yok mu?” sorusunun yanıtını araştırıyor.
2.01.2024 Televizyon
İstanbul İçin Son Çağrı filmi konusu nedir? İstanbul İçin Son Çağrı ne zaman yayınlanacak?
İstanbul İçin Son Çağrı filmi konusu nedir? İstanbul İçin Son Çağrı ne zaman yayınlanacak? İstanbul İçin Son Çağrı filmi konusu nedir? Kıvanç Tatlıtuğ ve Beren Saat'in yer aldığı Netflix filmi İstanbul İçin Son Çağrı için beklenen haber geldi. Büyük bir merakla beklenen filmden ilk fragman yayınlandı. İşte, İstanbul İçin Son Çağrı filmi konusu nedir, oyuncuları kimler ve ne zaman yayınlanacak sorularının cevapları...
14.12.2023 Televizyon
Altın Kelebek'teki konuşması gündem olmuştu! Ali Sunal: Onur Atilla'yı hızlandırılmış İngilizce kursuna yolluyoruz
Altın Kelebek'teki konuşması gündem olmuştu! Ali Sunal: Onur Atilla'yı hızlandırılmış İngilizce kursuna yolluyoruz Ali Sunal, önceki gün gerçekleştiren etkinlikte sohbet etti. Sunal, Altın Kelebek Ödül Töreni'nde 'Güldür Güldür Show' ekibinin Kerem Bürsin'in İngilizce konuşmasını ti'ye almasını değerlendirdi.
11.12.2023 Magazin
49. Pantene Altın Kelebek Ödülleri sahiplerini buldu! İşte kazananlar
49. Pantene Altın Kelebek Ödülleri sahiplerini buldu! İşte kazananlar 49’uncusu düzenlenen “Pantene Altın Kelebek Ödülleri” sahiplerini buldu. Ödül töreni bu yıl ilk kez simultane işaret dili ve sesli betimleme ile ekrana geldi.
4.12.2023 Magazin
Aile dizisinde erken final: Bu karar seyiriciyi hayretler içerisinde bıraktı!
Aile dizisinde erken final: Bu karar seyiriciyi hayretler içerisinde bıraktı! Show TV'nin Salı akşamlarına damga vuran dizisi Aile 22. bölümde final gibi bir sahne yer aldı. İşte seyirciye büyük sürpriz yaşatacak haberin detayları...
28.11.2023 Televizyon
Edis'in doğum gününe ünlü akını!
Edis'in doğum gününe ünlü akını! Edis, 32'nci yaşını erken bir doğum günü partisi ile kutladı. Ünlü şarkıcının partisine magazin dünyasının tanınmış simaları akın etti.
26.11.2023 Magazin
Kıvanç Tatlıtuğ'un Aşk-ı Memnu'daki yüzme sahnesi yorumu güldürdü!
Kıvanç Tatlıtuğ'un Aşk-ı Memnu'daki yüzme sahnesi yorumu güldürdü! Aşk-ı Memnu dizisinde Beren Saat ile başrolleri paylaşan Kıvanç Tatlıtuğ, İstanbul İçin Son Çağrı filminde bir kez daha partner oldu. Tatlıtuğ yıllar sonra dizideki yüzme sahnesiyle ilgili konuştu, yaptığı yorum çok güldürdü.
25.11.2023 Magazin
Aile dizisine Zümrüt Yoldanlı katıldı! Zümrüt Yoldanlı'yı kim oynuyor? Aysun Metiner kimdir, oynadığı diziler...
Aile dizisine Zümrüt Yoldanlı katıldı! Zümrüt Yoldanlı'yı kim oynuyor? Aysun Metiner kimdir, oynadığı diziler... Aile dizisine Zümrüt Yoldanlı karakteri katıldı. Show Tv'de yayınlanan ve başrollerinde Kıvanç Tatlıtuğ, Serenay Sarıkaya'nın yer aldığı diziye Zümrüt Yoldanlı rolüyle Aysun Metiner dahil oldu. Peki Aysun Metiner kimdir, hangi dizilerde rol aldı? İşte Aysun Metiner'in memleketi ve diğer bilgiler.
14.11.2023 Ünlüler Dünyası
Aile dizisinde Dilan-Engin Polat çiftine gönderme yapıldı! Dilan Polat, Kıvanç Tatlıtuğ'a cevap verdi
Aile dizisinde Dilan-Engin Polat çiftine gönderme yapıldı! Dilan Polat, Kıvanç Tatlıtuğ'a cevap verdi Aile dizisi yeni bölümyle ekrana geldi. Show Tv'de yayınlanan ve başrollerinde Kıvanç Tatlıtuğ, Serenay Sarıkaya, Nur Sürer'in yer aldığı dizinin yeni bölümünde son günlerin en çok konuşulan çifti Dilan-Engin Polat çiftine gönderme yapıldı. Sahnenin sosyal medyada gündem olması sonrası Dilan Polat, sosyal medyadan cevap verdi.
31.10.2023 Televizyon
Didem Soydan iddialı pozlarıyla ilgili konuştu
Didem Soydan iddialı pozlarıyla ilgili konuştu "Evli ve çocuklu eski sevgilime aşığım" açıklamasıyla magazin gündemini karıştıran Didem Soydan, geçtiğimiz gün Kıvanç Tatlıtuğ'un doğum günü partisine katıldı. Mekan çıkışı gazetecilerin sorularını yanıtlayan ünlü manken, sosyal medyada paylaştığı iddialı fotoğrafları hakkında konuştu.
29.10.2023 Magazin
Aşk-ı Memnu ne zaman çekildi? Aşk-ı Memnu yalısı nerede? İşte Aşk-ı Memnu finalinde yaşananlar...
Aşk-ı Memnu ne zaman çekildi? Aşk-ı Memnu yalısı nerede? İşte Aşk-ı Memnu finalinde yaşananlar... Aşk-ı Memnu hangi yıl çekildi sorusunun yanıtı merak ediliyor. Türk televizyon tarihinin en önemli yapımlarından Aşk-ı Memnu bu akşam final bölümüyle ekrana geliyor. Kıvanç Tatlıtuğ, Beren Saat, Selçuk Yöntem gibi yıldızların başrollerini paylaştığı dizinin finalinde yaşananlar hafızalardaki tazeliğini koruyor. Peki Aşk-ı Memnu yalısı nerede? İşte Aşk-ı Memnu finalinde yaşananlar...
22.10.2023 Televizyon
İstanbul İçin Son Çağrı konusu ve oyuncuları || İstanbul İçin Son Çağrı filmi ne zaman çıkacak, fragman yayınlandı mı?
İstanbul İçin Son Çağrı konusu ve oyuncuları || İstanbul İçin Son Çağrı filmi ne zaman çıkacak, fragman yayınlandı mı? İstanbul İçin Son Çağrı konusu ve oyuncuları ile ne zaman yayınlanacağı sorgulanmaya başlandı. Netflix, başrollerini Kıvanç Tatlıtuğ ve Beren Saat'in paylaştığı yeni filmi "İstanbul İçin Son Çağrı"nın yayın tarihini açıkladı. Peki, İstanbul İçin Son Çağrı filmi ne zaman çıkacak? İstanbul İçin Son Çağrı filminin konusu nedir, İstanbul İçin Son Çağrı oyuncuları kim?
18.10.2023 Kültür Sanat
Aile 16. bölüm fragmanı: Devin kafayı attı, Hülya'nın test sonuçlarını değiştirdiği ortaya çıktı!
Aile 16. bölüm fragmanı: Devin kafayı attı, Hülya'nın test sonuçlarını değiştirdiği ortaya çıktı! Aile 16 bölüm fragmanı yayınlandı. Show Tv'de yayınlanan ve başrollerinde Serenay Sarıkaya, Kıvanç Tatlıtuğ, Nur Sürer'in yer aldığı dizinin yeni bölüm fragmanında Devin, Soykanlar'ın konağına geri döndü. "Leyla dışarı çıkana kadar Zeyno da Kaya da benim himayem altında" diyen Devin bir de kafa attı. Öte yandan Hülya Soykan'ın test sonuçlarını değiştirdiği ortaya çıktı.
10.10.2023 Televizyon
Aile dizisi yeni sezonda kimler katıldı? Aile 2. sezon oyuncuları kimler, yeni bölüm bu akşam var mı?
Aile dizisi yeni sezonda kimler katıldı? Aile 2. sezon oyuncuları kimler, yeni bölüm bu akşam var mı? Aile dizisi yeni sezon oyuncuları kimler sorusunun yanıtı merak ediliyor. Show Tv'de yayınlanan ve başrollerinde Kıvanç Tatlıtuğ, Serenay Sarıkaya, Nur Sürer, Nejat İşler'in yer aldığı The Sopranos uyarlaması Aile 2. sezonuyla bu akşam başlıyor. İlk sezon Aslan ve Devin arasındaki dikkat çeken hikaye yeni sezonda da ilgi toplayacak. Dizinin oyuncu kadrosunda ise değişiklikler var. Peki Aile 2. sezonda hangi oyuncular katıldı? İşte detaylar...
3.10.2023 Televizyon
Aile 2. sezon fragmanı: Devin ve Aslan'ı aşk iyileştirecek mi?
Aile 2. sezon fragmanı: Devin ve Aslan'ı aşk iyileştirecek mi? Aile 2 sezon fragmanı yayınlandı. Show Tv'de yayınlanan ve başrollerinde Kıvanç Tatlıtuğ, Serenay Sarıkaya, Nur Sürer'in yer aldığı dizinin ikinci sezon tanıtımında Devin ve Aslan arasındaki diyalog çekti. Uzun süredir merakla beklenen Aile dizisinin ikinci sezon başlama tarihide belli oldu.
22.09.2023 Televizyon
Aşkı Memnu neden yok, Aşkı Memnu bugün yok mu? Aşk-ı Memnu bitti mi, final mi yaptı? 20 Eylül Kanal D yayın akışı!
Aşkı Memnu neden yok, Aşkı Memnu bugün yok mu? Aşk-ı Memnu bitti mi, final mi yaptı? 20 Eylül Kanal D yayın akışı! Aşk-ı Memnu neden yok sorusuna, yanıt aranıyor. 20 Eylül Çarşamba günü bölümünün yayınlanmaması nedeniyle merak ediliyor. Kanal D ekranlarında yayınlanan dizi tekrar bölümleriyle yeniden izleyicilerle buluştu. Beren Saat, Kıvanç Tatlıtuğ, Selçuk Yöntem, Hazal Kaya, Nebahat Çehre, Zerrin Tekindor ve Nur Fettahoğlu’nun başrollerde yer aldığı dizinin bugün ekranlarda olmaması nedeniyle Aşk-ı Memnu bitti mi? sorunun yanıtı araştırılıyor. Peki, Aşkı Memnu neden yok, Aşkı Memnu bugün yok mu? Aşk-ı Memnu bitti mi, final mi yaptı? 20 Eylül Kanal D yayın akışı…
20.09.2023 Televizyon
Farah Zeynep Abdullah İtalya'da  Premio Kinéo’da ödüle layık görüldü
Farah Zeynep Abdullah İtalya'da Premio Kinéo’da ödüle layık görüldü Farah Zeynep Abdullah, bu yıl 80’inci kez düzenlenen Venedik Film Festivali’nin yan etkinliği Premio Kinéo’da ödüle layık görüldü.
1.09.2023 Magazin
Aile dizisi yeni sezona bir eksikle başlıyor! Ünlü oyuncu veda haberini doğruladı!
Aile dizisi yeni sezona bir eksikle başlıyor! Ünlü oyuncu veda haberini doğruladı! Aile dizisi yeni sezonu ne zaman başlıyor diyenlere müjdeli haber geldi. Show Tv'de yayınlanan ve başrollerinde Serenay Sarıkaya, Kıvanç Tatlıtuğ, Nur Sürer gibi yıldızların yer aldığı dizi 2. sezonu için gün sayıyor. Aslan ve Devin'in hikayesinin tekrar başlayacağı tarih açıklandı. Ancak bu güzel haberi gölgeleyen bir veda haberi daha var. Aslan yeni sezonda kardeşsiz kalabilir. Peki Aile 2. sezon başlama tarihi ne zaman? İşte detaylar...
24.08.2023 Televizyon
'Aşk-ı Memnu' uyarlaması 'Bihter' filminden yeni görüntüler! Yeni Bihter tartışmaları yine gündemde!
'Aşk-ı Memnu' uyarlaması 'Bihter' filminden yeni görüntüler! Yeni Bihter tartışmaları yine gündemde! Kıvanç Tatlıtuğ, Beren Saat, Selçuk Yöntem ve Hazal Kaya'nın başrollerinde yer aldığı, Kanal D'nin fenomen dizisi 'Aşk-ı Memnu' dizisinin hikayesi film olarak uyarlandı. Dijital platformda yayınlanacak 'Bihter'den yeni kareler yayınlanınca, izleyiciler ikiye bölündü.
17.08.2023 Magazin

Benzer Haber Etiketleri

Kıvanç Tatlıtuğ Kimdir ile ilgili olan tüm haberleri bu sayfa üzerinden görüntüleyebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak ve diğer görselleri incelemek istiyorsanız haber başlıklarına tıklayabilirsiniz. Önceki kıvanç tatlıtuğ kimdir haberlerini görmek için Daha Fazla İçerik Göster butonunu kullanabilirsiniz.