Gazete Vatan Logo
Magazin Gaye'nin oyunu Deniz ile Ateş'in arasını açıyor!

Gaye'nin oyunu Deniz ile Ateş'in arasını açıyor!

Başrollerini Burcu Özberk (Deniz), Gökhan Alkan (Ateş), Selin Şekerci (Zeynep) ve Özgün Karaman (Ali) gibi isimleri kadrosunda buluşturan, senaryosunu Nil Güleç Ünsal ile Özlem İnci Hekimoğlu'nun kaleme aldığı, yönetmen koltuğunda ise Cevdet Mercan'ın oturduğu 'Kraliçe' dizisi, dün akşam 7'nci bölümü ile ekranlara geldi. Gaye'nin oynadığı oyun, Deniz ve Ateş'in arasını açıyor.

Gaye'nin oyunu Deniz ile Ateş'in arasını açıyor!

Kanal D’nin; dünya çapında çok izlenen 'Queen Sugar'dan uyarlanan, yeni dizisi 'Kraliçe', 7'nci bölümü ile 3 Mayıs Çarşamba akşamı ekranlara geldi. Son bölümde Gaye'nin oyunu, Deniz ile Ateş'in arasını iyice açtı.

Milliyet'in haberine göre; Ateş, Gaye'nin evlerine gelmesi karşısında gergin anlar yaşadı. Gaye'nin, ne yapacağını kestiremeyen Ateş, tedirgin oldu. Gaye, çocuk olayına girmedi; ama Deniz'in konuyu açması, Ateş'i daha da gerdi.

'KRALİÇE' SON BÖLÜM

ZİYA, ZEYNEP'İ ŞİKAYET ETTİ

Gencer Çiftliğine bir kez daha polis geldi. Zeynep, Ziya'nın şikayeti üzerine polisler tarafından karakola götürüldü. Avukatları Mahir, işin ciddi olduğunu ve Zeynep'in tutuklu yargılanabileceğini söyledi.

Deniz, kardeşini kurtarmak için Ziya'dan Zeynep'e yaptığı suçlamaları geri almasını istedi. Ziya, eline düşürdüğünü anladığı Deniz'e yüzsüzce bir teklifte bulundu.

ATEŞ'TEN GAYE'YE SERT UYARI

Ateş'in, Gaye'nin fütursuzca Deniz'in karşısına dikilmesinden dolayı öfkesi dinmedi. Gaye'nin evine gelen Ateş, Deniz'den uzak durması ve çocuk olayını anlatmaması için; "Deniz'in etrafında görmeyeceğim seni!" diyerek onu sert bir şekilde uyardı.

Haberin Devamı

 

Ateş, Gaye ile tartıştığı sırada Efe'nin sesini duydu. Gaye'nin de isteğiyle Efe'nin yanına giden Ateş, onunla keyifli bir an yaşadı. İkilinin birlikte vakit geçirmesi, Gaye'yi çok mutlu etti.

ATEŞ, OĞLU EFE İLE ZAMAN GEÇİRİYOR / İZLEMEK İÇİN TIKLAYIN

DENİZ, ZİYA'YI ALT ETMENİN YOLUNU BULDU

Zeynep'in serbest kalması için Ziya'nın suçlamalarını geri alması gerekir. Bu yüzden kasabayı hallaç pamuğu yapan Ali, güzel bir ipucu ile Deniz'in yanına geldi. Deniz, bu ipucunun peşine düşerek Ziya'yı alt etmenin yolunu buldu.

 

Narin, Ziya'ya Deniz'in iş anlaşmasını Gaye ile yaptığını haber verdi. Ziya, Gaye'nin restoranına giderek amacının ne olduğunu anladı ve Gencer'leri içerden çökertmek için ona önemli bir bilgi verdi.

 

'Kraliçe', yeni bölümleri ile her çarşamba saat 20.00’de Kanal D’de...

 ZİYA, DENİZ'İN OLTASINA TAKILDI / İZLEMEK İÇİN TIKLAYIN