Feride

Feride

Son dakika feride haberleri ile ilgili Gazete Vatan adresinde yer alan tüm haberlere bu sayfadan ulaşabilirsiniz. Geçmişte yaşanan feride ile ilgili gelişmeler, bugün yayınlanan güncel haberler ve çok daha fazlasını feride haber sayfamızda bulabilirsiniz.

Feride

haberleri sayfasında son dakika yaşanan feride gelişmeleri de dahil olmak üzere 883 feride haberi bulunmuştur. Tüm feride haberleri aşağıda listelenmiştir.
31 Mart 2024 Giresun yerel seçim sonuçları: Giresun Büyükşehir Belediye Başkanı kim oldu, hangi partiden? YSK Giresun belediye başkan adayları
31 Mart 2024 Giresun yerel seçim sonuçları: Giresun Büyükşehir Belediye Başkanı kim oldu, hangi partiden? YSK Giresun belediye başkan adayları Giresun yerel seçim sonuçları için geri sayım başladı. 31 Mart 2024 Pazar günü milyonlarca seçmen sandık başına gidecek. Hızlı ve güvenilir sonuçlar gazetevatan'da takip edilebilecek. Oy kullanma saatinin bitmesinin ardından belediye başkanları, meclis üyeleri, belediye meclis üyelerine ait veriler açıklanmaya başlanacak. İl il, ilçe ilçe seçim sonuçlarını haberimizden takip edin. Giresun iline ait seçim sonuçları da bu ekrandan aktarılacak. 11 ilçenin olduğu Giresun Büyükşehir Belediye Başkanlığının kazanan aday, partisi ve aldığı oy oranı haberimizde olacak. İşte Yüksek Seçim Kurulu Giresun aday listesi
31.03.2024 Gündem
Giresun yerel seçim sonuçları 2024: Giresun belediyesi hangi parti? 31 Mart Mahalli İdareler seçiminde Giresun'de hangi aday yüzde kaç oy aldı?
Giresun yerel seçim sonuçları 2024: Giresun belediyesi hangi parti? 31 Mart Mahalli İdareler seçiminde Giresun'de hangi aday yüzde kaç oy aldı? 31 Mart 2024 yerel seçimleri bugün yapıldı. Mahalli İdareler seçimleri için milyonlarca seçmen oy kullanmak için sandık başına gitti. Yüksek Seçim Kurulu'nun seçim yasaklarını bitirdiği saat 21:00'dan itibaren sonuçlar aktarılmaya başlandı. Sonuçları en çok merak edilen illerin başında Giresun geldi. Giresun yerel seçim sonuçları 31 Mart 2024 Pazar akşamı belli olmaya başladı. Giresun Büyükşehir Belediye Başkan adaylarının aldıkları oy oranları merak edildi. Giresun'de yaşayan ve oy kullanan vatandaşar hangi adayın önde olduğunu haberimizden öğreniyor. İşte 31 Mart 2024 Giresun yerel seçim sonuçları ve adayların aldıkları oy oranları...
31.03.2024 Gündem
Sivas yerel seçim sonuçları 2024: Sivas belediyesi hangi parti? 31 Mart Mahalli İdareler seçiminde Sivas'de hangi aday yüzde kaç oy aldı?
Sivas yerel seçim sonuçları 2024: Sivas belediyesi hangi parti? 31 Mart Mahalli İdareler seçiminde Sivas'de hangi aday yüzde kaç oy aldı? 31 Mart 2024 yerel seçimleri bugün yapıldı. Mahalli İdareler seçimleri için milyonlarca seçmen oy kullanmak için sandık başına gitti. Yüksek Seçim Kurulu'nun seçim yasaklarını bitirdiği saat 21:00'dan itibaren sonuçlar aktarılmaya başlandı. Sonuçları en çok merak edilen illerin başında Sivas geldi. Sivas yerel seçim sonuçları 31 Mart 2024 Pazar akşamı belli olmaya başladı. Sivas Büyükşehir Belediye Başkan adaylarının aldıkları oy oranları merak edildi. Sivas'de yaşayan ve oy kullanan vatandaşar hangi adayın önde olduğunu haberimizden öğreniyor. İşte 31 Mart 2024 Sivas yerel seçim sonuçları ve adayların aldıkları oy oranları...
31.03.2024 Gündem
Sıcak sahneye soğuk duş! Saunada ortaya çıkan çıplak gerçekler…
Sıcak sahneye soğuk duş! Saunada ortaya çıkan çıplak gerçekler… Başrollerini Alp Navruz, Sinem Ünsal ve Nilperi Şahinkaya’nın paylaştığı Kanal D’nin yeni dizisi Senden Önce’nin senaryosu tartışma konusu oldu.
19.02.2024 Magazin
'Senden Önce' izleyicileri şaşkınlığa uğrattı! Aldatma değil, büyük bir oyun çıktı
'Senden Önce' izleyicileri şaşkınlığa uğrattı! Aldatma değil, büyük bir oyun çıktı Kanal D’nin yeni dizisi Senden Önce, ilk bölümüyle büyük ses getirdi. Entrika ve ihanetin gölgesinde şekillenen heyecan dolu bir hikayeyi içerisinde barındıran dizi, daha ilk bölümünde ters köşe yaparak izleyenleri ekrana kilitledi. Dizide Merve ile Sahra arasındaki sır perdesi aralanırken, Hakan’ın iki kadın tarafından nasıl bir tuzağa çekildiğine dair ipuçları verildi.
14.02.2024 Magazin
'Senden Önce' için nefesler tutuldu! Büyük sır açığa çıkıyor
'Senden Önce' için nefesler tutuldu! Büyük sır açığa çıkıyor Aşk, sadakat ve ihanet üçgeninde geçen, izleyenleri daha ilk bölümünde ‘ters köşe’ yapmaya hazırlanan Senden Önce için nefesler tutuldu. Bu akşam 20.00’de Kanal D ekranında izleyici karşısına çıkacak olan dizi, iki kadın ve tuzağa çekilmeye çalışılan bir adamın tutkulu öyküsünü anlatacak.
13.02.2024 Magazin
Senden Önce’de Altan Erkekli sürprizi
Senden Önce’de Altan Erkekli sürprizi Şile ve Balat başta olmak üzere İstanbul’un çeşitli semtlerinde çekimlerine devam edilen Kanal D’nin yeni dizisi Senden Önce’nin oyuncu kadrosunda usta isim Altan Erkekli’nin de olduğu ortaya çıktı.
11.02.2024 Magazin
'Senden Önce'nin tarihi belli oldu
'Senden Önce'nin tarihi belli oldu Aşk, sadakat ve ihanet üçgeninde geçen, D Media imzalı yeni dizi Senden Önce’nin yayın tarihi belli oldu. Ekrana gelen tanıtımları ve yayınlanan afişleri ile büyük merak uyandıran dizi 13 Şubat Salı akşamı yayın hayatına başlıyor.
8.02.2024 Magazin
Senden Önce için geri sayım başladı! Sinem Ünsal ve Nilperi Şahinkaya'dan sauna pozları
Senden Önce için geri sayım başladı! Sinem Ünsal ve Nilperi Şahinkaya'dan sauna pozları Aşk, sadakat ve ihanet üçgeninde geçen, D Media imzalı Senden Önce için geri sayım başladı. Yayın tarihi çok yakında belirlenecek olan dizinin oyuncuları Sinem Ünsal ve Nilperi Şahinkaya’nın otel sahnelerinin çekildiği setten paylaştıkları ‘sauna’ fotoğrafı gündem oldu.
5.02.2024 Magazin
Senden Önce dizisi konusu ve oyuncuları: Kanal D'nin yeni dizisi Senden Önce ne zaman başlıyor?
Senden Önce dizisi konusu ve oyuncuları: Kanal D'nin yeni dizisi Senden Önce ne zaman başlıyor? Senden Önce dizisi Kanal D ekranlarında yayınlanmak için gün sayıyor. Alp Navruz, Nilperi Şahinkaya ve Sinem Ünsal'ın başrollerini paylaştığı Senden Önce'nin yönetmenliğini Feride Kaytan üstleniyor. Uzun süredir tanıtımları dönen Senden Önce dizisinin konusu nedir? Senden Önce oyuncuları kimler? İşte Senden Önce dizisine ait bilgiler....
1.02.2024 Magazin
'Cem Karaca' filmi için karar verildi, ailede sular durulmuyor! İlkim Karaca: 3.5 milyon bulursam filmi durduracağım
'Cem Karaca' filmi için karar verildi, ailede sular durulmuyor! İlkim Karaca: 3.5 milyon bulursam filmi durduracağım Cem Karaca’nın hayatını anlatan ‘Cem Karaca’nın Gözyaşları’ filmi alile üyeleri arasında tartışmaya neden oldu. Merhum sanatçının eşi İlkim Karaca geçen cuma vizyona giren filmin durdurulması için mahkemeye başvurdu. İlkim Karaca 3.5 milyon TL yatırırsa filmi durdurulacak. Cem Karaca’nın Feride Balkan’dan olan oğlu kararın ardından açıklama yaptı.
30.01.2024 Magazin
Feride Çetin, Dilek Taşı dizisinde! Figen’in annesi geliyor
Feride Çetin, Dilek Taşı dizisinde! Figen’in annesi geliyor Dilek Taşı’nın oyuncu kadrosu genişlemeye devam ediyor. Rona ailesiyle ilgili sırların bir bir ortaya çıktığı dizide Figen’in annesinin kim olduğu haftalardır gizemini koruyordu. O karakter belli oldu. Başarılı oyuncu Feride Çetin, dizinin bu akşam ekrana gelecek yeni bölümüne Figen’in annesi Fatma karakteri ile dahil olacak.
3.01.2024 Televizyon
Kanal D’den yılbaşı sürprizi! Senden Önce'ye ilk tanıtım: Gerçekler ne kadar görünür?
Kanal D’den yılbaşı sürprizi! Senden Önce'ye ilk tanıtım: Gerçekler ne kadar görünür? Hazırlıkları uzun süredir devam eden ve yapımcılığını D Media’nın üstlendiği, “Senden Önce” nin ilk tanıtımı yılbaşı gecesi ekrana geldi. Gerilim, heyecan ve tutkunun hissedildiği tanıtım filmi merak uyandırdı.
31.12.2023 Magazin
Uzun Hikaye Kitap Konusu Nedir, Yazarı Kimdir? Uzun Hikaye Kısa Kitap Özeti Ve İçerisindeki Karakterler...
Uzun Hikaye Kitap Konusu Nedir, Yazarı Kimdir? Uzun Hikaye Kısa Kitap Özeti Ve İçerisindeki Karakterler... Uzun hikaye göçmen bir ailenin başından geçenleri anlatan kitaplar arasındadır. Mustafa Kutlu tarafından yazılmış olan Uzun hikaye kitabı 1940'lı seneleri anlatmaktadır.
25.12.2023 Eğitim
Depremden etkilenen işletmelere can suyu! '10 günde binin üzerinde talebi onayladık'
Depremden etkilenen işletmelere can suyu! '10 günde binin üzerinde talebi onayladık' KOSGEB Başkanı A. Serdar İbrahimcioğlu, deprem bölgesindeki saha ziyaretlerine devam ediyor. Geçen hafta Hatay, Kahramanmaraş, Adıyaman ve Malatya’da KOBİ’lerle buluşarak Deprem Sonrası Mikro, Küçük ve Orta Ölçekli İşletmelerin Canlanması Projesi’ni tanıtan KOSGEB Başkanı İbrahimcioğlu, Adana, Osmaniye, Kilis ve Gaziantep’te de sanayi ve ticaret odalarında projenin ayrıntılarını anlattı.
12.11.2023 Ekonomi
İstanbul kültür sanata doydu
İstanbul kültür sanata doydu Türkiye Kültür Yolu Festivallerine esin kaynağı olan Beyoğlu Kültür Yolu Festivali ile İstanbul kültür ve sanata doydu. 16 gün süren festival boyunca Atatürk Kültür Merkezi-Galataport rotasında binin üzerinde etkinlik gerçekleştirildi. Türkiye Kültür Yolu Festivallerinin 8’inci durağı olan Beyoğlu Kültür Yolu Festivali, 50’den fazla mekanda birbirinden eğlenceli, renkli kültür ve sanat etkinliklerine ev sahipliği yaptı.
16.10.2023 Kültür Sanat
Otomobil moloz yığınına çarptı! Ölü ve yaralılar var
Otomobil moloz yığınına çarptı! Ölü ve yaralılar var Kütahya’nın Emet ilçesinde sürücüsünün kontrolünden çıkan otomobil, yol kenarındaki moloz yığınına çarptı. Kazada, araçta bulunan Feride Gümüş (77) hayatını kaybederken, 5 kişi de yaralandı.
10.10.2023 Yaşam
Murat Göğebakan'ın hayatı beyaz perdeye taşınıyor!
Murat Göğebakan'ın hayatı beyaz perdeye taşınıyor! 45 yaşında hayatını kaybeden Murat Göğebakan’ın hayatı film oldu. Burak Sevinç, Tuvana Türkay, Hande Soral, Kadir Bertan, Feride Çetin ve Necmi Yapıcı'nın rol aldığı 'Murat Göğebakan: Kalbim Yaralı'nın yönetmen koltuğunda Ali Ayyıldız oturuyor. Merhum sanatçının annesi Hatice Göğebakan'ın, "Oğlum kanseri yendi ama hasta yatağında eşinin ihanetine çok üzüldü" açıklaması gündem olmuştu.
5.10.2023 Magazin
25 yaşındaki Ayşe doktor sevgilisinin evinde ölü bulundu! 1 milyon TL'lik rapor
25 yaşındaki Ayşe doktor sevgilisinin evinde ölü bulundu! 1 milyon TL'lik rapor Anestezi teknikeri Ayşe Karaman’ın ailesi, kızlarının ölümünden sorumlu tuttukları ve mahkemece 3 yıl 4 ay ceza verilen anestezi doktoru Özgür Tarhan hakkında maddi ve manevi tazminat talebiyle dava açtı. Bilirkişi, tazminat olarak yaklaşık 1 milyon TL ödenmesi yönünde rapor hazırladı.
11.08.2023 Yaşam
Feride Hilal Akın'ın değişimini gören inanamıyor!
Feride Hilal Akın'ın değişimini gören inanamıyor! YouTube'da şarkı söyleyerek tanınan Feride Hilal Akın, yıllar içindeki değişimiyle herkesi şaşırttı. Ünlü şarkıcı yaptırdığı estetik operasyonlarla bambaşka birine dönüştü.
6.08.2023 Magazin
Kiralık evde yeni dönem! Fiyatların artacağı tarih de açıklandı
Kiralık evde yeni dönem! Fiyatların artacağı tarih de açıklandı Ev sahibi ve kiracı milyonları ilgilendiren son dakika açıklaması! Kiralık evde yeni dönem resmen başladı. Her şey değişti, piyasa tersine döndü. İzmir Emlak Kulübü Derneği Başkanı Rıdvan Akgün, ev sahiplerinin kiracı tercihlerinin değiştiğini belirterek, "Eskiden ev sahipleri öğrencilere, bekara ev vermezlerdi. Şimdi ise üniversitede son sınıf ya da 3'üncü sınıf öğrencileri tercih ediliyor” dedi. Akgün, bunun nedenini de açıkladı.
6.08.2023 Ekonomi
Diş ağrısı sandı ama delirten hastalık çıktı! Hayatı kabusa döndü: Yüzümü koparıp atmak istiyorum
Diş ağrısı sandı ama delirten hastalık çıktı! Hayatı kabusa döndü: Yüzümü koparıp atmak istiyorum Diş ağrısı sandı ama bambaşka bir hastalık çıktı! Halk arasında delirten hastalık olarak biliniyor, hayatı kabusa çeviriyor. Antalya'da 2 çocuk annesi 45 yaşındaki Feride Kandan'ın, yüz bölgesinde dayanılmaz ağrılara neden olan 'Trigeminal Nevralji' nedeniyle hayatı altüst oldu. Kandan, “Yüzümün sağ tarafından nefret ediyorum, koparıp atmak istiyorum" dedi.
26.07.2023 Yaşam
Emel Sayın, Paraf Kuruçeşme Açıkhava sahnesine güneş gibi doğdu
Emel Sayın, Paraf Kuruçeşme Açıkhava sahnesine güneş gibi doğdu Demirören Medya Grubu medya sponsorluğunda ve Poll Production by Polat Yağcı organizasyonuyla gerçekleşen Paraf Kuruçeşme Açıkhava Sahnesi, dün akşam Türk Sanat Müziği'nin efsane sesi Emel Sayın’ı ağırladı. Usta sanatçının performansı ve eşsiz repertuvarıyla dolu dolu geçen gece, Yeşilçam nostaljisi yaşayan dinleyicilere keyifli bir müzik yolculuğu yaşattı.
24.06.2023 Magazin
Pes etmeyen Potanın Perileri geriden gelerek Macaristan'ı mağlup etti
Pes etmeyen Potanın Perileri geriden gelerek Macaristan'ı mağlup etti A Milli Kadın Basketbol Takımı, EuroBasket D Grubu'nda Macaristan ile karşı karşıya geldi. Potanın Perileri heyecan dolu maçta rakibini 69-68 mağlup etmeyi başardı.
16.06.2023 Basketbol
Türkan doğum yaptı! Üç Kız Kardeş'in sezon finalinde neler oldu?
Türkan doğum yaptı! Üç Kız Kardeş'in sezon finalinde neler oldu? Kanal D'nin ilgi ile izlenen dizisi Üç Kız Kardeş, 13 Haziran Salı akşamı seyirciyle buluştu. İclal Aydın'ın aynı adlı romanından uyarlanan Üç Kız Kardeş'in her bölümü birbirinden daha heyecanlı geçiyor. Üç Kız Kardeş 53. bölümüyle ilgili merak edilen bütün detaylar haberimizde.
14.06.2023 Magazin

Benzer Haber Etiketleri

Feride ile ilgili olan tüm haberleri bu sayfa üzerinden görüntüleyebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak ve diğer görselleri incelemek istiyorsanız haber başlıklarına tıklayabilirsiniz. Önceki feride haberlerini görmek için Daha Fazla İçerik Göster butonunu kullanabilirsiniz.