Ölüm

Ölüm

Son dakika ölüm haberleri ile ilgili Gazete Vatan adresinde yer alan tüm haberlere bu sayfadan ulaşabilirsiniz. Geçmişte yaşanan ölüm ile ilgili gelişmeler, bugün yayınlanan güncel haberler ve çok daha fazlasını ölüm haber sayfamızda bulabilirsiniz.

Ölüm

haberleri sayfasında son dakika yaşanan ölüm gelişmeleri de dahil olmak üzere 25.560 ölüm haberi bulunmuştur. Tüm ölüm haberleri aşağıda listelenmiştir.
ABD’de yeni salgın paniği: Binlerce kilo et toplatılıyor
ABD’de yeni salgın paniği: Binlerce kilo et toplatılıyorABD Gıda Güvenliği ve Denetim dairesi (FSIS), listeria bakterisi bulaşmış olduğu belirtilen binlerce kilo şarküteri et ürününün piyasadan toplatılmaya başlandığını duyurdu.
26.07.2024Dünya
18 yaşındaki Rukiye'nin korkunç ölümü! TIR lastiği sonu oldu
18 yaşındaki Rukiye'nin korkunç ölümü! TIR lastiği sonu olduAnkara'da TIR'dan fırlayan lastiğin çarptığı 18 yaşındaki Rukiye Berra Erarslan hayatını kaybetti. Genç kız gözyaşları ile son yolculuğuna uğurlandı.
26.07.2024Gündem
Balıkesir'de motokurye Ata Emre Akman cinayetinde cani için verilen cezanın gerekçeli kararı açıklandı
Balıkesir'de motokurye Ata Emre Akman cinayetinde cani için verilen cezanın gerekçeli kararı açıklandıBalıkesir'de zincir restoranda motokurye olarak çalışan Ata Emre Akman'ı (20) bıçakla öldüren tutuklu sanıklardan E.Ö.'nün (17) 24 yıl hapis cezasına çarptırıldığı, azmettirmekle suçlanan babası Orhan Ö.’nün (39) ise beraat ettiği davanın gerekçeli karar açıklandı. Kararda, E.Ö.'nün eylemini her türlü insani duygu, düşünce ve değerden arınmış şekilde, pervasız ve fütursuzca, içindeki sadist duyguların tezahürü sonrası Akman'ı sebepsiz olarak sırf öldürmek için öldürdüğü gerekçesiyle en üst sınırdan hapisle cezalandırıldığı belirtildi. Baba Orhan Ö. için verilen beraat kararına ise somut delil bulunmaması gerekçe gösterildi. Gerekçeli kararda; İnfaz Kanunu'nun yetersiz olduğu vurgulanarak, adalet duygusunun tatmin edilmesi, cezanın infazında ortaya çıkacak aksaklıkların düzenlenmesi için kararın TBMM Adalet Komisyonu'na gönderilmesine karar verildiği belirtildi.
25.07.2024Gündem
Bursa'da şoke eden olay! Eski eşinin ölmeden selasını okuttu, mahalle karıştı
Bursa'da şoke eden olay! Eski eşinin ölmeden selasını okuttu, mahalle karıştıBursa'da dini nikahlı eşinden ayrılan kadın, camiden kendi selasının okunduğunu duyunca şaşkına döndü. Boşandığı eşinin selasını okutan koca, o anları da cep telefonuyla kayda aldı. Ölmeden selası okutulan Tuğçe Emir, "İnsan ölmeden selası verilince bir tuhaf oluyormuş" dedi.
24.07.2024Gündem
Yaşam sonu bakım hemşiresi açıkladı: Ölüm döşeğindeki insanların en sık söylediği şey bu oldu!
Yaşam sonu bakım hemşiresi açıkladı: Ölüm döşeğindeki insanların en sık söylediği şey bu oldu!Yaşam sonu bakım konusunda uzmanlaşmış bir hemşire, ölüm döşeğindeki insanların en sık söylediği şeyi açıkladı. Ölmeden önce hastaların dilinde olan sözler...
24.07.2024Dünya
Adana'da sokak köpeklerinin saldırısına uğrayan 5 yaşındaki çocuktan iyi haber! Mahallesinde hala sokak köpekleri dolaşıyor
Adana'da sokak köpeklerinin saldırısına uğrayan 5 yaşındaki çocuktan iyi haber! Mahallesinde hala sokak köpekleri dolaşıyorAdana'da sokak köpeklerinin saldırısına uğrayarak ölümden dönen 5 yaşındaki Abbas Casim, hastanedeki ölüm kalım savaşını kazanarak 18 gün sonra taburcu oldu. Ancak Casim'in yaşadığı yerde hala sokak köpeklerinin bulunması kendisini ve kardeşlerini korkutuyor.
24.07.2024Adana
Mardin'de lohusa eşini 17 bıçak darbesiyle öldüren sanık, hakim karşısına çıktı
Mardin'de lohusa eşini 17 bıçak darbesiyle öldüren sanık, hakim karşısına çıktıMardin'de bir kız çocuğu dünyaya getiren eşi Vatfa Ecevit’i (25), hastaneden taburcu olduğu gün 17 bıçak darbesiyle öldüren ve 'eşe karşı kasten öldürme' suçundan tutuklanan Mehmet Şiyar Ecevit (28), açılan davanın ilk duruşmasında “Olay günü eşimle tartıştım, sonra evden çıkıp uyuşturucu madde kullandım. Eve döndükten sonra tartışmaya devam ettik. Sonra kendimi kaybettim, pişmanım” dedi. Mahkeme heyeti, duruşmayı 30 Eylül’e erteledi.
23.07.2024Gündem
Adana'da inanılmaz ölüm! 10 kilometre sürüklenip hayatını kaybetti
Adana'da inanılmaz ölüm! 10 kilometre sürüklenip hayatını kaybettiAdana'da kaza yapan motosiklette yolcu konumunda bulunan kişi sulama kanalına düşüp 10 kilometre sürüklendikten sonra hayatını kaybetti, sürücü ise bekçiler tarafından kurtarıldı.
22.07.2024Adana
Yönetmen Clint Eastwood'un hayat arkadaşı yaşamını yitirdi
Yönetmen Clint Eastwood'un hayat arkadaşı yaşamını yitirdiÜnlü oyuncu ve yönetmen Clint Eastwood'un büyük acısı... Oscar'lı yıldız, 10 yıllık hayat arkadaşı Christina Sandera'yı kaybetti.
21.07.2024Magazin
Evlat vahşeti! Annesini boğarak öldürdü, sonra paylaşım yapıp böyle oyun oynadı
Evlat vahşeti! Annesini boğarak öldürdü, sonra paylaşım yapıp böyle oyun oynadıDenizli'nin Honaz ilçesinde, 112 Acil Servis'i arayarak rahatsızlanan annesi Emine Durmuş'un (89) hareketsiz yattığını söyleyip yardım isteyen Cihan Durmuş (50), olaydan 96 gün sonra cinayet şüphelisi olarak gözaltına alınıp, tutuklandı. Annesini boğduğu ileri sürülen Durmuş'un olayın ardından sosyal medya hesabından "Canım anam mekanın cennet olsun inşallah. Hakkım sana helaldir" paylaşımında bulunduğu ortaya çıkı.
20.07.2024Gündem
En düşük emekli aylığının artırılmasını içeren vergi paketi komisyonda
En düşük emekli aylığının artırılmasını içeren vergi paketi komisyondaEn düşük emekli aylığının 10 bin liradan 12 bin 500 liraya çıkarılmasını öngören 'Vergi Kanunları ile Bazı Kanunlarda Değişiklik Yapılmasına Dair Kanun Teklifi', TBMM Plan ve Bütçe Komisyonu'nda görüşülmeye başlandı.
18.07.2024Ekonomi
Sokak hayvanları teklifi komisyonda hararetli başladı! Böyle tepki gösterdi
Sokak hayvanları teklifi komisyonda hararetli başladı! Böyle tepki gösterdiKamuoyunda tartışmalara yol açan, hasta olanların yanında sayıları kamu güvenliği açısından tehlike oluşturan sahipsiz hayvanlara ötanazi öngören sokak hayvanlarına ilişkin yasa teklifinin görüşmeleri, TBMM Tarım, Orman ve Köyişleri Komisyonu'nda da tartışmalı başladı. Muhalefet milletvekillerinin salonun küçük olduğu itirazlarıyla yaşanan tartışmaların ardından komisyon görüşmeleri daha büyük olan Plan ve Bütçe Komisyonu salonuna alındı.
17.07.2024Gündem
İki kişinin elektrik akımına kapılarak hayatını kaybettiği İzmir'de mazgallar boyandı
İki kişinin elektrik akımına kapılarak hayatını kaybettiği İzmir'de mazgallar boyandıİzmir’de sağanak sırasında Özge Ceren Deniz (23) ile İnanç Öktemay’ın (44) elektrik akımına kapılıp yaşamını yitirdiği sokaktaki mazgallar, kırmızıya boyandı.
17.07.2024Gündem
Yönetmen Yıldırım Yanılmaz huzurevinde hayatını kaybetti!
Yönetmen Yıldırım Yanılmaz huzurevinde hayatını kaybetti!Usta yönetmen ve tiyatro oyuncusu Yıldırım Yanılmaz (78), bir süredir kaldığı Balıkesir Karesi Belediyesi'ne ait huzurevinde yaşamını yitirdi.
17.07.2024Magazin
Kanuni Sultan Süleyman'ın gerçek görüntüsü! Çalışma 3 yıl sürdü: Dünyaca ünlü ressam Osmanlı padişahlarını yeniden çizdi
Kanuni Sultan Süleyman'ın gerçek görüntüsü! Çalışma 3 yıl sürdü: Dünyaca ünlü ressam Osmanlı padişahlarını yeniden çizdiOsmanlı padişahlarının gerçek görüntüsü hafızalarımızdakinden oldukça farklıymış. 3 yıl süren çalışma sonrası dünyaca ünlü İranlı ressam Reza Hemma-Tirad, 36 Osmanlı padişahını yeniden çizdi. Özellikle Avrupa'da 'Muhteşem Süleyman' olarak bilinen Kanuni Sultan Süleyman'ın görüntüsü büyük ölçüde farklılık gösterdi.
17.07.2024Yaşam
Malatya'da korkunç olay! İş adamı iple ağaca asılı halde ölü bulundu
Malatya'da korkunç olay! İş adamı iple ağaca asılı halde ölü bulunduMalatya'nın Battalgazi ilçesinde 45 yaşındaki iş adamı iple ağaca asılı halde ölü bulundu. Malatya'nın Battalgazi ilçesinde 45 yaşındaki iş adamı iple ağaca asılı halde ölü bulundu.
17.07.2024Gündem
e devlet 4A 4B 4C emekli maaşı sorgulama < SSK emekli maaşı sorgulama nasıl yapılır? Emekli maaşı sorgulama ekranı
e devlet 4A 4B 4C emekli maaşı sorgulama < SSK emekli maaşı sorgulama nasıl yapılır? Emekli maaşı sorgulama ekranıEn düşük emekli maaşı 12 bin 500 TL oldu. AK Parti Grup Başkanı Abdullah Güler, AK Partili Güler, "Yaşlılık, malullük, ölüm aylığı almakta olan emeklilerimize ve hak sahiplerine dosya bazında 10 bin lira olarak öngörülen asgari aylık asgari ödeme tutarını da 12 bin 500 liraya yükseltiyoruz" diye konuştu. Peki, SSK emekli maaşı sorgulama nasıl yapılır? İşte e devlet 4A 4B 4C emekli maaşı sorgulama…
Cumhurbaşkanı Erdoğan: 15 Temmuz'a 'tiyatro' diyenleri affetmeyeceğiz
Cumhurbaşkanı Erdoğan: 15 Temmuz'a 'tiyatro' diyenleri affetmeyeceğiz Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, "Adını tarihe ve milletimizin kalbine altın harflerle yazdıran şehitlerimizin kahramanlıklarını, dilden dile, gönülden gönüle aktararak yaşatacağız. 15 Temmuz'a 'oyun' diyenleri, 'tiyatro' diyenleri, utanmadan 'danışıklı dövüş' diyenleri de kıyamete kadar affetmeyeceğiz." dedi.
15.07.2024Gündem
Bakan Fidan'dan 'Suriye ile normalleşme' açıklaması
Bakan Fidan'dan 'Suriye ile normalleşme' açıklamasıDışişleri Bakanı Hakan Fidan, Suudi Arabistan Dışişleri Bakanı Faysal bin Ferhan ile düzenlediği ortak basın toplantısında Suriye'de normalleşme sürecine ilişkin dikkat çeken açıklamalarda bulundu ve "Suriye ilgili olarak Cumhurbaşkanımız liderlik vizyonunu kullanarak en üst düzeyden bir barış çağrısında bulunmuştur. Bu son derece kıymetli bir çağrıdır. Umarım bunun değerini anlarlar. Bizim beklentimiz bunun dikkate alınmasıdır." dedi.
14.07.2024Gündem
15 Temmuz şehidinin annesi kahraman oğlunun hatırasını evinde yaşatıyor
15 Temmuz şehidinin annesi kahraman oğlunun hatırasını evinde yaşatıyorFetullahçı Terör Örgütü'nün (FETÖ) 15 Temmuz 2016'daki hain darbe girişimi sırasında 26 yaşında İstanbul'da şehit düşen polis memuru Fatih Dalgıç'ın annesi Asiye Dalgıç, her ölüm yıl dönümünde oğlunun fotoğrafları ve eşyalarının bulunduğu odada hasret gideriyor.
14.07.2024Gündem
Cumhurbaşkanı Erdoğan; 40 yıllık plan ve hazırlık, sadece birkaç saat içinde boşa gitti
Cumhurbaşkanı Erdoğan; 40 yıllık plan ve hazırlık, sadece birkaç saat içinde boşa gittiCumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Şehit Mustafa Cambaz 3. Fotoğraf Yarışması Ödül Töreni'nde konuştu. Cumhurbaşkanı Erdoğan, “Milletin direnişini kırmak için her türlü alçaklığı yaptılar, ancak sinsi ve kanlı emellerine ulaşamadılar. Oysa her şeyi en ince detayına kadar hesaplamışlardı. Oysa 40 yıl boyunca bukalemun gibi kırk kılığa bürünerek kendilerini gizlemeyi başarmışlardı. 15 Temmuz gecesi de tereyağından kıl çeker gibi Türkiye'yi işgal edeceklerini, milletin iradesine el koyacaklarını zannediyorlardı. Ama 40 yıllık plan ve hazırlık, sadece birkaç saat içinde boşa gitti" dedi.
13.07.2024Gündem
Bakan Yerlikaya: Firari FETÖ'cülerin yüzde 16'sı ABD, yüzde 23'ü Almanya'da
Bakan Yerlikaya: Firari FETÖ'cülerin yüzde 16'sı ABD, yüzde 23'ü Almanya'daİçişleri Bakanı Ali Yerlikaya, Fetullahçı Terör Örgütü'nün (FETÖ) firari üyelerinin yaklaşık yüzde 16'sının ABD'de, yüzde 23'nün de Almanya'da olduğunun değerlendirildiğini açıkladı.
13.07.2024Gündem
Bakan Yerlikaya'dan FETÖ ile mücadele mesajı: Operasyonlar aralıksız gerçekleştiriliyor
Bakan Yerlikaya'dan FETÖ ile mücadele mesajı: Operasyonlar aralıksız gerçekleştiriliyorİçişleri Bakanı Ali Yerlikaya, Fetullahçı Terör Örgütü'nün (FETÖ) firari üyelerinin yaklaşık yüzde 16'sının ABD'de, yüzde 23'nün de Almanya'da olduğunun değerlendirildiğini bildirdi. Bakan Yerlikaya, "FETÖ'nün ülkemizdeki faaliyetlerine devam etmeye çalıştığını biliyoruz. Kolluk kuvvetlerimiz tarafından adli mercilerle koordineli yürütülen çalışmalarla bu faaliyetler yakından takip ediliyor ve tespit edilen hedeflere yönelik operasyonlar aralıksız gerçekleştiriliyor" ifadelerini kullandı.
13.07.2024Gündem
Adana'da aşırı sıcaklık uyarısı: Güneş altında fazla vakit geçirmek ölüm riskini artırıyor
Adana'da aşırı sıcaklık uyarısı: Güneş altında fazla vakit geçirmek ölüm riskini artırıyor Aşırı sıcaklıkları ile her sene rekorlar kıran Adana'da yaz aylarında termometreler 45 dereceyi görünce vatandaşlar serinlemek için birçok farklı yönteme başvuruyor. Adana'da kimisi yaylalara çıkarken kimisi de serinlemek için sulama kanallarına giriyor. Güneşin altında fazla vakit geçirmenin ölüm riski i artırdığını belirten uzmanlar aşırı sıcaklarda fazla vakit geçirmemeye dikkat edilmesi gerektiği uyarısını yapıyor.
13.07.2024Adana
Ölüm yıldönümünde dostları Özkan Uğur'u unutmadı: 'Seni hiç unutmadık'
Ölüm yıldönümünde dostları Özkan Uğur'u unutmadı: 'Seni hiç unutmadık'Komedyen Cem Yılmaz, usta sanatçı Özkan Uğur'u birinci ölüm yıl dönümünde sosyal medya hesabında yaptığı paylaşımla andı.
8.07.2024Magazin

Benzer Haber Etiketleri

Ölüm ile ilgili olan tüm haberleri bu sayfa üzerinden görüntüleyebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak ve diğer görselleri incelemek istiyorsanız haber başlıklarına tıklayabilirsiniz. Önceki ölüm haberlerini görmek için Daha Fazla İçerik Göster butonunu kullanabilirsiniz.