Gazete Vatan Logo
Magazin Üç Kız Kardeş'te Türkan ve Somer yüzleşiyor!

Üç Kız Kardeş'te Türkan ve Somer yüzleşiyor!

Kanal D'nin salı akşamlarına damga vuran dizisi Üç Kız Kardeş, dün akşam seyirciyle buluştu. İclal Aydın'ın aynı adlı romanından uyarlanan Üç Kız Kardeş'in her bölümü birbirinden daha heyecanlı geçiyor. Üç Kız Kardeş yeni bölümüyle ilgili merak edilen bütün detaylar haberimizde.

Üç Kız Kardeş'te Türkan ve Somer yüzleşiyor!

Somer ve Türkan hakim karşısına çıktı

ÖZER, SEVİLAY'I TERK EDİYOR

Posta'dan Büşra Eracun Akkaya'nın haberine göre; Rüçhan'ın ziyaretinden sonra gerçekleri öğrenen Özer, Sevilay'ın kendisini kandırmasını kaldıramadı. Sevilay, Özer'in gitmemesi için ayaklarına kapandı.

TÜRKAN VE SOMER YÜZLEŞİYOR

Türkan'ın kendisinden bir anda neden uzaklaştığını anlayamayan Somer, Türkan'ın zoruyla Türkan'ın evine gitti. Fotoğraflarını çektirdiğini bilen Türkan gerçekleri tek tek Somer'in yüzüne vurdu. Somer ise Rüçhan'ın yaptırdığını söylemek yerine, kendisini merak ettiği için takip ettirdiğini söyledi.

DERYA YURTTAN KOVULUYOR

Yeni oda arkadaşıyla anlaşmayı bir türlü başaramayan Derya, arkadaşının özel eşyalarını karıştırdığını görünce saç başa birbirlerine girdi. Yurt yönetimi ise daha önce defalarda uyarı alan Derya'yı yurttan kovdu.

Yurttan kovulan Derya, Mustafa'yı arayıp gelmesini istedi. Derya'yı ve eşyalarını alan Mustafa, kalmak için Sevilay'ın yanına götürdü.

Derya'yı hiç istemeyen Sevilay, Mustafa'yı kaybetmemek için kabul etmek zorunda kaldı.

Haberin Devamı

ÖZER, RÜÇHAN'DAN ÖZÜR DİLİYOR

Sevilay'ı terk eden Özer, hatasının farkına vardı ve sabah olduğunda şirkete gitti. Rüçhan'ın yanına giden Özer, Rüçhan'a kendi haklarını geri vereceğini ve yaşanan yanlış anlaşılmanın farkına vardığını söyledi. Rüçhan ise yelkenleri hemen suya indirdi.

ÜÇ KIZ KARDEŞ İYİCE KOPUYOR

Dönüş'ün odasında şalını arayan Türkan, Derya'nın gelin çiçeğini görünce Dönüş'ün dershanesine gitti. Ailesini kendi dertleriyle bunalttığını söyleyen Dönüş'e tepki gösteren Türkan, kendilerinin yalanlarını suratlarına vurdu.

İşe giden Türkan, Derya ve Mustafa'yı iş yerinde görünce çılgına döndü. Somer ise Türkan'ı zorla odaya sokarak sakinleştirdi.

KORMANLARIN HELALLİĞİ

Rüçhan, Türkan'ı ve Somer'i kandırıp gece buluşma yemeği ayarladı. İki tarafta olup bitenlerden habersiz restorana gitti. Birbirlerini görünce şok oldular. Rüçhan telefonla arayıp son kez birbirlerinden helallik almaları için bu yemeği yemeleri gerektiğini söyledi.

O sırada Özer ise eşyalarını topladı. Rüçhan telefonu kapatınca Özer yanına gelip son kez helallik istedi.

Haberin Devamı

SOMER VE TÜRKAN MAHKEMEDE

Aylardır sonuçlanamayan mahkeme günü geldi çattı. Bütün geceyi arabanın içinde, sahil kenarında geçiren Somer ve Türkan mahkemeye de birlikte gitti.

Hakim yeni evli olduklarını, doğacak bebekleri olduğunu ve birbirlerini ne kadar sevdiğini hatırlattı.

ÜÇ KIZ KARDEŞ 48. BÖLÜM KANAL D İZLEMEK İÇİN TIKLAYIN!