Serenay Sarıkaya Kimdir

Serenay Sarıkaya Kimdir

Serenay Sarıkaya (1 Temmuz 1991, Ankara), Türk oyuncu ve modeldir. Şaşkın adlı bir sinema filminde rol alarak oyunculuğa adım attı. İlk oyunculuk deneyimini Şaşkın (2006) filmiyle kazanan Sarıkaya, sonrasında Plajda (2008) filminde rol aldı. İlk kez Sinan Çetin'in Peri Masalı (2008) dizisinde yer alarak dizi oyunculuğuna başladı ve yine aynı yıl Sinan Çetin tarafından hazırlanan Limon Ağacı (2008) dizisinde ilk başrolünü üstlendi. Dizinin sona ermesinin ardından Adanalı (2008-2010) dizisinde rol almaya başladı. 2010 yılında düzenlenen Miss Turkey yarışmasında Gizem Memiç'in ardından ikinci oldu ve Türkiye'yi Miss Universe yarışmasında temsil etmeye hak kazandı. Ardından Lale Devri (2010-2013) ve Medcezir (2013-2015) dizilerinin başrolünde yer alarak popüleritesini arttırdı. Ejderhanı Nasıl Eğitirsin filminde seslendirme yapan Sarıkaya Behzat Ç. Ankara Yanıyor filminde de rol aldı. Dizi ve sinema filmlerinde oynamasının yanı sıra Sarıkaya, reklam filmlerinde de yer aldı ve bazı önemli markaların da reklam yüzü oldu. 2014 yılında GQ Türkiye tarafından yılın kadını seçildi. Bugüne kadar iki Altın Kelebek Ödülü dâhil olmak üzere çok sayıda ödül kazandı.

Serenay Sarıkaya Kimdir

haberleri sayfasında son dakika yaşanan serenay sarıkaya kimdir gelişmeleri de dahil olmak üzere 1.102 serenay sarıkaya kimdir haberi bulunmuştur. Tüm serenay sarıkaya kimdir haberleri aşağıda listelenmiştir.
Ümran Seyhan ve Kenan Tosun aşkı hız kesmeden devam ediyor! Evlilik sorusu gülümsetti
Ümran Seyhan ve Kenan Tosun aşkı hız kesmeden devam ediyor! Evlilik sorusu gülümsetti Serenay Sarıkaya'nın annesi Ümran Seyhan ile Cansu Tosun'un babası Kenan Tosun'un aşkı tam gaz devam ediyor. İkili geçtiğimiz pazar günü güneşli havayı fırsat bilip yürüyüşe çıktı.
23.04.2024 Magazin
Serenay Sarıkaya’dan misilleme! Cem Yılmaz dekolteli elbisesine gönderme yapmıştı
Serenay Sarıkaya’dan misilleme! Cem Yılmaz dekolteli elbisesine gönderme yapmıştı Serenay Sarıkaya'nın New York ödül gecesi kombinine göndermeli paylaşım yaptığı iddia edilen Cem Yılmaz'a Sarıkaya’dan misilleme gecikmedi.
20.04.2024 Magazin
Kimler Geldi Kimler Geçti dizisi konusu nedir? Serenay Sarıkaya'lı Kimler Geldi Kimler Geçti oyuncuları kimler? İkinci sezonu var mı?
Kimler Geldi Kimler Geçti dizisi konusu nedir? Serenay Sarıkaya'lı Kimler Geldi Kimler Geçti oyuncuları kimler? İkinci sezonu var mı? Başarılı oyuncu Serenay Sarıkaya'nın başrolünde olduğu Kimler Geldi Kimler Geçti dizisi Netflix platformunda 9 Mayıs'ta ilk sezonuyla gösterime girecek. Ece Yörenç imzalı Kimler Geldi Kimler Geçtiği dizisi konusu nedir, oyuncuları kimler? Detaylara gelin birlikte bakalım.
16.04.2024 Magazin
Zara'dan Serenay Sarıkaya'ya abla tavsiyesi! Sahne alması için açık çek verildiği iddia edilmişti
Zara'dan Serenay Sarıkaya'ya abla tavsiyesi! Sahne alması için açık çek verildiği iddia edilmişti Ramazan Bayramı'nın 2. gününde Kıbrıs'ta sahne alan Zara, konser öncesi gazetecilerin sorularını yanıtlamayı da ihmal etmedi. Ünlü isim, Serenay Sarıkaya’nın bir mekandan sahneye çıkmayı kabul etmesi karşılığında açık çek teklifi aldığı iddialarını yorumlarken, estetik yapan ünlülere de seslendi.
13.04.2024 Magazin
Serenay Sarıkaya'nın elbisesi olay oldu
Serenay Sarıkaya'nın elbisesi olay oldu Başarılı oyuncu Serenay Sarıkaya, GQ'nun New York'ta düzenlediği 'GQ Küresel Yaratıcılık Ödülleri' gecesinde ödül aldı. Törene derin dekolteli, siyah elbisesiyle katılan Sarıkaya, sosyal medyada gündem oldu.
12.04.2024 Magazin
Serenay Sarıkaya'dan ilan-ı aşk! İlk kez Mert Demir ile ilgili konuştu
Serenay Sarıkaya'dan ilan-ı aşk! İlk kez Mert Demir ile ilgili konuştu Oyuncu Serenay Sarıkaya'nın adı bir süredir şarkıcı Mert Demir'le anılıyordu. Sosyal medya yorumlarıyla dikkat çeken ikili, baş başa gittikleri Milano tatili dönüşü objektiflere yansımış ama aşk sorularını yanıtsız bırakmıştı. Etiler'de görüntülenen Sarıkaya, kural bozdu; ilk kez sürpriz birlikteliği kabul etti.
10.04.2024 Magazin
Yasemin Şefkatli oğlu İbrahim Ayel'in sağlık durumu ile ilgili konuştu
Yasemin Şefkatli oğlu İbrahim Ayel'in sağlık durumu ile ilgili konuştu Sosyal medyada takipçilerinin sorularını yanıtlayan Yasemin Şefkatli, ocak ayında dünyaya gelen ikiz bebeklerinden İbrahim Ayel’in sağlık durumu hakkında bilgi verdi.
9.04.2024 Magazin
Serenay Sarıkaya -  Mert Demir'den Milano dönüşü yeni taktik!
Serenay Sarıkaya - Mert Demir'den Milano dönüşü yeni taktik! Şarkıcı Mert Demir (30) ve oyuncu Seranay Sarıkaya (31), aşk soruları karşısında her defasında sessiz kalıyor. Milano tatili dönüşü İstanbul Havalimanı'nda objektiflere yansıyan ikili, yan yana görüntü vermemek adına taktik yaptı. Kameraları fark eden Sarıkaya, sevgilisini telefonla uyardı.
9.04.2024 Magazin
Hadise'nin yaptığı reklam anlaşması dudak uçuklattı
Hadise'nin yaptığı reklam anlaşması dudak uçuklattı Sanat dünyasının birbirinden ünlü isimleri, 31 Mart'ta yerel yöneticilerini seçmek için oylarını kullandı. Sandığa giderken görüntülenen ünlülerden Serenay Sarıkaya, Adana Demirspor formasıyla dikkat çekti.
1.04.2024 Magazin
Serenay Sarıkaya'nın saati olay oldu
Serenay Sarıkaya'nın saati olay oldu Sanat dünyasının birbirinden ünlü isimleri, 31 Mart'ta yerel yöneticilerini seçmek için oylarını kullandı. Sandığa giderken görüntülenen ünlülerden Serenay Sarıkaya, Adana Demirspor formasıyla dikkat çekti.
1.04.2024 Magazin
Kombininden sonra şimdi de saatinin fiyatı olay oldu! Parası var ki takıyor!
Kombininden sonra şimdi de saatinin fiyatı olay oldu! Parası var ki takıyor! 31 Mart seçimleri kapsamında oyunu kullanan Serenay Sarıkaya’nın sandık kombininden sonra saatinin fiyatı dikkat çekti. Sarıkaya formasıyla beraber kombinlediği ünlü bir markaya ait saat sosyal medyanın en çok konuşulan konularından biri oldu.
1.04.2024 Magazin
Serenay Sarıkaya, Adana Demirspor formasıyla oy kullandı
Serenay Sarıkaya, Adana Demirspor formasıyla oy kullandı İstanbul’da 31 Mart 2024 Mahalli İdareler Genel Seçimi’nde oy kullanma işlemi saat 08.00 itibariyle başladı. Ünlü oyuncu Serenay Sarıkaya da oy kullanmaya Adana Demirspor formasıyla geldi. Oyuncu Serenay Sarıkaya, Beşiktaş’ta bulunan Tevfik Fikret İlkokulu’nda 1069 numaralı sandıkta oyunu kullandı.
31.03.2024 Vatan TV
Serenay Sarıkaya, Adana Demirspor formasıyla oy kullandı
Serenay Sarıkaya, Adana Demirspor formasıyla oy kullandı İstanbul’da 31 Mart 2024 Mahalli İdareler Genel Seçimi’nde oy kullanma işlemi saat 08.00 itibariyle başladı. Ünlü oyuncu Serenay Sarıkaya da oy kullanmaya Adana Demirspor formasıyla geldi. Oyuncu Serenay Sarıkaya, Beşiktaş’ta bulunan Tevfik Fikret İlkokulu’nda 1069 numaralı sandıkta oyunu kullandı.
31.03.2024 Adana
Satış rekorları kıran gençlik romanı film oldu
Satış rekorları kıran gençlik romanı film oldu Satış rekorları kıran gençlik romanı “Güneşi Söndürmem Gerek” aynı adla beyazperdede seyirci ile buluştu. Filmin oyuncuları, güzel bir çalışma olduğunu söyledi.
28.03.2024 Magazin
Mert Demirli bıyık sorusu Serenay Sarıkaya'yı güldürdü!
Mert Demirli bıyık sorusu Serenay Sarıkaya'yı güldürdü! Serenay Sarıkaya, yüzü olduğu lüks mücevher markasının etkinliği için gittiği Güney Kore'den dönüşte, İstanbul Havalimanı'nda görüntülendi. Basın mensuplarını karşısında görünce şaşkınlık yaşayan güzel oyuncu, uzun süredir adının aşk dedikodularına karıştığı Mert Demir'le ilgili sorulardan kaçamadı.
20.03.2024 Magazin
Taş Kağıt Makas'ın Rüya'sı Yüsra Geyik oldu
Taş Kağıt Makas'ın Rüya'sı Yüsra Geyik oldu Kanal D’nin yeni dizisi Taş Kağıt Makas: Hayatın Oyunu’nun kadrosu genişliyor. Hikayesi kadar kadrosuyla da dikkatleri üzerine çeken diziye, dördüncü bölümünden itibaren güzel oyuncu Yüsra Geyik dahil olacak.
11.03.2024 Magazin
Tuğba Özay’dan Serenay Sarıkaya’ya: Oyunculuk kariyerine başladı maalesef
Tuğba Özay’dan Serenay Sarıkaya’ya: Oyunculuk kariyerine başladı maalesef Ünlü model Tuğba Özay, geçtiğimiz gün katıldığı bir davette gazetecilerin sorularını yanıtladı. Modellik konusunda Türkiye'de zirve olduğunu ve veliahdının olmadığını söyleyen Özay, Serenay Sarıkaya hakkında iddialı açıklamalarda bulundu.
8.03.2024 Magazin
Cem Yılmaz'ın sevgilisi Necla Karahalil kimdir? Necla Karahalil ne iş yapıyor, kaç yaşında?
Cem Yılmaz'ın sevgilisi Necla Karahalil kimdir? Necla Karahalil ne iş yapıyor, kaç yaşında? Cem Yılmaz'ın yeni sevgilisi Necla Karahalil kimdir sorusunun yanıtı merak ediliyor. Serenay Sarıkaya ve Defne Samyeli ile birlikteliği ile daha önce gündeme gelen Cem Yılmaz'ın bu kez Necla Karahalil ile birlikte olduğu ortaya çıktı. Peki Necla Karahalil ne iş yapıyor? Necla Karahalil kaç yaşında?
3.03.2024 Magazin
Liseli aşıklar gibi el ele yakalandılar
Liseli aşıklar gibi el ele yakalandılar Oyuncu Serenay Sarıkaya'nın annesi Ümran Seyhan ile oyuncu Cansu Tosun'un babası Kenan Tosun, Nişantaşı’nda el ele objektiflere yansıdı.
23.02.2024 Magazin
Mert Demir, Serenay Sarıkaya'ya "aşk" sorusundan kaçamadı
Mert Demir, Serenay Sarıkaya'ya "aşk" sorusundan kaçamadı Şarkıcı Mert Demir'in oyuncu Serenay Sarıkaya ile aşk yaşadığı iddiası gündemdeki yerini korumaya devam ediyor.Geçtiğimiz gün yüzü olduğu giyim markasının etkinliğine katılan Demir, Sarıkaya "aşk" sorusuna dikkat çeken açıklama yaptı.
23.02.2024 Magazin
İbrahim Tatlıses ile ilgili  Cansever'den dikkat çeken açıklama: İmparator tektir, gerisi yedektir
İbrahim Tatlıses ile ilgili Cansever'den dikkat çeken açıklama: İmparator tektir, gerisi yedektir Bir dönem adından sıkça söz ettiren arabesk şarkıcılarından Cansever, sürpriz yaparak 'İmparator' lakaplı türkücü İbrahim Tatlıses'i dinlemeye gitti. Uzun süre sonra görüntülenen ünlü isim, Tatlıses'ten çok destek gördüğünü anlattı.
18.02.2024 Magazin
Serenay Sarıkaya - Mert Demir aşk mı yaşıyor? Amsterdam detayı ortaya çıktı
Serenay Sarıkaya - Mert Demir aşk mı yaşıyor? Amsterdam detayı ortaya çıktı Serenay Sarıkaya, son olarak 'Ateşe Düştüm' adlı şarkısıyla geniş kitleler tarafından tanınan şarkıcı Mert Demir ile anılmaya başlamıştı. Sarıkaya hakkındaki iddialar için 'Durun bakalım' yanıtını vermişti. Serenay Sarıkaya ile Mert Demir hakkında bomba bir iddia daha gündeme geldi.
18.02.2024 Magazin
Melek Mosso’dan Serenay Sarıkaya’a övgü! ‘Çok şanslı bir insan’
Melek Mosso’dan Serenay Sarıkaya’a övgü! ‘Çok şanslı bir insan’ Melek Mosso, önceki gece verdiği bir konserde sahne öncesi gazetecilerin sorularını yanıtladı. Bir şarkısını söyleyeceği arkadaşı Mert Demir ile aşk yaşadığı iddia edilen Serenay Sarıkaya hakkında konuştu.
9.02.2024 Magazin
Aile dizisi neden final yapıyor? Devin finalde ölüyor mu? Aile son bölümde neler olacak?
Aile dizisi neden final yapıyor? Devin finalde ölüyor mu? Aile son bölümde neler olacak? Aile dizisi neden final yapıyor sorusunun yanıtı merak ediliyor. Kıvanç Tatlıtuğ, Serenay Sarıkaya, Nejat İşler ve Nur Sürer gibi yıldızların yer aldığı dizi 30. bölümü bu akşam yayınlanıyor. 30 Ocak Salı akşamı final yapacak Aile dizisinin finalinde Devin'in öleceği de araştırılmaya başlandı. Başlangıçta 30 bölüm süreceği açıklanan Aile dizisinin final bölümünde neler olacak?
30.01.2024 Magazin
Aile bu bölümde mi final yapıyor? Aile dizisi finali ne zaman? Geri sayım başladı!
Aile bu bölümde mi final yapıyor? Aile dizisi finali ne zaman? Geri sayım başladı! Show Tv'de Salı akşamları yayınlanan Aile dizisi finali merakla bekleniyor. Başrollerinde Serenay Sarıkaya, Nur Sürer, Kıvanç Tatlıtuğ'un yer aldığı dizi Aslan ve Devin'in hikayesini anlatıyor ilk günden bu yana. Ancak hikayede sona gelindi. Final öncesi kadroya yeni isimler de dahil olmaya devam ediyor. Peki 16 Ocak Aile dizisi final mi yapacak? İşte AİLE FİNAL TARİHİ...
30.01.2024 Magazin

Benzer Haber Etiketleri

Serenay Sarıkaya Kimdir ile ilgili olan tüm haberleri bu sayfa üzerinden görüntüleyebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak ve diğer görselleri incelemek istiyorsanız haber başlıklarına tıklayabilirsiniz. Önceki serenay sarıkaya kimdir haberlerini görmek için Daha Fazla İçerik Göster butonunu kullanabilirsiniz.