Gazete Vatan Logo
Magazin Türkan, Nalan ve Hayri'yi gördü! Camdaki Kız'ın son bölümünde neler yaşandı?

Türkan, Nalan ve Hayri'yi gördü! Camdaki Kız'ın son bölümünde neler yaşandı?

Camdaki Kız dizisi Perşembe akşamları izleyici ile buluşuyor. Göz kırpmaya bile vakit bırakmayan Camdaki Kız'ın 71. bölümünde yaşananlar Kanal D izleyicilerini şaşırttı. Psikiyatrist Gülseren Budayıcıoğlu'nun aynı adlı kitabından uyarlanan Camdaki Kız dizisinde yapımcılığı Onur Güvenatam üstleniyor. Başrollerinde ise Burcu Biricik, Devrim Yakut, Enis Arıkan, Feri Baycu Güler, Feyyaz Şerifoğlu ve Hamza Yazıcı gibi önemli isimler yer alıyor. Peki, Camdaki Kız 71. bölümde neler oldu?

Nalan, Hayri ile evlilik yolunda ilerlerken Hayri'nin eşi Türkan kendisini gösterdi.

SEDAT, NALAN İLE HELALLEŞİYOR

Posta'dan Büşra Eracun Akkaya'nın haberine göre; Nalan'dan boşanmayı gururuna yediremeyen Sedat, hayatını yoluna sokabilmek için Nalan'ın kapısına dayandı. Sedat'ı eve almak istemeyen Nalan, ısrarlara dayanamayınca içeri almak zorunda kaldı. Belki de evliliklerinden bu yana ilk defa bu kadar düzgün konuşmayı başaran eski çift, birbirlerinden helallik aldı.

Nalan'a anı bırakmak isteyen Sedat, günler sonra çıkarabildiği alyansını çıkarıp Nalan'a hediye etti. Nalan ise yüzüğü kabul etti.

MUZO, TÜRKAN İLE TANIŞIYOR

Hayri'nin evli olduğunu duyan Muzo, Hayri'yi iş çıkışı takip etti. Evine girerken Hayri'nin eşi ve çocuklarını gören Muzo, Hayri'nin peşinden gitti. Türkan eve davet edince içeri giren Muzo, Türkan'ı ve çocukları yakından tanıdı.

Çayını içip kalkan Muzo'nun arkasından giden Hayri, Muzo ile konuşmak istedi. Muzo ise Hayri'ye 2 gün süre verdi. İçinde bulunduğu durumu Nalan'a anlatmazsa kendi anlatacağını söyledi.

Haberin Devamı

HAYRİ, NALAN İLE EVLENMEK İSTİYOR

Sedat ile bağını tamamen koparan Nalan'ın Hayri olan aşkı yolunda gitmeye başladı. Nalan ile rahat rahat görüşen Hayri, aşkını rahat rahat yaşamak için Nalan'a evlenme teklifi etti. Nalan ise kabul etti.

Hayri'nin evlilik teklifinden sonra Hayri ile görüştüğünü Hafize'ye söyleyen Nalan, beklediğinden daha olumlu bir tepki aldı.

Akşam eve gelen Nalan, yaşadıklarını Billur'a anlattı. Hayri'nin evlilik teklifi ettiğini duyan Billur, Nalan'ın cevabını merak etti. Nalan ise Hayri ile evleneceğini söyleyince Billur iyice tedirgin oldu.

Hafize ile Hayri'nin arasını düzeltmek isteyen Nalan, akşam yemeği için Hafize ve Billur'u da alıp Hayri'nin çalıştığı kebapçıya gitti.

SEDAT İLACINI ESKİ AŞKLARINDA ARIYOR

Nalan'ı unutmak için eski sevgililerine yönelen Sedat, eski kız arkadaşı Özge'nin evine gitti. Sevgilisi olduğunu bile bile Özge ile görüşen Sedat, tam Özge ile bir şeyler yaşayacaktı ki aklına Muzo'nun söyledikleri geldi. Kendine bu durumu yakıştıramayan Sedat, üzerini giyinip evden gitti.

Haberin Devamı

TÜRKAN, HAYRİ'NİN ARŞİVİNİ YAKALIYOR

Bir zamanlar Nalan'a platonik aşık olan Hayri, o dönemlerde Nalan'ın bütün fotoğraflarını biriktirdiği bir kutusu vardı. Kutuyu gardırobuna saklayan Hayri'nin arşivini kızları gördü. Nalan'ın fotoğrafını alıp Türkan'a götüren kızlar, fotoğraftakinin kim olduğunu sordu. Aldatıldığından şüphelenen Türkan ise emin oldu.

Kızları hazırlayan Türkan yan komşusundan rica etti ve Hayri'nin çalıştığı yere gitti.

SEDAT ECELİNE SUSADI

Özge'nin evinden çıkan Sedat, çıkarken Özge'nin sevgilisine yakalandı. Dayak yemek için elinden geleni yapan Sedat, adamı kışkırtmak için uğraştı. Ölümüne dayak yiyen Sedat'ı daha sonra ormanlık alana bıraktılar.

TÜRKAN, NALAN VE HAYRİ'Yİ GÖRDÜ

Yemekten sonra oturup sohbet ederken Nalan, Hayri'ye önemli bir şey anlatacağını hatırlatıp ne olduğunu sordu. Hayri tam konuşmaya başlayacaktı ki kapıda Türkan'ı gördü. Hayri'nin yüz ifadesi değişince Nalan'da kime baktığını çözmeye çalıştı. Nalan, Türkan ve Hayri üzerindeki şoku atamadılar.

Haberin Devamı

CAMDAKİ KIZ 71. BÖLÜM KANAL D İZLEMEK İÇİN TIKLAYIN.