Gazete Vatan Logo
Magazin Camdaki Kız 55. bölümde neler oldu? Nalan ile Hayri'ye Selen'den kaçış yok!

Camdaki Kız 55. bölümde neler oldu? Nalan ile Hayri'ye Selen'den kaçış yok!

Ekranların vazgeçilmez dizisi olan Camdaki Kız, 3 Kasım Perşembe akşamı yeni bölümü ile seyirciyle buluştu. Göz kırpmaya bile vakit bırakmayan Camdaki Kız'ın 55. bölümünde yaşananlar Kanal D izleyicilerini şaşırttı. Psikiyatrist Gülseren Budayıcıoğlu'nun aynı adlı kitabından uyarlanan Camdaki Kız dizisinde yapımcılığı Onur Güvenatam üstleniyor. Başrollerinde ise Burcu Biricik, Devrim Yakut, Enis Arıkan, Feri Baycu Güler, Feyyaz Şerifoğlu, Hamza Yazıcı ve Hande Ataizi gibi önemli isimler yer alıyor. Peki, Camdaki Kız 55. bölümde neler oldu?

Camdaki Kız 55. bölümde neler oldu? Nalan ile Hayri'ye Selen'den kaçış yok!

Nalan ve Hayri'nin aşkları günden güne tehlikeli olmaya başladı. Bir şeyler olduğunu hisseden Selen, Nalan ve Hayri'nin peşine düştü.

SELEN NALAN'I SORGULUYOR

Son bölümde Nalan'ın ve Hayri'nin ayaklarındaki çamuru gören Selen bir şeylerden şüphelendi. Nalan'ın Billur ile buluşmadığını bilen Selen, Billur ile nereye gittiklerini sordu ve Nalan yalanını devam ettirdi.

Nalan'dan 5 dakika sonra Muzo'nun geldiğini gören Selen ise Nalan hakkında konuşmak istediğini söyledi.

FERİDE'NİN KALBİ TEKLİYOR

Nalan'ı beklerken Feride'nin telefonunu yine bilinmeyen bir numara aradı. Karşıdaki bu sefer konuştu. Kim olduğunu soran Feride "Abla ben Metin. Kızım ile konuşmak istiyorum" dedi. Bir anda fenalaşan Feride kendini evin içine zor attı. Feride telefonda Metin ile konuşmaya devam ederken içeri Nalan girdi ve konuşmanın sonunda geçen "Nalan'dan uzak dur! Sakın Nalan'ı arama" sözlerine şahit oldu. Bunu üzerine Feride'nin kalbi sıkıştı ve olduğu yere yığıldı.

Bütün ev halkı Feride'nin başına toplandı ve kendine gelmesi için yardım ettiler. Kendine gelen Feride odasına çıkıp dinlenmek istedi.
Odasında dinlenen Feride'nin yanına gelen Nalan kendisinden ne sakladığını sordu. Bu soru karşısında ne yapacağını şaşıran Feride yoğun tepki vererek Nalan'ı tersledi. Kızı Sema'nın hayalini tekrar görmeye başlayan Feride "Şimdi söyleyemem. Söylersem Nalan'ın yüzüne bakamam" dedi.

Haberin Devamı

EMİR SELEN'İN YUVASINI YIKMAYA ÇALIŞIYOR

Bilinçli bir şekilde Levent'i kışkırtmaya çalışan Emir sonunda amacına ulaştı. Arabayla giderken bir anda Emir'in durmasını isteyen Levent arabadan aşağıya indi. Emir'in de arabadan inmesiyle Levent Emir'in yüzüne yumruğu geçirdi.

Emir pişkin bir tavırla "Selen bu yaptığını görse sana çok kızardı" dedi.

MUZO SELEN'İN GAZINI ALIYOR

Nalan ve Hayri ile ilgili bütün şüphelerini Muzo'ya anlatan Selen Muzo'dan tepki gördü. Nalan ve Hayri arasındaki ilişkiyi bilen Muzo yine de Nalan'ı korumak için Selen'in bütün bu şüphelerinin saçma olduğuna ikna etti.

RAFET KOROĞLU'NDAN RADİKAL KARARLAR

Sedat ve Selen'in Koroğlu Holding'i yönetemeyeceğini düşünen Rafet, Bomonti'deki otel dışında bütün otellerin satılması talimatını verdi. "Bomonti'deki otel belki ileride Nalan'a bırakabilirim." dedi. Talimatı alan personel ise durumun boşanma ile bir ilgisi olup olmadığını sordu. Bu soru karşısında sinirlenen Rafet "Ne diyorsun sen! Ben o kadar karaktersiz biri miyim? Satışlar gerçekleştikten son Gülcihan'ın hissesi ne kadarsa kuruşu kuruşuna hepsini alacak! Boşanma ile bir ilgisi yok. Yoruldum bu hayattan. Satışlar gerçekleştikten sonra toprağa gideceğim. Memleketten toprak alıp orada yaşayacağım." dedi.

Haberin Devamı

CANA SEDAT'I NALAN İLE TEHDİT EDİYOR

Bebekleri için nasıl bir yol izleyeceklerini konuşmaya Sedat'ın yanına giden Cana, sorumsuz Sedat'ı karşısında görünce her şeyi Nalan'a anlatmakla tehdit etti. Paçaları tutuşan Sedat, Cana'yı ikna etmek için Nalan'dan boşanacağını söyledi. "Bu yalanlara inanmam" diyen Cana'yı bir şekilde ikna etmeyi başardı.

NALAN BİLLUR'U TERSLEDİ

Billur Nalan'ı arayıp Selen'in aradığını söyledi. Ne cevap verdiğini sorunca "Nalan benim yanımda değil" dedi. Kendisi için durumu idare etmediğini söyleyen Nalan Billur'u bir hayli kırdı.

Haberin Devamı

Nalan'ın düştüğü duruma üzülen Billur ise Selen şirkete gelince konuşmak istedi. "Feride hanım Nalan ile çok konuşmamızı istemediği için sizi de Feride hanım aratıyor sandım diye öyle bir yalan söyledim" diyen Billur Selen'i ikna edemedi.

NALAN VE HAYRİ YAKALANIYORDU

Billur ile olan konuşmayı anlatmak için evde Hayri'yi arayan Nalan, Hayri'yi personel soyunma odasında buldu. Gizlice giyinirken Hayri'yi gözetleyen Nalan giyinince içeri girip "Konuşmamız lazım, depoya inelim mi" dedi.

Depoya giden Nalan ve Hayri yalanın ortaya çıktığını ve ne yapacaklarını konuşmaya başladı. Oldukça sakin olan Hayri bir şekilde Nalan'ı da sakinleştirmeyi ve yüzünü güldürmeyi başardı.

Depodayken Hayri ve Nalan tam öpüşecekleri sırada Döndü'nün sesini duydular. Ne yapacaklarını şaşıran Nalan ve Hayri oldukları yere saklandı.

FERİDE'NİN PLANI TACO'YU YAKIYORDU

Metin'in Nalan'a ulaşmaması için Nalan'ın telefonunu ele geçirmeye çalışan Feride bu konuda yardımcı olması için Taco'ya görev verdi. Nalan'ın odasına giren Taco tam telefonu alacaktı ki içeri Nalan girdi. Gördüğü sahneye inanamayan Nalan Taco'ya oldukça kızdı. Durumu kurtarmaya çalışan Taco "Nevresimleri değiştirirken düşmesin diye kenara alacaktım" dedi. Pek inanmayan Nalan odasına girilmemesini rica etti.

Haberin Devamı

GÜLCİHAN GERÇEKLERİ CAVİT'TEN ÖĞRENİYOR

Cavit kulağına gelen otel satışlarını Gülcihan'dan saklamayıp söyledi. Duyduklarına inanamayan Gülcihan "Bizi yine parayla cezalandırmaya çalışıyor başka bir şey bilmez ki" dedi.

Gerçekleri öğrenmek için Cavit, Selen'i aradı fakat Selen telefona yanıt vermedi.

Annesini görmek için Cavit'in evine giden Selen, Muzo ve Sedat'ın asıl amacı Gülcihan'ı ikna edip eve götürmekti. Selen'in Cavit'e olan tavırlı tepkileri herkesin dikkatini çekti.

Gülcihan çocuklarına babalarının bütün malvarlığını satışa çıkaracağını söyledi. Çocuklarının çok sinirleneceğini düşünen Gülcihan, Selen'den babasını savunan sözler duyunca çok sinirlendi. Hiçbir şeyin bildikleri gibi olmadığını söyleyen Gülcihan Selen'e susması gerektiğini söyledi.

Giderken annelerini eve geri dönmesi için ikna etmeye çalışan Muzo ve Sedat Gülcihan'ı ikna edemediler.

PERA PERVİN'İ TERK EDİYOR

Batan şirketini kurtarmak için Pera'yı Muzo ile barışması için ikna etmeye çalışan Pervin bu konuda pek başarılı olamadı. Annesi yüzünden yaşadığı ağır duyguları kaldıramayan Pera annesine bir veda mektubu yazıp evi terk etti.

MUZO LEYLA İLE DERTLEŞİYOR

Annesinin yanından ayrılan Muzo, Leyla ile buluşmaya gitti. Nalan ve Hayri hakkında bildiklerini Leyla'ya anlattı. Nalan'ın hayatındaki kişinin Hayri olduğunu söylemeden anlatan Muzo, Nalan için endişelendiğini söyledi.

SELEN KAFASINI DAĞITMAK İÇİN SOLUĞU EMİR'İN YANINDA ALDI

Annesinin yanından ayrılan Selen eve gitmek yerine Emir'e mesaj attı. Geçmişlerinde mazisi olan hamburgercide buluşan Emir ile Selen dertleşmeye başladı.

Selen'i köşeye sıkıştıran Emir ağzından laf almaya çalıştı. Emir'in ne yapmaya çalıştığını anlayan Selen "Seni unuttum ama yalanlarını unutmadım" diyerek masadan kalktı.

NALAN RÜYASINDA BİLE SEDAT'A YAKALANIYOR

Sedat ile ilk tanıştığı zamanlarda masal tadında rüyalar gören Nalan aynı rüyaları Hayri ile görmeye başladı. Rüyasında bütün ev halkının Hayri ile kendisini gördüğünü gören Nalan sayıklamaya başladı.

Nalan'ın başucunda bekleyen Sedat ise Nalan uyandığında "Hayri ve annen ile ilgili nasıl bir rüya görüyordun, anlayamadım" dedi.

SELEN AJANLIK YAPIYOR

Nalan'ın sabah evden çıktığını gören Selen kapı önünde telefon konuşmasını dinledi. Konuşmasından anladığı kadarıyla Hayri'nin yanına gittiğini düşünen Selen duyduklarını Muzo'ya anlattı. Hayri ve Nalan arasında ne olduğunu çözmeye çalışan Selen Hayri'nin ev adresini istedi.

BİR AJANDA GÜLCİHAN

Rafet ile konuşmak için yanına giden Gülcihan arabayla bir yere gittiğini görünce takip etti. Bir mekana girdiğini gören Gülcihan, Rafet'i Pervin'in masasına otururken görünce ne yapacağını bilemedi.

CANA BU SEFER BÜYÜK BALTALADI

Çocukları uyuttuktan sonra Sedat'ı eve çağıran Cana bebek hakkında sohbet etmeye başladılar. O sırada Cana'nın küçük kızı uyandı ve Sedat hemen saklanma gereği duydu. Cana çocuğuna rüya olduğunu ikna etmeye çalıştı fakat pek başarılı olamadı.

Ertesi gün Cana, kızı ve oğlu kahvaltı yaparken kızı gördüklerinin rüya olmadığını ve kimin bebeği olacağını sordu. Cana bunları konuşmaması konusunda kızın uyarırken bütün konuşmaları eve yeni giren Alp duydu.

HAYRİ NALAN'I KAHVALTI İÇİN EVİNE DAVET ETTİ

Bir gün önceden Hayri ile kahvaltı için sözleşen Nalan Hayri'nin evine kahvaltıya gitti. Elleriyle Nalan'a kahvaltı hazırlayan Hayri'nin mutluluğu gözlerinden okunuyordu.

Nalan ve Hayri keyifli kahvaltı yaparlarken kapıyı Selen çaldı.

Camdaki Kız 55. bölümde Nalan ile Hayri'nin içine düştüğü durum yürükleri ağızlara getirse de Sedat'ın tutumsuz tavırları bir yandan da çok sinirlendirdi.