Kıvanç

Kıvanç

Son dakika kıvanç haberleri ile ilgili Gazete Vatan adresinde yer alan tüm haberlere bu sayfadan ulaşabilirsiniz. Geçmişte yaşanan kıvanç ile ilgili gelişmeler, bugün yayınlanan güncel haberler ve çok daha fazlasını kıvanç haber sayfamızda bulabilirsiniz.

Kıvanç

haberleri sayfasında son dakika yaşanan kıvanç gelişmeleri de dahil olmak üzere 3.566 kıvanç haberi bulunmuştur. Tüm kıvanç haberleri aşağıda listelenmiştir.
Başkan Kıvanç duyurdu! “Adana’nın ihracatı 1 milyar dolara ulaştı”
Başkan Kıvanç duyurdu! “Adana’nın ihracatı 1 milyar dolara ulaştı” Adana Sanayi Odası Yönetim Kurulu Başkanı Zeki Kıvanç, Adana ihracatının 2024 yılı Nisan döneminde bir önceki yılın aynı dönemine göre yüzde 3,8 artış ile 238 milyon 702 bin dolara ulaştığını belirtti. Başkan Kıvanç, “Adana olarak Ocak-Nisan 2024 döneminde ise 2023 yılının aynı dönemine göre Adana ihracatı yüzde 7,9 artış ile 1 milyar dolara ulaşmıştır” dedi.
3.05.2024 Adana
Kıvanç Tatlıtuğ'dan dikkat çeken Çağatay Ulusoy yorumu!
Kıvanç Tatlıtuğ'dan dikkat çeken Çağatay Ulusoy yorumu! Güne dans ederek başladığını vurgulayan oyuncu Kıvanç Tatlıtuğ, Mavi’nin yeni reklam kampanyasında ettiği dans hakkında konuştu. Tatlıtuğ, “Güne dans ederek başlıyorum. Yıllar önce de bir müzikal yapmıştım. Dans etmek beni heyecanlandırdı” dedi.
1.05.2024 Magazin
Çukurova bölgesi, Belarus’un ihtiyaç duyduğu birçok sektör için önemli tedarikçi konumunda
Çukurova bölgesi, Belarus’un ihtiyaç duyduğu birçok sektör için önemli tedarikçi konumunda Adana Sanayi Odası Yönetim Kurulu Başkanı Zeki Kıvanç, Belarus Cumhuriyeti ile karşılıklı iş birliğinin artırılması gerektiğini ve bu konuda iş birliğine hazır olduklarını söyledi.
26.04.2024 Adana
Cem Yılmaz’la göndermesi çok konuşulmuştu! Mert Demir ile aşk yaşayan Serenay Sarıkaya’dan kulis pozu geldi!
Cem Yılmaz’la göndermesi çok konuşulmuştu! Mert Demir ile aşk yaşayan Serenay Sarıkaya’dan kulis pozu geldi! Kıvanç Tatlıtuğ ile birlikte başrolü paylaştığı 'Aile' dizisinin sona ermesinin ardından Serenay Sarıkaya Mert Demir’le olan aşkıyla konuşulmaya devam ediyor. Serenay Sarıkaya, son olarak kuliste hazırlanırken verdiği pozla beğeni yağmuruna tutuldu.
26.04.2024 Magazin
Şekip Mosturoğlu adaylığını açıkladı!
Şekip Mosturoğlu adaylığını açıkladı! Şekip Mosturoğlu, Fenerbahçe Yüksek Divan Kurulu başkanlığına adaylığını açıkladı.
18.04.2024 Fenerbahçe
Kenan İmirzalıoğlu ile Kıvanç Tatlıtuğ'dan doğum günü pozu!
Kenan İmirzalıoğlu ile Kıvanç Tatlıtuğ'dan doğum günü pozu! Kıvanç Tatlıtuğ oğlunun doğum gününü kutladı, partiye yıllar önce “Ezel” dizisinde birlikte rol aldığı arkadaşı Kenan İmirzalıoğlu da katıldı.
17.04.2024 Magazin
Araları açık mı? Çağatay Ulusoy'dan Kıvanç Tatlıtuğ açıklaması
Araları açık mı? Çağatay Ulusoy'dan Kıvanç Tatlıtuğ açıklaması Dostluklarıyla dikkat çeken Kıvanç Tatlıtuğ ve Çağatay Ulusoy'un, Instagram'da birbirlerini takip etmeyi bıraktığı öne sürülmüştü. Bu hamle sonrası sosyal medyada ortaya atılan 'arkadaşlık bitti' iddiası gündem olmuştu. İkilinin hayranları tarafından merak konusu olan soruya Çağatay Ulusoy'dan cevap geldi.
7.04.2024 Magazin
Kıvanç Tatlıtuğ arka kapıdan kaçtı! Eşi Başak Dizer'le olduğu mekanda tartışma çıktı!
Kıvanç Tatlıtuğ arka kapıdan kaçtı! Eşi Başak Dizer'le olduğu mekanda tartışma çıktı! Başak Dizer, önceki gece Etiler'deki bir mekana eşi Kıvanç Tatlıtuğ'un yanına eğlenmeye geldi. Dizer'in mekana girmesinin ardından mekanın karşı apartmanında oturan bir komşu, mekanın yüksek sesinden şikayetçi oldu. Tatlıtuğ, konşuyu fırsat bilerek eşini de alıp arka kapıdan kaçtı.
17.03.2024 Magazin
Kıvanç tekstil karşılayacak: ÇÜ'den öğrencilere iftar yemeği desteği
Kıvanç tekstil karşılayacak: ÇÜ'den öğrencilere iftar yemeği desteği Çukurova Üniversitesi (ÇÜ), Kıvanç Tekstil ve Adana Vakıflar Bölge Müdürlüğü arasında “2024 Yılı Ramazan Ayı Döneminde Öğrencilere Yemek İkramı Protokolü” imzalandı.
7.03.2024 Adana
Dış ticaret ilişkileri ADASO'da görüşüldü
Dış ticaret ilişkileri ADASO'da görüşüldü Kosova Cumhuriyeti Bölgesel Kalkınma Bakanı Fikrim Damka ve beraberindeki heyetin katılımıyla Adana Sanayi Odası’nda Türkiye-Kosova ikili ticari ilişkilerin görüşüldüğü toplantı düzenlendi.
18.02.2024 Adana
ÇKA, girişimcileri yatırımcılar ile buluşturdu
ÇKA, girişimcileri yatırımcılar ile buluşturdu Sanayi ve Teknoloji Bakanlığı Kalkınma Ajansları Genel Müdürlüğü koordinasyonunda faaliyetlerini yürüten Çukurova Kalkınma Ajansı (ÇKA) bölgede girişimcilik ekosistemini geliştirmeye devam ediyor. ÇKA tarafından Adana’da girişim sermaye fonları, melek yatırımcılar, girişimciler ve ekosistem paydaşlarının katılımı ile “Çukurova Yatırımcı- Girişimci Buluşması” etkinliği düzenlendi.
4.02.2024 Adana
Aile dizisi neden final yapıyor? Devin finalde ölüyor mu? Aile son bölümde neler olacak?
Aile dizisi neden final yapıyor? Devin finalde ölüyor mu? Aile son bölümde neler olacak? Aile dizisi neden final yapıyor sorusunun yanıtı merak ediliyor. Kıvanç Tatlıtuğ, Serenay Sarıkaya, Nejat İşler ve Nur Sürer gibi yıldızların yer aldığı dizi 30. bölümü bu akşam yayınlanıyor. 30 Ocak Salı akşamı final yapacak Aile dizisinin finalinde Devin'in öleceği de araştırılmaya başlandı. Başlangıçta 30 bölüm süreceği açıklanan Aile dizisinin final bölümünde neler olacak?
30.01.2024 Magazin
Aile bu bölümde mi final yapıyor? Aile dizisi finali ne zaman? Geri sayım başladı!
Aile bu bölümde mi final yapıyor? Aile dizisi finali ne zaman? Geri sayım başladı! Show Tv'de Salı akşamları yayınlanan Aile dizisi finali merakla bekleniyor. Başrollerinde Serenay Sarıkaya, Nur Sürer, Kıvanç Tatlıtuğ'un yer aldığı dizi Aslan ve Devin'in hikayesini anlatıyor ilk günden bu yana. Ancak hikayede sona gelindi. Final öncesi kadroya yeni isimler de dahil olmaya devam ediyor. Peki 16 Ocak Aile dizisi final mi yapacak? İşte AİLE FİNAL TARİHİ...
30.01.2024 Magazin
Büyükelçi Manasijevski'den Adana Sanayi Odası’nda ziyaret
Büyükelçi Manasijevski'den Adana Sanayi Odası’nda ziyaret Kuzey Makedonya Büyükelçisi Jovan Manasijevski Adana Sanayi Odası’nda Başkan Zeki Kıvanç ve yönetim kurulu üyelerini ziyaret etti.
24.01.2024 Adana
Türkiye Kupası'nda büyük sürpriz! Süper Lig ekibi elendi
Türkiye Kupası'nda büyük sürpriz! Süper Lig ekibi elendi Ziraat Türkiye Kupası 5. Tur mücadelesinde Bandırmaspor, deplasmanda karşılaştığı Kasımpaşa’yı 1-0’lık skorla mağlup ederek, son 16 turuna yükseldi.
Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan Türkiye Uzay Ajansı paylaşımı: Gurur duy Türkiye
Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan Türkiye Uzay Ajansı paylaşımı: Gurur duy Türkiye Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Türkiye Uzay Ajansı'nın ilk Türk astronot Alper Gezeravcı için hazırladığı videoyu paylaştı.
10.01.2024 Gündem
Fatih Camii imamına bıçaklı saldırı! İşte yaralıların son durumu
Fatih Camii imamına bıçaklı saldırı! İşte yaralıların son durumu Fatih Camii içerisinde slogan atan Ö.S.'yi uyaran Cami İmamı Galip Usta ve o sırada camide olan Bilal Erdem, Ö.S.'nin bıçaklı saldırısı sonucu yaralandı. Saldırı anına ait görüntüler ortaya çıkarken yaralıların sağlık durumu hakkında son bilgi de paylaşıldı.
9.01.2024 Gündem
Kıvanç Talu ve eşi Beril Talu’nun ifadeleri ortaya çıktı: Borcu ödemek için Porsche ve tekne satmışlar
Kıvanç Talu ve eşi Beril Talu’nun ifadeleri ortaya çıktı: Borcu ödemek için Porsche ve tekne satmışlar 150 milyon liralık vurgun yaptıkları iddia edilen ve tutuklanarak cezaevine gönderilen sosyal medya fenomeni Kıvanç Talu ve eşi Beril Talu’nun hakimlik ifadesi ortaya çıktı. Kıvanç Talu hakimlikteki ifadesinde, "Son dönemlerde bir sarmala girmiştim. Öyle ki kendi kullandığım ancak eşimin babası adına olan Porsche marka bir araç ve şirkete ait bir araç ve tekneyi satmak zorunda kaldım. Hatta pek çok kredi çektim. Borcu borçla kapatmaktaydım" dedi.
9.01.2024 Gündem
Kıvanç Talu ve Beril Talu itiraf etti! Neden yurt dışına kaçtıkları ortaya çıktı
Kıvanç Talu ve Beril Talu itiraf etti! Neden yurt dışına kaçtıkları ortaya çıktı Sosyal medya fenomeni Kıvanç Talu ve eşi Beril Talu'nun yaklaşık 150 milyon liralık vurgun yapıp yurt dışına kaçtıkları iddia edilmişti. Dün öğle saatlerinde Gürcistan'dan Sabiha Gökçen Havalimanı'na gelen Talu çifti gözaltına alındı. Asayiş şube müdürlüğünde işlemleri tamamlanan Kıvanç ve Beril Talu çifti, Anadolu Adliyesi'ne getirildi. Talu çifti, savcılık ifadelerinin ardından "Nitelikli dolandırıcılık" suçundan tutuklanma talebiyle sulh ceza hakimliğine sevk edildi. Hakimlik 2 şüphelinin de tutuklanmasına karar verdi. Öte yandan ifadeleri ortaya çıkan Talu çifti yurt dışına neden kaçtıklarını da anlattı.
6.01.2024 Gündem
Kıvanç Beril Talu çifti yakalandı mı? 150 milyonluk vurgun yapan Kıvanç Beril Talu kimdir, nereli, kaç yaşındalar? Fenomen çift Kıvanç Talu Beril Talu olayı nedir?
Kıvanç Beril Talu çifti yakalandı mı? 150 milyonluk vurgun yapan Kıvanç Beril Talu kimdir, nereli, kaç yaşındalar? Fenomen çift Kıvanç Talu Beril Talu olayı nedir? Sosyal medya fenomeni Kıvanç Talu ve Beril Talu'nun yaklaşık 150 milyonluk vurgun yapıp yurt dışına kaçtığı iddia edilmişti. Şikayetler üzerine harekete geçen polis ekipleri çifti yakaladı. Peki, 150 milyonluk vurgun yapan Kıvanç Beril Talu kimdir, nereli, kaç yaşındalar? Fenomen çift Kıvanç Talu Beril Talu olayı nedir?
5.01.2024 Gündem
Kıvanç Talu - Beril Talu kaçmaya çalışırken yakalandı! Fenomen çiftin ifadeleri ortaya çıktı
Kıvanç Talu - Beril Talu kaçmaya çalışırken yakalandı! Fenomen çiftin ifadeleri ortaya çıktı Sosyal medya fenomeni Kıvanç Talu ve eşi Beril Talu'nun yaklaşık 150 milyonluk vurgun yapıp yurt dışına kaçtığı iddia edilmişti. Gürcistan'dan Sabiha Gökçen Havalimanı'na gelen Talu çifti gözaltına alındı. Kıvanç Talu ve Beril Talu'nun ifadeleri ortaya çıktı.
5.01.2024 Gündem
Balon balığının en zehirlisini yemişler! Yasak getirilmeli
Balon balığının en zehirlisini yemişler! Yasak getirilmeli Çukurova Üniversitesi (ÇÜ) Su Ürünleri Fakültesi Öğretim Üyesi Doç. Dr. Ali Rıza Köşker, Hatay'ın İskenderun ilçesinde balon balığı tüketimi sonucu hastanelik olan 7 kişilik ailenin, Akdeniz'in en zehirlisi olanı benekli balon balığını yediklerini söyledi.
5.01.2024 Gündem
Talu çifti Sabiha Gökçen Havaliman'ında yakalandı
Talu çifti Sabiha Gökçen Havaliman'ında yakalandı Sosyal medya fenomeni Kıvanç Talu ve eşi Beril Talu'nun yaklaşık 150 milyonluk vurgun yapıp yurt dışına kaçtığı iddia edilmişti. Gürcistan'dan Sabiha Gökçen Havalimanı'na gelen Talu çifti polis ekiplerince yakalandı. Asayiş Şube Müdürlüğü'nde işlemleri tamamlanan şüpheliler adliyeye sevk edildi.
5.01.2024 Vatan TV
Kıvanç Talu Beril Talu gözaltına mı alındı? Var Böyle Tipler olayı nedir, Kıvanç Beril Talu çifti nerede?
Kıvanç Talu Beril Talu gözaltına mı alındı? Var Böyle Tipler olayı nedir, Kıvanç Beril Talu çifti nerede? 'Var Böyle Tipler' kanalıyla bilinen sosyal medya fenomeni Kıvanç Talu ve eşi Beril Talu'nun milyonlarca liralık vurgun yapıp yurt dışına kaçtığı iddia edilmişti. Şikayetler üzerine harekete geçen polis Kıvanç Talu ve eşi Beril Talu'yu yakaladı. Peki, Kıvanç Talu Beril Talu gözaltına mı alındı? Var Böyle Tipler olayı nedir?
5.01.2024 Gündem
Kıvanç Talu ve eşi Beril Talu yakalandı!
Kıvanç Talu ve eşi Beril Talu yakalandı! Yaklaşık 150 milyonluk vurgun yapıp yurt dışına kaçtıkları iddia edilmişti... 'Var Böyle Tipler' kanalıyla bilinen sosyal medya fenomeni Kıvanç Talu ve eşi Beril Talu yakalandı.
5.01.2024 Gündem

Benzer Haber Etiketleri

Kıvanç ile ilgili olan tüm haberleri bu sayfa üzerinden görüntüleyebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak ve diğer görselleri incelemek istiyorsanız haber başlıklarına tıklayabilirsiniz. Önceki kıvanç haberlerini görmek için Daha Fazla İçerik Göster butonunu kullanabilirsiniz.