Kadın Cinayeti

Kadın Cinayeti

Son dakika kadın cinayeti haberleri ile ilgili Gazete Vatan adresinde yer alan tüm haberlere bu sayfadan ulaşabilirsiniz. Geçmişte yaşanan kadın cinayeti ile ilgili gelişmeler, bugün yayınlanan güncel haberler ve çok daha fazlasını kadın cinayeti haber sayfamızda bulabilirsiniz.

Kadın Cinayeti

haberleri sayfasında son dakika yaşanan kadın cinayeti gelişmeleri de dahil olmak üzere 1.392 kadın cinayeti haberi bulunmuştur. Tüm kadın cinayeti haberleri aşağıda listelenmiştir.
Tartıştığı 25 yıllık eşini av tüfeğiyle öldüren sanık için istenen ceza belli oldu
Tartıştığı 25 yıllık eşini av tüfeğiyle öldüren sanık için istenen ceza belli oldu Antalya'da tartıştığı 25 yıllık eşi Nadire Güzelçolak'ı (42) av tüfeğiyle başına ateş edip öldüren İbrahim Güzelçolak (49) hakkında ağırlaştırılmış ömür boyu hapis istendi.
21.03.2024 Gündem
64 saatte 1 kadın cinayete kurban gitti! Kadınların yüzde 16,7'si, evinde yalnızken tedirgin
64 saatte 1 kadın cinayete kurban gitti! Kadınların yüzde 16,7'si, evinde yalnızken tedirgin 2022'de yaklaşık 64 saatte 1 kadının cinayete kurban gittiği Türkiye'de 2023'te kadınların yüzde 43,6'sı gece yalnız yürürken, yüzde 16,7'si evinde yalnızken tedirginlik hissetti.
28.02.2024 Gündem
Kuzenini öldüren sanık: Kiralık katil değiliz, her gün insan da öldürmüyoruz
Kuzenini öldüren sanık: Kiralık katil değiliz, her gün insan da öldürmüyoruz Kocaeli'nin İzmit ilçesinde kuzenini öldürmekten tutuklanan sanığın yargılanmasına başlandı. Kuzeninin olaydan kısa süre önce yengesi ile yeğenini darp ettiğini ve ifadesinin alınmasının ardından serbest bırakıldığını söyleyen sanık, "Şikayet sonrasında serbest bırakılmasından cesaret alarak olay tarihinde elinde kürekle bulunduğumuz eve gelmiş ve bu olaylar meydana gelmiştir. O gün ya Beyza, ya ben, ya da Işık ölecekti. Kendimi ve ailemi korudum. İstemeyerek de olsa bir canın ölümüne vesile olduğum için pişmanım. Biz kiralık katil değiliz, her gün insan da öldürmüyoruz, üzgünüm" dedi.
15.02.2024 Gündem
Eşi Petek'i, cep telefonunu vermediği için öldürmüş
Eşi Petek'i, cep telefonunu vermediği için öldürmüş Bursa'nın Yenişehir ilçesinde, 3 çocuk annesi Petek Akçağır'ı (20) göğsünden ve boynundan bıçaklayarak öldüren eşi Yılmaz Akçağır (24), ifadesinde, "Beni aldattığını düşündüm, telefonuna bakmak istedim, vermeyince bıçakladım" dedi. Yılmaz Akçağır tutuklandı, Petek Akçağır toprağa verildi.
12.01.2024 Gündem
İntihar etti denilen 3 çocuk annesi Ceylan Kılıç'ın ölümünde eşine müebbet hapis cezası
İntihar etti denilen 3 çocuk annesi Ceylan Kılıç'ın ölümünde eşine müebbet hapis cezası Esenyurt'ta 2022 yılından evinde başında vurulmuş halde bulunan ve intihar süsü verilen 3 çocuk annesi Ceylan Kılıç'ın eşi Abdulkerim Kılıç ilk olarak 'Eşi kasten öldürme' suçundan ağırlaştırılmış müebbet hapis cezası verdi. Ancak sanığa verilecek cezanın geleceği üzerindeki olumsuz etkilerini göz önüne alarak bu cezayı müebbet hapis cezasına indirdi. Ceylan Kılıç'ın babası Cevdet Allahverdi, "Damadım olaydan önce tavanı kırıp kızıma,' 'Kendini as, sen kendini asmazsan ben seni öldürürüm' demiş. Kızım uyurken kafasından aşağıya kaynar su dökmüş. Bize kanlı peçete içinde kanlı saç ve deri parçaları yollamışlar. Abdulkerim, kızımın satırla bacağına ve kafasına vurmuş" bunları sanığın kardeşiyle evli olan diğer kızım Gülşen eşime anlatmış" dedi.
11.01.2024 Gündem
Eşinin öldürdüğü Ezgi'nin annesi: Katilin yakalanması için yaşıyorum
Eşinin öldürdüğü Ezgi'nin annesi: Katilin yakalanması için yaşıyorum İzmir'in Konak ilçesinde boşanma aşamasındaki eşi Ezgi Zerkin'i (31) tabanca ile öldürüp kaçan Deniz Özarslan (36), 513 gündür yakalanamadı. Ezgi'nin annesi Ziynet Zerkin (60), "Ateş düştüğü yeri yakıyor. Kızımın katilinin son nefesime kadar peşinde olacağım ve yakalanması için yaşıyorum. Öfkeliyim, öfkem dağlardan büyük" dedi.
6.01.2024 Gündem
Gizem'in katilinin cezası, tahrik indirimi az bulunup yeniden yapılan yargılamada düştü
Gizem'in katilinin cezası, tahrik indirimi az bulunup yeniden yapılan yargılamada düştü Burdur'da eski sevgilisi Gizem Canbulut'u (17) öldürdüğü suçlamasıyla 20 yıl hapse çarptırılan Eren Yıldız'ın (21) cezası, 'haksız tahrik' indirimini az bulan Yargıtay tarafından bozuldu. Yeniden yargılanan Yıldız'ın cezası, bu kez 18 yıl 4 aya düştü. Karara tepki gösteren baba Hasan Canbulut, "İçimiz yanıyor. Geceleri kalkıp ağlıyoruz" dedi.
28.12.2023 Gündem
Eşini öldürüp, deli numarası yapan sanığa ağırlaştırılmış müebbet cezası
Eşini öldürüp, deli numarası yapan sanığa ağırlaştırılmış müebbet cezası   Bursa’da eşini öldürdüğü iddiasıyla yargılanan Nurullah Meral hakkında karar verildi. Her duruşmada "Eşim evin kapısını açınca içeriye yüzü maskeli 4 kişi girdi. Gelen kişiler beni öldürmeye geldiklerini söylediler. Ben de elime bıçak alıp eşimin boynuna dayadım. Bana müdahale edecekler korkusu ile eşimi bıçakladım" savunmasını yapan sanığa akıl sağlığının yerinde olduğu raporunu okuyan mahkeme heyeti, sanık hakkında indirim uygulamadan müebbet hapis cezası verdi.
27.12.2023 Gündem
Kadın cinayetleri için mahkemeden emsal karar! Eski sevgilisinin ölümüne sebep oldu, cezası açıklandı
Kadın cinayetleri için mahkemeden emsal karar! Eski sevgilisinin ölümüne sebep oldu, cezası açıklandı Kayseri'de, eski sevgilisi Şeyda Kocaoğlu'nu (19) takip edip, şerit ihlali yaparak aracını sıkıştırmasıyla ölümüne neden olduğu suçlamasıyla tutuklu yargılanan Enes Satılmış'a (19) verilen 8 yıl 9 ay hapis cezası, Kayseri Bölge Adliye Mahkemesi'nin bozma kararının ardından yeniden yargılamada 'müebbet'e çıktı. Karar sonrası DHA'ya konuşan Şeyda Kocaoğlu'nun babası Serkan Kocaoğlu, "Bu karar evladımı geri getirmeyecek belki ama adalet sonunda yerini buldu" dedi.
21.11.2023 Gündem
Eşini sokak ortasında sırtından bıçaklayarak öldüren sanıktan avukata: İnşallah sana da cinler musallat olur
Eşini sokak ortasında sırtından bıçaklayarak öldüren sanıktan avukata: İnşallah sana da cinler musallat olur Eşini sırtından bıçaklayarak öldüren sanığın yargılandığı davanın duruşması olaylı geçti. Mahkemeye sunulan Gözlem İhtisas Dairesi raporunda sanığın akli dengesinin yerinde olduğu okununca taraflar arasında gerginlik yaşandı. Bunun üzerine sanık, "Adli Tıp Kurumu benden daha deli. Bana metafizik uzmanı getirin. Olayı cinlerin yaptığına eminim" dedi. Salonda başlayan gerginlik, adliye önünde yapılan basın açıklamasına da yansıyınca sanık yakınları ve avukatlar arasında kısa süreli tartışma yaşandı.
18.10.2023 Gündem
Boşanma aşamasındaki eşini ve baldızını öldürüp intihar etti
Boşanma aşamasındaki eşini ve baldızını öldürüp intihar etti Ankara'nın Kahramankazan ilçesinde Hüseyin Yüksel (43), boşanma aşamasındaki eşi Emine Yüksel (40) ve baldızı Çiğdem Demir'i (37) sokak ortasında tabancayla vurarak öldürdükten sonra aynı silahla yaşamına son verdi.
10.09.2023 Gündem
Katil kocadan kan donduran paylaşım! Whatsapp'tan itiraf etti
Katil kocadan kan donduran paylaşım! Whatsapp'tan itiraf etti Karabük'te eşi ve kayınvalidesini sokak ortasında tüfekle vurarak öldüren zanlının intihar etmeden önce Whatsapp durumuna yaptığı paylaşımlar kan dondurdu.
5.09.2023 Yaşam
55 yıllık eşini öldürdü! 74 yaşındaki adamdan 'pişkin' savunma
55 yıllık eşini öldürdü! 74 yaşındaki adamdan 'pişkin' savunma Adana’da evde tartıştığı 55 yıllık eşi Naile Sarı’yı (74), ruhsatlı tabancasıyla sırtından vurarak öldürüp, teslim olan Abdullah Sarı (76), ifadesinde uzun süredir şiddetli geçimsizlik yaşadıklarını ve sürekli tartıştıklarını öne sürdü. Eşini son zamanlarda darbettiği belirtilen Sarı, çıkarıldığı mahkemece tutuklandı.
29.08.2023 Yaşam
Aysel, kocası tarafından 10 el ateş edilerek öldürüldü
Aysel, kocası tarafından 10 el ateş edilerek öldürüldü Batman'da, evlerinde tartıştığı kocası Murat Ekici (42) tarafından tabancayla 10 el ateş edilerek vurulan Aysel Ekici (37), kaldırıldığı hastanede yaşamını yitirdi.
8.07.2023 Yaşam
Hemşire Saliha Tuncel ile ilgili yeni gelişme! 'Benim kızımı katletti'
Hemşire Saliha Tuncel ile ilgili yeni gelişme! 'Benim kızımı katletti' Aksaray'da rezidansta 7’nci kattan 3’üncü katın balkonuna düşüp yaşamını yitiren hemşire Saliha Tuncel'in (25) sevgilisi, doktor Halil İbrahim A. (43) yeniden gözaltına alındı. Tuncel'in babası Salim Tuncel, kızının cinayete kurban gittiğini söyleyerek, ''Kızımın olayı kadın cinayeti. Sevgilisi dedikleri doktor İbrahim, benim kızımı katletti'' dedi.
26.05.2023 Yaşam
Münevver Karabulut'un katledildiği 'lanetli villa' yıkıldı! Yerine yeni site yapılacak
Münevver Karabulut'un katledildiği 'lanetli villa' yıkıldı! Yerine yeni site yapılacak İstanbul Bahçeşehir'de 3 kattan oluşan villaların 2021 yılında kentsel dönüşüm kapsamında yıkım kararı çıkmıştı. Yıkımı gerçekleştirilen villalardan biri de Münevver Karabulut cinayetinin işlendiği villa oldu. Yıkılan villaların yerine 12 katlı bloklardan oluşan yeni site yapılacağı belirtildi.
20.05.2023 Gündem
Münevver Karabulut'un vahşice katledildiği villa yıkıldı
Münevver Karabulut'un vahşice katledildiği villa yıkıldı Türkiye'yi yasa boğan Münevver Karabulut cinayetinin işlendiği villa yıkıldı. Bahçeşehir'de korkunç cinayetin işlendiği evin de aralarında bulunduğu villa sitesi, kentsel dönüşüm kapsamında yıkılarak yerine 12 katlı apartmanların yapılacağı öğrenildi.
19.05.2023 Yaşam
Eski eşini sokak ortasında vahşice katletmişti! Savunması pes dedirtti
Eski eşini sokak ortasında vahşice katletmişti! Savunması pes dedirtti Manisa'da eski eşini sokak ortasında tüfekle vurduktan sonra kendi çenesine tüfeği dayayarak intihara teşebbüs eden cani kocanın mahkemedeki savunması pes dedirtti. Öldürdüğü eski eşinin kendisini tahrik ettiğini iddia eden Ali Alkan, “Hala da çok seviyorum. Ama ona yaranamadım” dedi.
23.03.2023 Yaşam
Karısı tarafından iki kaz bıçaklandı, darp edildi! 'Erkek cinayeti işlenecek'
Karısı tarafından iki kaz bıçaklandı, darp edildi! 'Erkek cinayeti işlenecek' Gaziantep'te kocası tarafından işkence yapıldığı ve zorla hap içirilerek intihar süsü verilmek istendiğini ileri süren N.Y.'nin kocası Ali Y., iddialara cevap verdi. Ali Y., karısı tarafından iki kez bıçaklandığını ve bir kez de tekme ile darp edildiğini söyleyerek, "Karım film izliyor, senaryoyu bizim üzerimizde uyguluyor sanki" dedi.
21.03.2023 Yaşam
Kadın hakimden, ‘Kadın heyet önünde baskı hissediyorum’ diyen eş katiline ders gibi cevap
Kadın hakimden, ‘Kadın heyet önünde baskı hissediyorum’ diyen eş katiline ders gibi cevap Kocaeli'nin Gölcük ilçesinde, eşini bıçaklayarak öldürdüğü suçlamasıyla tutuklu yargılanan Yakup Göksu, 3 kadın hakimden oluşan heyete savunma yaparken, "Kadın cinayetiyle yargılandığım için, kadın ağırlıklı heyetin önünde baskı altında hissediyorum" dedi. Mahkemenin kadın başkanı ise, "Cinayetin kadın ya da erkeğe karşı işlenmiş olması bizim için fark etmez. Bizler kanunlar çerçevesinde herkesi dinleyerek, kanuna ve vicdana uygun olan kararı vermekle yükümlüyüz” cevabını verdi.
14.03.2023 Gündem
Saplantılı şahıs eski sevgilisini silahla öldürdü, ardından intihar etti
Saplantılı şahıs eski sevgilisini silahla öldürdü, ardından intihar etti İstanbul'un Üsküdar ilçesinde saplantılı aşık bir yıl önce ayrıldığı eski sevgilisini takip ederek silahla vurarak öldürdü. Yaşanan dehşetin ardından silahlı saldırgan tabancayı kendi şakağına dayayarak intihar etti.
8.03.2023 Gündem
İzmir'de kadın cinayeti! Dağlık alanda karnından vurularak öldürüldü
İzmir'de kadın cinayeti! Dağlık alanda karnından vurularak öldürüldü İzmir'in Çiğli ilçesinde dağlık alanda, karnından tabancayla vurularak öldürülmüş halde bir kadın cesedi bulundu. Öldürüldüğü tespit edilen kadının cinayet şüphelisi veya şüphelilerini yakalamak için çalışma başlatıldı.
15.02.2023 Yaşam
Ünlü ismin cansız bedeni bavulun içinde bulundu! Mafyanın planı ortaya çıktı, İstanbul’a kaçarken yakalandı
Ünlü ismin cansız bedeni bavulun içinde bulundu! Mafyanın planı ortaya çıktı, İstanbul’a kaçarken yakalandı Kolombiya'da geniş bir hayran kitlesi olan, sosyal medyanın popüler isimlerinden DJ Trespalacios'ın cansız bedeni ülkenin başkenti Bogota'nın güneybatısındaki bir çöp konteynırında bavul içinde bulundu. Şüpheli durumdaki sevgilisi İstanbul’a kaçmaya çalışırken yakalandı. Cinayetin arkasında kartel olduğu iddia edildi. İşte haberin detayları...
28.01.2023 Dünya
Kartel vahşeti! Kadın polisi kaçırıp tecavüz ettiler, cesedini parçaladılar
Kartel vahşeti! Kadın polisi kaçırıp tecavüz ettiler, cesedini parçaladılar Meksika'da Kartel tarafından kaçırılan Vanessa Torres Galán'ın cansız bedeni bulundu. Yapılan otopsi çalışmaları kapsamında genç kadının işkence ve tecavüze uğradığı belirtilirken göğüslerinin de parçalandığı aktarıldı. Korkunç gerçek daha yapılan otopside ortaya çıktı. Kadın polisin mesai arkadaşlarından ise beklenmeyen bir talep geldi. İşte haberin detayları...
25.01.2023 Dünya
Katili 6,5 yıl sonra müebbet alan Sibel'in annesi: Adalet geç de olsa yerini buldu
Katili 6,5 yıl sonra müebbet alan Sibel'in annesi: Adalet geç de olsa yerini buldu İzmir'in Buca ilçesinde 6,5 yıl önce nişanlısı Sibel Çelik'i (24) bıçaklayarak öldürüp, cesedi bazaya koyduktan sonra evi ateşe verdiği suçlamasıyla tutuklu yargılanan Halil Yılmaz (38), ‘kasten öldürme’ suçundan müebbet hapis ve mala zarar verme suçundan ise 1,5 yıl hapse çarptırıldı. Sibel Çelik'in annesi Cemile Çelik, "Sibel geri gelmeyecek ancak katili cezaevinde. Yaptığı yanına kalmadı. Adalet geç de olsa yerini buldu" dedi.
19.01.2023 Yaşam

Benzer Haber Etiketleri

Kadın Cinayeti ile ilgili olan tüm haberleri bu sayfa üzerinden görüntüleyebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak ve diğer görselleri incelemek istiyorsanız haber başlıklarına tıklayabilirsiniz. Önceki kadın cinayeti haberlerini görmek için Daha Fazla İçerik Göster butonunu kullanabilirsiniz.