Gazete Vatan Logo
Magazin Deniz, Ateş ve Gaye'nin ihanetini çözdü! Kraliçe'nin son bölümünde neler oldu?

Deniz, Ateş ve Gaye'nin ihanetini çözdü! Kraliçe'nin son bölümünde neler oldu?

Kraliçe dün akşam izleyici ile buluştu. Başrollerinde Burcu Özberk, Gökhan Alkan, Selin Şekerci ve Özgün Karaman gibi başarı isimlerin yer aldığı Kraliçe dizisi, hayatları bir günde alt üst olmuş bir ailenin “köklerine tutunarak yeniden var olma” hikayesi anlatıyor. Kraliçe dizisinin son bölümünde Deniz, Ateş ve Gaye'nin ihanetini çözüyor. İşte detaylar...

Deniz, Ateş ve Gaye'nin ihanetini çözdü! Kraliçe'nin son bölümünde neler oldu?

Deniz, Ateş ve Gaye'nin ihanetini kısa sürede çözdü.

ATEŞ KULÜPTEN KOVULUYOR

Posta'dan Büşra Eracun Akkaya'nın haberine göre; Son maçta karşı takım oyuncusuyla tartışan Ateş, İstanbul'a dönünce kulüp toplantısına gitti. Başkanın kızacağını düşünen Ateş, yeni dönemde sözleşmesinin yenilenmeyeceğini öğrenince çılgına döndü.

NARİN, ASLAN İÇİN PARA TEKLİF EDİYOR

Aslan'ın Ali'nin çocuğu olmadığını öğrenen Deniz ve Zeynep, Narin'in ne istediğini sordular. Bu teklifi bekleyen Narin, çiftliğin 4/1'ini istediğini söyledi. Teklifini kabul ederlerse Aslan'ı almadan hayatlarından çıkacağını söyledi.

DENİZ ŞÜPHELENİYOR

Ateş'in diskalifiye edildiği maçın görüntülerini izleyen Deniz, tesadüfen Gaye'nin de tribünde olduğunu gördü.

İçine kuşku düşen Deniz, sabah Gaye'nin evine gitti. Gaye ile sohbet eden Deniz, maş günü Ankara'da kendisine benzer birini gördüğünü söyledi. Maç günü İstanbul'da olduğunu söyleyen Gaye, Deniz'in daha da şüphelenmesine neden oldu.

NARİN, ASLAN'I KAÇIRIYOR

Zeynep ve Deniz'in gözünü korkutmak isteyen Narin, Aslan'ı da alıp İstanbul'a gitti.

Haberin Devamı

Akşam olmaya başlayınca Ali ve Zeynep, Narin'i ısrarla aramaya başladı. Narin ise telefonlara cevap vermedi. Ali kafayı yediği sırada Narin, Aslan'ı da alıp çiftliğe geri döndü. Zeynep ve Deniz'e ders veren Narin, tekrar pazarlık masasına oturdu.

 

GAYE'DEN ATEŞ'E İŞ TEKLİFİ

Ateş'i Deniz'den ayırmaya çalışan Gaye, arkadaşından yardım alıp Ateş için İtalya'da bir basketbol kulübü ile görüşmesini istedi. Olumlu sonuç açılınca da Ateş'i yanına çağırıp teklifi anlattı.

Aldığı teklife sevinen Ateş, Deniz ve kızının durumunu düşündü. Deniz'in gelmeyeceğini söyleyen Ateş, Gaye'den tam destek aldı ve onu yalnız bırakmayacağını söyledi.

DENİZ ARŞİVİ BULDU

Ateş'in Gaye ile olan samimiyetini sorgulayan Deniz, yatmadan önce Ateş'e üniversitedeki sevgilisinin adını sordu. Soruyu duyan Ateş oldukça gerildi.

Ateş uyuduktan sonra fotoğraf arşivini kurcalayan Deniz, Gaye ve Ateş'in sevgililik dönemine ait fotoğraflarını buldu.

 

DENİZ, ATEŞ VE GAYE'Yİ YAKALADI

Haberin Devamı

Ateş ve Gaye'den şüphelenen Deniz, yine Ateş'i takip etti. Gaye'nin evine girdiğini gören Deniz, içeri girip yüzleşmeyi hayal etti. Kendini durdurmayı başaran Deniz, avukatını arayıp Ateş'ten boşanmak istediği, bu sefer bütün malını elinden alacağını söyledi.

KRALİÇE 9. BÖLÜM KANAL D İZLEMEK İÇİN TIKLAYIN.