Yüzleşme

Yüzleşme

Son dakika yüzleşme haberleri ile ilgili Gazete Vatan adresinde yer alan tüm haberlere bu sayfadan ulaşabilirsiniz. Geçmişte yaşanan yüzleşme ile ilgili gelişmeler, bugün yayınlanan güncel haberler ve çok daha fazlasını yüzleşme haber sayfamızda bulabilirsiniz.

Yüzleşme

haberleri sayfasında son dakika yaşanan yüzleşme gelişmeleri de dahil olmak üzere 589 yüzleşme haberi bulunmuştur. Tüm yüzleşme haberleri aşağıda listelenmiştir.
Etkisi 2 gün sürecek, 83 yıl sonra aynı burçta buluşuyorlar! Astrolog Dinçer Güner uyardı: Yolculuk kazalarına, kardeş iletişimlerine dikkat
Etkisi 2 gün sürecek, 83 yıl sonra aynı burçta buluşuyorlar! Astrolog Dinçer Güner uyardı: Yolculuk kazalarına, kardeş iletişimlerine dikkat Geçmiş travmalarla yüzleşme zamanı geldi! Merkür ve Şiron'un birlikte hareket ettiği bu 2 günlük süreçte, zihinsel iyileşme fırsatı yakalanıyor. Astrolog Dinçer Güner “83 yıl sonra yine aynı burçta bir araya geliyorlar” dedi ve uyarıda bulundu.
13.04.2024 Astroloji
İlk durak Adana olacak: Anadolu’nun renklerine unutulmaz bir yolculuk başlıyor
İlk durak Adana olacak: Anadolu’nun renklerine unutulmaz bir yolculuk başlıyor Türkiye Kültür Yolu Festivali, ilk durağı Adana’da 13 Nisan’da başlayacak 21 Nisan'a kadar devam edecek.
4.04.2024 Adana
Seçil Erzan ikinci kez hakim karşısına çıkıyor! Emre Belözoğlu, Arda Turan ve Selçuk İnan mahkemede tanık olarak dinlenecek
Seçil Erzan ikinci kez hakim karşısına çıkıyor! Emre Belözoğlu, Arda Turan ve Selçuk İnan mahkemede tanık olarak dinlenecek Seçil Erzan olayında yeni gelişmeler yaşanıyor. Ponzi Seçil yarın ikinci kez hâkim karşısına çıkıyor. Duruşmada futbolcular Selçuk İnan, Emre Belözoğlu ve Arda Turan’ın da arasında bulunduğu 7 kişi müşteki, 11 kişi ise tanık olarak dinlenecek. Hem Seçil Erzan’a hem de müşteki ve tanıklara kırık telefondan çıkan yazışmalar da sorulacak.
11.01.2024 Gündem
Karsu: Acılarla yüzleşmeden onları hafifletemeyiz
Karsu: Acılarla yüzleşmeden onları hafifletemeyiz 6 Şubat depremlerinde Hatay'da 17 akrabasını yitiren ünlü şarkıcı Karsu Dönmez yaşadığı acıyı ve sonrasını anlattı.Karsu, 'Bu olay bize saniyelerimizin bile aslında ne kadar kıymetli olduğunu bir kez daha gösterdi' diyor.
6.08.2023 Magazin
CHP'de ortalık karıştı! Kılıçdaroğlu'na çok sert "troll akıl" tepkisi
CHP'de ortalık karıştı! Kılıçdaroğlu'na çok sert "troll akıl" tepkisi CHP'de tartışmalar sürüyor. CHP'de en kritik Parti Meclisi toplantısı sert tartışmalara, sert eleştirilere sahne oldu. Saatler süren toplantının perde arkasında yaşananlar, içeride söylenenler sızmaya devam ediyor. Peki o tartışılan Zoom toplantısı ile ilgili Kılıçdaroğlu mu eleştirildi, yoksa Kılıçdaroğlu mu eleştirdi? İşte detaylar...
24.07.2023 Gündem
Üç Kız Kardeş'te Türkan ve Somer yüzleşiyor!
Üç Kız Kardeş'te Türkan ve Somer yüzleşiyor! Kanal D'nin salı akşamlarına damga vuran dizisi Üç Kız Kardeş, dün akşam seyirciyle buluştu. İclal Aydın'ın aynı adlı romanından uyarlanan Üç Kız Kardeş'in her bölümü birbirinden daha heyecanlı geçiyor. Üç Kız Kardeş yeni bölümüyle ilgili merak edilen bütün detaylar haberimizde.
3.05.2023 Magazin
Cumhurbaşkanı Erdoğan: 14 Mayıs'ta zafere doğru gidiyoruz, meydanların dili bunu söylüyor
Cumhurbaşkanı Erdoğan: 14 Mayıs'ta zafere doğru gidiyoruz, meydanların dili bunu söylüyor Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, gündeme dair önemli açıklamalarda bulundu. Erdoğan, "Sandığı artık vatandaşımızın ayağına götürüyoruz. 14 Mayıs'ta inşallah yeni bir rekor kıracağımıza inanıyorum." dedi. Öte yandan Erdoğan, MİT'in dün Suriye'de düzenlediği operasyonla, DEAŞ'ın sözde lideri Ebu Hüseyin el-Kureyşi'yi etkisiz hale getirdiğini de duyurdu.
30.04.2023 Gündem
Kraliçe’den beş günde rekor izlenme!
Kraliçe’den beş günde rekor izlenme! Kanal D’nin, yapımını Mednova’nın üstlendiği, dünya çapında çok izlenen “Queen Sugar” dizisinden uyarlanan yeni dizisi “Kraliçe” ekranda gösterdiği başarısını dijital ortamda da yakaladı.  
27.03.2023 Televizyon
Veda Mektubu’nda anne kız yüzleşiyor!
Veda Mektubu’nda anne kız yüzleşiyor! Kanal D’nin, yapımını Most Production, yapımcılığını Gül Oğuz’un üstlendiği dizisi Veda Mektubu, yeni bölümüyle ekrana geliyor. Veda Mektubu dizisinin bu hafta yayınlanacak bölümüne anne ve kızın yüzleşmesi damga vuracak.
12.03.2023 Televizyon
Afra Saraçoğlu imaj değiştirdi! Yalı Çapkını yeni bölümde Seyran'ı görenler şaşıracak
Afra Saraçoğlu imaj değiştirdi! Yalı Çapkını yeni bölümde Seyran'ı görenler şaşıracak Cuma akşamları ekrana gelen Yalı Çapkını dizisinde Seyran karakterini oynayan Afra Saraçoğlu yeni imajıyla hayranlarının karşısına çıkıyor. Dizinin yeni bölümünde Pelin ve Seyran'ın yüzleşme sahneleri çok konuşulacak.
23.02.2023 Televizyon
Serenay Sarıkaya'nın ayakları sosyal medyayı salladı!
Serenay Sarıkaya'nın ayakları sosyal medyayı salladı! Şahmaran dizisindeki 'Şahsu' karakterine hayat veren Serenay Sarıkaya'nın ayakları sosyal medyada gündem oldu. Oyuncunun bir sahnede masada oturduğu pozu sosyal medyada paylaşıldı. Güzel oyuncunun ayakları hakkında acımasız yorumlar yapan kullanıcılara diğer kullanıcılar tepki gösterdi.
22.01.2023 Magazin
Prens Harry'den bomba itiraf: 25 kişiyi öldürdüm, kokain kullandım
Prens Harry'den bomba itiraf: 25 kişiyi öldürdüm, kokain kullandım Kraliyet görevlerini terk ettiğinden beri Prens Harry'nin kraliyet ailesi üyeleri hakkında yaptığı açıklamalar gündemden düşmüyor. Sussex Dükü Prens Harry'nin otobiyografisinden bazı bölümler, kitap piyasaya sürülmeden önce sızdırıldı. İşte o bomba etkisi yaratan itiraflardan bazıları...
7.01.2023 Dünya
Üç Kız Kardeş AB kategorisinde en çok izlenen dizi oldu!
Üç Kız Kardeş AB kategorisinde en çok izlenen dizi oldu! Kanal D’nin yapımını Süreç Film, yapımcılığını Ali Gündoğdu ve İnci Gündoğdu'nun üstlendiği, İclal Aydın’ın satış rekorları kıran aynı isimli romanından uyarlanan dizisi Üç Kız Kardeş, 32’inci bölümüyle AB kategorisinde 4,98 reyting ve 12,82 izlenme payı elde ederek en çok izlenen dizi oldu.
28.12.2022 Televizyon
Üç Kız Kardeş'te Somer, Türkan'ın duygularıyla oynuyor!
Üç Kız Kardeş'te Somer, Türkan'ın duygularıyla oynuyor! Kanal D'nin sevilen dizisi Üç Kız Kardeş, 20 Aralık Salı akşamı izleyiciler ile buluştu. İclal Aydın'ın aynı adlı romanından uyarlanan Üç Kız Kardeş'in son bölümünde Mine'ye Kiraz'ı verenin Türkan olduğunu öğrenen Somer, Türkan'a karşı büyük öfke duymaya başladı. İşte Üç Kız Kardeş'in yeni bölümüyle ilgili merak edilenler...
28.12.2022 Magazin
Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan Yunanistan'a tepki: Vahşet boyutuna ulaştı!
Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan Yunanistan'a tepki: Vahşet boyutuna ulaştı! Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan İslam Dünyası Anayasa Yargısı Konferansı Açılış Kongresi'nde önemli açıklamalarda bulundu. Erdoğan, "Batı komşumuz Yunanistan'ın göçmenlere karşı gösterdiği tavır artık vahşet boyutuna varmıştır" diyerek tepki gösterdi.
23.12.2022 Gündem
Yargı yine çok izlenen bir bölümle ekrana geldi!
Yargı yine çok izlenen bir bölümle ekrana geldi! Kanal D’nin Ay Yapım imzalı dizisi Yargı, hem duygusal hem de heyecan dolu bir bölümle izleyicileri yine ekrana kilitledi. Bölüme Ceylin ve Ilgaz’ın duygusal konuşması damga vurdu.
19.12.2022 Televizyon
Ceylin, Parla'yı kaçırıyor! Yargı'da büyük yüzleşme
Ceylin, Parla'yı kaçırıyor! Yargı'da büyük yüzleşme Pazar akşamlarına damga vuran Kanal D'nin popüler dizisi Yargı, yine soluksuz izlendi. Son bölümde Parla'nın katil olduğunu öğrenen Ceylin, Parla'yı kaçırmaya kalktı. Peki şimdi ne olacak? Yargı 48. bölümde yaşananlar tüm detaylarıyla haberimizde.
19.12.2022 Magazin
Kanlı Elmas filmi konusu ne? Kanlı Elmas filmi ne anlatıyor? İşte Kanlı Elmas İMDB puanı!
Kanlı Elmas filmi konusu ne? Kanlı Elmas filmi ne anlatıyor? İşte Kanlı Elmas İMDB puanı! Elmas savaşlarını keskin yorumu ve konusuyla sömürüyü kamuoyunun gözüne sokan drama türündeki Kanlı Elmas (Blood Diamond) Hollywood yapımı politik filmler arasında yerini alıyor. 2006 yapımı filmde, Leonardo DiCaprio’nun oyunculuğu ile göz doldururken, hikayesi ile çocuk askerlerin nasıl kullanıldığı ile ilgili politik bir yüzleşme örneği olarak karşımıza çıkıyor. Peki, Kanlı Elmas filmi konusu ne? Kanlı Elmas filmi ne anlatıyor? Kanlı Elmas filmi ne zaman, nerede çekildi? Kanlı Elmas filmi oyuncuları kim? İşte Kanlı Elmas İMDB puanı!
6.12.2022 Kültür Sanat
Sahte doktor Ayşe Özkiraz annesiyle cezaevinde yüzleşti! İlk sözleri bu oldu
Sahte doktor Ayşe Özkiraz annesiyle cezaevinde yüzleşti! İlk sözleri bu oldu Tekirdağ’ın Çerkezköy ilçesindeki sahte doktor Ayşe Özkiraz skandalında yeni detaylar ortaya çıkmaya devam ediyor. Özkiraz, babasını 10 yıl boyunca ‘tıp kitapları alacağım’ yalanıyla para isteyerek kandırmış. Yaşanan olayın ardından 5 gündür cezaevinde olan Özkiraz’ın annesi kızıyla ilk kez karşı karşıya geldi. Anne Semra Arslan o görüşmenin detaylarını anlattı.
1.12.2022 Gündem
'Üç Kız Kardeş', salı gününün galibi oldu!
'Üç Kız Kardeş', salı gününün galibi oldu! Kanal D’nin sevilen dizisi Üç Kız Kardeş', yayınlanan son bölümüyle zirvede yer aldı. AB kategorisinde 4,97 reyting ve 13,14 izlenme payı, Total kategorisinde 6,76 reyting ve 16,47 izlenme payı, 20+ABC1 kategorisinde ise 6,41 reyting ve 14,64 izlenme payı elde ederek en çok izlenen yapım oldu.
23.11.2022 Televizyon
Çin'den Rusya'yı kızdıracak Ukrayna açıklaması: Rahatsızlık ve utanç duyuyoruz
Çin'den Rusya'yı kızdıracak Ukrayna açıklaması: Rahatsızlık ve utanç duyuyoruz 24 Şubat'ta başlayan Ukrayna-Rusya savaşında son günlerde kritik gelişmeler yaşanıyor. Ukrayna'daki savaş son sürat devam ederken Çin'den dünya gündemine adeta bomba gibi düşen bir açıklama geldi.
14.11.2022 Dünya
Cumhurbaşkanı Erdoğan müjdeyi duyurdu: Tahıl sevkiyatı devam edecek
Cumhurbaşkanı Erdoğan müjdeyi duyurdu: Tahıl sevkiyatı devam edecek Cumhurbaşkanı ve AK Parti Genel Başkanı Recep Tayyip Erdoğan, partisinin TBMM Grup Toplantısı'nda açıklamalarda bulundu. Erdoğan, CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu'nun uyuşturucu iddiası hakkında tepki göstererek 'Bu iftiranın hesabını hukuk önünde soracağız' dedi. Erdoğan, 'Anayasa değişikliği teklifimiz milletimizin de taleplerine uygun şekilde hayata geçmesini ümit ediyoruz. Şayet böyle bir tablo oluşmazsa bir teklifim var. Halk oylaması dahil diğer adımları atmaya hazırız' ifadelerini kullandı. Erdoğan, başörtüsüyle ilgili anayasa değişikliği hakkında "Sıkıysa önümüzdeki seçimde başörtülü adayları koy" dedi. Erdoğan ayrıca, ''Dün sayın Putin ile görüşmem vardı, bugün de sayın Zelenski ile görüşeceğim. Rusya Savunma Bakanı Şoygu, Milli Savunma Bakanı Akar'ı arayarak bugün saat 12:00'den itibaren tahıl sevkiyatının eskiden olduğu gibi devam edeceğini bildirdi'' açıklamasında bulundu. Cumhurbaşkanı Erdoğan, grup toplantısından sonra gazetecilerin sorularını yanıtladı. Erdoğan, tahıl krizinin nasıl aşıldığıyla ilgili olarak "Onu bana bırakın, önce Biden'a sonra size anlatacağım" dedi.
2.11.2022 Siyaset
Üç Kız Kardeş'te Türkan hayatının hatasını yaptı!
Üç Kız Kardeş'te Türkan hayatının hatasını yaptı! Kanal D'nin sevilen dizisi Üç Kız Kardeş, Salı akşamı seyirciyle buluştu. İclal Aydın'ın aynı adlı romanından uyarlanan Üç Kız Kardeş'in son bölümünde Mine'nin otele gelmesi seyircilerin aklını oldukça karıştırmıştı. Yüzleşmek için Mine'yi çağıran Türkan ise hayatının yanlışını yaptı. İşte Üç Kız Kardeş yeni bölümüyle ilgili detaylar...
2.11.2022 Magazin
Genç kıza parkta tecavüz edip öldürdü! Anneden şaşkına çeviren istek: 'Son 20 dakikası çok önemli'
Genç kıza parkta tecavüz edip öldürdü! Anneden şaşkına çeviren istek: 'Son 20 dakikası çok önemli' İngiltere'de yaşayan üniversite öğrencisi Libby, arkadaşlarıyla eğlenmek için gece dışarı çıktı. Ancak başına geleceklerden habersizdi. Genç kız, arkadaşlarından ayrıldıktan sonra tecavüze uğradı ve öldürüldü. Libby'nin annesi Lisa Squire ise şaşırtan ifadeler kullandı. İşte detaylar...
28.10.2022 Dünya
Koç dolunayı ne zaman, saat kaçta? Koç dolunayının burçlara etkisi nasıl olacak?
Koç dolunayı ne zaman, saat kaçta? Koç dolunayının burçlara etkisi nasıl olacak? Astrolojiye meraklı olanlar ekim ayında gerçekleşecek koç dolunayının ne zaman ve saat kaçta olacağını sorguluyor. Netleşmek, şifalanmak, bitirmek gibi etkileri ortaya çıkaracak olan koç dolunayı Chiron etkisi yaratacak. Peki, Koç dolunayı ne zaman, saat kaçta? Koç dolunayının burçlara etkileri nelerdir?
8.10.2022 Astroloji

Benzer Haber Etiketleri

Yüzleşme ile ilgili olan tüm haberleri bu sayfa üzerinden görüntüleyebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak ve diğer görselleri incelemek istiyorsanız haber başlıklarına tıklayabilirsiniz. Önceki yüzleşme haberlerini görmek için Daha Fazla İçerik Göster butonunu kullanabilirsiniz.