Gazete Vatan Logo
Magazin Sedat, Nalan ve Hayri'yi yakalıyor! Camdaki Kız'ın yeni bölümünde neler oldu?

Sedat, Nalan ve Hayri'yi yakalıyor! Camdaki Kız'ın yeni bölümünde neler oldu?

Perşembe akşamlarına damga vuran Camdaki Kız, 4 Nisan Perşembe akşamı yeni bölümü ile seyirciyle buluştu. Camdaki Kız son bölümüyle göz kırpmaya bile vakit bırakmadı. Psikiyatrist Gülseren Budayıcıoğlu'nun aynı adlı kitabından uyarlanan Camdaki Kız dizisinde yapımcılığı Onur Güvenatam üstleniyor. Başrollerinde ise Burcu Biricik, Devrim Yakut, Enis Arıkan, Feri Baycu Güler, Feyyaz Şerifoğlu ve Hamza Yazıcı gibi önemli isimler yer alıyor. Peki, Camdaki Kız 77. bölümde neler oldu?

Sedat, Nalan ve Hayri'yi yakalıyor! Camdaki Kız'ın yeni bölümünde neler oldu?

Sedat, Nalan ve Hayri'nin birlikte olduğunu gözleriyle gördü. Gülcihan ise hastalığına yenik düştü.

NALAN BABASINI REDDEDİYOR

Posta'dan Büşra Eracun Akkaya'nın haberine göre; Hayri ve Metin'in tartıştığına şahit olan Nalan, sokakta yanlarına giderken Metin'in "Nalan'ın babasıyım" diye haykırdığını duydu. Duyduklarını kabullenemeyen Nalan, Metin'e de Hafize'ye de çok kızdı.

Babasından kalma mektuplarını okuyamayan Nalan, ilk iş olarak mektupları alıp yırttı ve gerçeği kabullenmek istemedi.

Hafize'ye olan güveni sarsılan Nalan, öfkesini Hafize'nin yüzüne haykırdı.

SEDAT, NALAN'IN TELEFON GEÇMİŞİNİ İSTİYOR

Billur'u yanına çağıran Sedat, Nalan'ın hayatında kimin olduğunu öğrenmek istedi. Açık vermeyen Billur, Sedat'ın daha da kuşkulanmasına neden oldu. Billur çıktıktan sonra birini arayan Sedat, Nalan'ın geçmiş ve şimdi ki telefon konuşmalarını ve mesajlaşmalarının kaydını istedi.

Çalışanı kayıtlara ulaşamayınca Sedat daha da öfkelendi ve hırslandı.

NALAN VE HAYRİ'NİN ARASI AÇILIYOR

Hayri'nin maço tavırları günden güne Nalan'ı rahatsız etmeye başlarken Hayri gelip Nalan'a babası hakkında sorular sordu. Nalan konuşmak istememesine rağmen Hayri devam edince Nalan tepki gösterdi.

Haberin Devamı

Durduk yere Nalan'ı daha çok görmek için evlenmeleri gerektiğini söyleyen Hayri, hiç beklenmedik bir tepki aldı. Evlenmek istemediğini söyleyen Nalan, çocuklarını ve Türkan'ı unutmamasının altını çizerek sorumluluklarını vurguladı. Hayri ise yüzsüz bir şekilde peki diyerek evden çıktı.

SEDAT, MUZO'YU SIKIŞTIRIYOR

Nalan'ın hayatındaki kişiye ulaşamayan Sedat, daha da takıntılı bir hal aldı. Bunu gören Muzo, Sedat'ı sakinleştirmek için odasına gitti. Sedat, Muzo'nun üzerine gittikçe Muzo, Nalan'ın görüştüğü kişinin Hayri olduğunu söyledi. Sedat başka şaka yaptığını sandı ve Nalan'ı takip etmek için yola koyuldu.

TÜRKAN, NALAN'A ANNESİNİ HATIRLATIYOR

Hayri ile yaşananlardan sonra Türkan'ın en büyük destekçisi olan Nalan, Türkan'ın evine gelmesine şaşırmasına rağmen yine içeri davet etti. Nalan'ı keyifsiz gören Türkan, sirke ve ada çayı istedi. Ne yapacağını anlamayan Nalan, Türkan'ın sıkıntılar gitsin diye evi sirkeli suyla silip ada çayı yaktığını görünce aklına annesi Feride geldi.

Haberin Devamı

Türkan'la dertleşen Nalan, ne kadar yalnız olduğunu anlattı. Türkan ise Nalan'ı yoldaş bellediğini söyledi.

GÜLCİHAN'DAN VEDA YEMEĞİ

Sevdiği insanları bir arada görmek isteyen Gülcihan akşam için bir yemek organize etti. Sofrayı hazırlamak için masanın başında duran Gülcihan'ı bir anda öksürük krizi tuttu. Öksürünce kan geldiğini gören Gülcihan, az bir ömrü kaldığını anlayıp Allah'a dua etti.

O sırada Muzo'nun gelmesiyle akşam ki yemeği Billur'un gelmesini de istedi. Muzo annesini kırmadı ve Billur'u yemeğe çağırdı.

 

Döndü'nün erkek arkadaşını da yemeğe çağıran Gülcihan, Döndü'nün yuva kurmasını istedi.

METİN, NALAN'A VEDA EDİYOR

Az bir ömrü kaldığını bilen Metin, Nalan'la baba kız olmayı başaramayınca kapısına dayandı. Nalan'a içine dönem Metin içeri girmeden gitti. Camdan bakan Nalan, babasının ölüme gittiğini düşündü.

SEDAT, HAYRİ'Yİ ÖĞRENİYOR

Haberin Devamı

Akşam yemeği sonrası Billur ile odasına geçen Muzo, Billur'un duygusuna yanıt verdi. Döndü'yle birlikte çifte düğün yapacaklarını söyleyen Muzo, Billur'a dolaylı yoldan evlilik teklifi etmiş oldu. Daha sonra Hayri ve Nalan'dan konuşmaya başladıkları sırada Sedat kapıyı dinliyordu.

GÜLCİHAN VEFAT ETTİ

Uyumak için aynı yastığa baş koyan Gülcihan ve Rafet arasında duygusal konuşmalar yaşandı. Rafet, Gülcihan'a en sevdiği şarkıyı söyleyerek uyuttu. Sabah uyandığında ise Gülcihan'ın cansız bedenini gören Rafet, Gülcihan'ın ellerini öperek ona son kez sarıldı.

CAMDAKİ KIZ 77. BÖLÜM KANAL D İZLEMEK İÇİN TIKLAYIN.