Aldatma

Aldatma

Son dakika aldatma haberleri ile ilgili Gazete Vatan adresinde yer alan tüm haberlere bu sayfadan ulaşabilirsiniz. Geçmişte yaşanan aldatma ile ilgili gelişmeler, bugün yayınlanan güncel haberler ve çok daha fazlasını aldatma haber sayfamızda bulabilirsiniz.

Aldatma

haberleri sayfasında son dakika yaşanan aldatma gelişmeleri de dahil olmak üzere 1.148 aldatma haberi bulunmuştur. Tüm aldatma haberleri aşağıda listelenmiştir.
Eşi kapıyı geç açtı! Mutfak tezgahının altında arkadaşını yakaladı
Eşi kapıyı geç açtı! Mutfak tezgahının altında arkadaşını yakaladı Adana’da eşinin kapıyı geç açmasından şüphelenip odaları aradı. Eşiyle görüşmemesini istediği arkadaşını mutfak tezgahının altında saklanmaya çalışırken bulup, bacak ve kalçasından bıçakladı. Saldırgan El-Melhem, “Eşimin üzerinde sadece tişört vardı ve iç çamaşırları yoktu. Memduh’u tezgahın altında görünce bir anlık öfkeyle bıçakladım” dedi.
24.04.2024 Gündem
Aldatma şüphesiyle takip etti! Eşi ile eski çalışanı buluşunca dehşet saçtı
Aldatma şüphesiyle takip etti! Eşi ile eski çalışanı buluşunca dehşet saçtı Denizli’de şüphelenerek eşini takip eden adam, eski çalışanı ile eşinin buluştuğunu görünce cinnet getirdi. Öfkeli koca eşini ve eski çalışanını silahla vurarak ağır yaraladı.
24.03.2024 Gündem
Kadınların hayatına dokunacak 7 öneri! "Kendinize şartsız değer verin"
Kadınların hayatına dokunacak 7 öneri! "Kendinize şartsız değer verin" Uzman Klinik Psikolog Fulda Karaçiçek, kadınlara hayatlarını güzelleştirecek önerilerde bulunarak, “Güçlü ve zayıf yönlerinizle cesursa yüzleşin” dedi.
7.03.2024 Adana
Cumhurbaşkanı Erdoğan: İki parti gizli kapaklı anlaşmalar yaptı
Cumhurbaşkanı Erdoğan: İki parti gizli kapaklı anlaşmalar yaptı Cumhurbaşkanı ve AK Parti Genel Başkanı Recep Tayyip Erdoğan, Turgut Özal Spor Salonu önünde partisinin Antalya mitinginde açıklamalarda bulundu. Erdoğan, "CHP'nin Genel Başkanı önce İstanbul'da, Mersin'de ve kimi başka yerlerde DEM ile DEM'lendi. İttifak yaptı. Bu iki parti kendi aralarında yaptıkları gizli kapaklı anlaşmalarla belediye başkan adaylıklarını, meclis üyeliklerini, belediye yönetimlerini paylaştılar. Sonra da utanmadan DEM'le ittifakımız yok diye demeç veriyor. Yalan bunların ağzına yuva yapmış" ifadelerini kullandı. Cumhurbaşkanı Erdoğan, Antalya Şehir Hastanesi'nin açılışında önemli açıklamalarda bulundu.
2.03.2024 Gündem
'Senden Önce' izleyicileri şaşkınlığa uğrattı! Aldatma değil, büyük bir oyun çıktı
'Senden Önce' izleyicileri şaşkınlığa uğrattı! Aldatma değil, büyük bir oyun çıktı Kanal D’nin yeni dizisi Senden Önce, ilk bölümüyle büyük ses getirdi. Entrika ve ihanetin gölgesinde şekillenen heyecan dolu bir hikayeyi içerisinde barındıran dizi, daha ilk bölümünde ters köşe yaparak izleyenleri ekrana kilitledi. Dizide Merve ile Sahra arasındaki sır perdesi aralanırken, Hakan’ın iki kadın tarafından nasıl bir tuzağa çekildiğine dair ipuçları verildi.
14.02.2024 Magazin
Senden Önce ilk bölümüyle seyirci ile buluştu! Sosyal medya Merve, Hakan ve Sahra'yı konuştu
Senden Önce ilk bölümüyle seyirci ile buluştu! Sosyal medya Merve, Hakan ve Sahra'yı konuştu Kanal D'nin yeni dizisi Senden Önce ilk bölümüyle izleyenleri şoka uğrattı. Entrika ve ihanetin gölgesinde şekillenen heyecan dolu bir hikayeyi konu alan dizi daha ilk bölümünde izleyicileri şaşkına çevirmeyi başardı. Hakan ile aşk kaçamağı yaşayan Sahra meğer Merve ile anlaşmalıymış. İşte merak edilen detaylar...
14.02.2024 Magazin
Fed yetkililerinden faiz indirimi mesajı
Fed yetkililerinden faiz indirimi mesajı Boston Fed Başkanı Collins, "beklentiler karşılanır ise" bu yıl içinde faiz oranları düşürülebileceğini söyledi. Richmond Fed Başkanı Barkin, "Faiz indirimleri konusunda sabırlı olmak mantıklı" dedi. Fed Yönetim Kurulu üyesi Kugler ise "Şu andan itibaren yıl sonuna kadar ve ileriye dönük her toplantı canlı olacak" dedi.
8.02.2024 Ekonomi
MHP lideri Devlet Bahçeli: CHP zihniyeti hepten çuvallamıştır
MHP lideri Devlet Bahçeli: CHP zihniyeti hepten çuvallamıştır MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli, "Başarısızlar gönderilmeli, başaracak olan vatan, millet ve Mersin sevdalıları şehremini vazifesini üstlenmelidir. Artık beceriksizlere kapıyı göstermeliyiz. İş bilmeyenlere, üretmeyenlere, insanımıza dokunamayanlara, Mersin'i tanımayanlara, akıntının tersine kürek çekenlere 'uğurlar olsun' demeliyiz. Gün doğmuş, vakit gelmiştir. Mersin için ümitler yeşermiş, huzur meşalesi yakılmıştır. Mersin bizim, Türkiye hepimizindir" dedi. 
28.01.2024 Gündem
Yıllar sonra gelen itiraf! Ailemiz Füsun Erbulak yüzünden dağıldı...
Yıllar sonra gelen itiraf! Ailemiz Füsun Erbulak yüzünden dağıldı... Yazar, oyuncu ve gazeteci Ayşe Erbulak yıllar sonra şaşırtan bir açıklama yaptı. Erbulak, babası Altan Erbulak’ın annesi Altan Aşkın’ı oyuncu Füsun Erbulak’la aldattığını ve ailesinin bu yüzden dağıldığını açıkladı.
23.01.2024 Magazin
Kendisini aldattığı gerekçesiyle eşini öldürmüştü, mesajları incelenecek
Kendisini aldattığı gerekçesiyle eşini öldürmüştü, mesajları incelenecek Kocaeli'nin Gölcük ilçesinde aldattığı iddiasıyla kocası tarafından öldürülen ve cenazesi kimsenin teslim almaması üzerine belediye ekipleri tarafından defnedilen Kıymet Budak'ın tutuklu eşinin yargılanmasına devam edildi. Mahkeme heyeti, sanığın akli dengesinin yerinde olup olmadığının tespiti için Gözlem İhtisas Dairesi'ne sevkine ve eşi ile mesajlarının incelenerek rapor haline getirilmesine karar verdi.
16.01.2024 Gündem
Aldatmanın izleri: Yalanlarla dolu ilişkiyi fark ettirecek 7 detay!
Aldatmanın izleri: Yalanlarla dolu ilişkiyi fark ettirecek 7 detay! İlişkiler, dürüstlük ve şeffaflık üzerine kurulmalıdır. Ancak zaman ilişkiyi bir yalan makinesi haline getirebilir. Bu yalanlar aldatmaya kadar gidebilir. İşte bu noktada partnerizden gelecek belli sinyaller dikkatli baktığınızda aldatıldığınızı size söyler. Bu belirtileri erken fark etmek ise hem zihin hem de duygusal sağlığınız için kritiktir.
12.01.2024 Yaşam
Bu akşam Aldatmak var mı, Aldatmak yeni bölüm ne zaman? 4 Ocak Aldatmak dizisi var mı yok mu?
Bu akşam Aldatmak var mı, Aldatmak yeni bölüm ne zaman? 4 Ocak Aldatmak dizisi var mı yok mu? Aldatmak dizisinin bu hafta olup olmayacağı sorgulanıyor. Yılbaşı nedeniyle bazı dizilere ara verilince Aldatmak dizisinin yeni bölüm tarihi araştırılmaya başlandı. Peki Aldatmak bu akşam var mı, yok mu? Aldatma yeni bölüm ne zaman?
4.01.2024 Televizyon
Eski sevgilisini pompalı tüfekle katletti, istenen ceza belli oldu!
Eski sevgilisini pompalı tüfekle katletti, istenen ceza belli oldu! Kayseri'de eski sevgilisi Edanur Çoban'ı (18) pompalı tüfekle öldüren Gökhan Çatbaş'ın (21) yargılandığı davanın ilk duruşmasında; savcı mütalaasını vererek, sanığın 'tasarlayarak kasten öldürme' suçundan ağırlaştırılmış müebbet hapsini istedi.
21.12.2023 Gündem
Kenan İmirzalıoğlu 'yılın erkeği' seçildi! Sinem Kobal gecede parladı
Kenan İmirzalıoğlu 'yılın erkeği' seçildi! Sinem Kobal gecede parladı Geçtiğimiz günlerde 'ihanet' iddiasıyla magazin gündemine gelen oyuncu çift Kenan İmirzalıoğlu ile Sinem Kobal, katıldıkları ödül töreninde el ele göz göze poz verdi. İhanet iddialarıyla gündeme gelen çift hem birbirlerine bakışlarıyla hem de şık görünümleriyle gündem oldu. Kobal'ın iddialı seçimi çok konuşuldu.
10.12.2023 Magazin
Kenan İmirzalıoğlu - Sinem Kobal ihanet iddialarının ardından böyle görüntülendi
Kenan İmirzalıoğlu - Sinem Kobal ihanet iddialarının ardından böyle görüntülendi Geçtiğimiz günlerde 'ihanet' iddiasıyla magazin gündemine gelen oyuncu çift Kenan İmirzalıoğlu ile Sinem Kobal, Kuruçeşme'de bir mekan çıkışında objektiflere yansıdı.
8.12.2023 Magazin
Aldatma iddialarına Kenan İmirzalıoğlu'ndan yeni açıklama!
Aldatma iddialarına Kenan İmirzalıoğlu'ndan yeni açıklama! Yedi yıldır evli olan Kenan İmirzalıoğlu ile Sinem Kobal, geçtiğimiz günlerde 'ihanet' iddialarıyla gündeme geldi. İmirzalıoğlu'nun, Kobal’ı aldattığı yönündeki iddialar bir anda sosyal medyada yayıldı. Geçtiğimiz gün eşi ile bir otelden çıkarken el ele görüntülenen Keann İmirzalıoğlu, aldatma iddialarına karşı açıklama yaptı.
2.12.2023 Magazin
DenizBank'tan fon vurgunuyla ilgili açıklama
DenizBank'tan fon vurgunuyla ilgili açıklama Denizbank tarafından aralarında Arda Turan, Emre Belözoğlu, Muslera gibi ünlü futbolcuların da bulunduğu dolandırılcılık olayıyla ilgili yazılı açıklama yapıldı. Denizbank'tan yapılan açıklamada, 18 mağdurun yer aldığı milyonlarca dolarlık dolandırıcılık olayıyla ilgili, "Bankamız, konudan 2022 yılı haziran ayından itibaren Levent Büyükdere Caddesi Şubemizde müdür olarak görev yapan Seçil Erzan'ın iki günlük mazeret izni nedeniyle görevinin başında olmadığı 7 Nisan 2023 tarihinde, müşterimiz de olan bir şikâyetçinin şubeye gelmesi ile ilk kez haberdar olmuştur" denildi. 
28.11.2023 Gündem
Kocasını 2'nci kattan boşluğa itip, başında bıçakla bekledi! 'Aldatmanın bedeli bu'
Kocasını 2'nci kattan boşluğa itip, başında bıçakla bekledi! 'Aldatmanın bedeli bu' Bursa'da G.K. (33), kendisini aldattığı şüphesiyle tartıştığı kocası Y.U.'yu evlerinin ikinci katındaki pencereden boşluğa itti. Metrelerce yükseklikten düşerek yaralanan ve yerde hareketsiz şekilde yatan kocasının yanına elinde bıçakla gelerek bir süre başında bekleyen G.K., bu sırada kendisini telefonla görüntüleyen komşularına da tepki göstererek, ''Beni aldatmanın bedeli bu, erkek olun karınıza sahip çıkın'' dedi.
27.11.2023 Gündem
İhanetin kitabını yazan burçlar! En çok hangi burç aldattır? Sonuçlar şaşırtıcı
İhanetin kitabını yazan burçlar! En çok hangi burç aldattır? Sonuçlar şaşırtıcı Astroloji size partneriniz veya hoşlandığınız kişi hakkında çok şey söylüyor. atakta ne kadar iyi olduklarını, karşılarındakinden ne beklediklerini, nelerden etkilenebilecekleri ve elbette aldatma ihtimallerini... Aldatmak söz konusu olduğunda sekse düşkünlükleri ile bilinen burçlar günah keçisi oluyor. Ancak durum gerçekten öyle mi?
22.11.2023 Yaşam
Çocukluk arkadaşını öldürdü: Eşimle göz göze geldiğini gördüm! Şok eden olay
Çocukluk arkadaşını öldürdü: Eşimle göz göze geldiğini gördüm! Şok eden olay Konya'da çocukluk arkadaşı Alkan Kalaycı'yı (35), bıçaklayarak öldüren Burhan Yaylacı (35), 'kasten öldürme' suçundan yargılandığı davanın ilk duruşmasında Kalaycı'yı eşiyle ilişkisi olduğu için öldürdüğünü öne sürdü. Yaylacı, ''Eşim beni aldatıyordu. Mahallede eşim ve Alkan'ın yattığı dedikoduları çıkıyordu. Olaydan bir gün önce eşim işe tek başına gitti. Dönüşte de Alkan ile birlikte eve geç geldi. Evin bahçesinde konuşuyorduk. Eşim ve Alkan'ın göz göze geldiğini gördüm. Hiçbir delikanlı bunu kaldıramaz'' dedi.
10.11.2023 Yaşam
Dilan Polat'a ihanet şoku! 'Çocuğumuza kıydığın için'
Dilan Polat'a ihanet şoku! 'Çocuğumuza kıydığın için' Cezaevine giren Engin Polat’a yönelik ihanet iddiası gündeme geldi. 'Suç örgütü kurma ve yönetme', 'yasadışı bahis', 'suçtan kaynaklı mal varlığını aklama' ve 'vergi usul kanuna muhalefet' suçlarından tutuklanan fenomen Dilan Polat ve eşi hakkındaki gelişmeler Kanal D'nin 'Neler Oluyor Hayatta' programında masaya yatırıldı.
7.11.2023 Magazin
Kaldırım taşıyla başını ezerek öldürüp parçalara ayırmış ve buzlukta saklamıştı! Mahkemedeki ifadesi ortaya çıktı: Çok pişmanım, beraatimi istiyorum
Kaldırım taşıyla başını ezerek öldürüp parçalara ayırmış ve buzlukta saklamıştı! Mahkemedeki ifadesi ortaya çıktı: Çok pişmanım, beraatimi istiyorum Türkiye'yi dehşete düşüren olay 23 Mart 2023 günü Bahçelievler’de meydana gelmişti. Kaldırım taşıyla öldürdüğü sevgilisinin cesedini parçalara ayırıp derin dondurucuda saklayan sanık hakkında karar açıklandı. Mahkeme sanık Rıza Beler’in ağırlaştırılmış müebbet hapisle cezalandırılmasına karar verdi. Öte yandan verilen cezada indirim uygulanmadı.
2.11.2023 Gündem
İhanet görüntüleri magazin gündemine bomba gibi düştü! 'Saatlerdir yatakta felç olmuş gibiyim'
İhanet görüntüleri magazin gündemine bomba gibi düştü! 'Saatlerdir yatakta felç olmuş gibiyim' YouTube'da yayın yapan Kafalar grubu üyesi Bilal Hancı, eşi Esin Çepni'yi aldattı. Sosyal medya fenomeni Esin Çepni, Bilal Hancı'nın gece kulübünde bir kadın öpüşürken çekilen görüntüsünü paylaştı.
30.10.2023 Magazin
Kaza yapan iki kadın terör estirdi! Polis ve gazetecilere saldırıp hastaneyi birbirine kattılar
Kaza yapan iki kadın terör estirdi! Polis ve gazetecilere saldırıp hastaneyi birbirine kattılar Kullandıkları otomobilin dereye uçmasıyla kaza geçirenler, kendilerine yardıma gelenlere saldırıp polise zor anlar yaşattı. Denizli'de yaşanan olayda ters yönde ilerleyip, yol kenarındaki dereye uçan otomobilden hafif sıyrıklar ile kurtulan ve alkollü oldukları öne sürülen 4 kişiden 2'si polise zorluk çıkardı. Kazazedeler arasındaki 2 kadın, polislere ve kendilerini görüntüleyen gazetecilere küfür ve hakaretler edip, taş atmak istedi. Polisin kelepçeleyerek gözaltına aldığı 2 kadın, adli muayene için götürüldükleri hastanede de özel güvenlik görevlisi kadına saldırıp, saçını çekti.
23.10.2023 Gündem
Esenyurt'ta polisli çete 211 daireli siteye çöktü! Dairelerin kapı kilitlerini kırarak başkalarına kiralayıp, satmışlar
Esenyurt'ta polisli çete 211 daireli siteye çöktü! Dairelerin kapı kilitlerini kırarak başkalarına kiralayıp, satmışlar Esenyurt'ta, 211 konuttan oluşan bir sitede bulunan daireler usulsüz işlemlerle yaklaşık 600 kişiye satıldı. Aralarında polis memurlarının da bulunduğu 86 kişilik çete, iddiaya göre siteden daire almak isteyen kişilere daireye karşılık geldiğini söyleyerek fahiş fiyata arsa üzerinden santim santim sahte satışlar yaptı.
23.10.2023 Gündem

Benzer Haber Etiketleri

Aldatma ile ilgili olan tüm haberleri bu sayfa üzerinden görüntüleyebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak ve diğer görselleri incelemek istiyorsanız haber başlıklarına tıklayabilirsiniz. Önceki aldatma haberlerini görmek için Daha Fazla İçerik Göster butonunu kullanabilirsiniz.