Mert Demir

Mert Demir

Son dakika mert demir haberleri ile ilgili Gazete Vatan adresinde yer alan tüm haberlere bu sayfadan ulaşabilirsiniz. Geçmişte yaşanan mert demir ile ilgili gelişmeler, bugün yayınlanan güncel haberler ve çok daha fazlasını mert demir haber sayfamızda bulabilirsiniz.

Mert Demir

haberleri sayfasında son dakika yaşanan mert demir gelişmeleri de dahil olmak üzere 641 mert demir haberi bulunmuştur. Tüm mert demir haberleri aşağıda listelenmiştir.
Serenay Sarıkaya 32 oldu! Paylaşımı yorum yağmuruna tutuldu
Serenay Sarıkaya 32 oldu! Paylaşımı yorum yağmuruna tutulduSerenay Sarıkaya, müzisyen Mert Demir'le yaşadığı aşkla magazin gündeminde konuşulmaya devam ediyor. 1 Temmuz 1992 tarihinde dünyaya gelen güzel oyuncu, son olarak yaş günü paylaşımıyla gündeme geldi.
1.07.2024Magazin
Serenay Sarıkaya sevgilisi Mert Demir'i yalnız bırakmadı! Giydiği tişört dikkat çekti
Serenay Sarıkaya sevgilisi Mert Demir'i yalnız bırakmadı! Giydiği tişört dikkat çektiMert Demir, önceki akşam Harbiye Açık Hava Sahnesi’ndeydi. Harbiye’de ilk kez sahne alan ünlü şarkıcıyı, bu özel gecesinde sevgilisi Serenay Sarıkaya da yalnız bırakmadı.
27.06.2024Magazin
‘Antidepresan’a çalıntı davası! Mert Demir davanın reddini istedi
‘Antidepresan’a çalıntı davası! Mert Demir davanın reddini istediMerve Holefter, ‘Antidepresan’ şarkısının çalıntı olduğunu iddia ederek Mert Demir’e 2 milyon 10 bin liralık tazminat davası açtı. Kendisine ait ‘Alınsam’ adlı eserin nakarat melodisinin ‘Antidepresan’da kullanıldığını öne süren Merve Holefter, Mert Demir tarafından maddi ve manevi zarara uğradığını iddia etti.
20.06.2024Magazin
Serenay Sarıkaya ve Mert Demir Ajda Pekkan konserinde ayrı yerlerde!
Serenay Sarıkaya ve Mert Demir Ajda Pekkan konserinde ayrı yerlerde!Dün akşam Beşiktaş'ın Tüpraş Stadyum'unda Ajda Pekkan rüzgarı esti. Gecede sahne alacak olan Mert Demir, geçirdiği operasyon sebebiyle Pekkan'ın yanında yer alamadı. Demir sahne önünden konseri izlerken sevgilisi Serenay Sarıkaya locada görüntülendi.
13.06.2024Magazin
Serenay Sarıkaya sosyal medyayı ikiye böldü! Son pozuna yorum yağdı
Serenay Sarıkaya sosyal medyayı ikiye böldü! Son pozuna yorum yağdıSon zamanlarda şarkıcı Mert Demir ile yaşadığı ilişkisiyle gündemde olan başarılı oyuncu Serenay Sarıkaya, bir dergi çekimi için kamera karşısına geçti. Ünlü oyuncu hem kombiniyle hem de verdiği pozlarıyla sosyal medyayı ikiye böldü.
12.06.2024Magazin
Serenay Sarıkaya'dan Mert Demir'e büyük jest: Benim kralım
Serenay Sarıkaya'dan Mert Demir'e büyük jest: Benim kralımGösteri dünyasının popüler ismi Serenay Sarıkaya geçtiğimiz aylarda şarkıcı Mert Demir ile yeni bir aşka yelken açmıştı. Sarıkaya son olarak sevgilisinin konserine gitti. Ünlü oyuncunun sosyal medya paylaşımı gündem oldu.
9.06.2024Magazin
Serenay Sarıkaya ve Ahmet Kural ile ilgili bomba iddia! Tuğba Ekinci: Kimse bunu bilmiyor
Serenay Sarıkaya ve Ahmet Kural ile ilgili bomba iddia! Tuğba Ekinci: Kimse bunu bilmiyorMert Demir ile yaşadığı ilişkiyle son günlerde gündemde olan Serenay Sarıkaya hakkında açıklamalarıyla gündem olan Tuğba Ekinci'den şoke eden bir iddia geldi. Ekinci'nin söylemlerine göre Ahmet Kural ve Sarıkaya bir dönem aşk yaşamış.
27.05.2024Magazin
'Çok hoş çocuk' demişti! Mert Demir'den Hülya Avşar yanıt
'Çok hoş çocuk' demişti! Mert Demir'den Hülya Avşar yanıtOyuncu Serenay Sarıkaya ile yaşadığı aşkla gündemden düşmeyen Mert Demir ile ilgili Hülya Avşar, YouTube programında "Çok hoş çocuk" ifadelerini kullanmıştı. Mert Demir'den, Avşar'ın sözlerine cevap geldi.
15.05.2024Magazin
Hülya Avşar'dan Mert Demir yorumu! 'Serenay'a ayıp olmaz mı?'
Hülya Avşar'dan Mert Demir yorumu! 'Serenay'a ayıp olmaz mı?'Oyuncu Serenay Sarıkaya ile şarkıcı Mert Demir'in ilişkisi, geçtiğimiz haftalarda belgelenmişti. İkili, Kuruçeşme'de el ele görüntülenmişti. Ünlü çiftin ilişkisi, son olarak Hülya Avşar'ın YouTube programında Demir'le ilgili yaptığı bir yorumla gündeme geldi. Avşar'ın ünlü müzisyenle ilgili sözleri, 'Aramızda Kalmasın' programına da konu oldu.
13.05.2024Magazin
Serenay Sarıkaya ‘Böyle şeyler milattan öncede kalmadı mı?’ diyerek tepki gösterdi!
Serenay Sarıkaya ‘Böyle şeyler milattan öncede kalmadı mı?’ diyerek tepki gösterdi!Serenay Sarıkaya başrolünü üstlendiği “Kimler Geldi Kimler Geçti” dizisinin galasında Mert Demir’le ilişkisi hakkında yapılan ‘reklam aşkı’ yorumlarına sert tepki gösterdi. Ünlü oyuncu tepkisini “Böyle şeyler milattan öncede kalmadı mı? Gerçek hayatta böyle bir şey var mı? Bana çok komik ve inanması güç geliyor. Ben öyle yaşamıyorum” diyerek gösterdi.
9.05.2024Magazin
Mert Demir-Serenay Sarıkaya’ı bekleyen gazetecilere saldırı! 'Başınıza büyük iş alırsınız'
Mert Demir-Serenay Sarıkaya’ı bekleyen gazetecilere saldırı! 'Başınıza büyük iş alırsınız'Fatih'teki bir mekâna giden Mert Demir-Serenay Sarıkaya'yı görüntülemek isteyen basın mensupları zor anlar yaşadı. Magazin muhabirleri, mekândan çıkan alkollü bir kişinin saldırısına uğradı. Çevredekileri de çağıran söz konusu kişinin tehditler savurması dikkat çekti.
4.05.2024Magazin
Serenay Sarıkaya'nın eski ve yeni sevgilisinin fotoğrafı gündem oldu! İşte Cem Yılmaz ve Mert Demir'in o karesi...
Serenay Sarıkaya'nın eski ve yeni sevgilisinin fotoğrafı gündem oldu! İşte Cem Yılmaz ve Mert Demir'in o karesi...Son olarak 'Aile' dizisinde Devin karakterini canlandıran oyuncu Serenay Sarıkaya'nın 2021 yılında ayrıldığı komedyen Cem Yılmaz ile şimdilerde aşk yaşadığı şarkıcı Mert Demir'in aynı karede yer aldığı görüntüler aylar sonra magazin gündeminin en çok konuşulanları arasına girdi.
28.04.2024Magazin
Cem Yılmaz’la göndermesi çok konuşulmuştu! Mert Demir ile aşk yaşayan Serenay Sarıkaya’dan kulis pozu geldi!
Cem Yılmaz’la göndermesi çok konuşulmuştu! Mert Demir ile aşk yaşayan Serenay Sarıkaya’dan kulis pozu geldi!Kıvanç Tatlıtuğ ile birlikte başrolü paylaştığı 'Aile' dizisinin sona ermesinin ardından Serenay Sarıkaya Mert Demir’le olan aşkıyla konuşulmaya devam ediyor. Serenay Sarıkaya, son olarak kuliste hazırlanırken verdiği pozla beğeni yağmuruna tutuldu.
26.04.2024Magazin
Karnavala 1.5 milyondan fazla ziyaretçi katıldı! Ekonomiye büyük katkı sağladı
Karnavala 1.5 milyondan fazla ziyaretçi katıldı! Ekonomiye büyük katkı sağladıKültür ve Turizm Bakanlığı tarafından Türkiye Kültür Yolu Festivali kapsamına dahil edilen Uluslararası Portakal Çiçeği Karnavalı, 13 Nisan’dan bu yana düzenlenen çok sayıda eğlenceli ve kültürel etkinliğin ardından sona erdi
22.04.2024Adana
Adana Portakal Çiçeği Karnavalı'nda yeni rekor Mert Demir konserinden
Adana Portakal Çiçeği Karnavalı'nda yeni rekor Mert Demir konserindenAdana Portakal Çiçeği Karnavalı tüm coşkusuyla şehre renk katmaya devam ediyor. Festivalin beşinci akşamında sahneye çıkan Mert Demir, festival katılımcılarına unutulmaz bir gece yaşattı. Merkez Park’ta kurulan konser alanına sığmayan Mert Demir hayranları parkın her köşesinden sanatçıyı dinledi, şarkılarına eşlik etti.
18.04.2024Adana
Mert Demir müzikten önce yaptığı işi açıkladı! ‘O hayatta kalma yeteneğimi geliştirdi benim’
Mert Demir müzikten önce yaptığı işi açıkladı! ‘O hayatta kalma yeteneğimi geliştirdi benim’Son dönemlerin en sevilen Türk pop müziklerini yapan Mert Demir, yakaladığı başarı ve şöhretin tadını çıkardığını söyledi. İbrahim Selim’in sunduğu YouTube programına katılan ünlü şarkıcı ‘Hayat nasıl gidiyor’ sorusuna ‘Fantastik gidiyor. Ben öyle hissediyorum ve tadını çıkarıyorum’ diye yanıt verdi.
16.04.2024Magazin
Adana Portakal Çiçeği Festivali nerede olacak? Portakal Çiçeği Festivali kaç gün sürüyor?
Adana Portakal Çiçeği Festivali nerede olacak? Portakal Çiçeği Festivali kaç gün sürüyor?Adana'da, bu yıl 12. kez "Nisan'da Adana'da" temasıyla düzenlenen Uluslararası Portakal Çiçeği Karnavalı, kortej yürüyüşü ve açılış töreniyle başladı. Peki, Adana Portakal Çiçeği Festivali nerede olacak? Portakal Çiçeği Festivali kaç gün sürüyor?
14.04.2024Adana
Adana Türkiye Kültür Yolu Festivali başlıyor
Adana Türkiye Kültür Yolu Festivali başlıyorTürkiye Kültür Yolu Festivali, 13 Nisan’da ilk ayağı olan Adana’da çeşitli etkinliklerle başlayıp, her yaştan katılımcıya hitap edecek etkinleriyle 21 Nisan’a kadar sürecek. Festival kapsamına dahil edilen 12’nci Uluslararası Portakal Çiçeği Karnavalı ile 30’dan fazla noktada konserler, sergiler, söyleşiler ve her yaşa uygun etkinlikler düzenlenecek.
11.04.2024Adana
Serenay Sarıkaya'dan ilan-ı aşk! İlk kez Mert Demir ile ilgili konuştu
Serenay Sarıkaya'dan ilan-ı aşk! İlk kez Mert Demir ile ilgili konuştuOyuncu Serenay Sarıkaya'nın adı bir süredir şarkıcı Mert Demir'le anılıyordu. Sosyal medya yorumlarıyla dikkat çeken ikili, baş başa gittikleri Milano tatili dönüşü objektiflere yansımış ama aşk sorularını yanıtsız bırakmıştı. Etiler'de görüntülenen Sarıkaya, kural bozdu; ilk kez sürpriz birlikteliği kabul etti.
10.04.2024Magazin
Yasemin Şefkatli oğlu İbrahim Ayel'in sağlık durumu ile ilgili konuştu
Yasemin Şefkatli oğlu İbrahim Ayel'in sağlık durumu ile ilgili konuştuSosyal medyada takipçilerinin sorularını yanıtlayan Yasemin Şefkatli, ocak ayında dünyaya gelen ikiz bebeklerinden İbrahim Ayel’in sağlık durumu hakkında bilgi verdi.
9.04.2024Magazin
Serenay Sarıkaya -  Mert Demir'den Milano dönüşü yeni taktik!
Serenay Sarıkaya - Mert Demir'den Milano dönüşü yeni taktik!Şarkıcı Mert Demir (30) ve oyuncu Seranay Sarıkaya (31), aşk soruları karşısında her defasında sessiz kalıyor. Milano tatili dönüşü İstanbul Havalimanı'nda objektiflere yansıyan ikili, yan yana görüntü vermemek adına taktik yaptı. Kameraları fark eden Sarıkaya, sevgilisini telefonla uyardı.
9.04.2024Magazin
İlk durak Adana olacak: Anadolu’nun renklerine unutulmaz bir yolculuk başlıyor
İlk durak Adana olacak: Anadolu’nun renklerine unutulmaz bir yolculuk başlıyorTürkiye Kültür Yolu Festivali, ilk durağı Adana’da 13 Nisan’da başlayacak 21 Nisan'a kadar devam edecek.
4.04.2024Adana
Mert Demirli bıyık sorusu Serenay Sarıkaya'yı güldürdü!
Mert Demirli bıyık sorusu Serenay Sarıkaya'yı güldürdü!Serenay Sarıkaya, yüzü olduğu lüks mücevher markasının etkinliği için gittiği Güney Kore'den dönüşte, İstanbul Havalimanı'nda görüntülendi. Basın mensuplarını karşısında görünce şaşkınlık yaşayan güzel oyuncu, uzun süredir adının aşk dedikodularına karıştığı Mert Demir'le ilgili sorulardan kaçamadı.
20.03.2024Magazin
Mert Demir, Serenay Sarıkaya'ya "aşk" sorusundan kaçamadı
Mert Demir, Serenay Sarıkaya'ya "aşk" sorusundan kaçamadıŞarkıcı Mert Demir'in oyuncu Serenay Sarıkaya ile aşk yaşadığı iddiası gündemdeki yerini korumaya devam ediyor.Geçtiğimiz gün yüzü olduğu giyim markasının etkinliğine katılan Demir, Sarıkaya "aşk" sorusuna dikkat çeken açıklama yaptı.
23.02.2024Magazin
İbrahim Tatlıses ile ilgili  Cansever'den dikkat çeken açıklama: İmparator tektir, gerisi yedektir
İbrahim Tatlıses ile ilgili Cansever'den dikkat çeken açıklama: İmparator tektir, gerisi yedektirBir dönem adından sıkça söz ettiren arabesk şarkıcılarından Cansever, sürpriz yaparak 'İmparator' lakaplı türkücü İbrahim Tatlıses'i dinlemeye gitti. Uzun süre sonra görüntülenen ünlü isim, Tatlıses'ten çok destek gördüğünü anlattı.
18.02.2024Magazin

Benzer Haber Etiketleri

Mert Demir ile ilgili olan tüm haberleri bu sayfa üzerinden görüntüleyebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak ve diğer görselleri incelemek istiyorsanız haber başlıklarına tıklayabilirsiniz. Önceki mert demir haberlerini görmek için Daha Fazla İçerik Göster butonunu kullanabilirsiniz.