Balıkesir

Balıkesir

Son dakika balıkesir haberleri ile ilgili Gazete Vatan adresinde yer alan tüm haberlere bu sayfadan ulaşabilirsiniz. Geçmişte yaşanan balıkesir ile ilgili gelişmeler, bugün yayınlanan güncel haberler ve çok daha fazlasını balıkesir haber sayfamızda bulabilirsiniz.

Balıkesir

haberleri sayfasında son dakika yaşanan balıkesir gelişmeleri de dahil olmak üzere 9.648 balıkesir haberi bulunmuştur. Tüm balıkesir haberleri aşağıda listelenmiştir.
Havalar soğudu kar yağışları ve sağanaklar etkili oluyor! Meteoroloji uyardı: Yaşanabilecek olumsuzluklara karşı dikkatli ve tedbirli olun
Havalar soğudu kar yağışları ve sağanaklar etkili oluyor! Meteoroloji uyardı: Yaşanabilecek olumsuzluklara karşı dikkatli ve tedbirli olunSon dakika haberine göre; Meteoroloji Genel Müdürlüğü tarafından yapılan son tahminlere göre: Ülkemizin kuzey kesimlerinin parçalı yer yer çok bulutlu, Doğu Karadeniz kıyıları ile İstanbul’un Avrupa yakası, Kırklareli’nin kıyı kesimleri, Balıkesir’in kuzey kesimleri ve Ordu çevrelerinin yağmur ve sağanak yağışlı, diğer yerlerin az bulutlu ve açık geçeceği tahmin ediliyor. Gece ve sabah saatlerinde kuzey ve iç kesimlerde yer yer pus ve sis bekleniyor. Rüzgarın; Marmara’nın güneybatısı ile Kuzey Ege’de kuzeyli yönlerden kuvvetli olarak (40-60 km/saat) esmesi bekleniyor.
23.10.2024Gündem
Beşiktaş'ın Galatasaray derbisindeki 1 numarası belli oldu!
Beşiktaş'ın Galatasaray derbisindeki 1 numarası belli oldu!Beşiktaş’ta Ersin Destanoğlu’nun ardından Mert Günok’un da sakatlanmasının ardından 1 numarada kriz patlak vermişti. UEFA Avrupa Ligi’nde yarın deplasmanda Lyon ile oynanacak karşılaşmada ve Galatasaray derbisinde kalenin, 19 yaşındaki genç kaleciye emanet edilmesi bekleniyor.
23.10.2024Beşiktaş
Beylikdüzü’nde gerçekleşen düğünde gelin ve damada 5 milyon TL takı takıldı
Beylikdüzü’nde gerçekleşen düğünde gelin ve damada 5 milyon TL takı takıldıBeylikdüzü’nde bir otelde gerçekleşen düğünde gelin ve damada 5 milyon TL’nin üzerinde takı ve para takıldı. Karadenizli iş insanı Aziz Şahin’in oğlu Berk Şahin ve iş insanı İbrahim Genç‘in kızının düğün töreni renkli görüntülere sahne oldu.
22.10.2024Gündem
MİT'ten PKK'nın Avrupa yapılanmasına büyük darbe! 3 kız kardeş yakalandı
MİT'ten PKK'nın Avrupa yapılanmasına büyük darbe! 3 kız kardeş yakalandıMilli İstihbarat Teşkilatı (MİT) ile İstanbul ve Balıkesir polisinin ortak operasyonu sonucu PKK/KCK sözde Avrupa yapılanması mensubu Zeynep Taşkıran, Zübeyde Taşkıran ve Hatın Şahbaz kardeşler yakalandı.
22.10.2024Gündem
Yurda kar geldi: Meteoroloji uyarı üstüne uyarı yapmıştı! İller tek tek açıklandı
Yurda kar geldi: Meteoroloji uyarı üstüne uyarı yapmıştı! İller tek tek açıklandıÜlke genelinde soğuk hava etkisini göstermeye başladı. Meteoroloji Genel Müdürlüğü (MGM) yeni hava durumu raporu yayımladı ve uyarı üstüne uyarıda bulundu. Meteoroloji Genel Müdürlüğü tarafından yapılan son tahminlere göre: Ülkemizin kuzey ve doğu kesimlerinin parçalı, yer yer çok bulutlu, Marmara’nın kuzeydoğusu, Karadeniz, Doğu Anadolu’nun kuzeyi, Bilecik ve Sivas çevreleri, Kırklareli'nin kıyı kesimleri ile Çanakkale ve Balıkesir'in kuzey kıyılarının yerel olmak üzere yağmur ve sağanak yağışlı, Kastamonu'nun ve Doğu Karadeniz’in iç kesimlerinin yüksekleri ile Doğu Anadolu’nun kuzeyinin yüksek kesimlerinin karla karışık yağmur ve kar yağışlı, diğer yerlerin az bulutlu ve açık geçeceği tahmin ediliyor. Yağışların, Karadeniz kıyılarında yer yer kuvvetli olması bekleniyor. İç kesimlerde yer yer sis ve pus olayı bekleniyor.
19.10.2024Gündem
Aksaray'da yolcu otobüsü devrildi: 6 can kaybı, çok sayıda yaralı var, işte kaza anı
Aksaray'da yolcu otobüsü devrildi: 6 can kaybı, çok sayıda yaralı var, işte kaza anıAksaray'da otobüsün kazasında can kaybı 6'ya, yükselirken 2'si ağır 33 kişi yaralandı. İçişleri Bakanı Ali Yerlikaya, kaza anı görüntülerini paylaştı. Adalet Bakanı Yılmaz Tunç, kazayla ilgili soruşturma başlatıldığını ve 3 Cumhuriyet Savcısının görevlendirildiğini açıkladı. Öte yandan kazaya tanık olan sürücü, "Otobüs beni solladı. Solladıktan sonra otobüs sağa sola doğru gitmeye başladı. O ara şoförün uyuduğunu düşünüyorum. Selektör yaptım, korna çaldım" dedi.
18.10.2024Gündem
Balıkesir'de üreticilere kötü haber! Bu sene maalesef olmadı, fiyatlara yansıyacak
Balıkesir'de üreticilere kötü haber! Bu sene maalesef olmadı, fiyatlara yansıyacakBalıkesir'in Edremit Körfezi'nde beklenen yağış olmaması nedeniyle zeytin üretiminde düşüş yaşanacağı bildirildi.
18.10.2024Ekonomi
Sezonda 3 kez alınan mahsul teke düştü! İklim değişikliği coğrafi işaretli ürünlerin geleceğini tehdit ediyor:
Sezonda 3 kez alınan mahsul teke düştü! İklim değişikliği coğrafi işaretli ürünlerin geleceğini tehdit ediyor:Uzmanlar, iklim değişikliği nedeniyle yaşanan kuraklık ve aşırı hava olaylarının hayvansal ve tarımsal üretimde verimi ve kaliteyi düşürdüğünü, coğrafi işaretli ürünlerin de bu durumdan olumsuz etkilendiğini söyledi.
17.10.2024Gündem
Adana'da düzenlenen İSŞ Vakfı T500 Master Turnuvası sona erdi
Adana'da düzenlenen İSŞ Vakfı T500 Master Turnuvası sona erdiAdana'da düzenlenen ‘İpek Soylu Şemin Vakfı ATDSK T500 Master Turnuvası' sona erdi.
16.10.2024Adana
Emine Erdoğan: Anadolu kadını çalışkandır
Emine Erdoğan: Anadolu kadını çalışkandır15 Ekim Dünya Kadın Çiftçiler Günü’nde kadın çiftçilerle bir araya gelen Emine Erdoğan, “Ekilmemiş tek bir karış toprağımız kalmasın, el birliğiyle ekelim, el birliğiyle toplayalım. Anadolu kadını üretkendir” dedi.
16.10.2024Gündem
Ege Bölgesi'nde hasat başladı! Zeytin dünyanın dört bir yanına ihraç ediliyor
Ege Bölgesi'nde hasat başladı! Zeytin dünyanın dört bir yanına ihraç ediliyorEge Bölgesi'nde zeytinin erken hasadı başlarken zeytinyağı üreticileri hem ağaçların durumunu hem de ürünün kalitesini göz önünde bulundurarak bu sezon üretim artışı öngörüyor.
15.10.2024Ekonomi
Emekli banka müdürü paraya para demiyor, altın, döviz ve borsadan çok kazandırıyor! Balıkesir'de yetiştiriyor İstanbul’un havasını değiştirecek
Emekli banka müdürü paraya para demiyor, altın, döviz ve borsadan çok kazandırıyor! Balıkesir'de yetiştiriyor İstanbul’un havasını değiştirecekBurhaniye ilçesinde, 74 yaşındaki emekli banka müdürü Yunus Göç 16 yıl önce fıstık çamı yetiştiriciliğine başlarken, ürettiği fidanlar da İstanbul’a göndermeye devam ediyor.
15.10.2024Ekonomi
Bandırma'da tarihi bina etrafındaki tartışmalar bitmiyor! Tepki topladı
Bandırma'da tarihi bina etrafındaki tartışmalar bitmiyor! Tepki topladıBalıkesir'in Bandırma ilçesinde, 'Eski Ortaokul' olarak bilinen ve 1850'li yıllarda İsteryanos adlı bir Rum zahire tüccarının evi olarak inşa edilen tarihi bina, son yıllarda tartışmaların merkezinde yer alıyor.
15.10.2024Gündem
Balıkesir’de damat dehşeti: 2 ölü, 2 yaralı
Balıkesir’de damat dehşeti: 2 ölü, 2 yaralıBalıkesir’in Edremit ilçesinde eşiyle ayrılma aşamasında olan şahıs, çıkan tartışmada kayınvalidesi ve baldızını bıçaklayarak öldürdü, eşi ve kayınpederini ise yaraladı.
14.10.2024Yerel Haberler
Kar yağışları geliyor, gök gürültülü sağanak yağışlar etkili oluyor! Meteoroloji son raporu açıkladı Orhan Şen uyardı: Kış geliyor!
Kar yağışları geliyor, gök gürültülü sağanak yağışlar etkili oluyor! Meteoroloji son raporu açıkladı Orhan Şen uyardı: Kış geliyor!Havalar soğuyor kar yağışları yavaş yavaş geliyor. Meteoroloji Genel Müdürlüğü tarafından yapılan son tahminlere göre: Ülkemiz genelinin parçalı yer yer çok bulutlu, Marmara'nın doğusu, Doğu Akdeniz, İç Anadolu'nun kuzeyi, Karadeniz, Doğu Anadolu'nun kuzey ve batısı ile Tekirdağ, Balıkesir ve Manisa çevreleri ile Çanakkale'nin iç kesimlerinin yerel sağanak ve gök gürültülü sağanak yağışlı, diğer yerlerin parçalı ve az bulutlu geçeceği tahmin ediliyor. Yağışların; Marmara'nın doğusu, Batı Karadeniz, Orta ve Doğu Karadeniz kıyıları, Artvin, Ardahan çevreleri ile Balıkesir'in kuzey kesimlerinde yerel olarak kuvvetli olması bekleniyor. Gece ve sabah saatlerinde Marmara'nın batısı, Ege, İç Anadolu, Doğu Karadeniz ile Doğu Anadolu'nun kuzey ve batısında yer yer pus ve sis bekleniyor. CNN TÜRK Meteoroloji Danışmanı Prof. Dr. Orhan Şen, bugün İstanbul için kuvvetli sağanak uyarısında bulundu. Uyarılarına devam eden Şen, sıcaklıkların 10 derece birden azalacağını ve Anadolu'ya kar düşeceğini söyledi.
12.10.2024Gündem
Balıkesir'de zeytin hasadı başladı
Balıkesir'de zeytin hasadı başladıBalıkesir’in Edremit Körfezi bölgesinin sahip olduğu toprak yapısı, iklim şartlarıyla destekleniyor ve bu coğrafi konumun getirdiği özelliklerle birlikte hasat edilen zeytinler, modern tesislerde sıkılarak eşsiz lezzete sahip coğrafi işaretli zeytinyağı elde ediliyor.
12.10.2024Ekonomi
Türkiye'de yaz yağışları yüzde 9 azaldı
Türkiye'de yaz yağışları yüzde 9 azaldıTürkiye'de yaz mevsiminde yağışların uzun yıllar ortalamasına göre yüzde 9 azaldığı belirlendi. Bu yaz yüzde 66 ile en fazla yağış azalmasının tespit edildiği Marmara Bölgesi'nde ise son 21 yılın en düşük yağışı ölçüldü.
12.10.2024Gündem
NARKOÇELİK-43 operasyonu: 1 ton 392 kg uyuşturucu ele geçirildi
NARKOÇELİK-43 operasyonu: 1 ton 392 kg uyuşturucu ele geçirildi İçişleri Bakanı Ali Yerlikaya uyuşturucuya yönelik bu hafta düzenlenen “Narkoçelik-43” operasyonlarında 1 ton 392 kilogram uyuşturucu madde ile 752 bin 261 uyuşturucu hapın ele geçirildiğini ve 335 şüphelinin yakalandığını açıkladı.
11.10.2024Gündem
Zeytin bahçelerine komando koruması! Çalışma başlattı
Zeytin bahçelerine komando koruması! Çalışma başlattıBalıkesir İl Jandarma Komutanlığınca, Türkiye'nin zeytinyağı üretiminin yüzde 10'unun karşılandığı Balıkesir'de zeytin hasat döneminin başlaması ile birlikte jandarma ekipleri diğer kurumlarla koordineli olarak zeytin hırsızlığının önlenmesi için yoğun bir çalışma başlattı.
10.10.2024Gündem
Denizlerde balık bolluğu: Palamutlar irileşti, fiyatlar yüz güldürüyor
Denizlerde balık bolluğu: Palamutlar irileşti, fiyatlar yüz güldürüyor40 gün önce av yasağı kalkan denizlerde balık bolluğu yaşanmaya devam ediyor. Balıkesir'in Bandırma Balık Hali'nde ise adeta palamut bayramı yaşanıyor. Eylül ayında ortalama 500 gram gelen palamutlar, Ekim ayının ortalarına gelindiği şu günlerde tanesi 1000 grama kadar yükseldi. İrileşen palamutlarda fiyat ise Eylül ayına göre aynı kaldı.
10.10.2024Ekonomi
Balıkesir Edremit Körfezi'nin en büyük yatırımı, büyük bir hızıyla devam ediyor
Balıkesir Edremit Körfezi'nin en büyük yatırımı, büyük bir hızıyla devam ediyorBalıkesir’in Edremit ilçesinde altyapı imalatları büyük bir hızla devam eden, Edremit Körfez Bölgesinin en büyük yatırımı olan ve hayata geçtiğinde bin9 500 kişiye istihdam sağlayacak Jeotermal Kaynaklı Edremit Tarıma Dayalı İhtisas Organize Sanayi Bölgesinde (TDİOSB) ; mesleki eğitim alanı, teknik altyapı alanları, seralar, otopark alanları, yeşil alanlar ve yollar yükselmeye başladı.
9.10.2024Gündem
Balıkesir'de Atatürk heykeline balyozla saldırdı
Balıkesir'de Atatürk heykeline balyozla saldırdıBalıkesir'in Ayvalık ilçesinde Atatürk heykeline balyozla zarar veren kişi vatandaş tarafından darp edildi. Daha sonra olay yerine gelen polis şahsı gözaltına aldı.
8.10.2024Vatan TV
Balıkesir'de Atatürk heykeline balyozla saldırdı
Balıkesir'de Atatürk heykeline balyozla saldırdıBalıkesir'in Ayvalık ilçesinde Atatürk heykeline balyozla zarar veren kişi vatandaş tarafından darp edildi. Daha sonra olay yerine gelen polis şahsı gözaltına aldı.
8.10.2024Gündem
Atatürk heykeline zarar veren şahıs yakalandı
Atatürk heykeline zarar veren şahıs yakalandıBalıkesir'in Ayvalık ilçesinde Atatürk heykeline balyozla zarar veren kişi yakalandı.
8.10.2024Gündem
Balıkesir'de temizlenen denizden çıkanlar yok artık dedirtti
Balıkesir'de temizlenen denizden çıkanlar yok artık dedirttiBalıkesir'in Erdek ilçesinde, 36 gönüllü dalgıç tarafından gerçekleştirilen su altı temizliğinde, denizin dibinden klozet, çöp konteyneri ve sandalyenin de arasında olduğu 1000’in üzerinde atık çıkarıldı.
7.10.2024Gündem

Benzer Haber Etiketleri

Balıkesir ile ilgili olan tüm haberleri bu sayfa üzerinden görüntüleyebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak ve diğer görselleri incelemek istiyorsanız haber başlıklarına tıklayabilirsiniz. Önceki balıkesir haberlerini görmek için Daha Fazla İçerik Göster butonunu kullanabilirsiniz.