Gazete Vatan Logo
Magazin Hayri, Nalan'ı aldatıyor! Camdaki Kız 79. bölümde neler oldu?

Hayri, Nalan'ı aldatıyor! Camdaki Kız 79. bölümde neler oldu?

Camdaki Kız'ın 79. bölümünde yaşananlar Kanal D izleyicilerini şaşırttı. Camdaki Kız'ın başrollerinde ise Burcu Biricik, Devrim Yakut, Enis Arıkan, Feri Baycu Güler, Feyyaz Şerifoğlu ve Hamza Yazıcı gibi önemli isimler yer alıyor. Peki, Camdaki Kız 79. bölümde neler oldu?

Hayri, Nalan'ı aldatıyor! Camdaki Kız 79. bölümde neler oldu?

Hayri, Türkan'a yaşattığını şimdi Nalan'a yaşatıyor.

İLK ADIM LAZ KIZI'NDAN

Laz Kızı arkadaşıyla birlikte restoranda yemek yerken Sude sevgilisinin geldiğini söyledi ve kalkmak zorunda kaldı.
Müşterisini yolcu eden Hayri, Laz Kızı'na başka ihtiyacı olup olmadığını sordu. Laz Kızı ise içkinin yalnız içilmediğini söyleyip Hayri'yi masaya davet etti. Muhabbet sırasında Laz Kızı mesleğini kiralık sevgili olarak tanımlayınca Hayri oldukça şaşırdı.

Laz Kızı evde bir bekleyeni olup olmadığını sorunca ise Hayri soruyu duymamazlıktan geldi.

HAYRİ BİR AN BİLE DÜŞÜNMEDEN NALAN'I ALDATTI

Laz Kızı gece alkolü çok kaçırınca Hayri evine bırakma konusunda ısrarcı oldu. Eve bıraktığı sırada Laz Kızı gitmesini istemeyince Hayri hiç tereddüt etmeden teklifi kabul etti ve içeri girer girmez öpüşmeye başladılar.

Hayri'ye ulaşamayan Nalan çılgına döndü. Restoranda garsonluk yapan Murat'ı aradı. Murat ise durumu kurtarmak için bin türlü yalan söyledi.

Nalan ve Türkan'a karakolda ifade veriyorum diyerek yalan söyleyen Hayri, Laz Kızı ile akşam görüşmek için sözleşti.

Haberin Devamı

TÜRKAN DURUMU ANLADI

Nalan'a yardıma giden Türkan, Hayri'nin gelmesiyle kapıya yöneldi. Hayri'nin montunu alan Türkan, kadın kokusunu alınca aklına kötü kötü şeyler geldi.

 

Nalan ve Hayri evden çıkınca Türkan durumu Hafize'ye anlattı.

NALAN'IN İÇİNE KUŞKU DÜŞTÜ

Araba kullanırken Hayri gelen mesajları gülünce Nalan kimden geldiğini sordu. Hayri toptancı diyerek Nalan'ı geçiştirdi. Nalan resim kursunda indikten sonra gizlice Hayri'yi izledi. Hayri'nin mesajlara bakıp gülmesi ve telefonda konuştuğu kişiyle gülüşmesi Nalan'ı kuşkuya düşürdü.

LAZ KIZI VE HAYRİ AYNI MASADA

Laz Kızı'nın yanından ayrıldığı günün akşamına tekrar buluşan Hayri, geçmişten konuşup birbirlerini tanımaya çalıştılar.

Hayri'nin evli olduğunu anlayan Laz Kızı, iki çocuk babası olmasını bilmesine rağmen Hayri'yi yol ayrımına sürükledi. Ya devam ya da tamam diyen Laz Kızı, Hayri'den cevap bekledi.

NALAN BASKINA GİDİYOR

Hayri'den şüphelenen Nalan, akşam yemeği yerken tekrar içine kurt düştü. Türkan'ı arayan Nalan, hazırlanmalarını istedi.

Haberin Devamı

Türkan ile kebapçıya giden Nalan, etrafta Hayri'yi göremeyince tedirgin oldu.

CAMDAKİ KIZ 79. BÖLÜM KANAL D İZLEMEK İÇİN TIKLAYIN.