Boşanma

Boşanma

Son dakika boşanma haberleri ile ilgili Gazete Vatan adresinde yer alan tüm haberlere bu sayfadan ulaşabilirsiniz. Geçmişte yaşanan boşanma ile ilgili gelişmeler, bugün yayınlanan güncel haberler ve çok daha fazlasını boşanma haber sayfamızda bulabilirsiniz.

Boşanma

haberleri sayfasında son dakika yaşanan boşanma gelişmeleri de dahil olmak üzere 7.947 boşanma haberi bulunmuştur. Tüm boşanma haberleri aşağıda listelenmiştir.
Icardi'den olay Wanda Nara paylaşımı! Sosyal medya yıkıldı
Icardi'den olay Wanda Nara paylaşımı! Sosyal medya yıkıldıGalatasaray'ın Arjantinli golcüsü Mauro Icardi'nin özel hayatında yaşadığı sorunlar son dönemde gündem olmaya devam ediyor. Eşi Wanda Nara'nın ayrılma kararının açıklamasının ardından morali bir hayli düşen tecrübeli futbolcunun dün gece yaptığı bir paylaşım akıllarda soru işareti bıraktı.
26.07.2024Galatasaray
Buse Terim boşanma sonrası ilk kez soruları yanıtladı! “Ertelediğim şeyleri yapıyorum”
Buse Terim boşanma sonrası ilk kez soruları yanıtladı! “Ertelediğim şeyleri yapıyorum”Sosyal medya fenomeni Buse Terim ile Volkan Bahçekapılı, 2014 yılında dünya evine girmişti. İki kızları olan ünlü çift, geçtiğimiz aylarda yollarını ayırdı. Ayrılık sonrası Buse Terim ilk kez sosyal medyadan kendisine gelen soruları yanıtladı.
17.07.2024Gündem
Mauro Icardi'ye manevi doping
Mauro Icardi'ye manevi dopingGalatasaray, son derece hassas bir yapıya sahip olan Mauro Icardi’nin boşanma sürecinden en az hasarla ayrılmasına çalışırken, Arjantinli golcüye müjdeli haber geldi.
16.07.2024Şampiy10
Boşanacakları iddia edilmişti! Pelin Akil-Anıl Altan çifti, Yunanistan tatiline çıktı
Boşanacakları iddia edilmişti! Pelin Akil-Anıl Altan çifti, Yunanistan tatiline çıktıBoşanma iddialarıyla sık sık gündeme gelen Anıl Altan-Pelin Akil çifti, Yunanistan'da tatil yapıyor. Güzel oyuncu, eşiyle romantik tatil pozlarını takipçileriyle paylaşmayı ihmal etmedi.
15.07.2024Magazin
Adliye çıkışı silahlı saldırıya uğradı
Adliye çıkışı silahlı saldırıya uğradıAdana’da boşanma aşamasındaki eşi Aynur Talan ile adliyeden çıktıktan sonra evine dönen Nurullah Talan, ismi öğrenilemeyen kayınbiraderinin tabancalı saldırısında omuz ve bacağından vurularak ağır yaralandı.
11.07.2024Gündem
Mauro Icardi ile Wanda Nara boşanıyor! ‘Herkes konuşsun’ açıklaması geldi
Mauro Icardi ile Wanda Nara boşanıyor! ‘Herkes konuşsun’ açıklaması geldiGalatasaray'da forma giyen Mauro Icardi ile 10 yıldır aşk yaşayan Wanda Nara boşanıyor. Dış basına yansıyan iddialara göre Nara, başarılı sporcuya boşanma davası açtı. Gündemden düşmeyen boşanma haberlerinin ardından, Wanda Nara sessizliğini bozarak ayrılığı doğruladı.
10.07.2024Magazin
Konserinde ağlamıştı! Bengü boşanma iddialarına ilk kez yanıt verdi
Konserinde ağlamıştı! Bengü boşanma iddialarına ilk kez yanıt verdiŞarkıcı Bengü, geçtiğimiz aylarda konserinde ağlaması sebebiyle hakkında 'eşi ile boşanıyor' iddiası çıkmıştı. Konuyla ilgili ilk kez açıklamalarda bulunan Bengü, "Bir kadın mutluluktan ağlayamaz mı?" dedi.
6.07.2024Magazin
Etek giydiği gerekçesiyle eski eşini vuran şahsa 5 yıl hapis cezası
Etek giydiği gerekçesiyle eski eşini vuran şahsa 5 yıl hapis cezası'Çocuklarımı görmek istiyorum' diyerek çağırıp, mini etek giymekle suçlayıp, ardından cep telefonunu kontrol etmek isteyince çıkan tartışmada hem onu hem de yanındaki eniştesi İ.E.'yi (38) tabancayla bacaklarından vuran Erol G. (35), 'kasten yaralama' suçundan toplam 5 yıl 3 ay 22 gün hapis cezasına çarptırıldı.
3.07.2024Gündem
Yargıtay'dan emsal karar! İnternet bağımlısı eşlere kötü haber: Boşanma sebebi sayıldı
Yargıtay'dan emsal karar! İnternet bağımlısı eşlere kötü haber: Boşanma sebebi sayıldıYargıtay, internet bağımlısı eşleri ilgilendiren emsal bir karara imza attı. Yargıtay 2. Hukuk Dairesi, 'internet bağımlısı eşin evine, eşine ve çocuğuna yeterli ilgiyi göstermemesi boşanma sebebidir' dedi.
3.07.2024Gündem
Dükkanına saldıranları gözyaşları içinde anlattı! Görüntüyü yayanları mahkemeye verecekler
Dükkanına saldıranları gözyaşları içinde anlattı! Görüntüyü yayanları mahkemeye vereceklerAdana'da yaklaşık 15 kişilik grup tarafından dükkanına taş ve sopalarla saldırılan kadın, "3 çocuğum var ve ekmek parası kazanamıyorum. Adaletin yerini bulmasını istiyorum" diyerek gözyaşlarına boğuldu.
28.06.2024Adana
Yakınlarının boşanmasına sebep olduğu düşündükleri şahsın dükkanına saldırdılar
Yakınlarının boşanmasına sebep olduğu düşündükleri şahsın dükkanına saldırdılarAdana'da 15 kişilik grup, yakınlarının boşanmasına neden olduğunu iddia ettikleri Seda Y.'ye (33) ait yöresel yiyeceklerin satıldığı dükkanına taş ve sandalye ile saldırıp, iş yerine zarar verdi. Kalabalığın saldırı anı, iş yerinin güvenlik kamarasına anbean yansıdı.
28.06.2024Adana
Adana'da 4 kişiyi öldüren damadın ifadesi ortaya çıktı! 'Sürekli kavga ediyorlardı'
Adana'da 4 kişiyi öldüren damadın ifadesi ortaya çıktı! 'Sürekli kavga ediyorlardı'Adana'da bir şahsın boşanma aşamasındaki eşi ve ailesinden 3 kişiyi katlettiği anlara dair görüntüler ortaya çıkarken yeni bir gelişme de yaşandı.
24.06.2024Adana
Katliam yapan zanlı Hatay'da yakalandı! 3 aylık bebek koruma altına alındı
Katliam yapan zanlı Hatay'da yakalandı! 3 aylık bebek koruma altına alındıAdana'da boşanma aşamasındaki karısını, kayınpederini, kayınvalidesini ve kayınbiraderini tabancayla vurarak öldürüp kaçan Hakim Aba, Hatay'da babasıyla birlikte yakalandı.
24.06.2024Adana
Aynı aileden 4 kişiyi öldüren damat Hatay'da yakalandı! Damadın aile katliamı kamerada
Aynı aileden 4 kişiyi öldüren damat Hatay'da yakalandı! Damadın aile katliamı kameradaAdana'da boşanma aşamasındaki karısını, kayınpederini, kayınvalidesini ve kayınbiraderini tabancayla vurarak öldürüp kaçan Hakim Aba, Hatay'da babasıyla birlikte yakalandı.
24.06.2024Adana
Boşanma aşamasında olduğu eşinin ailesine kurşun yağdırdı
Boşanma aşamasında olduğu eşinin ailesine kurşun yağdırdıAdana'da bir şahsın boşanma aşamasındaki eşi ve ailesinden 3 kişiyi katlettiği anlara dair görüntüler ortaya çıktı. Mahalle sakinlerinin 'Hakim yapma' diye bağırması dikkat çekti.
24.06.2024Adana
Adana'da damat katliamı! 4 kişiyi öldürdü, bebeğini alıp kaçtı
Adana'da damat katliamı! 4 kişiyi öldürdü, bebeğini alıp kaçtıAdana’da Hakim Eba (23), sokak ortasında tartıştığı boşanma aşamasındaki eşi Şükran Eba (19) ile ve kayınpederi, kayınvalidesi ve kayınbiraderini tabancayla vurarak öldürdü. Olayın ardından yeni doğan bebeğini de yanına alan Eba, kaçtı.
22.06.2024Gündem
Nihat Doğan’dan itiraflar silsilesi! Aldatma iddialarına da yanıt verdi: 'Aslanı evcilleştiremezsin'
Nihat Doğan’dan itiraflar silsilesi! Aldatma iddialarına da yanıt verdi: 'Aslanı evcilleştiremezsin'Ünlü modacı Pınar Kerimoğlu'nun YouTube kanalının bu haftaki konuğu şarkıcı Nihat Doğan oldu. Doğan, boşanma ile biten evliliği ve aldatma iddialarına ilk kez cevap verirken, peşi sırada itiraflarda bulundu.
21.06.2024Magazin
Berdan Mardin’i ‘çok çalışıyorum’ dedi ve sahnelerini azaltacağı tarihi verdi!
Berdan Mardin’i ‘çok çalışıyorum’ dedi ve sahnelerini azaltacağı tarihi verdi!Fatoş Yelliler ile olaylı boşanma süreci sonrası kendisinden yaşça küçük Dilara Talay’la yeni bir aşka yelken açması çok konuşulmuştu. Geçtiğimiz günlerde ilişkisini sonlandıran isim, son olarak muhabirlerin kendisine yönelttiği 'ilişki' sorularına yanıt verdi.
19.06.2024Magazin
Zeynep Beşerler ile 10 yıllık evliliğini sonlandırmıştı! Yasak aşkın ilk fotoğrafı! Flaşlar patlayınca panik oldular
Zeynep Beşerler ile 10 yıllık evliliğini sonlandırmıştı! Yasak aşkın ilk fotoğrafı! Flaşlar patlayınca panik oldular Ünlü oyuncu Zeynep Beşerler ile iş insanı Emir İçgören, geçtiğimiz aylarda sessiz sedasız boşanmıştı. İçgören, boşanma sebepleri olarak gösterilen yasak aşkı Ayşegül Kuru ile bir mekanda eğlenirken görüntülendi. Kameraları fark edince panik olan ikili, ne yapacaklarını şaşırdı.
9.06.2024Magazin
Mahkemeden emsal karar! Koruma talebine rağmen öldürülen kadının ailesine bakanlık tazminat ödeyecek
Mahkemeden emsal karar! Koruma talebine rağmen öldürülen kadının ailesine bakanlık tazminat ödeyecekİzmir 3'üncü İdare Mahkemesi, Bornova ilçesinde Kaffar Yeğin'in (61) boşanma aşamasındaki eşi Hülya Şellavcı Yeğin'i (52) öldürmesiyle ilgili mağdurun yakınları tarafından, defalarca kolluk kuvvetlerine ve ilgili mercilere başvuruya rağmen idarece yaşam hakkının korunmadığı ve kusurlu davranıldığı gerekçesiyle açılan manevi tazminat davasını değerlendirip, İçişleri Bakanlığı'nı kusurlu bularak 2 milyon 500 bin TL ödemesine hükmetti.
8.06.2024Gündem
Jess Molho ve Zeynep Molho'dan bu kez güzel haber geldi
Jess Molho ve Zeynep Molho'dan bu kez güzel haber geldiOyuncu ve sunucu Jess Molho, geçen hafta anlaşmalı boşanma davası açtığı 22 yıllık yönetmen eşi Zeynep Molho ile ayrılmaktan vazgeçti.
6.06.2024Magazin
Gaziantep'te karısını öldürüp çöpe atan zanlı tutuklandı! Kan donduran olay
Gaziantep'te karısını öldürüp çöpe atan zanlı tutuklandı! Kan donduran olayGaziantep'te karısını öldürdükten sonra çuvala koyarak çöpe atan katil zanlısı tutuklandı. Katil zanlısının ifadesinde, boşanma aşamasında olduğu eşini yaşadıkları tartışma sonrası öldürdüğünü söylediği belirtildi.
5.06.2024Gaziantep
Daha nikah salonunda boşanacağınızı gösteren 5 işaret! Bekarlık sultanlıktır diyebilirsiniz
Daha nikah salonunda boşanacağınızı gösteren 5 işaret! Bekarlık sultanlıktır diyebilirsinizBitmez denilen evlilikler bir gün bitebilir. Sizi nikah salonunda görenler "Çok yakışıyorlar" diyebilir. Ancak asla ayrılmaz denilen çiftler bile bir gün mahkemenin yolunu tutabiliyor. Peki bir evliliğin bittiğini gösteren işaretler nelerdir?
28.05.2024Yaşam
17 yaşındaki baba katiline 11 yıl 8 ay hapis cezası
17 yaşındaki baba katiline 11 yıl 8 ay hapis cezasıAdana'da eşinden boşanma aşamasındaki babası Mustafa Alto’yu (46) ağabeyi Kadir Alto’nun (25) ‘hadi indir’ talimatı sonucu av tüfeği ile vurarak öldürdüğü iddia edilen M.A.A.(17), 11 yıl 8 ay hapis cezasına çarptırıldı. Cinayete azmettirmekten ağabeyleri Kadir Alto 17 yıl 6 ay, Kemal Alto (24) 9 yıl 5 ay 10 gün, kuzeni Emrullah Özdemir (27) 7 yıl 6 ay hapis cezasına mahkum edildi. Mustafa Alto, 2018'de otomobilinde uğradığı silahlı saldırıdan yaralı kurtulmuştu.
21.05.2024Adana
Cumhurbaşkanı Erdoğan: Reisi'nin ölümü sonra bir günlük yas kararı aldık
Cumhurbaşkanı Erdoğan: Reisi'nin ölümü sonra bir günlük yas kararı aldıkCumhurbaşkanı Erdoğan, Kabine Toplantısı sonrasında açıklamalarda bulundu. Cumhurbaşkanı Erdoğan, "İran İslam Cumhuriyeti Cumhurbaşkanı kardeşim sayın İbrahim Reisi ve heyet üyelerinin vefatından derin üzüntü duyduk. Helikopter kazasından sonra İran makamlarıyla iletişime geçerek arama kurtarma faaliyetlerine destek vermek için tüm imkanlarımızı seferber ettik. Ülkemizde 1 günlük yas ilan edilmesini kararlaştırdık" dedi.
20.05.2024Gündem

Benzer Haber Etiketleri

Boşanma ile ilgili olan tüm haberleri bu sayfa üzerinden görüntüleyebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak ve diğer görselleri incelemek istiyorsanız haber başlıklarına tıklayabilirsiniz. Önceki boşanma haberlerini görmek için Daha Fazla İçerik Göster butonunu kullanabilirsiniz.