Festival

Festival

Son dakika festival haberleri ile ilgili Gazete Vatan adresinde yer alan tüm haberlere bu sayfadan ulaşabilirsiniz. Geçmişte yaşanan festival ile ilgili gelişmeler, bugün yayınlanan güncel haberler ve çok daha fazlasını festival haber sayfamızda bulabilirsiniz.

Festival

haberleri sayfasında son dakika yaşanan festival gelişmeleri de dahil olmak üzere 2.741 festival haberi bulunmuştur. Tüm festival haberleri aşağıda listelenmiştir.
Adanalılar dikkat! Bugün başlıyor, 15 gün kapalı olacak
Adanalılar dikkat! Bugün başlıyor, 15 gün kapalı olacakAdana'da yaşayan herkesi yakından ilgilendiriyor. Büyükşehir belediyesinden açıklama geldi. Hacı Sabancı Bulvarı üzerinde yapılan yol çalışması nedeniyle cadde 11 Temmuz itibarı ile 15 gün trafiğe kaplı olacak.
11.07.2024Adana
Adanalılar bu sene festivale ve eğlenceye doyacak! Yıl boyu sürecek etkinliklere geri sayım başladı
Adanalılar bu sene festivale ve eğlenceye doyacak! Yıl boyu sürecek etkinliklere geri sayım başladıZengin kültürü ve tarihi geçmişiyle Türkiye'nin en kalabalık büyük şehirleri arasında yer alan Adana, kent genelinde yıl boyu düzenlenen festival ve şenliklerle de adeta bir festivaller kenti olma yolunda adım adım ilerliyor.
12.07.2024Adana
Tufanbeyli'de şenlik hazırlıkları hızlı başladı
Tufanbeyli'de şenlik hazırlıkları hızlı başladıAdana'nın Tufanbeyli ilçesinde bu yıl üçüncüsü düzenlenen Kuru Fasulye festivali için hazırlıklar hızlı başladı.
10.07.2024Adana
Kozan'da kadın ve gençlere istihdam imkanı! İmzalar atıldı
Kozan'da kadın ve gençlere istihdam imkanı! İmzalar atıldıAdana'nın Kozan ilçesinde hayata geçirilen proje ile hem kadınlar hem de gençler desteklenecek. Üretimden satışa kadar devam ededen destek programında hibe anlaşması imzalandı.
10.07.2024Adana
Adana'da eğlence ile lezzet buluşuyor, festival başlıyor!  Valilik duyurdu, tarih belli oldu
Adana'da eğlence ile lezzet buluşuyor, festival başlıyor! Valilik duyurdu, tarih belli olduAdana, doğal güzellikleri ve tarihi yapılarının yanı sıra pek çok yöresel yemekleri ile de oldukça meşhur bir kent. Lezzetli yemekleri ile gelen misafirlerini ağırlayan şehirde, kültürel çeşitlilik mutfağına da yansımış ve ortaya harika yemekler çıkmış durumda. Birçok kişinin beklediği lezzet festivalinin ise yapılacağı tarih valilik tarafından açıklandı. 8. Adana Lezzet Festivali bu yıl 18-20 Ekim'de düzenlenecek.
11.07.2024Adana
Gaziantep Üniversitesi öğrencileri TEKNOFEST'te birincilik hedefliyor
Gaziantep Üniversitesi öğrencileri TEKNOFEST'te birincilik hedefliyorGeçtiğimiz yıl başta olmak üzere önceki yıllarda dünyanın en büyük Havacılık, Uzay ve Teknoloji Festivali TEKNOFEST yarışmalarında önemli başarılar elde Gaziantep Üniversitesi öğrencileri, bu yıl birinciliği hedefliyor.
17.07.2024Gaziantep
8. Uluslararası Adana Lezzet Festivali bu sene 18-20 Ekim’de! Ziyaretçiler akın edecek
8. Uluslararası Adana Lezzet Festivali bu sene 18-20 Ekim’de! Ziyaretçiler akın edecekMerakla beklenen 8. Uluslararası Adana Lezzet Festivali için geri sayım başladı. 8.Uluslararası Adana Lezzet Festivali bu sene 18-20 Ekim’de gerçekleşecek.
9.07.2024Adana
Pamuğun kozası festivalin simgesi oldu: Yılmaz Güney ve Fatma Girik damga vurdu! Altın Koza Film Festivali başvuruları başladı
Pamuğun kozası festivalin simgesi oldu: Yılmaz Güney ve Fatma Girik damga vurdu! Altın Koza Film Festivali başvuruları başladıSinemanın altın çağı olarak adlandırılan yıllardan bugüne kadar ulaşabilen çok az sayıda film festivali günümüzde varlıklarını sürdürüyor. Bu festivallerden en önemlilerinden biri ise; Adana Altın Koza Film Festivali. Festivalin ilk ödüllerini Yılmaz Güney ve Fatma Girik alırken, Güney'in ödül parasını oyuncular arasında paylaştırması gündem oluyor. Bu yıl 31.'si düzenlenen Uluslararası Adana Altın Koza Film Festivali’nin yarışmalı bölümleri için başvuru süreci başladı. Festival 23 – 29 Eylül 2024 tarihleri arasında gerçekleşecek.
5.07.2024Adana
Altın Koza Film Festivali için başvurular başladı
Altın Koza Film Festivali için başvurular başladıAdana Büyükşehir Belediyesi, Uluslararası Altın Koza Film Festivali'nin yarışma başvurularının başladığını açıkladı. Birçok kategoride gerçekleştirilecek başvurular 16 Ağustos'ta sona erecek.
3.07.2024Adana
Bakan Ersoy CNN TÜRK'te açıkladı! Hatay'a 2025'te festival geliyor
Bakan Ersoy CNN TÜRK'te açıkladı! Hatay'a 2025'te festival geliyor6 Şubat'ın üzerinden tam 16 ay geçti. Bu 16 ayda depremin en çok yıktığı şehir Hatay oldu. Kafanızı nereye çevirirseniz bir inşaat görmeniz mümkün. Tabi hasar alan binalardan bazıları da bu kadim şehrin tarihi yapıları. Depremde hasar alan tarihi yapılıyor yeniden yükseliyor. Öte yandan CNN TÜR'e açıklamalarda Bakan Ersoy, Hatay'da festival düzenleneceğini duyurdu.
11.06.2024Gündem
6'ncı Etnospor Kültür Festivali yarın başlıyor! Bilal Erdoğan: Filistinli misafirlerimiz olacak
6'ncı Etnospor Kültür Festivali yarın başlıyor! Bilal Erdoğan: Filistinli misafirlerimiz olacak6'ıncı Etnospor Kültür Festivali, yarın İstanbul'da başlıyor. 30 ülkeden katılımın olacağı festival 4 gün sürecek.
Haziran ayında Palandöken'de kayak yaptılar! "Babalar' yarışı
Haziran ayında Palandöken'de kayak yaptılar! "Babalar' yarışıErzurum’un dünyaca ünlü Palandöken Kayak Merkezi’nde haziran ayında zirvede kayak keyfi yaşandı. Babalar ile birlikte anneler de kayaklarını alarak yarıştı, onlara destek verdi.
2.06.2024Ekonomi
Atlı jandarma birlikleri turistik yerlerde devriye görevi icra etti! Yoğun ilgi gördü
Atlı jandarma birlikleri turistik yerlerde devriye görevi icra etti! Yoğun ilgi gördüAtlı Jandarma Birliği, Gaziantep'in tarihi ve turistik noktalarında devriye görevi icra etti. Halkın huzur ve güvenliğinin sağlanması amacıyla devriye gezen atlı birlik, çocuklardan ve vatandaşlardan yoğun ilgi gördü.
30.05.2024Gaziantep
İstanbul Müzik Festivali başladı: 25 konser müzikseverlerle buluşacak!
İstanbul Müzik Festivali başladı: 25 konser müzikseverlerle buluşacak!Kütür ve Turizm Bakanlığı’nın katkılarıyla bu yıl 52’incisi düzenlenen İstanbul Müzik Festivali başladı. Festival kapsamında 12 Haziran’a kadar 17 farklı mekanda 25 konser verilecek.
29.05.2024Magazin
Emir Can İğrek, müzikseverlerle buluştu!
Emir Can İğrek, müzikseverlerle buluştu!İstanbul'un Beylikdüzü İlçesinde Kırlangıç Gençlik Festival’nin bu yıl üçüncüsü düzenlenen festivale katılan şarkıcı Emir Can İğrek, 19 Mayıs Gençlik ve Spor Bayramı kapsamında Emir Can İğrek konseri gerçekleştirdi.
20.05.2024Magazin
Gaziantep’te 19 Mayıs coşkuyla kutlandı! Çelenk bırakıldı
Gaziantep’te 19 Mayıs coşkuyla kutlandı! Çelenk bırakıldıGaziantep’te 19 Mayıs Atatürk’ü Anma, Gençlik ve Spor Bayramı düzenlenen etkinliklerle kutlandı.
21.05.2024Gaziantep
İzmir’de üniversiteler İZTÜFEST’te buluşacak
İzmir’de üniversiteler İZTÜFEST’te buluşacakİzmir Tınaztepe Üniversitesi Kampüsü’nde 21-24 Mayıs’ta Altun Yapı ana sponsorluğunda gerçekleşecek İZTÜFEST binlerce üniversiteliyi buluşturacak. Kültür sanat, spor ve sağlıklı yaşam etkinliklerinin gün boyu süreceği 4 günlük festivalde akşamları da açık hava sinemasında film gösterimleri olacak.
17.05.2024Vitrin
Adana’da talasemi ve orak hücre hastalıklarına dikkat çekmek için festival düzenlendi
Adana’da talasemi ve orak hücre hastalıklarına dikkat çekmek için festival düzenlendiBaşkent Üniversitesi Adana Dr. Turgut Noyan Uygulama ve Araştırma Merkezi, “5. Kan Film Festivali”ne ev sahipliği yaptı. 3 gün süren festival çerçevesinde kısa film yarışması, sempozyum ve farkındalık yürüyüşü gerçekleştirildi.
15.05.2024Adana
Uzay temalı kum festivali Lara sahilinde başladı!
Uzay temalı kum festivali Lara sahilinde başladı!Antalya'da kentin dünyaca ünlü Lara sahilinde yaklaşık 7 bin metrekare alanda, her yıl farklı temayla dünyanın birçok ülkesinden profesyonel kum heykel sanatçısı tarafından yapılan kum heykel eserlerin sergilendiği Uluslararası Antalya Kum Heykel Festivali, 'Uzay Macerası' 10 bin ton nehir kumuyla yapılan 200 eser açıldı.
13.05.2024Gündem
Adana talasemi ve orak hücre konusunda pilot bölge ilan edildi
Adana talasemi ve orak hücre konusunda pilot bölge ilan edildiAdana'da Türk Kızılay'ın öncülüğünde Kan Hastalıkları Federasyonu ile birlikte organize edilen 5. Uluslararası Kan Film Festivali kapsamında 1'nci Bölgesel Kan Hastalıkları Sempozyumu'nda konuşan Türk Kızılay Genel Başkan Yardımcısı Ramazan Saygılı, "Adana'yı talasemi ve orak hücre konusunda pilot bölge ilan ettik. Bilim insanlarımızın da katıldığı etkinliklerle bu konuyu öne çıkarıp sadık kan bağışçısı formatı içerisinde hazırladığımız projeyi diğer illere de örnek olarak sunacağız" dedi.
11.05.2024Adana
Akshaya Tritiya nedir, Akshaya Tritiya 2024 saatleri ne zaman? Akshaya Tritiya günü ne yapılır, ritüelleri nelerdir?
Akshaya Tritiya nedir, Akshaya Tritiya 2024 saatleri ne zaman? Akshaya Tritiya günü ne yapılır, ritüelleri nelerdir?Yılın altın günü başladı. Hindu takvimine göre bir festival olan Akshaya Tritiya bereket ve bolluk simgesidir. Peki, Akshaya Tritiya 2024 ne zaman, bugün neler yapılır? Akshaya Tritiya 2024 saatleri ne zaman? İşte Akshaya Tritiya günü ritüelleri…
27.06.2024Yaşam
Öğrenciler ‘Medeniyetler Buluşması’ etkinliği yaptı! Renkli halk oyunları gösterisi sergilendi
Öğrenciler ‘Medeniyetler Buluşması’ etkinliği yaptı! Renkli halk oyunları gösterisi sergilendi‘Medeniyetler Buluşması’ etkinliğinde dünyayı tanıtmayı amaçlayan Mektebim Koleji, Kahraman Mektepliler Projesi bu yıl Forte Kültür Sanat Akademi ve Silivri Belediyesi ortaklığıyla ikinci kez yapıldı. Projenin gala gecesinde Sırbistan, Bulgaristan ve Türkiye’den katılım sağlayan yaklaşık 400 öğrenci dansları ve yöresel oyunları ile renkli görüntüler objektiflere yakalandı.
3.05.2024Gündem
MEB Gastronomi Festivali ve Yemek Yarışması tamamlandı: Adana'da birincilik Nezihe Yalvaç'ın oldu
MEB Gastronomi Festivali ve Yemek Yarışması tamamlandı: Adana'da birincilik Nezihe Yalvaç'ın olduMEB Gastronomi Festivali ve Yemek Yarışması’nda Akdeniz bölgesinden Kahramanmaraş, Hatay, Adana ve Antalya’da düzenlenen yarışmanın bölge birincileri belirlendi.
2.05.2024Adana
Doğukan Dudaroğlu ile Alara Mildon’un arasında olaylar bitmiyor! 1 milyon Euro’luk düğünle Monako’da evlenmişlerdi..
Doğukan Dudaroğlu ile Alara Mildon’un arasında olaylar bitmiyor! 1 milyon Euro’luk düğünle Monako’da evlenmişlerdi..Doğukan Dudaroğlu ve Alara Mildon, geçen ağustosta 1 milyon Euro’luk düğünle Monako’da evlenmişlerdi. Fakat 4 ay sonra boşanma kararı aldılar. Dudaroğlu’nun kızını henüz görmediği yönünde haberler çıktı.Hürriyet Gazetesinden Mehmet Ütündağ'ın haberine göre; ancak benim aldığım bilgiler ve elde ettiğim belgeler, bunun tam tersini ortaya koyduğunu belirtti.
29.04.2024Gündem
Gezgin Salon Festivali için geri sayım başladı
Gezgin Salon Festivali için geri sayım başladıGezgin Salon Festivali'nin genel biletleri satışa çıktı. Festivalde yer alacak isimler ise belli olmaya başladı. Stavroz, Parcels, La Femme'in festivalde yer alacağı bilinirken yeni isimlerinde yakın zamanda açıklanacağı öğrenildi.
28.04.2024Magazin

Benzer Haber Etiketleri

Festival ile ilgili olan tüm haberleri bu sayfa üzerinden görüntüleyebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak ve diğer görselleri incelemek istiyorsanız haber başlıklarına tıklayabilirsiniz. Önceki festival haberlerini görmek için Daha Fazla İçerik Göster butonunu kullanabilirsiniz.