Gazete Vatan Logo

Yaratılan dizisi nerede çekildi? Yaratılan dizisi konusu ve oyuncuları

Yaratılan dizisi konusu ve oyuncuları kimler, Netflix Yaratılan nerede çekildi? Yönetmen Çağan Irmak'ın 15 yıldır hayalini kurduğu, Frankenstein'dan ilham alan hikayesi ve etkileyici görsel dünyasıyla dikkat çeken 'Created' serisinden dizi yayınlandı.

Yaratılan dizisi nerede çekildi? Yaratılan dizisi konusu ve oyuncuları

Zamanın ötesinde bir hikaye olan bu dizi, evrenin sırlarını paylaşmaya başlayan, iyileştirici ve çalışan iki parçanın beklenen yolculuğunu konu alıyor.

Yaratılan dizisi kaç bölüm?

Dizinin ilk sezonu toplamda 8 bölümden oluşacak.

Yaratılan dizisi oyuncuları

Erkan Kolçak Köstendil

Taner Ölmez

Engin Benli

Şifanur Gül

Bülent Şakrak

Sema Çeyrekbaşı

Devrim Yakut

Şehsuvar Aktaş

Durul Bazan

Macit Koper

Ekremcan Arslandağ

Ümmü Putgül

Şennur Nogaylar

Yaratılan dizisi konusu

Dizinin merakla beklenen konusu Osmanlı İmparatorluğu'nun son döneminde geçiyor ve ağırlıklı olarak "ölüm ve ahiret" kavramına odaklanıyor. Hikaye genç ve tutkulu bir tıp öğrencisi olan Ziya'nın etrafında dönüyor. Ziya, tıp dünyasında çözülemeyen birçok gündelik sorunu bulma arzusuyla yanıyor. İstanbul'da tanıştığı İhsan isimli doktor, Ziya'nın tutkusunu anlayan tek kişidir. Ancak bu ikilinin gizli ve yasak bir işe girişmesi ve kadim bir metnin kapısını açması onları felaketin eşiğine getirir.

Yaratılan nerede çekildi?

Netflix'in Frankenstein'dan ilham alan hikayesi Yaratılan dizisi İstanbul'un film ve dizi çekim alanlarını barındıran Beykoz ilçesinde çekimleri yapılmaktadır.

Haberin Devamı