Veda

Veda

Son dakika veda haberleri ile ilgili Gazete Vatan adresinde yer alan tüm haberlere bu sayfadan ulaşabilirsiniz. Geçmişte yaşanan veda ile ilgili gelişmeler, bugün yayınlanan güncel haberler ve çok daha fazlasını veda haber sayfamızda bulabilirsiniz.

Veda

haberleri sayfasında son dakika yaşanan veda gelişmeleri de dahil olmak üzere 13.201 veda haberi bulunmuştur. Tüm veda haberleri aşağıda listelenmiştir.
Umut Nayir, Fenerbahçe’ye veda etti
Umut Nayir, Fenerbahçe’ye veda ettiKonyaspor’la anlaşmaya varan Umut Nayir, Fenerbahçe’ye veda etti.
26.07.2024Fenerbahçe
Sezen Aksu'ya dolandırıcılık şoku! Binlerce lirasını böyle kaptırdı
Sezen Aksu'ya dolandırıcılık şoku! Binlerce lirasını böyle kaptırdıSezen Aksu'yu dolandırdılar. Asistanı şüphelenince harekete geçti. Özel hayatını gözlerden uzak yaşayan ve 2016'da verdiği konserle sahnelere veda eden usta Sezen Aksu binlerce lirasını böyle kaptırdı.
26.07.2024Magazin
Oyuncu Şener Kökkaya hayatını kaybetti!
Oyuncu Şener Kökkaya hayatını kaybetti!'Organize İşler', 'Vizontele', 'Eyvah Eyvah' serisi ve 'Vezir Parmağı' gibi filmlerde de rol alan tiyatro sanatçısı Şener Kökkaya, 82 yaşında hayata veda etti.
20.07.2024Magazin
TFF eski başkanı Mehmet Büyükekşi'den veda mesajı!
TFF eski başkanı Mehmet Büyükekşi'den veda mesajı!TFF seçiminde İbrahim Hacıosmanoğlu'na kaybeden eski başkan Mehmet Büyükekşi yayınladığı açıklama ile veda etti.
19.07.2024Süper Lig
Saint Maximin geldiği ilk gün olay oldu! Galatasaray'a gönderme: Ağla iyi gelir
Saint Maximin geldiği ilk gün olay oldu! Galatasaray'a gönderme: Ağla iyi gelirFenerbahçe'nin Al Ahli'den 1 yıllığına kiraladığı Fransız yıldızın Türkiye kariyeri çok hızlı başladı. Saint Maximin, gazeteci Fabrizio Romano'nun paylaşımına yorum atan Galatasaraylı ve Trabzonsporlu kullanıcılara yanıt verdi.
18.07.2024Fenerbahçe
Tadic resmen veda etti! Deprem etkisi yaratan ayrılık, daha fazla dayanamadı: Hakaret etme...
Tadic resmen veda etti! Deprem etkisi yaratan ayrılık, daha fazla dayanamadı: Hakaret etme...FENERBAHÇE HABERLERİ:.. Fenerbahçe'de son dakika gelişmeleri yaşanıyor. Dusan Tadic'ten emeklilik kararı aldı. 'Bu açıklamamın amacı veda etme kararı almamdır' diyen Tadic bu sözlerle ayrılığının nedenini açıkladı. İşte detaylar...
18.07.2024Fenerbahçe
İsmail Kartal kalp krizi mi geçirdi! Sosyal medyadan açıklama yaptı
İsmail Kartal kalp krizi mi geçirdi! Sosyal medyadan açıklama yaptıFenerbahçe'nin eski teknik direktörü İsmail Kartal, sosyal medyada kalp krizi geçirdiğine dair çıkan haberleri yalanladı.
18.07.2024Fenerbahçe
Can Keleş kimdir, nereli, kaç yaşında? Fatih Karagümrük forması giyen Can Keleş Beşiktaş ile mi anlaştı?
Can Keleş kimdir, nereli, kaç yaşında? Fatih Karagümrük forması giyen Can Keleş Beşiktaş ile mi anlaştı?Siyah-beyazlı kulüp, Fatih Karagümrük forması giyen Can Keleş'le el sıkıştı. Süper Lig'de geçen sezon 35 maçta süre alan 22 yaşındaki futbolcu, 5 gol, 4 asistlik performans sergiledi. Peki, Can Keleş kimdir, nereli, kaç yaşında? Fatih Karagümrük forması giyen Can Keleş Beşiktaş ile mi anlaştı?
17.07.2024Şampiy10
Beşiktaş, Can Keleş'le anlaşmaya vardı
Beşiktaş, Can Keleş'le anlaşmaya vardıSiyah-beyazlı kulüp, Fatih Karagümrük forması giyen Can Keleş'le el sıkıştı.
17.07.2024Beşiktaş
Beşiktaş'ın yeni transferi Ciro Immobile İstanbul'da! İşte İtalyan yıldızın ilk sözleri
Beşiktaş'ın yeni transferi Ciro Immobile İstanbul'da! İşte İtalyan yıldızın ilk sözleriBeşiktaş'ın prensip anlaşmasına vardığı Ciro Immobile, sağlık kontrolünden geçmek ve sözleşme imzalamak için İstanbul'a geldi. Kendisini karşılamaya gelen yüzlerce taraftara üçlü çektiren Ciro Immobile, "Sezona başlamaak için hazırım" dedi.
13.07.2024Beşiktaş
Doç. Dr. Doğan Kalafat'a veda! Dostları ve sevenleri Kandilli'de düzenlenene törende
Doç. Dr. Doğan Kalafat'a veda! Dostları ve sevenleri Kandilli'de düzenlenene törendeEski Boğaziçi Üniversitesi Kandilli Rasathanesi ve Deprem Araştırma Enstitüsü Bölgesel Deprem-Tsunami İzleme ve Değerlendirme Merkezi Müdürü Doç. Dr. Doğan Kalafat için Kandilli Rasathanesi'nde uğurlama töreni düzenlendi. Doç. Dr. Doğan Kalafat'ın eşi Mine Kalafat, "Eminim Doğan hepimizi izliyordur. Böyle bir manzarayı görse gerçekten o da çok mutlu olurdu. Biz Doğan'la çocukluktan beri bir aradayız. Yaklaşık 40 yıl oldu. Yaşadığım her an çok güzel ve özel. Şimdi seyrettikçe gerçekten ne kadar güzel bir hayat geçirdiğimizi anlıyorum." ifadelerini kullandı.
12.07.2024Gündem
Uğurcan Çakır'dan sürpriz karar! Teklif edilen maaş dudak uçuklattı
Uğurcan Çakır'dan sürpriz karar! Teklif edilen maaş dudak uçuklattıTransferin hızlı takımı bordo-mavililerde tecrübeli kaleci ile ilgili sürpriz gelişme yaşandı. Milli eldivene astronomik teklif geldi.
11.07.2024Trabzonspor
Galatasaray'a veda etti, boşluğu hemen oldu! 2 yıldız birden hayırlı olsun
Galatasaray'a veda etti, boşluğu hemen oldu! 2 yıldız birden hayırlı olsunGALATASARAY TRANSFER HABERİ... Galatasaray'da son dakika transfer gelişmeleri yaşanıyor. Galatasaray'da yeni sezon öncesi transfer çalışmaları tam gaz devam ediyor. Sarı-kırmızılılar bir süredir gündeminde olan 8 numara ve sağ bek için mutlu sona yaklaştı. Öte yandan takıma veda edecek isimler de belli oldu. İşte detaylar...
11.07.2024Galatasaray
Copa America finali ne zaman, saat kaçta ve hangi kanalda? Copa America ne zaman bitiyor?
Copa America finali ne zaman, saat kaçta ve hangi kanalda? Copa America ne zaman bitiyor?14 Haziran’da başlayan Copa America’da final heyecanı için heyecan dorukta. Brezilya turnuvaya çeyrek finalde veda ederken finale yükselen ilk takım Arjantin oldu. Peki Copa America finali ne zaman? Copa America finali ne zaman, saat kaçta ve hangi kanalda?
10.07.2024Şampiy10
Günün En Çok Oynanan Maçları
Günün En Çok Oynanan MaçlarıMisli’de günün iddaa programı içerisinde en çok oynanan bahisleri ve Misli yazarlarının bu maçlar için yaptığı yorumları sizler için derledik. Birçok ligin heyecanını en yüksek oranlarla Misli’de yaşayabilirsiniz.
10.07.2024İddaa
Beşiktaş'ta Cenk Tosun görüşme masasına oturdu
Beşiktaş'ta Cenk Tosun görüşme masasına oturduBeşiktaş’ta milli takımın Avrupa Şampiyonası’na veda etmesinin ardından tecrübeli forvet ile masaya oturulacağı öğrenildi. Hem yönetimin, hem de Cenk’in yeni sözleşmeye sıcak baktığı bildirildi.
8.07.2024Şampiy10
Acun Ilıcalı'dan Milli Takım'a destek
Acun Ilıcalı'dan Milli Takım'a destekFenerbahçe Asbaşkanı Acun Ilıcalı, Milli Takım'ın Hollanda'ya 2-1 mağlup olarak EURO 2024'e veda ettiği maçın ardından açıklamalarda bulundu.
7.07.2024Şampiy10
Lucas Torreira'dan Türkiye paylaşımı! 'Bu ülkeye daha fazla saygı'
Lucas Torreira'dan Türkiye paylaşımı! 'Bu ülkeye daha fazla saygı'Galatasaray'ın yıldız futbolcusu Lucas Torreira, Milli Takım'ın Hollanda'ya yenilerek EURO 2024'e veda ettiği maçın ardından paylaşımda bulundu. İşte detaylar...
7.07.2024Şampiy10
Montella açıkladı! Milli Takım'da hedef 2026 Dünya Kupası
Montella açıkladı! Milli Takım'da hedef 2026 Dünya KupasıA Milli Futbol Takımı Teknik Direktörü Vincenzo Montella, Hollanda maçının ardından sosyal medya hesabından açıklamalarda bulundu.
7.07.2024Şampiy10
Kırkpınar'da yarı final eşleşmeleri belli oldu!
Kırkpınar'da yarı final eşleşmeleri belli oldu!663. Tarihi Kırkpınar Yağlı Güreşleri'nde yarı finale yükselen başpehlivanlar belli oldu. Ali Gürbüz çeyrek finalde veda etti.
Hakan Çalhanoğlu'ndan buruk rekor!
Hakan Çalhanoğlu'ndan buruk rekor!A Milli Futbol Takımı'nın kaptanı Hakan Çalhanoğlu, Hollanda maçında Rüştü Reçber'in rekorunu egale etmeyi başardı.
7.07.2024Şampiy10
Avrupa 'Bizim Çocuklar'ı konuştu! 'Türkiye'den acı veda'
Avrupa 'Bizim Çocuklar'ı konuştu! 'Türkiye'den acı veda'A Milli Futbol Takımı'nın Hollanda'ya 2-1 mağlup olduğu ve EURO 2024'e veda ettiği karşılaşma Avrupa'da gündem oldu.
7.07.2024Şampiy10
Günlük kiralık dairede korkunç cinayet! Sosyal medya hesabında paylaştığı video ortaya çıktı
Günlük kiralık dairede korkunç cinayet! Sosyal medya hesabında paylaştığı video ortaya çıktıBahçelievler'de Murat Arpapay'ın öldürülüp cesedinin apartman boşluğuna atılmasıyla ilgili soruşturma tamamlandı. İddianamede, sanık Muhterem Perçikli'nin ifadeleri yer aldı. Perçikli, diğer sanıklar tarafından Arpapay ile tanıştırıldığını ve kiralık dairede buluştuklarını belirtti. 3'ü firari 5 sanık hakkında toplam 36 yıl 3 aya kadar hapis cezası isteniyor. Öte yandan cinayetten birkaç gün sonra Muhterem Perçikli'nin “Ben de istemezdim bu kadar kötü olmayı. Ama insan kırıldığı zaman kaybedecek bir şeyi kalmıyor ve kaybedecek bir şeyi olmayan kadın her şeyi yapabilir” açıklamasıyla sosyal medya hesabından bir video paylaştığı da ortaya çıktı.
6.07.2024Gündem
Yok artık Fransa! EURO 2024'te şaşırtan gol istatistiği
Yok artık Fransa! EURO 2024'te şaşırtan gol istatistiğiEURO 2024 çeyrek finalinde Fransa, Portekiz’i normal süresi ve uzatma bölümü 0-0 biten maçta penaltılar sonucu 5-3 mağlup ederek yarı finale yükseldi. Ancak kadrosunda yıldızlar bulunan Fransa'nın gol yollarındaki sorunları dikkatlerden kaçmadı. İşte detaylar....
6.07.2024Süper Lig
Beşiktaş'ta yaprak dökümü! Rosier'in ardından 3 veda daha
Beşiktaş'ta yaprak dökümü! Rosier'in ardından 3 veda dahaYeni sezonda daha güçlü ve alternatifli bir kadro kurmak isteyen Beşiktaş bu doğrultuda hamleler yapmaya devam ederken, kadroda düşünülmeyen isimlerle de yollarını ayırmaya başladı.
6.07.2024Beşiktaş

Benzer Haber Etiketleri

Veda ile ilgili olan tüm haberleri bu sayfa üzerinden görüntüleyebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak ve diğer görselleri incelemek istiyorsanız haber başlıklarına tıklayabilirsiniz. Önceki veda haberlerini görmek için Daha Fazla İçerik Göster butonunu kullanabilirsiniz.